37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Susarc #3494 :D:D
8:32 Dassem_ultor: BREAKING NEWS: Warthunder Ground Forces bought by WarGaming.net! Ground Forces shut down! -
Susarc #3493 you have invited SERB:) -
400V #3492 Ezek a streamek csak kis tier tankokkal fognak menni? -
twi452 #3491 na ez a kis 700méteres párharc elég király volt ahogy jöttek szembe a lövedékek :D -
twi452 #3490 a motor is kapott anyagot úgyhogy azért sem olyan fürge :) -
vajakos21 #3489 Gondolom erre lenne jó a team.Akár egy repülövel spottolni a többi meg tankkal....vagy tök hülyeséget irok:-) -
sulouos #3488 Suspension damaged, visszatette a láncot és le van ültetve a KV-1 :D Alig tud mozogni. -
Viszont van védelem ellene ahogy mondták...
A rohatt kv meg hogy trollkodik :D -
Nazarov77 #3486 Zárt Béta, még változhat minden. -
Egyfelől igen, ez egy undorító dolog. Másfelől pedig az a csúnya dolog, hogy lehetséges a spawncamp. Ami viszont a fejlesztő cégnek nagy fekete pont... -
Kollati #3484 Ez nem Wot, itt simán kilőhetsz valakit 1km-ről, a mozgásnak sokkal kevesebb jelentősége van, a helyezkedés sokkal fontosabb. -
sulouos #3483 A cseten meg repülőkért könyörögnek... :D -
Susarc #3482 gyönyörű,hogy olyan csökött agyú hülyegyerekek kaptak bétát,hogy SPAWNKEMPELNEK baszki! GRATULÁLOK innen messziről nekik és a szüleiknek! hogy ilyen debilségre futotta! -
twi452 #3481 tessék elkiabáltad :P xD -
Nazarov77 #3480 megy -
Nazarov77 #3479 még nem egészen, de very soon -
Nazarov77 #3478 Megy a stream -
Ytar #3477 csak óvatosan azzal a kuncsorgással: "you can use ONLY ONE computer for Nightly server per account! Do not use multiple computers or you will be banned by automated system."
ma már én se jutok be a hülye dx11 miatt, holnap szerzek vmi frissebb kártyát. :/ -
Nazarov77 #3476 Na de várjál már hozzáférek a zárt fórumhoz, írta egy srác tegnap hogy idáig simán tudott játszani és a tegnapi patch óta nem jó a játék csak dx11el. -
Akkor most jön az hogy ki tud jobban kuncsorogni ?
-
twi452 #3474 pech :) -
Nazarov77 #3473 Ó a jó büdös francba!
Current version of the test client requires Windows 7 or higher and a DirectX11 compatible GPU (Radeon HD5000 or higher, GeForce GTX 460 or higher). Earlier GPU's support will be added later.
HD4850em van -.-
-
Ytar #3472 ... 14:00-tól 18:00-ig online csak a teszt szerver? .. az nem vmi sok. -
twi452 #3471 Elindult a második kör.
http://warthunder.com/en/news/392/current -
Rue East #3470 Olyan sok páncéltörő lövedéket vittek volna?
Tudtommal az ISz-2 elsődleges feladata az áttörés volt, amihez a HE azért jobban jön és nem véletlenül kapta ezt az űrméretet.
Azt hiszem félre érthetően írtam, a le robbantás helyett a ki robbantás a helyéről a megfelelő kifejezés.
A lentebbi képen is lévő torony reptetés egy háború utáni teszt, igen szélsőséges eset, de nem lehetetlen mint látjuk. -
sulouos #3469 -
flashpointer2 #3468 első találat :D
-
davidbog #3467 Valószínűleg akkor kerültek a frontra amikor az IS-2-esek. De 28 darabos készletből elég jelentős mennyiség volt az OF-471 (HEF). Pontos elosztást nem találtam, de valahonnan nekem 50-50% körüli arány rémlik.
Nagyon szkeptikus vagyok ezzekkel a torony lelökésekkel/HE lerobbantással kapcsolatban. Mivel nem igen vannak dokumentálva.
Egyszer láttam egy képet, amelyen egy Churchill tank volt torony nélkül. Állítólag egy 12.8 cm-esből kilőtt lövedék ütötte le a tank tronyát, ami annyira meg volt erősítve hogy ne tudja átütni. Sajnos nem mentettem le a képet és fogalmam sincs hol és mikor láttam. -
Rue East #3466 ez például az Iron Front nevű játékban volt nagyon jól megcsinálva, az ISz-2-esekhez csak HE lövedék volt (a páncéltörő lövedékek mikor kerültek a frontra a D-25-ösökhöz?)
szépen le lehetett robbantani a helyéről a kisebbek tornyát, de a KT-t is harcképtelenné lehetett tenni vele
én leginkább ennek a vonalnak a betöltését szeretném, de rájöttem ezt igazából nem fogom megkapni, mert hogy mind a Red Orchestra, mind az Iron Front komplex szimulátor (gyalogsági és harcjárműves), itt meg ugye max AI emberkék lesznek
(ahogy nálam a WT SB része se tudta betölteni az Il-2 szerepét) -
sulouos #3465 -
flashpointer2 #3464 omg omg pont olyan effektet hiányoltam ami lesz (aging), hogy meg lehessen különböztetni egy régi veterán járművet egy csili-vili újonctól, rohadt jól néz ki az a csupa rozsda !
-
twi452 #3463 dedede... koppintják meg wotszürke a pz4 :D -
Nazarov77 #3462 Na ennyit azokról akik sírnak a koszos tankok miatt:
We have some good news for those who want their tanks to stay polished - they can change how battered the vehicle looks. -
davidbog #3461 Hát a tankon belüli sebzés a lényeg. :)
A HEF-el kapcsolatban nem lennék ennyire biztos. Mintha a hír végén lett volna egy olyan kijelentés a HEF típusnál, hogy a kisebb kaliberek sérüléseket okozhatnak például a légvédelmi járművekben, a nagyobbak (122+ mm) pedig a közepes és nehéz harckocsikat is el tudják pusztítani.
(A WoT-ban soha nem sérült attól, hogy a lámpát lőtték, mivel nem is volt hit boxa. A mögötte lévő páncélt ütötte át a lövedék és attól sérült. Ott volt gyengébb a frontpáncél csak voltak akik azt hitték, hogy a lámpa sérül. :D) -
keneseig #3460 Festések,stb... -
Ninju #3459 Az a kúp a páncél repeszeinek a szóródása. Kvázi igazad van, de gondolom a repeszek mennyisége és sebzésének mértéke változni fog. -
Glo #3458 az a tankon belüli sebzés,átütés után.Viszont itt nem lesz olyan,h ha Ap-vel nem sebzünk akkor majd He-vel szórjuk :-) Vagy h féklámpán kell lőni tízszer és kampec :-) -
davidbog #3457 Elolvastam és úgy értelmeztem, hogy átütés után a lövedék egy körcikk területén belül (aminek a kúpszöge 15° volt a példában) okozhat sebzést. Ezen a területen belül sérülhetnek a modulok. Ha elég nagy a lövedék sebzése (ami a lövedék típusától függ) akkor sérülnek a modulok és a legénység. Ez gyakorlatilag területsebzés.
De ha rosszul értelmeztem akkor nyugodtan elmondhatod ám miről szól. -
Rue East #3456 de most azt látjuk ahogy az ásó lerepül, a játékélményt meg majd akkor, ha tudunk vele játszani :) -
Glo #3455 Olvasd el az érről szóló hírt,akkor nemírsz majd balgaságokat :-) Nincs terület sebzés.