Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Első reakció a Stream alapján:
+Grafika, szép, a modellek kidolgozottak, az effektek nem rosszak (azért szebben is meg lehetne csinálni pár dolgot, mint a földbe csapódó lövedéktől felrepkedő szikladarabok...)
+Hangok (már amennyit ki lehet hallani a szövegeléstől)
+Játékmenet, összességében számomra üdítően hatott, kellemes, szórakoztató játéknak ígérkezik
+/-A sérülésmodell viszonylag elmegy kategória, noha nem rossz, hogy szépen kiírja, hogy mit rongáltunk meg / sebeztünk meg, illetve mi sérült / semmisült nálunk meg, én jobban szeretem ezt egy állapotábrán látni (a'la WoT)
+/-Kiírja, hogy Target undamaged. Ez jó, mert tudjuk, hogy nem sebeztük. Rossz, mert tudjuk, hogy nem sebeztük, de nem tudjuk, hogy miért (lepattant, nem ment át, bedöglött a lőszer, vagy mi?). :)
-A kevesebb Tier miatt macerásabb lesz a balance. Azt itt is bemutatták, hogy a Pz II.-essel kb. semmit sem tudtak csinálni egy normálisabb harckocsi ellen. Nem látom át kristálytisztán, hogy így mi a létjogosultsága az ilyen harckocsiknak a csatában (persze lehet, hogy lemaradtam valami információmorzsáról)
-