37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Pusztán azért nem fogják futtatni a szervereket, hogy mi jót játszunk, mint minden más, ez is üzleti alapon működik, fő szempont a bevétel.
  • Glo
    Hja, nem utazik a pénzedre. Ha ráérsz akkor simán eljuthatsz a top gépekig ingyen. Ha nem érsz rá..
  • sulouos
    Ezen vitázunk fél napja :D Azért "free to play", mert ha haladni akarsz valahova benne, akkor fizetned kell érte, ha meg ráérsz, akkor nem.
  • Susarc
    jó ,de a WT pofátlanul a pénzedre utazik....
  • Glo
    Plusz a legénység nem olyan "h*lye", hogy ha átül egy másik gépbe akkor egyből elfelejti az előző kezelését :))

Sloton belül bármikor váltogathatod őket.
  • Nazarov77
    Nálam még az nagyon nagy + pont WTbe, hogy ha egyszer megveszel egy repülőt/tankot az örökre a tiéd marad és nem kell eladni mert nincs pénzed vagy kell a garázshely, wotba számtalanszor adtam már el tankokat és vettem vissza emiatt.
  • sulouos
    Nem a túlárazott, hanem a farmolásra használható gépeket értettem rendes prémium gép alatt. Egy német P-47-es elég kemény gép, és elég magas szintű is, így hozza a pénzt dögivel. Vagy ott van pl. a japán Fw-190 A-5, amire ugyanez elmondható, főleg hogy nagyrészt a jó nehéz amerikás gépek ellen repül, amiket (a mágikus spit kivételével) úgy ver szét ahogy akar. Ezek a gépek viszonylag magas szintűek, jól hozzák az RP-t és a pénzt is, mégis elég olcsók.
    A WoT-ban régen is csak a tier 8-as prémiumok voltak igazán jók a pénzszerzésre, a kisebbek nagyrészt szórakozásnak voltak tartva. Egy tier 8-as prém akkoriban általában 7500 gold volt, ám ezeket az "olcsó" prémeket szép sorban kivették a boltból, és bepakoltak helyettük pár 10-12000-es tankot. Ez után gondolom nem vették a népek olyan hévvel a tankokat, mint addig, úgyhogy betettek egy pár 6-7-es prém tankot, normálisabb áron, de ezek közül is főleg a 7-esek használhatók igazán, azoknak olcsó a lőszere. Ezek már csak 5-6k goldba kerülnek.

Szerintem ezeket összehasonlítva egy GE többet ér, mint egy gold. A prémium fiókokat sose figyeltem, azok valahogy "játszásra kényszerítik" az embert, az meg nem vezet jóra. A prém gép meg megvár, nem kopik. :D Bár ez csak az én véleményem, lehet jön mindjárt valami közgázos és kifejti.

• Droughert
    De azt ne felejtsük el, hogy ha szeretnéd megtartani a tankokat akkor WOT-ban kénytelen vagy garázs slotot venni, ami szintén goldba kerül (WT-ben ilyen nincs, nálam ez egy nagy plusz pl). WOT-ban pénzt igazából a T7-T8 prémekkel tudsz farmolni (ezek 7k huf körül vannak, a többi inkább fun kategória), ergo ez a része drágább a WOT-nak. Ha WT-ben előfizetsz prémiumra tulajdonképpen mindened megvan, slotot nem kell venned, prémium gépek közül már 1000-1500 gold közöttiekkel is szépen tudsz farmolni, ráadásul itt a prémium gépek nem gyengébbek a normal társaiknál (lásd pl. a Prémium Spitfiret). WOT-ban azért jobban oda kellett figyelni egy prémium járgányra, mert nagy részükkel nehezebb volt érvényesülni, több tapasztalatot igényeltek. Ha anyagi szempontból nézzük, akkor a WT-lényegesen olcsóbb jelen pillanatban.
  • [NST]Cifu
    Figyelembe véve, hogy a WT-ban per pillanat csak 5 Tier van, ez annyira nem meglepő... :D
  • [NST]Cifu
    Elnézést, de nagyon leragadtál a prémium gépeknél / tankoknál.

