37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #4334 1:06-nál egy tigris mellett megy el az IS, ez valószínűleg tüzelt rá. Később ami biztos, hogy egy t34 lő a hegyről, meg a többiek akikről nincs információnk, de hogy spoiler mentes maradjak és ne sértsek semmi nda-t, így "első ránézésre, videók alapján túl sokat bír".... -
Én csak a videók alapján tudok nyilatkozni, tehát a hsz.-emet ez alapján kell nézni. :)
De az általad belinkelt videón sokszor nem sikerült megállapítanom, hogy mi lő rá. Ami egy-két esetben látványos, hogy a találat (az adott játékos szemszögéből) jó szögben éri a páncélzatot, hogy tudatos-e a beforgatás, avagy szerencse csak, ez már más lapra tartozik. KV-2 videókban ha jól rémlik még one-shotolták is a JSz-1-est, szóval nem elpusztíthatattlan csodajármű.
A lényeg pedig továbbra is az, hogy amíg a játékmechanizmusát nem látjuk át, addig az ilyen videókon látható eseményeket sem tudod megmagyarázni.
Ezért mondom, hogy nem kellene túl hamar következtetéseket levonni az ilyenekből. -
Droughert #4332 Ezt láttad?
Ha csak light tankok lőtték akkor nincs gáz, de nekem úgy tűnt a teszt alatt, hogy a tigris fele ennyitől szétesett. -
Egy 50mm-es KwK39-essel felszerelt Pz.III M lövi azért hátulról, szóval ez nem olyan rendkívüli dolog, hogy nem vitte át, lévén túl jól sem sikerült eltalálnia a JSz-1-est.
Azért ezek alapján nem kell "Jajj, de OP lett ez a tank" felkiáltásokkal élni. :) -
Mint ebben a videóban. Még hátulról sem bírták sebezni azt a IS-1-et.
-
Droughert #4329 Legutóbb Megamax vidojábanis azt láttuk, hogy lőtték minden irányból az Is-t, érdemi eredmény nélkül. Ha arcade csatában ennyit bír egy IS, akkor arra lehet mondani, hogy picit op. CB-ben ez ok, de open betaban ez már gáz lenne. -
Remélem is, mert eddig csak azt láttam, hogy megy eNtak vagy Baron... és 10 kill. -
egyébként videokat ne nézd, oda szeretik betenni az ilyen "nagy killeket" :S van maikor elég sok AP lövés kell egy tanknak.. oldalról akár 2-3-is, úgy vettem észre valóban azon múlik minden, az egy lövés egy kill témában hogy hol találja el az ember... szóval a játék ezen része szerintem teljesen rendben van :) -
Sima AP-tól nem is kéne felrobbannia, csak akkor ha ammot, üzemanyagot, esetleg motort találsz el.
Ezt akartam is kérdezni, attól aki bent van CBT-ben, hogy a tankok mennyire robbannak fel azonnal egyetlen egy sima AP-tól? Eddig videókban én csak azt látom, h 1 lövés 1 tankkill. Amíg elég gáz lesz, pl RB még inkább. Pláne mivel eléggé pontosak az ágyúk, még a KV2 howitzer-je is.
Ez a játék csak akkor lesz jó, ha RB-n tényleg nem lesz ott a átütés jelző, és a tankoknak nem lesz "HP-ja" mint WoTban, ergó tényleg a modulok kilövése legyen a cél sima AP-val, ne a tunkolás. APHE-meg legyen drágább, vagy valamivel kisebb átütő erejű.
Az páncélzat nekem eddig úgy tűnik jól működik, IS-1 vs Tiger, szemböl nem nagyon tudták egymás elő lövésből kilőni. -
Droughert #4325 + ez így van :)
Lehet fikázásnak tűnik, hogy néha negatívabban állok a dolgokhoz, de nem kell félre érteni. Az eddig látottakkal engem kilóra megvettek, viszont szeretném ha kihoznák a maximumot a játékból, és nem mennének el a többség által preferált arcade vonal felé. -
twi452 #4324 Főleg ha lövöldözik és kilométerekről lehet látni a füstölgő bokrot amiben gubbaszt :D -
Droughert #4323 Ezért írtam, korábban, hogy jó lenne, hogy az open beta már a Hb-móddal együtt jönne. Jelenlegi arcade módnál a wot is taktikusabb, megonfontoltabb játékmenetet kíván. Viszont a HB-s, x-mentes célzás pazar játékmenet eredményezhet, itt a strokntankpl ülök a bokorban stílus, skill nélkül semmit nem fog érni. -
Volfram42 #4322 A hivatalos fórumról:
(http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/97982-ground-forces-questions-revisited/)
What are machine guns used for?
Machine gun fire used mostly for destruction of the light-armored targets and gun crews of the AA/Artillery. Coaxial machine gun can be used to adjust the fire of the main canon or even like the target marking for the allies (tracer bullets). You also can improvise – heavy fire at the enemy tank can make it difficult for the enemy to aim at you :)
Will turret machine guns fire at the enemy planes (much like gunners of the planes)?
Most likely will, but with the possibility to turn their activity off so they won't give away your position. -
" ami zöld arra lőszé és azt sebzed is"
"Te nem RB-ben gondolkozol..."
