37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
akkor csak lehessen többet tesztelni :D -
Droughert #4293 Tegnapi info alapján még odébb van az open beta. -
dejóóó :D remélem hogy hamarosan jön az open beta is hogy bármikor játszhassak
-
Droughert #4291 Kedden is lesz teszt kiírás szerint. Időtartam azonos, de ez már +1 nap. -
A tesztelési időt fogják bővíteni? -
sulouos #4289 Szerintem az IS-1 a Tiger bugos átütése miatt olyan erős. Az a 15-20mm sokat dobna a halálozási rátájukon. -
vajakos21 #4288 Itt is csak ugy balamcolnak mint af-nél.Nem kell meglepödni.Ha valamelyik orosz tank nem elég erös,majd lejjeb rakják...persze csak a fair play miatt -
bgabor #4287 Most már nem azokat kell tesztelni. :) -
Megamax #4286 Végignézted nem volt torony forgatás sem ágyu mozgatás mivel valaki szerencsés vagy szerencsétlen kilotte nekem de a vége az ami érdekes megtudja valaki számolni hágy lovést kaptam be mielobb vége lett a meccsnek? -
twi452 #4285 ezt a gépet egyszer már leadták a méhbe a dakoták :D -
Megamax #4284 egy kis fun akit érdekel
http://www.youtube.com/watch?v=rQtrXqu4fgQ&feature=youtu.be -
BaleniX #4283 Na majd a JagdTiger-re kiváncsi leszek! Persze az Is-4 OP lesz ahogy az Is-1 -
azok le lettek tesztelve, rendbe találták őket gondolom, és ha bent hagyták volna akkor feleslegesen mentek volna azokkal is, mikor már nem azokat kell tesztelni :) -
Nazarov77 #4281 Szerintem a régieket nem kell már piszkálni, azok jól ki voltak balanceolva. -
Talán mert cb van és az eddigi visszajelzések alapján javítják/átdolgozzák őket ? -
de mért tűntek el a régi tankok? :'( -
Nazarov77 #4278 Azt még nem lehet tudni, legutóbbi patch előtt csak rank I és IIes tankok voltak, most meg zömében rank III van, de amik a régi verzióban voltak tankok ( Pz 4 F2, KV-1 stb ) azok most nincsenek benne a játékban csak az újak. -
nem, ezt se tudta senki, tegnap este adták közzé, meglepi volt :D -
Arról valamit lehet tudni hogy mikor teszik a többi tankot is be? -
Tudom, hogy nincs bent, csak remélem , hogy a kövi hozzáadásban bent és én is bent leszek :D -
ez még nem az a tech tree ami lesz a nyitottba (remélhetőleg) :D -
Susarc #4273 nem lehet,hogy itt is elbaxták a Tier besorolást? pontosan mint a gépeknél mikor bemegyek 5 db T3-as géppel meg egy T4-es géppel és berak csatába ahol 80% ban jetek vannak.....:S -
Droughert #4272 új mapot hogy adta nektek? Én már azt hittem, hogy nem is rakták be a mostani betaban, csak az új tankokat, nagyon nem akart bedobni oda. Végén kb. 3 kört tudtam menn irajta. -
Az még nincs bent a jagppanzer viszont most került be és elég jó kis kütyü lett , agilis jószág és jól lehet vele sunnyogni ,ráadásul minden kis gödörben meg lehet vele húzódni szóval nem olyan könnyű se észrevenni se kiszedni már ha jó a sjáfőr. -
Nazarov77 #4270 Az IS-1 elég gusztustalan jelenleg, mentem vele az ellenséges bázis közelében lecövekeltem és folyamatosan jöttek az ellenséges tankok de nem tudtak kilőni, én meg 1-2 lövésből lőttem kifele a pz3,4, su-85,t-34eseket. Míg a kisebb szintű járművekkel teljesen korrektnek éreztem a balanceot itt már annyira nem mondható el.
A T-34esekről meg annyi maradt meg hogy elég egyet rálőnöm a frontjukra és általában ennyi elég is nekik :D -
A drága Jagdpanther remélem olyan lesz amilyen volt :D -
majd ha jön a királytigris... huhú :D -
igen.. azon a t34-eken meg az IS-en is elég durván észrevenni már :S -
Ragnaer #4266 Végre lesz értelme a döntött páncélnak.. mint Pl: a Párduc.. szemből lelet majd lőni.. nyilván ha jó szögben van a tank. -
twi452 #4265 ez legyen a legnagyobb bajod vele szerintem :)
majd ha lesznek itt is eventek akkor majd ott meg lesz határozva, hogy melyik pályán milyen jármű lehet :P
-
itt az tetszik pont, ha nem is "látod" a tankot... de ha messze van és vizuálisan te észreveszed.. akkor valóban látod, és ahogy közelít vagy esetleg a rádiózásból meglátod akkor lesz csak "piros" és lőttem már ki 900 méterre lévő tankot is, pont így hogy piros sem volt, csak a puszta közepén egy KV2 azért nem volt az olyan kicsi :D -
Mindenki azt választja amit akar, aki ragaszkodik a régihez marad.. aki nem akar bokorból kiugró vagy láthatatlanul 100 méterről lődöző tankokat vált...:)) -
azért elég faszán megcsinálták a tankok kidolgozottságát, a leszakadó darabokat, meg ahogy a lánctalp követi a talajt :)
-
Attól függetlenül Africa Tiger I (Tp) marad.... -
Ragnaer #4260 A siemkák rosszul lesznek ettől a játéktól.. azt fogják mondani hogy hol a HP? és elmennek remélem:D -
jóhogy :D beálltam egy helyre, ahol engem is láttak én is kaptam az ívet, de a Tigris állta a sarat :D mellesleg kilőttem 10 tankot és már 3 oldalról lőttek :D aztán valamelyik előkotort a KV2-őjében valami csúnya nagy durrantót aztán kiszedtek :D
szerintem már most millioszor jobb élményt ad mint a WOT!
Nagyon örülök neki hogy ott hagytam....
Egyébként van itt egy olyan hogy custom battle, az kb olyan itt is mint a wotba a company szóval nincsenek ők annyira elveszve :) -
Nazarov77 #4258 Én azzal kezdtem hogy festést cseréltem a tigrisen, van sokféle hozzá. -
hát szerintem is zavaró ma jópár csatám volt amit a kempelő IS-ek miatt szívtam meg :D DE a Tigris az ász! :D -
Amúgy melyik idióta vodka szagú orosz találta ki, hogy a sztyeppén a Tigris sivatagi változata volt? Eléggé szar.... -
sulouos #4255 Pont ez lesz a jó benne, hogy itt lesz hova menekülni a gyökerek elől. Persze ha kiadják az RB módot is az indulásnál, de igazából nem látok nagy akadályt ennek az útjában.