De legyen, noha azt állítod, hogy 5000 GE-ből lehet venni 3-4 prém repülőt, míg a WoT-ban a magas szintű prém tank 10-12000 Gold, akkor ugyan nézzünk már rá pl. a La-5FN-re (5250 GE), vagy az FW-190D-9-re (7420 GE). Tehát ahogy a WoT-ban is vannak olcsó prémium tankok, itt is vannak olcsók. Ott is tudsz 5000 aranyból több tankot venni, tele van a prémium lista 700, 1000, 1500 aranyas tankokkal, a 10000 felettiek az extrémitás kategóriája, ahogy a WT-ben is a La-5FN vagy az FW-190D-9. Tehát az érvelést én egy kicsit erőltetettnek tartom.

De nézzük a prémiumot akkor:
    30 napos prémium a WT-ben: 2000 GE
    30 napos prémium a WoT-ban: 2500 Gold

Szóval akár hogy is nézem én azért olyan eszeveszett nagy különbségeket nem látok...
  • Nazarov77
    Cifuval értek egyet, azzal kell összehasonlítani hogy mennyiért veszed őket. Az hogy wotba ennyire méreg drágák a T8 prém tankok az már más lapra tartozik.
  • Susarc
    itt azért jóval használhatóbb már egy alacsonyabb tierü prémium gép is!
  • sulouos
    De az se mindegy, hogy 5000 GE-ből vehetsz 3-4 prémium repülőt, 5000 goldból meg valami 7-es szintű prémium tankot. Egyet.
  • [NST]Cifu
    Roppant egyszerű, össze kell hasonlítani azt, hogy mennyiért lehet GE venni. 5000 GE ha jól rémlik fejből 25 euro. A WoT-ban 5500 Gold pedig 19.95 euro. Szóval a GE valamivel drágább.
  • sulouos
    Szerintem többet, mert itt egy magas szintű prém repülő max 1500 sas, a wotba meg egy magas szintű prém tank újabban 10-12000 gold.
  • Nazarov77
    50 golden eagle kb annyit ér mint a wotba 50 gold.
  • [NST]Cifu
    Fent van, hogy most még zárt béta szintjén van csak a játék. Ha nem fizetsz be egy pack-ra, akkor várnod kell a nyílt bétára, aminek időpontjáról nincs hivatalos információ.

A WT-t le lehet tölteni, a repülőgépes részével bátran lehet már most is játszani. Az 50 Golden Eagle túl sok mindenre nem jó, persze egy-két apróságra (fejlesztések, pilóta skillek) el lehet lőni.
  • Lucifer001
    Sziasztok

Ki szeretném próbálni a WOT után én is a WT-t . Értelemszerű , hogy regisztrálok , letöltöm a klienst stb .... Kell valamit tudnom mindezek előtt ? Esetleg meghívó kód ? Olvastam valami 50 golden eagles -ről ( gondolom mint a WOT-ban az arany ) Ez az 50 .... mennyit jelentene a WOT-t ban ? Csakhogy legyen rálátásom . Köszönöm . További jó tesztelgetést .
  • csaba90
    hmm érdekes, nálam ugyanez volt és megoldódott a probléma azóta nincs semmi gondom vele :)
  • Vaktermesz
    Agyelszíííváááás :D
  • Coral Springs
  • Droughert
    Én találtam bugot, de először átolvastam a bugreport-tal foglalkozó fórumot, mivel már előttem mások jelezték, ezért nem jelentettem. Idegesítő dolog, hogy nem tudsz csatlakozni, mert van egy hiba, de ha tudnak róla, akkor felesleges szócséplés az ismert hibát újra és újra postolni, hamarabb nem fog megoldódni. Csak remélni lehet, hogy mihamarabb megtalálják a probléma okát, és javítják.
  • Nazarov77
    Azzal se volt jó, mindent kipróbáltam amit a fórumon találtam.
  • atee73
    Ohhh nem mondod ..... de mivel ez egy beta es megy a bughunt ,es ha talalsz egy bug-ot vagy problemat vagy barmit amin javitani ken akkor jelzed felejuk nem???? namost ok ezt sirasnak veszik.

