37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Glo
    Nem fognak variálni. Mindennek a történelmileg hiteles átütése lesz, ahogy a páncélzatnál is számítani fog az anyag minőség (keménység, megmunkálási technológia stb). Amivel játszani fognak a balance kedvéért az az egyes járgányok besorolása lesz. De amit most látunk az már így is jó. Az oroszoknak jó a páncélzatuk, a németeknek meg jó a lövege. Nincs OP tank. Na jó a KV1 talán elég troll, de nem legyőzhetetlen az sem, mert lomha mint az állat :)
  • a.carkey
    Fog ez változni.

Más.
    Sajnos amit Coral linkelt, az ez egy "bug".

De volt hasonló a WoTban is ebben a stádiumban. :D
  • Eldarion73
    Hát akkor arra vágyhatsz továbbra is :-)
    Nevezett ágyúnak ez volt a teljesítménye.
    Amit leírtál,az kb. a 75mm Kw.K.42 L / 70 átütése.
    Az átütésekkel gondolom itt is variálni fognak,az egyensúly miatt.

Lőszer Weight Velocity 100m 500m 1000m
    PzGr.39 6.8kg 740m/s 99 91 81
    PzGr.40 4.1kg 990m/s 126 108 87
    Gr.38Hl/B 4.57kg 450m/s 75 75 75
    Gr.38Hl/C 4.8kg 450m/s 100 100 100
  • bgabor
    Ez már a CBT második köre, aki vett tank packot az bekerült. Ahhoz meg pénz kell nem pedig ész.
  • Coral Springs
    Aki még nem nézett bele az általam belinkelt videóba, tekerje 17:20 -ig. Ilyen gyökerek kerültek be a CBT -be ?

Amúgy érdemes végignézni a videót, nagyjából összefoglalja a játék tartalmát, sok hasznos információ van benne.
  • bgabor
    Hát amiket itt láttam, szerintem az igényesebb tankos játékosoknál biztosan ki fogja váltani a WoT-ot. Életerőcsík nélküli, valódi sebzésrendszer mint egy tankszimulátorban, később majd látható és HE-vel ölhető legyénység(főleg nyiltott járműveknél lesz érdekes), működtethető koaxiális és légvédelmi géppuskák, hitelesen működő lőszerfajták(AP,APCR,HEAT stb), gondolom RB-ban majd élethű távolságfelméreős és beállítós célzásrendszer, élethű tankvezetés és mozgás, és mindezt gyönyörű, simán futó grafika mellett. Nagyon ütni fog!

Azért szerintem már érezhető hogy ha ez elkészül, nagyon más dimenzió lesz mint a World of Tanks. Persze nyilván annak is maradnak játékosai, a casual siemankóknak teljesen jó lesz az továbbra is.
  • Glo
    Pedig jó lesz majd mobil flakozni az alacsonyan repkedő bomberek ellen :)
  • bgabor
    Én is ezt mondtam tegnap, megnéztem volna hogy az előretartás jelző nélkül le tudta e volna puffantani a repülőgépeket. RB módban nem szeretnék mobil Flakot játszani majd, az tuti.
  • bgabor
    Zseniális ez az ember! Tényleg a legjobb youtube WT videós.
  • Glo
    Jaja, a kis X nélkül elég bajos lenne eltalálni azt az 5 pixelt :) De ugyanez van a repcsiknél is árkádban.. az elétartás jelző nélkül elég nagy bajban lenne a játékosok 90%-a :))
  • Coral Springs
  • Coral Springs
    Nyilván hogy azért van ez, mert ott a segítség hogy hova kell lőni. Ha nagyobb távok lennének akkor is ott lenne, csak jobban fölé kéne tartani.
  • Glo
    Ha megnézed a lőtávokat akkor vállalható (1km-re nagyon ritkán kell ellőni). Ez árkád, nyilván egyszerűsített a célzás modell. Próbáld meg majd RB módban, ahol Neked kell távolságot meg fölétartást becsülni..
  • Susarc
    egyetlen dolog zavar így hrtelen a videók láttán: a nagy 6-8 méteres járműveket legtöbbször úgy lövik,gogy a célkeresztet a szikla mögött álló és kb kávéscsészényi kilógó "darabkára" irányozzák és simán betalál a lövedék!! NA NEEEE MÁR! olyan mintha a kommandós sniper a kulcslyukon keresztűl lövöldözné az áldozatait! THIS IS BULLSHIT!!

