37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Susarc
    :D:D

8:32 Dassem_ultor: BREAKING NEWS: Warthunder Ground Forces bought by WarGaming.net! Ground Forces shut down!
  • Susarc
    you have invited SERB:)
  • 400V
    Ezek a streamek csak kis tier tankokkal fognak menni?
  • twi452
    na ez a kis 700méteres párharc elég király volt ahogy jöttek szembe a lövedékek :D
  • twi452
    a motor is kapott anyagot úgyhogy azért sem olyan fürge :)
  • vajakos21
    Gondolom erre lenne jó a team.Akár egy repülövel spottolni a többi meg tankkal....vagy tök hülyeséget irok:-)
  • sulouos
    Suspension damaged, visszatette a láncot és le van ültetve a KV-1 :D Alig tud mozogni.
  • Torzonborz
    Viszont van védelem ellene ahogy mondták...

A rohatt kv meg hogy trollkodik :D
  • Nazarov77
    Zárt Béta, még változhat minden.
  • [NST]Cifu
    Egyfelől igen, ez egy undorító dolog. Másfelől pedig az a csúnya dolog, hogy lehetséges a spawncamp. Ami viszont a fejlesztő cégnek nagy fekete pont...
  • Kollati
    Ez nem Wot, itt simán kilőhetsz valakit 1km-ről, a mozgásnak sokkal kevesebb jelentősége van, a helyezkedés sokkal fontosabb.
  • sulouos
    A cseten meg repülőkért könyörögnek... :D
  • Susarc
    gyönyörű,hogy olyan csökött agyú hülyegyerekek kaptak bétát,hogy SPAWNKEMPELNEK baszki! GRATULÁLOK innen messziről nekik és a szüleiknek! hogy ilyen debilségre futotta!
  • twi452
    tessék elkiabáltad :P xD
  • Nazarov77
    megy
  • Nazarov77
    még nem egészen, de very soon
  • Nazarov77
    Megy a stream
  • Ytar
    csak óvatosan azzal a kuncsorgással: "you can use ONLY ONE computer for Nightly server per account! Do not use multiple computers or you will be banned by automated system."

ma már én se jutok be a hülye dx11 miatt, holnap szerzek vmi frissebb kártyát. :/
  • Nazarov77
    Na de várjál már hozzáférek a zárt fórumhoz, írta egy srác tegnap hogy idáig simán tudott játszani és a tegnapi patch óta nem jó a játék csak dx11el.
  • Torzonborz
    Akkor most jön az hogy ki tud jobban kuncsorogni ?
  • twi452
    pech :)
  • Nazarov77
    Ó a jó büdös francba!

Current version of the test client requires Windows 7 or higher and a DirectX11 compatible GPU (Radeon HD5000 or higher, GeForce GTX 460 or higher). Earlier GPU's support will be added later.

HD4850em van -.-
  • Ytar
    ... 14:00-tól 18:00-ig online csak a teszt szerver? .. az nem vmi sok.
  • twi452
    Elindult a második kör.
    http://warthunder.com/en/news/392/current
  • Rue East
    Olyan sok páncéltörő lövedéket vittek volna?
    Tudtommal az ISz-2 elsődleges feladata az áttörés volt, amihez a HE azért jobban jön és nem véletlenül kapta ezt az űrméretet.

Azt hiszem félre érthetően írtam, a le robbantás helyett a ki robbantás a helyéről a megfelelő kifejezés.
    A lentebbi képen is lévő torony reptetés egy háború utáni teszt, igen szélsőséges eset, de nem lehetetlen mint látjuk.
  • sulouos
  • flashpointer2
    első találat :D
  • davidbog
    Valószínűleg akkor kerültek a frontra amikor az IS-2-esek. De 28 darabos készletből elég jelentős mennyiség volt az OF-471 (HEF). Pontos elosztást nem találtam, de valahonnan nekem 50-50% körüli arány rémlik.

Nagyon szkeptikus vagyok ezzekkel a torony lelökésekkel/HE lerobbantással kapcsolatban. Mivel nem igen vannak dokumentálva.
    Egyszer láttam egy képet, amelyen egy Churchill tank volt torony nélkül. Állítólag egy 12.8 cm-esből kilőtt lövedék ütötte le a tank tronyát, ami annyira meg volt erősítve hogy ne tudja átütni. Sajnos nem mentettem le a képet és fogalmam sincs hol és mikor láttam.
  • Rue East
    ez például az Iron Front nevű játékban volt nagyon jól megcsinálva, az ISz-2-esekhez csak HE lövedék volt (a páncéltörő lövedékek mikor kerültek a frontra a D-25-ösökhöz?)
    szépen le lehetett robbantani a helyéről a kisebbek tornyát, de a KT-t is harcképtelenné lehetett tenni vele

én leginkább ennek a vonalnak a betöltését szeretném, de rájöttem ezt igazából nem fogom megkapni, mert hogy mind a Red Orchestra, mind az Iron Front komplex szimulátor (gyalogsági és harcjárműves), itt meg ugye max AI emberkék lesznek
    (ahogy nálam a WT SB része se tudta betölteni az Il-2 szerepét)
  • sulouos
  • flashpointer2
    omg omg pont olyan effektet hiányoltam ami lesz (aging), hogy meg lehessen különböztetni egy régi veterán járművet egy csili-vili újonctól, rohadt jól néz ki az a csupa rozsda !
  • twi452
    dedede... koppintják meg wotszürke a pz4 :D
  • Nazarov77
    Na ennyit azokról akik sírnak a koszos tankok miatt:

We have some good news for those who want their tanks to stay polished - they can change how battered the vehicle looks.
  • davidbog
    Hát a tankon belüli sebzés a lényeg. :)

A HEF-el kapcsolatban nem lennék ennyire biztos. Mintha a hír végén lett volna egy olyan kijelentés a HEF típusnál, hogy a kisebb kaliberek sérüléseket okozhatnak például a légvédelmi járművekben, a nagyobbak (122+ mm) pedig a közepes és nehéz harckocsikat is el tudják pusztítani.

(A WoT-ban soha nem sérült attól, hogy a lámpát lőtték, mivel nem is volt hit boxa. A mögötte lévő páncélt ütötte át a lövedék és attól sérült. Ott volt gyengébb a frontpáncél csak voltak akik azt hitték, hogy a lámpa sérül. :D)
  • keneseig
    Festések,stb...
  • Ninju
    Az a kúp a páncél repeszeinek a szóródása. Kvázi igazad van, de gondolom a repeszek mennyisége és sebzésének mértéke változni fog.
  • Glo
    az a tankon belüli sebzés,átütés után.Viszont itt nem lesz olyan,h ha Ap-vel nem sebzünk akkor majd He-vel szórjuk :-) Vagy h féklámpán kell lőni tízszer és kampec :-)
  • davidbog
    Elolvastam és úgy értelmeztem, hogy átütés után a lövedék egy körcikk területén belül (aminek a kúpszöge 15° volt a példában) okozhat sebzést. Ezen a területen belül sérülhetnek a modulok. Ha elég nagy a lövedék sebzése (ami a lövedék típusától függ) akkor sérülnek a modulok és a legénység. Ez gyakorlatilag területsebzés.

De ha rosszul értelmeztem akkor nyugodtan elmondhatod ám miről szól.
  • Rue East
    de most azt látjuk ahogy az ásó lerepül, a játékélményt meg majd akkor, ha tudunk vele játszani :)
  • Glo
    Olvasd el az érről szóló hírt,akkor nemírsz majd balgaságokat :-) Nincs terület sebzés.