37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #4254 Na most, hogy vége a CB-nek, az új map nagyon jó, szerintem a korábban látott videón nem jön át mekkora terület, és mennyi lehetőség van benne. Rengeteg útvonal, fedezék, emelkedők, stb. Nagyon jó, kár, hogy az elején a korábbi hangyafasznyi mapra dobott be folyamatosan. -
Szerintem sokára lesz ez még open ha el akarják adni ezeket a méregdrága csomagokat, amivel be lehet jutni a closed-ba akkor simán fogják ezt a tesztelést húzni, ameddig csak lehet. -
Droughert #4252 Én pont attól tartok, hogy a sok "siemka" noob fogja elözönleni a szervereket akik amúgy sem voltak klánba, de jönni fognak, mert szép, új és szépen gurul a tank is benne...
Van realistic mód már a cb-ben, ezért írtam, hogy jó lenne ha már eleve azt is megcsinálnák, és egyben adnák ki, nem pedig, ahogy korább jelezték, hogy nyitáskor csak arcade mód lesz.
ÉN a wot accomat eladtam, szóval biztos, hogy ezzel fogok játszani, csak szeretném ha tényleg ütős lenne mikor open fázisba kerül, és nem bíznák el magukat a fejlesztők.
-
sulouos #4251 Van RB, de nem a végleges formában. -
Ragnaer #4250 Javitom:
Nyilván aki még nem rég kezdte a WOTot az nem fog GFezni, de azt is kell látni hogy aki a WOTban klánba van azok az emberek csapatban többet játszanak és nem random meccset (nagyrészt) szóval a GF most a újdonságra vágyók fele nyit sztem... -
Ragnaer #4249 hmmm... Szerintem ez nem azoknak szól aki ott klánba van és sokat mennek Company-ba és CW-re.
Szerintem pont itt a lényeg azokat próbálják megcélozni akik wotban már mindent láttak és valami újdonságot várnak mer valljuk be azok vannak többségben a wargaming játékában akik csak játszanak és már nem klánoznak vagy nem is voltak még klánba.
(ugye nem kell magyarázni hogy mennyire felhigult a WOT játékos bázisa)
Én speciel 4 accounton vagyok túl és kb 35ezer csata van a hátam mögött és én igen is vágyok valami újdonságra.
Nyilván aki még nem rég kezdte a WOTot az nem fog GFezni, de azt is kell látni hogy aki a WOTban klánba van és csak csapatban van az nem játszik random meccset (nagyrészt) szóval a GF most a újdonságra vágyók fele nyit sztem...
Ja és igen már van RB/Realistic Battle a GFben .... igazolja vissza ezt valaki... de ugy tudom hogy van -
Droughert #4248 Az a baj, hogy te még mindig csak a grafikát látod, sok tapasztalatod nincs a játékmenetről. Jelen formájában nem vonzó a nagy klánok számára a GF, nem fogják elözönleni a GF-et a veterán WOT playerek, fórumokon tartott felmérés alapján nincs hurrá optimizmus a GF felé. WOT-abból előrébb tart, hogy vannak kláncsaták, lehet company+az újabb team battle módot választani, ami a klánok, vagy nagyobb baráti társaságok számára vonzó. WT-nek lépnie kellene mihamarabb, mert ez a 4fős random battle nem elégíti ki mindenki igényét. Ha 8-an együtt szeretnétek játszani, max akkor sikerül, ha a random isten is úgy akarja, a játék ezt alapból nem támogatja semmilyen formában. A HB(realistic battle) opciót pedig szintén ki kellene adni, mert a wot taktikusabb megfontoltabb játékmenetet kíván mint a mostani arcade. Én azt mondom, hogy inkáb jöjjön később az open beta, de legyen választható a hb mód. -
bgabor #4247 Szerintem a Tiger I rajongókat már most sikerült elhódítani a WoT-tél, pedig még nem is open beta. :D -
Nazarov77 #4246 Egyébként a Tigris Pzgr39 gránátja bugos, az IS-1 adatait kapta meg valamiért, 100%ig egyezik az átütési adatlapjuk. Javítás mellé remélem megkapja a Pzgr40et is mert nagyon kéne neki, IS-1 elég undorítóan op. -
aknakukac96 #4245 Gépigényileg most milyen a játék?Hasonló, mint a repcsis szekciónak? -
Nazarov77 #4244 Hullik ám a kötényezés rendesen róla :D
-
Ytar #4243 hát, engem az összes OP szovjet vasból oneshotoltak a láthatatlan pixel kempelők az első csatában, uhogy alt+f4 lett a vége .. majd néhány update után ránézek megint, mert ez így, ebben a formában finoman fogalmazva is érdekes. -
Jaj de jó, itt vannak az OP szovjet vasak megint...a 88-as csak úgy pattog a IS oldaláról, meg szemből nem lövi át a KV-2 tornyát elsőre. Ugyanaz a banda mint a WG...
Meg: "For the 88 mm it was 113mm at 100metres."
