37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Sherman0070
    akkor csak lehessen többet tesztelni :D
  • Droughert
    Tegnapi info alapján még odébb van az open beta.
  • Sherman0070
    dejóóó :D remélem hogy hamarosan jön az open beta is hogy bármikor játszhassak
  • Droughert
    Kedden is lesz teszt kiírás szerint. Időtartam azonos, de ez már +1 nap.
  • Sherman0070
    A tesztelési időt fogják bővíteni?
  • sulouos
    Szerintem az IS-1 a Tiger bugos átütése miatt olyan erős. Az a 15-20mm sokat dobna a halálozási rátájukon.
  • vajakos21
    Itt is csak ugy balamcolnak mint af-nél.Nem kell meglepödni.Ha valamelyik orosz tank nem elég erös,majd lejjeb rakják...persze csak a fair play miatt
  • bgabor
    Most már nem azokat kell tesztelni. :)
  • Megamax
    Végignézted nem volt torony forgatás sem ágyu mozgatás mivel valaki szerencsés vagy szerencsétlen kilotte nekem de a vége az ami érdekes megtudja valaki számolni hágy lovést kaptam be mielobb vége lett a meccsnek?
  • twi452
    ezt a gépet egyszer már leadták a méhbe a dakoták :D
  • Megamax
    egy kis fun akit érdekel
    http://www.youtube.com/watch?v=rQtrXqu4fgQ&feature=youtu.be
  • BaleniX
    Na majd a JagdTiger-re kiváncsi leszek! Persze az Is-4 OP lesz ahogy az Is-1
  • csaba90
    azok le lettek tesztelve, rendbe találták őket gondolom, és ha bent hagyták volna akkor feleslegesen mentek volna azokkal is, mikor már nem azokat kell tesztelni :)
  • Nazarov77
    Szerintem a régieket nem kell már piszkálni, azok jól ki voltak balanceolva.
  • Torzonborz
    Talán mert cb van és az eddigi visszajelzések alapján javítják/átdolgozzák őket ?
  • Sherman0070
    de mért tűntek el a régi tankok? :'(
  • Nazarov77
    Azt még nem lehet tudni, legutóbbi patch előtt csak rank I és IIes tankok voltak, most meg zömében rank III van, de amik a régi verzióban voltak tankok ( Pz 4 F2, KV-1 stb ) azok most nincsenek benne a játékban csak az újak.
  • csaba90
    nem, ezt se tudta senki, tegnap este adták közzé, meglepi volt :D
  • Sherman0070
    Arról valamit lehet tudni hogy mikor teszik a többi tankot is be?
  • Fellner
    Tudom, hogy nincs bent, csak remélem , hogy a kövi hozzáadásban bent és én is bent leszek :D
  • Sherman0070
    ez még nem az a tech tree ami lesz a nyitottba (remélhetőleg) :D
  • Susarc
    nem lehet,hogy itt is elbaxták a Tier besorolást? pontosan mint a gépeknél mikor bemegyek 5 db T3-as géppel meg egy T4-es géppel és berak csatába ahol 80% ban jetek vannak.....:S
  • Droughert
    új mapot hogy adta nektek? Én már azt hittem, hogy nem is rakták be a mostani betaban, csak az új tankokat, nagyon nem akart bedobni oda. Végén kb. 3 kört tudtam menn irajta.
  • Torzonborz
    Az még nincs bent a jagppanzer viszont most került be és elég jó kis kütyü lett , agilis jószág és jól lehet vele sunnyogni ,ráadásul minden kis gödörben meg lehet vele húzódni szóval nem olyan könnyű se észrevenni se kiszedni már ha jó a sjáfőr.
  • Nazarov77
    Az IS-1 elég gusztustalan jelenleg, mentem vele az ellenséges bázis közelében lecövekeltem és folyamatosan jöttek az ellenséges tankok de nem tudtak kilőni, én meg 1-2 lövésből lőttem kifele a pz3,4, su-85,t-34eseket. Míg a kisebb szintű járművekkel teljesen korrektnek éreztem a balanceot itt már annyira nem mondható el.

A T-34esekről meg annyi maradt meg hogy elég egyet rálőnöm a frontjukra és általában ennyi elég is nekik :D
  • Fellner
    A drága Jagdpanther remélem olyan lesz amilyen volt :D
  • Sherman0070
    majd ha jön a királytigris... huhú :D
  • csaba90
    igen.. azon a t34-eken meg az IS-en is elég durván észrevenni már :S
  • Ragnaer
    Végre lesz értelme a döntött páncélnak.. mint Pl: a Párduc.. szemből lelet majd lőni.. nyilván ha jó szögben van a tank.
  • twi452
    ez legyen a legnagyobb bajod vele szerintem :)
    majd ha lesznek itt is eventek akkor majd ott meg lesz határozva, hogy melyik pályán milyen jármű lehet :P

• csaba90
    itt az tetszik pont, ha nem is "látod" a tankot... de ha messze van és vizuálisan te észreveszed.. akkor valóban látod, és ahogy közelít vagy esetleg a rádiózásból meglátod akkor lesz csak "piros" és lőttem már ki 900 méterre lévő tankot is, pont így hogy piros sem volt, csak a puszta közepén egy KV2 azért nem volt az olyan kicsi :D
  • Jacek
    Mindenki azt választja amit akar, aki ragaszkodik a régihez marad.. aki nem akar bokorból kiugró vagy láthatatlanul 100 méterről lődöző tankokat vált...:))
  • csaba90
    azért elég faszán megcsinálták a tankok kidolgozottságát, a leszakadó darabokat, meg ahogy a lánctalp követi a talajt :)

• mijki
    Attól függetlenül Africa Tiger I (Tp) marad....
  • Ragnaer
    A siemkák rosszul lesznek ettől a játéktól.. azt fogják mondani hogy hol a HP? és elmennek remélem:D
  • csaba90
    jóhogy :D beálltam egy helyre, ahol engem is láttak én is kaptam az ívet, de a Tigris állta a sarat :D mellesleg kilőttem 10 tankot és már 3 oldalról lőttek :D aztán valamelyik előkotort a KV2-őjében valami csúnya nagy durrantót aztán kiszedtek :D
    szerintem már most millioszor jobb élményt ad mint a WOT!
    Nagyon örülök neki hogy ott hagytam....
    Egyébként van itt egy olyan hogy custom battle, az kb olyan itt is mint a wotba a company szóval nincsenek ők annyira elveszve :)
  • Nazarov77
    Én azzal kezdtem hogy festést cseréltem a tigrisen, van sokféle hozzá.
  • Sherman0070
    hát szerintem is zavaró ma jópár csatám volt amit a kempelő IS-ek miatt szívtam meg :D DE a Tigris az ász! :D
  • mijki
    Amúgy melyik idióta vodka szagú orosz találta ki, hogy a sztyeppén a Tigris sivatagi változata volt? Eléggé szar....
  • sulouos
    Pont ez lesz a jó benne, hogy itt lesz hova menekülni a gyökerek elől. Persze ha kiadják az RB módot is az indulásnál, de igazából nem látok nagy akadályt ennek az útjában.