RB-ben - remélhetőleg - nem lesz ilyen . ;) -
Vaktermesz #4320 Talán lesz gyalogság, végül is valamilyen szintű okos gyalogság van most is a reptereken, lefekszik földre, stb. -
a flakpanzert ki lehet szerintem, repülővel is szét lehet lőni simán :)
viszont volt mikor párszor meglőttem AP-vel és semmi baja nem volt :D betöltöttem a HE-t és akkorát szólt mint egy KV2 xDD -
Nazarov77 #4318 Crew skillek alapján még a frontpáncélon lévő géppuska is működni fog, az viszont hogy mire lehet majd azzal lőni jó kérdés. -
hm.. hát nem tudom hogy oldják majd meg, de igen ez igaz, van benne valami, erről meg is feledkeztem :) -
twi452 #4316 És ha tartják magukat ahhoz amit mondtak (HAHahaha persze xD) akkor simán lehet, hogy kis piros körvonal sem lesz rb-ben. Ugye azt mondták hatalmas szakadék lesz az ab és az rb között :) -
sulouos #4315 A mostani rendszerben igen. De amikor az RB-ből eltűnik a pici X, akkor majd lövünk olyan luftokat, hogy csak lesünk! :D -
sulouos #4314 Nem lenne feltétlen jó, ha a toronygéppuska automatikusan puffogtatna, mert rögtön felhívja rád a figyelmet. -
Droughert #4313 Ez igaz,de az is kiábrándító, amikor stronktankpl beül egy fasza kis szikla mögé és onnan lövöldözi a megsemmisítő skulókat, mert simán pontlovésez mindenkit. Nekem a wot-os randommal nem volt gondom, adott egy kis pluszt a játékmenethez, de ettől még egy jó játékos simán tudott csatákat eldönteni. Itt viszont ami zöld arra lőszé és azt sebzed is, ami kiszámítható, de nem biztos, hogy előnyös. Majd meglátjuk. -
érdekes lesz az biztos, viszont addig el is kell majd jutni, akármilyen pálya lesz, az összes repülő a tankok felé fog repülni... szerintem a nagy káoszba simán lesznek véletlenszerű ütközések :D
illetve ha lentebb vannak gépek a tankokon lesz a parancsnoki állásban géppuska az alapból fogja automatikusan szerintem lőni a gépeket, a légvédelmi tankokról meg nem is beszélve, egyedül a flakpanzer van még, de ha kicsit is jól dolgozik, messze el kell kerülni a repülővel azt a részt, nagyon simán le tudnak szedni!
A jelenlegi kis 50 kg-os bombák szinte alig csinálnak valami karcolást az a legkisebb t34-esen meg a pz IV ausf C-n.... -
Vaktermesz #4311 Atomhordó? én csak úgy hívom, múltkor majdnem bejött az élet már párszor eltalált csatahajónak 5 méterrel esett mellé a bomba 6k-ról na mondom nesze :d mire betöltöttem letorpedózták, úgyhogy maradt a bázis, és kb 1000 méterrel bázis fölött lett vége a meccsnek, ha nem lenne ilyen lassú a wellington még szeretném is. -
Droughert #4310 Te nem RB-ben gondolkozol... -
twi452 #4309 én tartom a decembert :D -
Nazarov77 #4308 szerintem még a fejlesztők se tudják, tavasz előtt kizártnak tartom. -
Zero 7th #4307 Tudni már mikor lesz open beta? -
Nazarov77 #4306 Én arra vagyok kíváncsi, hogy mikor lesz tesztelve korlátlan típusú repülővel a közös csata, mert érdekelne mennyire befolyásolná a játékmenetet ha 2 heavy bomber 8-10 250 kilós bombával végigbombázza a tankos pályarészt, a Wellington 4000Lbs bombájáról meg ne is beszéljünk :D -
itt nem fognak érte rinyálni, valójában ez a dolog jó része, ha abban jó egy tank, akkor arra kell használni :) ha pedig valakit idegesít, hát kilövik és istenem.. beül a következő tankjába és megy vele másik irányba, esetleg megpróbál mögé kerülni, vagy beül a kis repülőjébe és lebombázza :) -
Még mindig realisztikusabb mint amikor mindenhová megy a skuló csak oda nem ahová célzol.
A spotolási rendszert majd még tesztelni kell de nekem eddig nem úgy tűnt mintha a nagy semmiből lövöldöznének a camperek.
-
majd a repülők kiszedik a campereket :D ( ha megtalálják őket) :D -
Droughert #4302 Van szórás pont ezt teszteltem legutóbb. Viszont lehet szidni a wot-os szórást, de majd meglátjuk ahhoz mit szolnak majd a népek, hogy egy jólfésült camper jó pozícióból pontlövésezi a vasat alóluk. Nem biztos, hogy ez jobb megoldás. Majd élesben meglátjuk. -
legyen már szombat délután :D -
Vaktermesz #4300 Nem mondtam, hogy nem szórnak a való életben szórnak szél befolyásolja stb, csak itt nem hinném, hogy olyan mértékben lesz hülyítve mint WoTban, de várom a választ én is a bétásoktól érdeklen a német hogyan teljesít nagyobb távolságon.
-
Még jó:) imádtam amikor lőttem egy célpontra és 50 méterrel előttem bele állt a földbe a skúló:D -
Azért nagyobb távon itt is van szórás , legalább is 500+ méteren már érzékelhető volt. De tény hogy közel sem olyan szélsőségesen mint wot-ban. -
lammaer #4297 Az életben amúgy nem szórnak az ágyúk? (most nem trollkodok, csak kiváncsi vagyok, arról már rég leszoktam hogy egy játékot "nem reális" felkiáltással savazzak :) ) -
Vaktermesz #4296 Nincsen célzókör ha ara gondolsz, nem vagyok bent betaban de videóknál nem láttam olyat, hogy a célzott részre ne menne a lövedék, nem hiszem, hogy van bármilyen összevisszarandomodalőahovaszerverakarja szarság mint WoT-ban. -
N1tro #4295 Az ágyúk szórásáról van valami infó?