37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Megamax #3734 Nem ez csak bohockodás foleg hogy a Premium ammo miatt nem éri meg semmi más tankal menni csak gyors autoloaderossal ha nem lenne a játékban az a loszer garantálom hogy nem lennének ilyen csaták mert akkor lenne értelme a nehéz tankoknak is de íg semmit nem érnek. Nem szukséges a átékban semmi tudás mivel ha sima loszerrel nem lotted átt mit csinálsz keresel másik helyet másik célpontot talánn megprobállod kijáccani az ellenfeled nem egyszeruen áttváltasz prémium loszerre és széttlovod vagy ami mégjobb elkezded pufogtatni a kémlelojét amitol ugyan ugy sebzodik mintha a testpáncélt lonéd átt .
Mondja meg nekem valaki mi ebben akkor a tudás? Válassz egy tankot ami jo messzire ellát elég nagy tuzereje van mint gyorsaságban mint sebzésben. Legjobb példa a Hellcat nincs páncéla de nem is kell neki van egy elcseszett rejtozése amilyen magas ahhoz képest tul jol rejtozik. A játékban a spotrendszer nagyon el van cseszve. szerintem ha nem lenne tank alakjuk hanem csak dobozok lennének gyenge pontokkal és életcsíkkal sokann észre sem vennék a kulombséget. És igen megint csak felindultságbol írtam mert nem bírom az ilyet. Majd ha látok replayt ahol nem használnak Prémium loszert és egyforma "tudásu" csapatok kerulnek ossze ahol nincs spotrendszer hanem mindenki lát mindenkit akkor azt mondom hogy kell tudás a játékhoz ( ezt csak azért mondom mert mindenki a Skill el jon ahelyett hogy a szorakozási értéket néznék mivel ez egy játék) -
zsupeti #3733 Dolgozott a hiénakutya falka. :)
Csórikáim meg csak pislogtak odaát. -
Droughert #3732 Hivatalos fórumon nézz utána, hogy tudod elérni a "nightly" szervert. -
sziasztok!
vásároltam egy tank csomagot, és azt írják, hogy az bekerül a zárt bétába, és érdekelne, hogy tudtok e erről valamit, hogy hogyan zajlik tovább? küldenek egy e-mailt amiben van link minden, vagy nekem kell kutakodnom valamerre? egyelőre annyit küldtek hogy köszönik a vásárlást :D -
Coral Springs #3730 Így kell ezt a játékot játszani. Hatalmas ! 
-
Nazarov77 #3729 ott nincs semmi extra, tisztában vannak a zárt béta és tesztelés jeletnésével -
Coral Springs #3728 Én azt se bánnám ha nem nyitnák ki. Minek ? Ezért a műsorért ami itt ment tegnapelőtt ? Azt a hivatalos fórumra még fel se mentem.
-
Nazarov77 #3727 nope szerda hajnalba lesz nyitva mi időnk szerint, viszont csütörtök és szombaton 13:00 GMT to 17:00 GMT van az mi időnk szerint 14-18 -
abból a szerda csütörtök péntek szombatból magyar idő szerint csak szerda és szombat lesz -
Coral Springs #3725 Ilyen már jelenleg is van a repülős részben. Lehet jelenteni az enemy -t, a chat -en pedig kiírja a rendszer az információkat. Sokan használják is, én mondjuk pont nem. Mire lejelenteném az enemy -t addigra már lelőttem.
-
Egyébként 24/24 teszt van, vagy a szokásos: szerda-csütörtök-péntek-szombat? -
twi452 #3723 Ha lesz frb akkor megszűnik minden ilyen gond. Jelölés sem lesz ugye úgyhogy "lerádiózni" sem tudod automatikusan :)
Most is csak kiabálni tudsz a rádióba h segítség kell amiben még van egy segítség mert a szektort odaírja az üzenet után.
