37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
keneseig #3564 Eredetileg nem úgy volt,hogy minden task csak +1 esély a bekerülésre?Most meg konkrétan bemehet az összes... -
twi452 #3563 :)
így, hogy tudjuk néhány napon pár órát hülyéskedhetnek már annyira nem is bánom h nem öltem bele azt a rengeteg energiát anno a küldetésekbe :D -
Susarc #3562 informátoraim szerint meg is kapták:P én 90%-át csináltam meg ,de sajna semmi:P -
twi452 #3561 hivatalosan azoknak volt több esélyük kapni :P :D -
Susarc #3560 azok kaptak meghívót most akik az összes TASK-ot megcsinálták..... -
twi452 #3559 a streameket látva lehet bízni benne, hogy jó lesz :)
ami majd igazán érdekes lesz az nem az arcade része de az még eléggé odébb van
csodálkoznék ha jövőre ki tudnák adni a hajós részt, azért ezen a tankoson még rengeteg meló van :D -
#3558 Amúgy jó lett? -
twi452 #3557 nekik is kell titkolózni csak tőlük már nem kérnek személyes adatokat
jövőre lesz open beta úgy tűnik
The second wave will give CBT access to those who purchased tank packs from December 4th to December 31st (included). Players who purchased their packs after that date will be included in the next wave of invitations.
31-e után még lehet ezek szerint venni ilyen tank pack-ot és ezek később nem vásárolhatóak meg csak a cbt alatt.. -
flashpointer2 #3556 Van valami blog ahol lehet követni a második hullámosokat, vagy még nekik is titkolózni kell? -
Coral Springs #3555 Jó lesz ez, bár engem nem igazán érdekelnek a tankok, örülök hogy sok embernek tetszik a játék. Lényeg hogy növekedjen a WT tábor. -
twi452 #3554 azért, hogy pár órát játsz a bétában tök felesleges is megvenni :)
a prém tank + arany már oké kezdésnek
úgy kell felfogni, hogy gyűjtöttek egy kicsit a szerverfarmra ezekkel a packokkal :) -
bigmano #3553 Köszi ment a + mindkettőtöknek! -
flashpointer2 #3552 nincs valami 5eurós pakk annyit még szánnék is rá :P
még a húsz talán határeset de 50-et kicsit sokallom : / -
twi452 #3551 igen akkor lesz nyitva elvileg, ha máskor próbálkozol csak kivág egy hibaüzenettel max :) -
twi452 #3550 így visszahallgatva amit ki lehetett hámozni, hogy ezek a segítségek most az árkád csatákban be vannak kapcsolva de a többiben nem lesz vonal se "x" se átütés jelölés
de gondolom valamelyik napra biztos lesz egy, hogy működik az álcázás/detektálás rendszer napló is -
bigmano #3549 Köszi jobb alsó sarokban kiírja hogy "nightly server" és tölt valamit,úgy néz ki sikerül!
Köszi még egyszer,és akkor a megadott időpontokban fel lehet lépni vagy hogy van ez ? -
twi452 #3548 + a másik dolog, hogy akkor rajzol körvonalat ha ráviszed a szálkeresztet
viszont ha távolabb van akkor fölé kell célozni jóval :) -
twi452 #3547 de olyan nem lesz, hogy köddé válik a tank a semmibe :)
ha észreveszed a fűben messziről mert mákod van/jó a szemed akkor is látni fogod :)
gondolom csak azonosítani nem fogja és nem rajzolja köré a csíkot :) -
BaleniX #3546 -
sulouos #3545 Bár elég halvány, meg a sok, két méteres fű miatt éppen nem is ártott. Majd HB-ban nem lesz, és akkor öröm lesz, és táncolhatunk a padláson :D -
Ytar #3544 -
Nazarov77 #3543 Annyi az egész, hogy csinálj a WT mappából egy másolatot utána menj bele, létre kell hozni egy nightlyMode filet kiterjesztés nélkül.
