37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ytar #3614 na máris mondok egy kurvára idegesítő dolgot .. rányomok a csatára, majd olyan war thunderes lassúsággal betölt, kiválasztom a tankot, belépek, és lám, 10 mp múlva vége a csatának, verünk / vesztünk, mind1 .. töltés vissza a hangárba, 0 xp, 0 kredit, kezdhetem előröl. ..
mi a f4szért nem CSAK új csatákba tesz be? -
Ytar #3613 csak ez a Karelia van a teszt szerveren? -
bigmano #3612 jaja meg a stug is faja.. -
Ytar #3611 jujj, ez a KV-1 mekkora OP :) -
twi452 #3610 Jó szórakozást :) -
bigmano #3609 Engem is tralala -
Ytar #3608 vagyis de .. engem az imént beengedett .. :) -
Ytar #3607 nem vagy egyedül -
bigmano #3606 Na most meg azt írja nincs aktiválva a hozzáférésem...ez meg mi? -
bigmano #3605 Iiigen van benne igazság! -
twi452 #3604 de 17kor még leszed egy 2 gigás patch-et 50kb/s-al :D -
Ytar #3603 hát, úgy látom ez a Gaijin is legalább akkora szartúró mint a WG .. :) -
bigmano #3602 Kipróbálhatod 14.00-18.00-ig a gamet....17.00-kor indítjuk a szervert...
-
Ytar #3601 jah, már 11 perce 13:00 GMT van .. :/
tic-tac -
Droughert #3600 A fórumon a teszt szerverről ezt az infót találtam: "'Nightly' server is open every Thursday and Saturday from 02:00 to 06:00 GMT and from 13:00 GMT to 17:00 GMT.
(Wednesday/Friday 18:00 to 22:00 PST & Thursday/Saturday 05:00 to 09:00 PST)" -
bigmano #3599 Ja hogy az volt aha....np.
Amúgy nálam elmúlt 14.00 de nem enged be a dev.re! -
flashpointer2 #3598 Nem kell kivetíteni a kommentembe a lelkivilágod, a hozzászólás lényege az volt, hogy korai még pálcát törni a bétázás feje felett, mivel lehet hogy még sajnos elég sok ideje lesz kihasználni a lehetőséget annak aki kapott .) -
bigmano #3597 De irigy itt valaki... -
flashpointer2 #3596 Várd ki a végét, lehet még hetekig fog menni a closed béta 0-24-ben, csak hogy ne bántsák meg azokat akik emiatt vettek pakkot :) -
twi452 #3595 Nem vettek volna olyan sok tank packot ha elmondják, hogy ez lesz. Ennyi az egész :) -
Azért az infó szolgáltatás meg az őszinteség nem olyan igény, amit HA akarnának ne tudnának kielégíteni. Lényegében egyetértünk ez van sajna a többit meg majd meglátjuk. -
Létezik olyan F2P játék, ahol a fejlesztők minden játékos igényét ki tudják elégíteni? ;)
Nem vitatom el a Gaijin hibáit, sőt... De ugyanakkor azt is belátom, hogy nincsenek rászorítva arra, hogy ennél sokkal többet tegyenek. Sajnos... -
Najó, de azért a te életszínvonaladnak sem az a mércéje, hogy a sarki csöves milyen szarul él.
Lehetne ezt mérföldekkel jobban csinálni csak nem akarják mert ez is elég ahhoz, hogy a játék sikeres legyen. -
Azért a F2P játékoknál ez elég általános, pl. az MWO esetében is így működött. Igaz ott szerintem én azért kerültem csak be a zárt bétába a legelején, mert a rossz kommunikációjuk miatt lehordtam őket a sárga földig. :)
A dolgot pedig onnan is meg lehet közelíteni, hogy esélyesen így is bőven megvan a szükséges zárt béta létszám. Persze ez nem mentség arra, hogy a kommunikáció terén komoly kihívásokkal küszködnek továbbra is - persze ha pozitívumot keresünk, akkor azért a WG-hez képest egy nagyságrenddel jobbak még így is... -
Nazarov77 #3590 Értem én, ne aggódjatok engem is bosszant hogy gyakorlatilag mindent elfelejtenek közölni velünk, semmit se részleteznek. -
Csak ott nem arra használták fel az emberek hiszékenységét, hogy forgalmat generáljanak a játéknak.