Kwk36 L/56
Lőszertípusa + átütés (500m-en, 30°-ban(vízszintestől) döntött RHA lemezre)
Pzgr 39(APCBC) 110mm
Pzgr 40(HAVAP) 155mm
Hl.Gr.39(HEAT) 90mm
Forrás -
Vaktermesz #4241 Az a céllövészet stuggal bah :D -
Ez az egyik, meg nem szívatnak szarrá a fejlődésben(véleményem szerint) mint pl a másik cuccban... prem és alig jön pénz pl... csak prem tankal játszál hogy legyen pénzed... lol -
Bár azok alapján, amit itt olvastam, hogy mennyivel barátibbak az árak War Thunder-ben, bizalomra ad okot:) -
Igazatok van:D Azért azt remélem, hogy a WT szócsövei nem lesznek ilyen seggfejek, mint a WoT-nál, mert nálam az már hatalmas+. Mert ha valami ilyesfajta hozzáállást tanúsítanak és jön a How terrible, akkor nem jobbak ők sem:
- valóságnak jobban megfelelő tank teljesítmény a történelmi csatákban? SerB: "Valósághűséget szeretnél? Lépj be a hadseregbe."
-
sulouos #4237 Ez még nekem is leesett :)
GrmlZ is csinált egy videót, pont az új tankok előtt:
-
Nazarov77 #4236 Ezt csak azért mondta és mondogatja hogy nem félnek mert játssza a magabiztos kemény legényt. Vak is látja hogy bizony van konkurense. -
Nazarov77 #4235 Szerintem káromkodni fog és felbont egy üveg vodkát. -
sulouos #4234 Ő már majd' egy évre előre bejelentette, hogy a WoT-nak nincs, és nem is lesz konkurense. :D -
Ha jól gondolom, akkor nemsokára benne lesznek a tesztben a legmagasabb szintű tankok is, mint pl: Király Tigris, is-3, is-4, Jagdtiger. Már várom:P
A "How terrible" Serb-nek a véleményére kíváncsi lennék, mikor ezeket a videókat megnézi:D -
sulouos #4232 Ez az állat kilőtt 2 tankot torony nélkül. :D
-
Amikor a videót néztem, már leesett az állam:D Mikor lőtték a Tigrist és közbe repültek róla a páncéldarabok, na ez brutális:DDDDDD -
Nazarov77 #4230 Na ezt mondom, ez nagyon nem korrekt szám:
For the 88 mm it was 113mm at 10metres. -
Valamiért a különböző jeleket nem ismeri fel és hsz. számokat tesz be a helyére..
Így kellene kinéznie: "Jagdtiger,szív,:P" :D -
Nazarov77 #4228 Tudom, ezt modntam én is hogy nem fog így maradni, de egy 3 jegyű számot beírni rendesen nem olyan nehéz. -
bgabor #4227 Csak most jelent meg a játékban, hagyjunk időt a fejlesztőknek a finomhangolásra. Lényeg az hogy állleejtős lesz. -
Nazarov77 #4226 Nem rossz a Tigris így videó alapján, de amiket hallottam róla nem valami jó pár dolog. Pzgr.39nek sokkal kevesebb az átütése mint amennyinek kéne lennie, pontosan nem tudom mennyi, majd délután megnézem, de közel sem 130 körüli mint amennyinek lennie kéne 100 méteren, Pzgr.40 nincs hozzá csak heat.
KV-2re meg azt mondják túl gyorsan megy és a torony is gyorsabb mint lennie kéne, gondolom bőven van mit még javítani rajtuk, de remélem nem marad így mert a hallottak alapján russian bias (nem lep meg) egyelőre.
Na majd délután okosabb leszek. -
én már most ezt érzem... nem mint amikor kijön :D kicsit wotoztam a múltkor.. hogy na mégse legyek már tank nélkül :D háát.. mintha ilyne kis játékok lettek volna :D meg azok a pályák :D semmi valóságalapja... :)
Nem gondoltam volna hogy ennyire jó lesz ez a cucc :D csak a célzás nekem még furcsa lassan mozog a löveg meg a torony ugye, egérrel meg ahova viszem nem mindig egyből odamegy :S na mindegy, ez a legkevesebb :D -
bgabor #4224 Hát ez rossz hír, de legalább bugmentes lesz mire kijön. -
Februárra tervezik a 3. wave-t szóval, még márciusig is eltart szerintem . -
bgabor #4222 Na, végre megkapja a Tigris I-es azt ami jár neki, mert a World of Tanks valami szánalmas módon ábrázolta, előnye a jó gyorsulás és nagy végsebesség, hátránya a gyenge páncél volt. (???
)
Itt végre lassú de erős páncélzatú, és itt végre a 88 L/56-os is történelemhű lesz.
Nem tudom egyébként elégszer elmondani, mennyivel jobban és életszerűbben kezel ia tankokat ez a játék mint a World of Tanks. A mozgásuk, a hangjuk, minden élethű.
Ha ez a játék végre kijön akkor a World of Tanks valahogy úgy fog festeni mellette, mint a legújabb arcade need for speed mondjuk a GTR2 mellett. Az egyikben teljesen élethű autók vanank, a másikban autóknak látszó tárgyak amik teljesen másképpen viselkednek mint ahogy egy autó szokott.
Remélem nem fog februárig tartani a CBT. -
twi452 #4221 most 7 vagy 8 új tankot dobtak be a tesztre
lesz még jóval több ha megnézed a régebben kiadott előzetes tank fákat:) -
ahogy nézem a két videot lesznek azért benne több tankok is nem csak a tigris kv is jg pz IV ? láttam Pz IV ausF H-t meg T34-85-öt is, ha igen akkor az zsír király :DD -
Troll:)))) -
twi452 #4218 tigris? ugyanmár :P
-
-
Ninju #4216 Én is erre várok már egyre türelmetlenebbül. :) -
Nazarov77 #4215 én a KVt kilőni akarom