Aztán a csapattársak vagy odamennek és észrevesznek vagy nem :)
a szakaszok akik meg ténylegesen beszélnek egymással azok folyamatosan tudnak tájékoztatni, hogy ki mit hol csinál még külön program sem kell hozzá mert van beépített is bár szerintem azt nem sokan használják :D -
Sith #3722 Szerintem ennyire nem kell belemerülni, szóval nem hiszem hogy még egy complett ACRE is kéne bele, viszont szerintem komoly gondok lesznek a FAC, CAS dolgokkal az elején mindenképpen.(bár ez a spott rendszeren múlik)
bár ha ebben is lesz FRB akkor ott mindenképpen kell rendes célra vezetés :) -
Én a lehetőséget említettem, hogy lehet megoldani, hogy most a rácshálós beosztás mekkorára van méretezve (mert egy B2 helyett lehet BC26 is), stb. már részletek kidolgozását jelenti.
Az OFP / ArmA féle jelölés esetében annyi a probléma, hogy a szakasz szintű jelölés alapvetően gyalogsági, esetleg szárazföldi járműveknél életképes, itt viszont nem tudod kihagyni a légi egységeket, amik nagyon megkavarják a dolgot.
Hozzáteszem, ez rávilágít egy szép problémára, nevezetesen a különféle hadnemek problémás egymás közötti kommunikációját (az US ARMY, USAF és US NAVY / USMC még a Vietnami háborúban sem rendelkezett egyesített kommunikációval, a légi csapásokat külön rádión kellett jelenteni, mint a tüzérségi csapásokat, a haditengerészettel pedig az US ARMY egységek közvetlenül nem is tudtak kommunikálni. :)). -
Glo #3720 Oh no, 2 is down! :-) Hogy imádtam. De levegőből nehéz rajta tartani a kurzort mikor épp mindenki rád tüzel :-) A légifölény viszont julcsfontosságú lesz valszeg, mint rendesen is. -
Sith #3719 Nem akarok hülyeséget mondani, mert gondolom kisebb pályák lesznek, de most a repülősben a B2 az szerintem x km2, szóval akár egy teljes falu is lehet.
OFP ben már nem vagyok biztos, de ARMA ban most úgy megy hogy ha messze van akkor koordináta ha közel akkor irány és óra. (csak ugye az ARMA ban kicsit részletesebb a koordináta mint az hogy b2) -
twi452 #3718 + a szakaszok beszéljenek egymással ne írogassanak :) -
Már elnézést, de gyorsgombokkal simán megoldható volt eddig is ezer más játékban, most hirtelen az OFP-ben rémlik először, több, mint tíz évvel ezelötről. :)
Ráviszed a kurzort, mondjuk "report target on radio" gyorsgomb, és megy az automatizált üzenet, hogy "T-34-57 spotted at B2" -
Sith #3716 Szerintem nem az a félelem első sorban hogy nem tudnak kommunikálni, hanem az hogy majd *asznak kommunikálni és mindenki megy szépen a saját feje után.
Megjegyzem hogy a sport rendszerre kíváncsi leszek, már ha igaz az hogy a tankok nem lesznek ki spottolva a levegőből és a földről sem automatikusan, akkor marha érdekes lesz, hogy ha egy repülő áthúz és kiszúr 1-2 tankot a földön. Itt most arra gondolok hogy oké tankból fedezékből lehet hogy lesz idő írogatni hogy hova kell légi csapás, de a repülőben nem biztos hogy lesz idő írogatni hogy a B2 ben a nagy sziklától jobbra ott csücsül a tigris. -
bgabor #3715 Hogyne lenne, már most is van a meccsbeli játékosok között. Nem is értem, hogy gondolta valaki hogy akkor itt most nem fognak tudni kommunikálni a repülőben és a tankban ülők. Pláne hogy mint tudjuk Arcadeban egyszerre lehet tankot és repülőt is bevinni. -
Amaymon #3714 *rating -
Amaymon #3713 Ezt csak úgy lehetne mérsékelni, ha a ladder ligákra lenne bontva. És csak az azonos ligások mehetnének egymás ellen. Ilyen kevés játékos mellett lehetetlen megoldani, még a player ranting nagyobb súlyozásától is ódzkodnak egyelőre, annyit kellene várni. WoWP-ben viszonylag egyszerű volt a dolog, mert mindig csak egy gépet kellett az MM-nek besakkozni. Várakozási idő zero volt még olyan 3000 user melett is amikor uninstalltam. Na de az hozzá tartozik, ha egy meccs 5 percig tartott ott már időhúzás ment. -
