37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Sith #4374 Nem nagyon szokott átmenni rajta, szerintem nem találtad el, oldalról nem a leghatásosabb a 37mm heawy ellen. És mint lentebb írták mindenképp AP lőszer legyen betárazva -
BaleniX #4373 Oldalról lőttem és mind a 3 átment rajta 60-30m-ig -
bgabor #4372 Ground attack lőszerrel kell lőni a seggét és a torony hátulját, minél közelebbről. Nem árt ha a 37mm-es maxra van fejlesztve, hogy el is találjad amire célzol. -
sulouos #4371 Attól is függ, hogy merről lőttél rá. Szerintem a heavy tankot az a 37mm-es a megfelelő lőszerrel meredeken felülről vagy laposan hátulról vagy oldalról tudja kilőni, 2-3 találattal. -
BaleniX #4370 Én tegnap (AF) Yak-9T-vel rálőttem a HeavyTank-ra 3x (!!!) és semmi, egyszerűen átment rajta. Ez így normális? Vagy arra nem hat!? -
Nazarov77 #4369 Na ezek szerint dolgoznak rajta hogy legyen legénység a nyitott járművekben, na de hogy valaki azt kérdezi hogy ki lehet e ez kapcsolni :D
(túl sokat wotozott biztos azt megszokta a szellem TDket)
Vyacheslav (BVV_d) stated on the stream that there will be crews visible in open vehicles. Question – will we be able to disable it?
We will think about it. It has not been decided yet.
-
sulouos #4368 Ja, és lesznek féllánctalpas AA-k. És akkor már miért ne lennének féllánctalpas rohamlövegek?
-
sulouos #4367 "Q: Will we be able to change the shell in the barrel without shooting it out?
A: At the moment you will have to shoot it out, as it was in real life. We don't plan to change that at the moment."
Erről tud valaki valamit? A betöltött gránátot nem lehetett kicserélni másikra, csak ha kilőtték? -
Sith #4366 Nem tudom kinek mennyire tűnt fel, vagy elhangzott itt a topican, de a repülősbe (a nyilvánosba) bekerült a tankos sebzés modell.
Vagyis ha fenéken lövőm a tankot (és nem robban fel azonnal) akkor jelzi a motor találatot hasonlóan mint a tankoknál (sárga sziulett stb) -
sulouos #4365 Itt egy nagyjából mostani Q&A, szerintem ide még nem volt kitéve:
Link
Pár kitérő válasz is van, de a kérdések nagy részére korrekt választ kaptunk. -
bigmano #4364 Felkerültek az orosz vasak is,jó szórakozást:
Link -
Akkor sajna nem te öltél meg :D Én a Kuban pályán az ellenség spawn pontján voltam és öltem őket erre egy pz iii szétszedett -
Nazarov77 #4362 *panzer IVet, nem 1et. (hogy tudtam így elírni -.-) -
Droughert #4361 Tegnap épp ezt történt velem is, csak én épp egy pz.III-ban ültem. Nem A-pontot akartad foglalni véletlenül? :) -
hát a pz. III nagyon alattomos a PzGr 40-essel 10 m-re volt tőlem és egylövésezte a Tigrisemet :D -
Nazarov77 #4359 Nagyon jó kis tank a Panzer III, én még az egyel kisebb PzGr.40/1el mentem, szegény panzer 1et one shottoltam vele szemből :D
De mivel az APCR űrmérték alatti lövedék és maga a lövedék fej kisebb mint 50mm ezért a critical sebzésre az esélye is kisebb mint a sima AP PzGr.39nek. Szóval lehet hogy egy ilyen pici lövedékkel szitává kell lőni pár tankot mire megérzik, bár a fene se tudja, olyan sokat még nem lőttem még ezekkel, de fórum alapján így kell lennie. -
sulouos #4358 Az egy 50mm-es lőszertől több mint jó. :D -
hmmmmm PzKpfw lll. Ausf. M-ben a PzGr 40-es lőszer nagyot üt
10m-en 145mm :D -
bigmano #4356 Jagdpanzer lV. teszt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=ne_XlYyl11c
(holnap felteszem az orosz vasakat is) -
bigmano #4355 PzKpfw Vl. Ausf. H1 test
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bigmano #4354 PzKpfw lV. Ausf.H teszt
lammaer #4353 Nálam pont fordítva lesz, remélem lesz checkbox hogy "tanks only" :) -
bigmano #4352 PzKpfw lll. Ausf. M teszt
Coral Springs #4351 Bármi is lesz, a tankokat én max kipróbálni fogom, annyira nem érdekelnek mint a repülők. -
twi452 #4350 Régebben még arról beszéltek, hogy a földi és a légi egységeknek külön céljuk lesz.
Meg a tankok a külön kis homokozójukban játszanak amúgy a térkép aktuális mérete ennek a többszöröse ami berepülhető.
Majd kitalálnak valamit biztos.
Bár ugye a fene se tudja már ezeknél se, hogy mi lesz :) -
Coral Springs #4349 Akkor az tuti hogy a tankos rész egy külön játékmód lesz, rám ugyan senki nem fogja erőltetni hogy tankokkal menjek.