u.i: nyugodtan jelentkezhetsz a support-nal hogy ott akarsz dolgozni, ok is igy komunikalnak
  • twi452
    egy kis fárasztás Krebstől :)
  • Doma #4149
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Volt egy frissített config.blk, a how to acces nigthly server topikban. Nekem végül azzal indult el. Csütörtökön még 1.1.125-el is sikerült játszanom egy két kört. De ma már nem tudtam csataba menni. Illetve még ami segített amikor a finishing download a luncherben nem végzett percek után, az bizony a nyelvváltás volt kínaira
  • Torzonborz
    Nyugodj meg , meglesznek a te pénzed nélkül is. :D
  • hympyke
    Ha a pénzmennyiséget nézzük ami pl a WoTban elköltöttem(ami a gayinokat illetné), akkor igen.
    Nazarov77 sok türelmet, én már vártam 3 napot a semmire.
    No bye, látom megjöttek a Timberlakerek :)
  • Nazarov77
    Nekem se megy, launcher 1.37et ír verziónak és az összes solutiont kipróbáltam fórumról de sehogy se tudtam megcsinálni hogy letöltse a normális frissítést.

ezt a választ kaptam miután beszéltem hozzáértőkkel és átküldtem a launcher logot:
    unfortunatly right now i cant give any good advise to fix this

but we are on it... we'll push this to the Devs to be sorted ASAP

szóval várok
  • Ulvar
  • sulouos
    Jól kitoltál velünk, meg velük is :)
  • hympyke
    Letöröltem végleg lol, szopjon vele a gayigin... letakarítottam a bétát meg a másikat is, mivel a repülők amúgy sem érdekeltek. Legalább van hely a CoH2-nek. Majd megnézem ha el is lehet indítani, addig is megírtam a véleményemet a fórumjukon. De az is lehet hogy egyáltalán meg se nézem, sőt, jelenleg ez a legvalószínűbb.
    A WoTot is javarészt a DEV csapat miatt hagytam abba, szerintem ez se volna gyökeresen eltérő. Adtam nekik egy kis pénzt, elkölthetik amire akarják. Úgyse vettem karácsonyra senkinek semmit.
    Egyébként meg kössz a tippet, "reinstallal" kezdtem az egészet és megcsináltam háromszor. Van ezer más játék ami elindul attól hogy rákattintok az ikonjára.
  • csaba90
    anno nekem is ez volt, töröld le az egészet, és kezd el előlről, másold az egész WT gamet, meg írd át a configot szedje le megint akkor jó lesz!
  • sulouos
    Ezért jó, hogy RB módban nincs respawn, és a gyökér is kevesebb lesz. Az arcade a repülős részben is a "f*ck rammer" meg az "idiot aimbot user hüblühüblü" szókincsű emberek melegágya, kevés kivételtől eltekintve.
  • hympyke
    Nem különösebben érdekel ha bannolnak bárhonnan, majd megnézem a nyílt bétában.. mivel minden eredmény köztudottan törlődni fog a nyílt béta indulásakor amit a zártban elérhetünk. Nem veszítek semmit max a frusztrációt.
    Feltételeztem hogy itt valaki tudja a megoldást, de nyilvánvalóan itt sincs fogalma róla senkinek.
  • Glo
    Valószínűleg ezért ZÁRT fórum a neve hympyke. Persze ha bannolnak az NDA megszegése miatt majd lehet itt is siránkozni, addig felesleges.
  • Droughert
    Ma beléptem, ránéztem, hogyan haladnak a fejlesztéssel, nekem úgy tűnik, hogy ünnepek ellenére sokat javítottak a játékon. Fizika szerintem ismét kapott finomítást, tankok kezelhetősége is sokat javult. Nem tudom, hogy a pályákkal, tankokkal hogyan állnak, de ha azokkal már nagyjából készen vannak, akkor hamarosan jön az open fázis (persze ez csak az én tippem).
  • hympyke
    CBT Launcher Problems - No tank data present in install
    Nézd meg a topicot a zárt fórumon, ezen már rég túl vagyunk.
  • Torzonborz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lanucher - launcher settings-check files lefut , ha vmi hiányzik letölti. nekem is ez volt a tank modelleket nem szedte le rendesen , ez után simán indult.
    mondjuk ehhez nem kell itt nyüszögni , kb ez az első amit ilyen esetekben ki kell próbálni majd minden mmonál
  • hympyke
    Nincs jelentősége, mivel nem lehet elindítani. Hogy mitől azt nekik kell kitalálni nem nekem. Az hogy el se indul egy bug kategória?