Sith #3712 a legtöbb multis játékra igaz, hogy ha ostobákkal vagy körülvéve az bukta, ez sem lesz kivétel de ez ellen nem sokat tehetnek a fejlesztők, megjegyzem én csak annyit hallottam hogy a repüllők nem lesznek össze eresztve a tankokkal a megjelenéskor , csak később, a tankoknál a hb frb szintén késik szóval az elején csak arcade lesz, olyat viszont eddig sehol sem hallottam hogy hb ben (majd ha lesz) nem lesznek repüllők vagy aaa -
Ott van pl. a BF4. A légvédelem nagyon OP, és tényleg leszed mindent, de ha egy növény ül bele, akkor vége, akkor az ellenfél légiereje szétlövi a járműveket. -
twi452 #3710 Majd Dietrich szépen kibújik a kupolán és legéppuskázza nektek a tetves repülőket. Meg lesz ez is oldva :D -
TomDantes #3709 Ja légvédelem, de hát sok játékos nem érti, hogy mi a feladata. Mire kell azt használni amiben éppen ül. Mindegy, csak megoldják valahogy a fejlesztők. -
lammaer #3708 Sztem elég nagy öngől lenne, ha pont csak abban a játékmódban NEM lenne az AA ahol nagyobb az esélye hogy több értelmes ember egy oldalra kerül és együttműködik.
Persze ahogy elnézem Gádzsiékat, őket se zavarja nagyon az hogy néha a saját kapujukba lőnek (ez a CBTs kommunikáció katasztrófális, bár van aki szerint ez nagyságrendekkel jobb mint a WG :) ) -
lammaer #3707 Persze, ezt írtam már le itt nemeegyszer... szép elgondolás hogy majd a saját AA meg vadászgépek megvédenek az ellenséges csatarepülőktől amikor feszítek a Tigrisben... csak éppen randomban ez nem fog működni, mert ha siemka 500 lesz az AA, akkor már annak is örülhetünk ha nem engem lő hátba.
A kérdés arra vonatkozott, lesz e kommunikációs lehetőség az egy oldalon lévő repcsik és tankok közt, erre írtam hogy csodálkoznék ha nem lenne, mert semmi extra nem kell a fejlesztők részéről ehhez. -
Valaki javítson ki de nem arról volt szó, hogy csak Arcade-ban játszhatnak egy pályán a tankok és repcsik? Csak azért kérdezem mert ha ez így van, akkor az AA egységeket tulajdonképpen nem lesz értelme Arcade-on kívül használni, ami nem a legjobb elgondolás. -
keneseig #3705 Szerintem a földről levegőbe kisebb volumenü beleszólás lesz,mert behatároltabbnak tűnik a lefedettség mint fordítva.Vagyis csak a tankoknak tud szerintem védelmet nyújtani.Egyéb földi célok valószínű kiesnek a hatósugarából amit a repülők látnak csak.Viszont mivel a földi csatatér a 2 repülőraj között található majd nagyobb a valószínűsége,hogy tőlük nagyobb támogatást lehet kérni.Legalábbis ezt szűrtem le a streamből. -
sulouos #3704 A földről a levegőbe az AA járművek tudnak beleszólni, akik jobb híján oda is fognak figyelni az égre. A levegőből a földre pedig a csatarepülők lesznek ilyen helyzetben. Ennyi. -
TomDantes #3703 Ez szép és jó, csak na. Az átlag játékos( és nem kell a böböböbö wot szöveg, az átlag játékos hülye, akármiben van) nem kommunikál. Majd persze, odafigyel repkedés közben mi megy a talajon? Vagy hohó, megyek a tankommal oda figyelek mi van a fejem felett? Ugyanmár. Én a fejlesztők helyében az összevont csatát arcade battle-ben nem is engedném, csak a komolyabb játékmódokban ahol( elvileg) értelmesebb jobb játékosok vannak, ott faszán működhet,de az átlag egyszeri játékosok között? Hogy egy klasszikust idézzek,,
Jobbra Patton tábornok, balra az angol hadsereg, mögöttünk a saját istenverte tüzérségünk, és a tetejébe még esik is! Csak azt a jót lehet elmondani még, hogy a saját légierőnk, azért nem bombáz minket hülyére, mert esőben nem tud felszállni!" -
lammaer #3702 Nem hiszem hogy az egy csapatban lévők közt ne lennek meg a kommunikáció, függetlenül attól hogy repülőben vagy tankban vannak. -
Beaver70 #3701 Fogalmazzunk úgy, hogy hangosan gondolkodok.