Nyomsz egy jobb gombot, új text document és név megadásánál a .txtt is törlöd úgy hogy csak ez legyen: nightlyMode
Ha ez megvan nyisd meg szerkesztésre config.blk filet és a legelejére másold be azt az 5 soros scriptet amit írnak. Kb ennyi meg most írja azt is hogy törölni kell a warthunder.yup filet, eredetileg ez nem volt leírásba. -
twi452 #3542 akkor nem figyeltél jól mert volt :) -
BaleniX #3541 Meg amikor mutatták a képeket, hogy mutatja az ellenséges tank körvonalát, a szívbaj kerülgetett. De így a LIVE alatt egyszer nem láttam hála a jó égnek!
-
bigmano #3540 Valaki tudna egy how to video linket adni a dev szerverres hókuszpókhoz.
Nem beszélek túl jól angolul...sajnos! -
Nazarov77 #3539 Egy előnyt lehet szerezni csak a golddal és az a crew tapasztalati pont vásárlás, ennyi kb. -
Glo #3538 Magyarul csak a gyorsabb fejlődést lehet vele elérni, harctéri előnyt nem. -
Glo #3537 A repcsis részben sincs gold ammo, csak mindenki számára unlockolható és szabadon választható lőszerek.
A Gold az meg a Golden Eagle, és az elvileg közös lesz a repcsis és a tankos accon. -
sulouos #3536 Már megijedtem. -
Nazarov77 #3535 Igen gold van a játékban de pont azt mondták hogy ebben a játékban nincs olyan dolog, hogy prémium ammo. -
Sith #3534 Amikor elindult a closed bétás mizéria akkor nem gondoltam szépen arra a qrva hídra és nekem lett igazam, most próbálok távol maradni a negatív hullámoktól :) -
#3533 Félreértés ne essék, én azt szeretném, ha neked lenne igazad. ;) -
Sith #3532 Nem azt mondom hogy jelnleg a closed bétában életképes, arra gondoltam hogy ha lesznek rendes mapok rendes objectivekkel ot használható lesz.
(a bombázók a repülősben sem túl jók, de azért le lehet velük hozni 1-2 meccset) -
#3531 Lehet hogy olyan gyors viszont kisebb így a látottak alapján nem olyan könnyű eltalálni.
Természetesen nem vitatom el a kisebb méretből származó előnyöket, de ez még édeskevés. Egy ilyen szintű csatában semmi értelme nem lesz. Ami persze teljesen jogos, hiszen a valóságban sem ért semmit a T-34-esek és KV-1-esek ellen. -
bigmano #3530 Most tényleg nekem kell szövegszerkesztővel kliensfájlokat átirogatni ha játszani akarok a második fázisban..? -
sulouos #3529 Mit keresne ilyen csatában? Nem fog az KV-1-et látni, csak behozták megmutatni. -
400V #3528 Beütnek rendesen a WOT os low tier vagyok semmit nem tudok sebezni dolgok. Lehet tovább vinni. Említették a premium ammot meg van gold is a játékban. :) -
sulouos #3527 Itt az állapotábra:
Hú mekkora troll vagyok -
#3526 Csak egy stream alapján tudok nyilatkozni, de mire jó a Pz II. ilyen csatában? :)
Gyorsnak nem gyors, lásd #3534 .
Tűzereje nincs, esetleg a tűzgyorsasága jó (eredetileg ~300 lövés/perc, de 10-es tárral rendelkezett). Talán minimális esélye lehet a légi célok eltalálására, de mivel függőlegesen be van korlátozva erősen a löveg kitéríthetősége, így erre célra sem túl alkalmas. -
#3525 Lehet hogy olyan gyors viszont kisebb így a látottak alapján nem olyan könnyű eltalálni. Amíg nincs jobb járgány addig lazán jó arra hogy spotolj vele , nagyobb jószágokat trackelj és hátulról karácsonyfát csinálj belőle ( értsd kigyújtsd ). Na meg ellenséges AAA-t elintézd.