Egyébként meg ne általánosítsunk több játék closed bétájában voltam és játéka válogatja, hogy miben mennyi időt adnak játszani de többségében nem heti 8 óra van játszani és nem kell szívni küldetésekkel vagy túlárazott csomagokkal ahhoz, hogy bekerülj. Persze az is igaz, hogy máshol bekerülni is nehezebb. -
bigmano #3588 Nem az a baj hogy csak egy megadott időben lehet tesztelni,ami a hét 2 napján csak pár óra.
Amiből az első időpont az európai embereknek kora hajnalban van,hanem hogy ezt elfelejtették közölni a publikummal!
-
Nazarov77 #3587 Így van, pl guild wars 2 zárt bétában havonta volt 1 hétvégényi teszt idő.
Valahol zárt béta fórumban olvastam hogy tervbe van véve a 0-24 órás teszt szerver. -
Droughert #3586 Closed beta tesztek az esetek többségében így mennek. Adnak egy időpontot, ami gyakran csak pár óra, és akkor lehet tesztelni. Ha normális állapotba hozzák a játékot lehet, hogy lesz több időpont, esetleg hosszabb tesztelési időszak. Mondjuk az igaz, úgy lett volna fair, ha ezt már akkor megmelítik, amikor kirakták a starter packokat. -
twi452 #3585 a tengerentúlon is élnek emberek azért :)
az tény, hogy ezt "elfelejtették" megemlíteni, hogy igen korlátozott a tesztelés időszaka
na de majd jövőre :P -
Ez eddig ok, értem én de minek?
Droughert
Valószínűleg semmilyen normális időpontban dolgozó embernek nem lett ez kitalálva. Így a "tesztnapok" (az a kőkemény 2) fele kilőve. Ez előre sehol sem volt leírva és elég nagy arculcsapása azoknak akik sok időt, pénzt áldoztak a játékra és a küldik időben megcsinálására.
Ne értsetek félre nem ellenkampányolni akarok csak már megint ez az orosz bullshit zavar és megint azt érzem, hogy bizony hülyének nézik a játékosokat.
-
Droughert #3583 Időponttal mi a gond? A hajnali teszt valószínűleg nem nekünk van kitalálva, elvileg gmt13:00-17:00-ig nyitva van a megadott napokon. -
twi452 #3582 vagy legalábbis amit mondtak, hogy nem lesz ilyen extrém dolog, hogy egyszer csak eltűnik a tank a semmibe de valamilyen "álcázóképesség" van ebben is, hogy lehessen sunnyogni
még alszunk párat mire igazán jó lesz ez :) -
Ha jól értelmezem, csak a már felderített harckocsik esetében rajzolja ki a körvonalat. Szóval itt is lesz egyfajta láthatósági rendszer, de ez csak a körvonalakra és az felette megjelenő ikonra vonatkozik. -
Azért ez elég vicces. Ha ezt előre közlik az emberekkel, hogy tesztszerver heti 2x 4óra lesz ráadásul nevetséges időpontban, akkor sokkal kevesebben csinálják meg a küldetéseket. Nagyon sokan nagyon lelkesek voltak azt hitték karácsonyra már tankoznak.... nem is tudom erre mit mondjak de pofátlanság netovábbja.
Ami már a screenshot-okban is zavart (tankok körvonalát kirajzolja) az sajnos a streamben is látszik reméljük ez a fák vagy bokrok mögött álló tankot nem teszi láthatóvá. Ez számomra elég nagy negatívum de majd talán RB módban más lesz, amire gondolom lehet majd még fél évet várni.
Így összevetve az egészet kicsit "keserű a szájízem" csinálhatták volna ezt korrektebben is de így is a nagy ellenfélnél jobb lesz. -
bigmano #3579 Na volt aki hajnalba felkelt tankozni? -
Sith #3578 Zárt béta, elvileg néha vannak különböző akciók hogy bekerülj, egyébként lehet venni packokat, amikben kapsz prémium tankot, goldod és béta teszt lehetőséget. -
Hogy van ez most? Még mindig zárt a béta? Ki tudom valahogy próbálni? -
Sith #3576 Mingyárt....
-
Akkor, hogy a Twi452 által linkeltek egyértelműnek legyenek.
A fejlesztés három "oszlopba" van sorolva.
