37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
sulouos #4094 Gondolhattuk, hogy nem lesz az örökkévalóságig minden nap új cikk. :D -
igen... :D ja jó :D én kérek elnézést amiért azt hittem h ők ezt a nyílt bétáig gondolták... de ezek szerint úgy vették ahogy én a csajokkal a tartós kapcsolatot... tart ameddig tart :D -
twi452 #4092 minden nap volt.. amíg tartott :D -
persze, azzal nincs is gondom, szinte csodálkoztam is hogy milyen rendesek :) csak akkor ne azzal vezessék fel hogy minden nap lesz valami hírük vagy csak egy kép.... :S -
sulouos #4090 Hát volt azért pár kimerítő cikkük róla. -
mi van azzal a dumával hogy minden nap osztanak meg új infokat/híreket?
vagy az csak tavalyig szólt?:D -
Coral Springs #4088 -
Volfram42 #4087 Mondtuk neki többen, hogy reklamáljon. Eddig nem tettem meg. -
Susarc #4086 oh kk -
sulouos #4085 Zárt csoportban van feltéve, nem engedné megnyitni. -
Susarc #4084 holhol? link pls -
bgabor #4083 Azért megérne egy ticketet a supportnak, főleg így hogy ahogy a facebookon láttam, képek is vannak az esetről. -
joe38 #4082 Bizony jó lenne ám,mondjuk egy 20-20 fős csatában szívesen részt vennék
-
A cimborád nem reklamált ? Mert ezért bannolni valakit ...hát elég ocsmány dolog.
Minimum egy elnézést érne Gaijin részéről sőt ha korrektek akkor vmi kiengesztelő ajándék is járna. -
Volfram42 #4080 Ezt mi is tudtuk, a lopás, csalás ai-al statjavítás az megszokott volt tőlük eddig is. Ez annyira nem. A poén, hogy az ismerősömet egyszer már fel akarta venni ez a kán, de nem volt hajlandó egy ilyen csapathoz tartozni. :)
Torzonborz: Van köztük az is és ha jól tudom akkor a Gaijin támogatja őket. Ilyen félhivatalos cégklán. :) Általában nálunk is elsődleges célok, ha pirosak. Sok érdekes dolgot tapasztaltunk már körülöttük. -
ööö ezt most hogy ? vmi mod volt a gyerek vagy mi ?
egyébként elég sokat látom őket RB-ben de izé...hát nem valami nagy ászok. -
Susarc #4078 a FUFU az egyik legkecibb klán a játékban! áttaposnak rajtad ,ellopnak mindent amit lehet! nem segítenek és borzasztóan önzőek!
ui: én ha van a csapatban beleszoktam lövöldözni a FUFU-baP -
twi452 #4077 vannak ilyen érzékeny p/csák csak az a baj ha mellé kapnak bármilyen "hatalmat" :) -
Volfram42 #4076 off.:
Ismerőssel tegnap esett meg, hogy látta ahogy egy FuFu klántagot lelőtte egy ai, megkérdezte tőle, hogy "The ai shot you down?" A reakciója a gyereknek az volt, hogy "You want ban? Ok." Aztán rögtön kapott 15 nap chat ban-t. Érdekes egy klán az tuti. :) -
Coral Springs #4075 Ez a mező pont jó lenne tankozni is, nagyon szép az Etna a háttérben. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Droughert #4074 Én nem értem ezt a KV1 op dolgot, német meddel akár 2 lövésből megvan. Light tankkal lehet, hogy nem lehet sebezni, de szerintem a német/orosz med simán kilövi. -
A KV-1 kicsit OP :D Rámjöttek 6-an és semmit se tudtak ártani nekem én meg mindegyiket kiszedtem :D -
Susarc #4072 csoda ha 2 napig tudok csetelni hasonló reportolások miatt:D:D:D -
Susarc #4071 screen shot-on fuck you? 15 nap chat ban! :) -
bgabor #4070 Éppen ezért nem hülyeség hogy a tankok csak lekorlátozott helyen tevékenykedhetnek, mert a repülős részben is van (RB-ben) olyan túl nagyra méretezett pálya(ah:krymsk), ahol a meccs vége rendszeresen bújócskázásba torkollik, és az utolsó két három gépünknek kell fél óra alatt átfésülni a túlméretezett térképet hogy akkor hol is az utolsó ellenfél. Főleg az új láthatósági rendszer óta érdekes ez, amivel úgy fele/harmad akkora távolságra látsz el mint korábban. Volt olyan csata is nem egyszer, ahol az ultolsó ellenfél szándékosan bújkált, arra játszva hogy majd mi kilépünk és ő nyer.
Ezt a hibát nem kéne a GF-ben megismételniük. -
joe38 #4069 Végül is igen,csak az lenne a baj hogy egy csata 2 napig tartana mielött vége lenne
-
Coral Springs #4068 Szerintem elég lenne egy is, ez tuti van 80km x 80km -es. Biztosan ellennétek rajta. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
most akkor teszt szeró is lesz hajnalba? -
szerszámos láda :D -
flashpointer2 #4065 oh, köszi -
twi452 #4064 technikai problémák voltak úgyhogy holnapra tolták -
flashpointer2 #4063 Ez volt ma vagy csak rossz időpontban néztem? -
bigmano #4062 Nazarov77 írta:"Bemegyek erre van mögöttem egy KV-1, éles kanyar közben eltalál de csak a dobozkát tépi le a toronyról..."
Nálam is volt ma hasonló:
-
Doma #4061 -
Nazarov77 #4060 kis OFF:
Tavaly április elsején pónis meglepi volt, remélem idén Strike Witches lesz és akkor lehet földön és levegőben is harcolni a Neuroi ellen :D
kép1
kép2 -
Doma #4059 RB van, de a respawn hianya es a magasabb jutalmazason kivul mas kulombseg (ma) nincs, -
joe38 #4058 Csak mert kár azért,hogy csak egy pályán tesztelnek,lehetne még havas,vgay sivatagi pálya is. -
bigmano #4057
-
Sith #4056 Szerintem nem tudni, de annyira nem mérvadó a repülős részbe pár havonta pakolnak új pályákat. -
joe38 #4055 Azt lehet valahonnan tudni,hogy mennyi pálya lesz?