11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • sulouos
    Nem a túlárazott, hanem a farmolásra használható gépeket értettem rendes prémium gép alatt. Egy német P-47-es elég kemény gép, és elég magas szintű is, így hozza a pénzt dögivel. Vagy ott van pl. a japán Fw-190 A-5, amire ugyanez elmondható, főleg hogy nagyrészt a jó nehéz amerikás gépek ellen repül, amiket (a mágikus spit kivételével) úgy ver szét ahogy akar. Ezek a gépek viszonylag magas szintűek, jól hozzák az RP-t és a pénzt is, mégis elég olcsók.
    A WoT-ban régen is csak a tier 8-as prémiumok voltak igazán jók a pénzszerzésre, a kisebbek nagyrészt szórakozásnak voltak tartva. Egy tier 8-as prém akkoriban általában 7500 gold volt, ám ezeket az "olcsó" prémeket szép sorban kivették a boltból, és bepakoltak helyettük pár 10-12000-es tankot. Ez után gondolom nem vették a népek olyan hévvel a tankokat, mint addig, úgyhogy betettek egy pár 6-7-es prém tankot, normálisabb áron, de ezek közül is főleg a 7-esek használhatók igazán, azoknak olcsó a lőszere. Ezek már csak 5-6k goldba kerülnek.

Szerintem ezeket összehasonlítva egy GE többet ér, mint egy gold. A prémium fiókokat sose figyeltem, azok valahogy "játszásra kényszerítik" az embert, az meg nem vezet jóra. A prém gép meg megvár, nem kopik. :D Bár ez csak az én véleményem, lehet jön mindjárt valami közgázos és kifejti.