37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • sulouos
    Nem most 21:00-kor kéne kiírniuk a nyerteseket? Vagy megint benéztem?
  • twi452
    látom rajtad ám, hogy neked is a gyönyörű kecses kv tetszik a legjobban, engem is hívogat de még nem tudok menni érte :(
  • Nazarov77
    Szuper!
  • twi452
    hehe..Glo már eleget edzett engem :D

szép a tigrincs.. most már engem is behívhatnának :D
  • Torzonborz

• sulouos
    A francba, már megint :D
  • sulouos
    Hoppá, kitették a Twitterre hogy ma este új tankok jönnek a CBT-re, köztük a Tiger Ausf. H1!

Link
  • Zero 7th
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miért látok mostanában ilyen szétesett kommenteket? Minek kéne ott lenni, hogy:

Jagdtiger❤:P

?
  • twi452
    ajajj :)

New tanks coming to the CBT tonight!

és a trolllll:D
  • Zegi Norbi HUN
    Köszi, akkor várok:) Remélem ez a tankfa tényleg így néz majd ki Open-ben és benne lesz a Jagdtiger❤:P
  • Doma #4204
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kedd is bekerült a naptárba, ugyanazon időpontokban mint az eddigi két nap. Jah és mintha 2 új mapot láttam volna hétvégén. De lehet hogy rosszul emlékszem. Viszont állítólag a tegnapi nagy peccselésben valahogy a komplett tech tree kikerült Public szerverre
  • Nazarov77
    Van egy új map, más változásról nem tudok, mert múlt héten valami hiba miatt sokaknak problémája volt a launcherrel köztük nekem is, és végre most javult meg mert feltettek fórumra egy installert ami megjavítja.
  • bigmano
    A zárt béta még mindig heti két nap?
    Mert nem játszottam vele 2hete van valami változás?
  • Glo
    Ez még egy nagyon korai techtree, talán még tavaly nyárról.
  • Sith
    A légvédelmi egységek mintha lemaradtak volna...
  • Ulvar
    Az első tank fák. Az Open-t még senki nem tudja...lehet jövőhéten, lehet egy hónap múlva, ahogy saccolom...de lehet több is...később úgyis lesz info majd.

• Zegi Norbi HUN
    Azt nagyjából lehet tudni, hogy milyen tankok lesznek benne az elején és mikor próbálhatja ki végre mindenki?:)
  • bgabor
    Köszönöm, de nem hiszek az "X% esélyed van rá" jellegű ígéretekben.
  • Glo
    Ha van Twittered bemákolhatod.

Ha csak most regelsz fel rá, úgy is jó :)
  • bgabor
    Még mindig elképedek mennyire realisztikusan viselkednek a tankok, mennyire ütnek a hangok meg minden. Óriási a kontaszt a WoThoz képest. Csak jönne már.
  • Droughert
    Itt a hosszabb verzió:
  • csaba90
    én speciál jobban örültem volna egy PzIV Ausf. H. -nak :D
  • sulouos
    Ez mekkora ratyi kép :D
  • joe38
  • Susarc
  • joe38
    Végre új térkép,sirály,tényleg szép nagy
  • sulouos
    Jó nagy, nyitott térkép, tetszik
  • Coral Springs
    Az a jelenet 13:22 -nél az komoly volt.
  • twi452
    csak hogy itt is legyen valami újdonság benyomva ne csak a repülős tesónál :)
  • Vaktermesz
    Én prem typhoon-t szereztem és öröm vele menni, stealth lőszerrel pedig felidézi a beaufighterrel szerzett csodás élményeket. :D
  • sulouos
    Hasonlóképpen lennék a prém Typhoonnal, ha nem lennék hozzá ennyire csimpifon. :D
  • Coral Springs
    Én az ingyen megszerzett gift / prémium Airacobra -val kihúztam az orosz ág nagy részét. Van még olyan játék ahol a kezedbe tolják a jó cuccokat ?

• Coral Springs
    Vagy mondjuk egy Battlefield MMO -t, ahol prémium cuccok nélkül megba****tod magad.
  • bgabor
    Asszem lehet, de ott arányaiban nagyon nem éri meg. Úgy értem hogy a napi és a havi prém árát összehasonlítva. Legalább is amikor utoljára fent volt nálam a WoT, hónapokkal ezelőtt, akkor így volt.
  • bgabor
    Azért a WT-ben egy 1800 aranyas(kb 4000 forintos) brit Mustangal vagy japán FW-190essel örökké elfarmolgatsz, a WoT-ban a mai napig a tier8asokkal lehet csak szépen keresni, és azok inkább vannak 10.000 Ft fölött mint alatt. A WoT-ban valamilyen érthetetlen okból irreálisan drágák a használható farm prémiumtankok, ez elég jelentős eltérés.
  • sulouos
    Abban is lehet 1 napos prémet venni, nem?
  • bgabor
    Azért az nagy jópont hogy a WT-ben lehetőség van 100 aranyért egy nagy prém vásárlására. Így csak akkor nyomom be a prémiumot ha aznap játszani tervezek, így jó sokáig eltart mondjuk 2000 aranysas, és nekem sincs ott a kényszerítő cucc a hátam mögött hogy "játszál már, mert amíg itt ülsz, addig is ketyeg a prémed". Ilyet a WoT nem tud.
  • bgabor
    Az MMO (meg a nem MMO) játékokat (is) üzleti vállalkozások csinálják és üzemeltetik, az ilyenek úgy működnek hogy befektetnek egy rakat pénzt a játék elkészítésébe, hogy aztán a végén többszörösen visszakapják.

Ha ismernél más MMOkat is, akkor tudnád hogy a War Thunder nagyon szolidan, és nem kényszerítve próbál meg a pénzfizetésre rábírni. Kevesen tudják az arányokat jól eltalálni, a Gaijinnak sikerült, a legnormálisabbak között vannak.

Érdemes lenne kipróbálnod mondjuk a mostani Star Wars MMOt, az SWTOR-t, hogy legyen összehasonlítási alapod, lássad milyen is az amikor bár a játék ingyenesen játszhatónak van mondva, mégis még a legalapvetőbbnek gondolt funkciókért is pénzt kérnek, és ingyen játszva a játék lehetőségeinek komoly részéből kimaradsz.

Na az az amikor a egy cég "pofátlanul a pénzedre utazik".
  • Vaktermesz
    A türelmetlenséget rengeteg játékban meg kell fizetni ebben semmi új nincs, én ráérősen játszom, talán tavasszal lesz több időm akkor jobban kijön a grind, bár eddig sem éreztem tl nagynak, alig mentem japánokkal mégis 35k RP van egyik gépen, de nem emlékszem mitől, németek is jól állnak, jelenleg 4-es gépeket húzni bőven az én sebességemre illik.
  • Ulvar
    Én nem értem mit akadsz fent...nem kötelező fizetni, én prém nélkül is tökéletesen megvagyok...

Más: Vannak olyan játékok, melyek ALFA állapotban elkérnek 6-7000 Ft-ot...pl: Rust. Az akkor nem a pénzedre utazik?

Korábban Red Orchestra 2, beígérték, hogy ez az új FPSek kezdete stbstb, úgyis állították be, elkértek érte 6-7000 Ft-ot és egy ALFA játékot kaptál...átbasztak ahol vagy, annyi ilyen sztori van mint állat...