Aki vett egy GF packot az ugye bevásárolta magát a CB-ba. És az miért kevésbé elkötelezett a játékkal, aki a novemberi akció során repülős packot vett esetleg még egy éves előfizetést is? Vagy azok valószínűleg nem is akarnak tankokkal játszani, sőt mi több nem is tudnának releváns információkat adni a CBT-ben. Marketingből egyes.
Úgy érzem, hogy a Gaijin kezd Wargaming-i mélységekbe süllyedni.
Az 1.37-es patch nem a játékosok igényeit tükrözi. Egyszerűen rájuk erőltették a saját - és lássuk be - hibás elképzeléseiket.
Az elmúlt másfél hónapban a kommunikációjuk katasztrófa. Az információkat úgy adják ki, hogy mindig pontosítaniuk, korrigálniuk, magyarázkodniuk kell. Leteszteletlen patchek sokasága a karácsonyi ünnepek alatt. Egy újabb abnormális event sorozat. ... Ha csak ezzel tudják fentartani az érdeklődést, akkor régen rossz.
Emlékszem azt mondták, hogy 2013-ban indul a GF és 2014-ben a hajós rész. Ha hiteltelenné akarnak válni, szerintem jó úton haladnak.
Nekem elég lett volna annyi: "Elnézést! A GF nem áll még olyan állapotban, hogy kiadjuk akár OB-ra. Valószínűleg 2014 tavasza vagy nyara lesz az indulás."
A CBT ne hívjuk indulásnak. Egy kis korrektséggel tiszteljük már meg azokat a játékosokat, akikből meg él a fejlesztő csapat és ne nézze már őket óvodásoknak. Mert igen sokan nem azok. -
Glo #3700 Kolléga a Belgrádi múzeumban járt, akit érdekelnek a képek nézelődhet itt:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/92280-adventure-in-belgrade-military-museum/?p=1690351 -
keneseig #3699 Arra kiváncsi leszek,hogy árkádban ha föld-levegő csatában leszünk akkor a földi egységek kapcsolatba állhatnak-e a légierővel és fordítva.És ha igen pl:légicsapást kérni nem tudom milyen eszközzel jelölt célpontra. -
Droughert #3698 Szerintem lenyugodtak a kedélyek, megbeszéltünk mindent, GM felhívására több info nem lessz postolva, nincs fikázás, csendben várjuk az open betát. -
Sith #3697 Szerintem lassan abba hagyhatjuk egymás szekálását, várjunk türelmemmel majd csak lesz ebből is open béta -
Droughert #3696 Nem is neked válaszoltam, de Gabor nem először hozta fel ezt a témát. -
Coral Springs #3695 Nem az volt itt a lényeg hogy ki mire költi a pénzét, azt leszarom én is meg mindenki. A stílus ahogy a kolléga háborgott azzal volt itt a probléma, ám arról senki sem tehet hogy ő bevásárolja magát a tesztelésbe, dörzsölve a kicsi kezét hogy majd amíg más várja a nyílt bétát ő majd hú de jókat fog játszani. Vajon hány db agysejt kell a closed béta szó értelmezésére ? Egy felnőtt ember viselkedjen felnőtt ember módjára, ne úgy mint egy hisztis tíz éves.