37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Glo
    És már meg is szegted az NDA-t.. Csak gratulálni tudok. PErsze nem erőszak játszani vele.
  • hympyke
    Akkor ne láthatatlanra tegyék hanem sebezhetetlenre.. azt is úgy hogy ne legyen látható effektje. Mondjuk én csak egyszer tapasztaltam spawn campet akkor is első lövéssel kinyomtam azt a KV1et.
  • flashpointer2
    Mintha valami olyasmit hallottam volna az egyik videóban hogy azt akarják hogy spawnkor 30secig láthatatlan vagy, vagy ha lősz közben akkor addig.
  • Glo
    Tudnak a problémáról, fejlesztik is. De ha az agyukra mész azzal, hogy folyton sikítozol miatta, akkor simán kibannolnak, ez szerintem érthető.
  • hympyke
    A fél világnak nem megy. Pre-alpha bugok kerülnek be lol...
    Nekem kb ötödször tölti le a frissítést, de nincs tank a garázsomban csak egy repülőgép árnyéka. És nem csak nekem, ezzel van tele a fórum.
  • atee73
    Vegre levettek a Ban-t rolam , megy a nightly server ..... erre a fele hulye azzal szorakozik hogy a respawn helyen gyilkolja le a belepoket...
    ennyit arrol hogy a WTGF-ben kevesebb lessz a retard........

u.i: a cbt forum-on mar tobszor jelezve lett hogy csinaljanak vmit, de szarnak ra, max ha megunjak a reklamalast kibannolnak azert is
  • Fellner
    Köszi.
  • Torzonborz
    Csak az egyik task fele maradt ki bár lehet az is elég volt hozzá . Szóval gyk az összes megvolt.
  • Fellner
    Mennyit csináltál meg kb?
  • twi452
    Én a felét csináltam meg kb úgyhogy majd decemberben :DD
  • Torzonborz
    No akik megcsináltak anno a taskokat csekkolják mailboxukat mert nekem most jött meg az invitálás.
  • csaba90
    ahha értem akkor! egyelőre meg van nekik bocsájtva :D Köszönöm az eligazítást :D nem is gondoltam volna.... xd
  • [NST]Cifu
    Ahhoz túl kevés időm van, hogy ki a gyorsabb játékot játszak... :D
  • Glo
    Ha gondolod töröld, akkor te lehetsz a májer :))

AF topicban twi-vel nyomjuk ugyanezt :)
  • [NST]Cifu
    Talán némi köze lehet ahhoz, hogy az oroszoknál az új évi és karácsonyi ünnepeket Január elején ünneplik. Az orosz karácsony Január 7.-én van, Január 1.-étől 8.-áig munkaszünetti ill. ünnepnap, szóval az első munkanapjuk jövő hétfő...

Szerk.: Afene, Glo megelőzőtt. :D
  • Glo
    Karácsony van oroszéknál.
  • csaba90
    háát.. ezek egy hét alatt semmit nem csináltak :S még egy egy megás cuccot sem szedet le :S
  • BaleniX
    ÓÓÓ pont a legjobb tankokat nem mutatják... Na akkor várhatunk
  • csaba90
    áhh szerintem tavasszal már biztos... habár az idő szerint még tél sincs :DDD
  • twi452
    Az még egy régi jövő volt :)
    Decemberben már tankozni fogunk :D
  • Ninju
    De már jövőre van! :-D
  • twi452
    spórolnak a puskaporra jövőre xD
  • csaba90
    nincsenek!
    PZ IV E PZ IV F2 Stug III A pz II meg egy légvédelmi gépágyú!
    oroszoknál sincs több, csak azok vannak amikről video van :)
  • BaleniX
    Teszt szerveren nincsenek nagyobb tankok (tiger,tiger2, isu,,is4) vagy még csak a playerek nem tartanak ott? Videókban nem láttam egyet se...
  • Glo
    CBT FAQ
  • Ninju
    Én azért feltételezem az újdonságot, mert videót már bárki postolhat. Azért nem sok értelme lett volna egy hivatalos streamnek. Főleg nem Entakkal (félreértés ne essék nincs vele bajom, de nem egy jó tanker).
    Bár simán előfordulhat, h csak a sorsolásnak akartak egy kis hírverést csapni.
  • csaba90
    értem, akkor biztosan akartak valami újat mutatni.... :) hát remélem mihamarabb látjuk majd!
  • twi452
    A kiírásban az volt, hogy nem igazán kérdezz-felelek szerű lesz hanem csak játszanak, mókáznak. Entak, SideStrafe és egy fejlesztő a gaijin-től hármasban. És minden kör után sorsolás.

Aztán végül elhalasztották még bizonytalan időpontra a dolgot.
    Azóta "Soon.." van :D
  • csaba90
    hát a server másnap vasárnap hajnalban 3-7-ig nyitva volt, de semmi újdonság nem volt :S
  • sulouos
    Nem is lett utána semmi belőle? Valami olyasmi rémlik, hogy másnapra halasztották.
  • Ninju
    Nekem van egy erős tippem, h az elmaradt szombati streamben akartak valami újat mutatni, csak az utolsó pillanatban rájöttek, h valami nagyon bugos. Más technikai jellegű problémát nem nagyon tudok elképzelni.
  • twi452
    majd most megreszelik szépen és csillogni villogni fognak a poligonfelhőben mind :P majd jól meglátjátok milyen csodás lesz :D
  • csaba90
    ezek a tankok olyan mappában vannak ami a repülősben nincsenek, valamint nem hiszem hogy egy AI által irányított tanknak a fájl mérete 20-40 mb között mozogna :) ennek örülök, mert ebből is az jön le hogy sokkal részletesebbek lesznek mint a WOT-os tankok ahol még egy cső is sokszögből áll nem pedig hengerből :)
  • Droughert
    A normal játék mappájában nincsenek benne ezek, ebből arra lehet következtetni,hogy ezek már a GF tank fájlok.
  • joe38
    Igaz is,játszhatnának már a többi tankkal is ami azt illeti,szerintem is előrébb lehetnek,csak sunyikodnak:D
  • bgabor
    Honnan tudod hogy ezek már a majd játszható tankok filejai és nem az eddig is meglévő AI tankoké? Úgy értem a repülős részben mint díszletek ezek a tankok a kezdetektől benne vannak már a játékban? Honnan tudod melyik file ez amit nézel?
  • csaba90
    :DD igen!
    Mondjuk minden nap adhatnának egy képet olyan tankról ami a zárt bétában nem tesztelhető, mellesleg egy csomó tank bent van a játékban Tigris Panther PZ IV aus F H meg még rakat PZ III ugyanúgy dugig van az oroszoknál is... IS3 meg minden :D
    szerintem előrébb vannak mint gondolnánk, lehet ezeket csupán "engedélyezni" kell nekik :)
    (csak azért gondolom ezt, mert kutakodtam a játék mappái között és ott voltak mind, ugyanúgy ahogy a jelenleg tesztelhető tankok)
  • joe38
    Na ja,de azokat már láttam:D
  • sulouos
    Tele a youtube videóval, mit akarsz még? :D
  • joe38
    Hát igen,azért már kiböföghetnének vmi új infót,képeket,videót esetleg,vagy túl sokat kérek?:D