-
Nazarov77 #4348 Hát már az októberi igromiren is azok voltak csak elérhetők. Mondjuk ott volt Panzer III J is. -
flashpointer2 #4347 Hát akkor ezt gyorsan megoldották :)
Hány hónapig volt tesztelve az első 7-8 tank? 1? Mert ha így haladnak ki lehet számolni mikor lesz kb open :P -
Nazarov77 #4346 Na most már jók az átütések. Tigris 130at üt át 100 méteren, Panzer IV az L/46al 114et, teljesen jó. -
Én mentem a Tigrissel annyi a lényege hogy jól felkell nyomni a skill pontokat és bírod vele jól ( nekem működött így) -
Droughert #4344 Így van, a földi egységek döntik el a csatát, a pontok foglalásával. Levegőből ezt csak támogatni tudják, de ha nincs földi csapat, akkor nincs győzelem sem. -
Az eddigiek alapján azt látom, hogy nincs megmondva, hogy ki mivel kezdi a játékot. Vihetsz például 3 harckocsit és 2 repülőgépet (ha 5 pilótád van), vagy bármilyen összeállításban, és azzal mész, amivel szeretnél. Nyilván ha mindenki repülőgéppel megy, akkor nem fogja senki sem pontokat foglalni, tehát azért érdemes lesz a földi egységeket nem hanyagolni.
Vagy javítson ki valaki, de én az eddgiek alapján azt látom, hogy foglalni csak földi egységekkel lehet... -
sulouos #4342 Itt van egy-két ló elmagyarázós videó a lőszertípusokról, és hogy melyik mire való. Pl. a legtöbb német alap lőszer egyáltalán nem sima AP.
-
Bocsi, de valamit csinálj a helyesírásoddal mert ez így egy kicsit borzalmas. Csak pár példa: "télleg", "Hevy", "teccik", "jácchatatlan"... -
Coral Springs #4340 Elmondom neked mi lesz. Semmi ! A Jingles csinált egy Air Support című videót, és abban bemutatja a spot-olást is. Ha jól emlékszem a tankok gyakorlatilag 2-300 méterről kapnak jelölést, gondolhatod hogy ebből mit fog majd látni a 4km -en kezdő Wellington.
Engem az jobban érdekelne, hogy a tankoknak mi szerepük lesz majd a csatákban ? Én majd szokásosan indítom a játékomat a repülőkkel, és a 16 játékos egyik fele ott lesz majd a földön ? Esetleg 32 -en leszünk és minden megy ahogy eddig, annyi különbséggel hogy valahol a tankok is harcolnak ? És mi lesz a vonuló ai tankokkal, azokra már nem lesz szükség ? Teljesen nem vagyok még képben. -
Droughert #4339 IS balance problémát orvosolni fogja, hogy ha a Tigris megkapja a megfelelő átütést, ha jól tudom ez most elmarad attól amivel rendelkezni fog.
"Ami a video minoségét illeti eloszor toltottem és vágtam meg videot azt sem tudtam mi fánn terem. Ha talállok valami programot erre a megvágásra editállásra akkor szívesenn toltok még fel tobb videót a játékról." Sony Vegas, Adobe Premiere, vagy esetleg nézz szét itt, ezek ingyenes programok. -
Megamax #4338 Csak ha veszel tank pakkot vagy ha megcsináltad a repulosben a kuldetéseket
A tank pakk sem ad 100% os esélyt -
Valahogy van esélyem kipróbálni a zárt bétát? -
Megamax #4336 Joestét mindenkinek jottem elolszlatni a kételyeket.
A video amit feltoltottem igen meglepo tudom és igen télleg eros az IS-1 páncélzata de csak ha nem tudják hova kell loni és milyen távolságról.
Elég sokat megyek a Hevy tankokkal szeretem a nehéz vasakat.
A video végénn már az ellenfélnek csak light tankja maradt és ahogy lehet látni egyik sincs elég kozel és egyik sem lovi merolegesen a tank páncélját.
Mentem pár kort tigrissel is aminek teccik az ágyuja kivéve hogy lassan tolt. Azzal is voltak jo koreim de annak nincs annyira dontve a páncélja az inkább mint a Wot ban az egy doboz. WT ben nagyon sok múlik hogy milyen loszerrel lonek rád. Például míg WOT ban csak annyit hallasz a lepattanoknál hogy "ding" addig itt a loszer széttesik ha eltalálja apáncélt rossz szogben és nem utotte átt a tankot. Azért látni és hallani a robbanásokat és mutatja a találateljo , hogy minden iránybol jott a lovés. Apropo most egy kis érdekesség a WOT ban "serb" azt állította hogy az orosz tankoknak nem valosághu a gun depression -juk mert kulomben jácchatatlan lenne. Viszont itt WT ben az mert hát kiprobáltam a KV2 ot mindkét játékban és hát WT ben nemigazánn tudtam lefele célozni és az az osszes tobbi ruszki tankra is igaz kivéve a TD re. Viszotn WOT ban ezért joval konnyebb.
Ami a video minoségét illeti eloszor toltottem és vágtam meg videot azt sem tudtam mi fánn terem. Ha talállok valami programot erre a megvágásra editállásra akkor szívesenn toltok még fel tobb videót a játékról. -
Meglátjuk, egyfelől az sem jó, ha nem lehet különbséget találni a járművek között, tehát egy JSz-1-esnek nem kell pont annyit bírnia, mint a Tigrisnek.
Ahogy például a WT(A)-ban sem ugyanolyan minden Tier IV.-es gép lövésálló képessége.
Reménykedjünk, hogy a balanceproblémát megoldják, és nem lesz kiugróan jobb a vele egy tierben lévő járművektől...