Mozgékonyság / Mobility
A mozgékonyság alatt a motort, az erőátvitelt és a felfüggesztést takarja ez esetben, ezek fejlesztése növelheti harcjárművünk mozgékonyságát.
Lánctalpak / Tracks: A lánctalpak karbantartása, az elhasználódott láncelemek és összekötő csapok cseréi, a láncfeszesség megfelelő beállítása javítja a harckocsi kezelhetőségét és mozgékonyságát.
Felfüggesztés / Suspension: A felfüggesztés sérült illetve elhasználódott elemeinek cseréje, a feszítő-, hajtó- és futógörgők csapágyainak megfelelő kenése. Ezek után javul a lengéscsillapítás, csökken a test "behintázása" gyorsításkor és lassításkor, továbbá nő a tüzelési pontosság mozgás közben.
Szűrők / Filters: A levegő-, olaj- és üzemanyagszűről átmosása növeli a motor teljesítményét.
Fékrendszer / Brake System: A fékrendszer karbantartása és beállítása növeli a fékrendszer hatékonyságát. Ez a jobb lassításon túl növeli a fordulás hatékonyságát is.
Erőátvitel / Transmission: Az erőátviteli rendszerek karbantartása, a kopó elemek cseréje, a sebváltó-olaj cseréje, illetve a sebességváltó rudazatának beállítása. Növeli a jármű kezelhetőségét, továbbá csökkenti az erőátvitelben elvesző erőt (más szóval több erőt közvetít a motortól a hajtógörgőkhöz). Engine - engine gear train and replacement in a worn engine with a new one.
Védelem / Protection
Az itteni fejlesztések részben további kiegészítő páncélelemeket, mint például tartalék láncszemek, és hasonló improvizált, harctéren felszerelt utólagos páncélzatot takar. Más részben pedig a jármű észlelhetőségét csökkentik álcázással, amelynek köszönhetően nehezebb felderíteni nagy távolságból és a levegőből.
Álcázás / Camouflage A jármű felderíthetőségét csökkenti az ellenséges harcjárművek és repülőgépek által.
Kiegészítő páncélzat / Add-on armour: Tartalék láncelemek és hasonló improvizált eszközök felszerelése a harckocsitestre, amelyek a védelem javítását célozzák.
Tűzerő / Firepower
Az ide tartozó fejlesztések a fegyverzeten túl a torony mozgatómechanikáját, továbbá az irányzóberendezéseket takarják. Adjustment of Fire - gun calibration. Eliminates errors of misalignment between the gun and the target, improves firing accuracy.
Toronymozgató mechanika / Turret Drive: A torony forgató elemeinek karbantartása, és a kenőanyagok pótlása. Javítják a forgás simaságát, növelik némileg a sebességét. Könnyebbé teszi a célpont követését a harcban.
Lövegcső emelkedési mechanika / Elevation Mechanism: A lövegcső függőleges kitéríthetőségéért felelős mechanika karbantartása és tisztítása, növeli a löveg függőleges irányú kitérítési sebességét, és javítja a pontosságát.
Tüzérségi támogatás / Artillery Support: Lehetővé teszi, hogy tűzérségi támogatótüzet hívjon egy megadott célterületre. Ez a fejlesztés csak könnyű- és közepes harckocsik számára elérhető.
Új típusú lőszerek / New types of shells: Minden harcjármű történelmileg helyes lőszertípusokkal rendelkezhet. Mivel a II. VH alatt különböző lőszereket fejlesztettek ki azonos lövegek számára is, ezért különböző harckocsik azonos lövege számára eltérő lőszereket lehet kifejleszteni. Egy példa erre: A korai szovjet T-34 harckocsi 76mm-es (F-34?) lövege nem rendelkezik űrméret alatti páncéltörő- és HEAT (kumulatív) lőszerrel, ez csak 1943-44-ben jelent meg, így a későbbi T-34-es fejlesztései között található meg. (Megj.: az eredeti szöveg "…armour-piercing and HE anti-tanks shells…", nos ez egy kicsit félrevezető, természetesen már volt pct. lőszer az F-34-eshez, sőt, a T-34 / 1940-nél használt rövid csövű L-11-eshez is, a UBR-350 (A/P), de később kijött az UBR-354P űrméret alatti pct. lőszer, illetve az UOF-354M kumulatív lőszer is ebben a kaliberben, feltehetően itt ezekre gondoltak).