ezzel nagyon is kezdhetnének valamit,mert engem kimondottan irritál,hogy így is lehet eredményesen lövöldözni!

Csodálkozom ,hogy se Etnak se GRumus,Jingles,BAron,Phly,Krebsy sem mondott erről véleményt!
  • sulouos
    A Mentor is felfedezte magának a játékot :D

Az egyik kommentben azt írja valaki, hogy az utolsó teszten elérhető volt az RB mód is. Igaz ez?
  • Eisenberg
    Tank mozgásról nekem az FM jut eszembe. Arcade-ban olyan amilyen, de a másik két játékmódban eltér, nem is kicsit. Arcade-ban a gépeknek nemigen van súlyuk, a másik két játékmódban viszont van, ez érzékelhető pláne belső nézetből. Arcade-ban még a sebzésmodell is furcsa, minden gépbe kell egy csomót lőni. Szerintem nem kell elkeseredni, ez arcade, ráadásul béta (egyesek szerint alfa) fog ez még változni. Talán egy picit kesereghetünk mert, a megjelenés még messze van, illetve ha ki is jön a játék csak ilyen arcade mod lesz állítólag ki tudja meddig. Jóccakát!
  • bigmano
  • sulouos
    Nem baj, az a lényeg, hogy ő megmondta előre. :D
  • Coral Springs

#3684, #3692
  • Sherman0070
    Hála az istennek hogy nem lesznek modern tankok :D
    Valamiért nem rajongok ezért a modern technikáért....
  • Dragunow
    Sziasztok!

PUMA TV ON!!

bombázó kötelékrepülés van éppen!!

http://hu.twitch.tv/volfram42
  • flashpointer2
    Fórumról :)
  • ToCsEk
    értem kösz
  • Nazarov77
    1953 a technológia határ.
  • ToCsEk
    modern tankok lesznek? hidegháború? esetleg még modernebbek ? abrams tank? erről van infó?
  • Sherman0070
    holnap 8 órától nyitva lesz a szeró?
  • twi452
    Krebs alkotott :D
  • Megamax
    Az esos sotét pályát megnézném egy simulation meccsben
  • Sherman0070
    ha lehetne botok ellen menni
  • Sherman0070
    én meguntam és kiléptem :D
  • Megamax
    Télleg bent van ahog yénis ha nem lépsz ki miután vége akkor simánn tankozhatsz "Test Drive " ban vagyis nézegetheted azt az egy pályát ami bent van
  • bigmano
    persze....
  • Sherman0070
    én még bent vagyok a szerveren :D
  • bigmano
    Igen nálam sem volt legközelebb kipróbálom az esőt is ha sikerül elcsípnem a dev.szervert.
  • Sherman0070
    Test drive-ba belehet állítani hogy essen az eső
  • Nazarov77
    nem, csak itt láttam még videóban amit linkeltek.

Tankok súlya se létezik még nagyon, stugomnak a hátsójába mászott egy flakpanzer azt majdnem felborított.
  • bigmano
    Szerintem sem sajnos nálam teszten nem esett az eső...nálad esett?
  • keneseig
    Amúgy én is néztem videót,és gondolom csak a felfüggesztéssel van probléma,mert megállás után sztem nem kéne ilyen sokáig "rugóznia".
  • Nazarov77
    Ez még mindig zárt béta amit én inkább alfának hívnék, biztos hogy nem ilyen lesz az open bétában a tankok mozgása.
  • bigmano
    Ez így reális nem tudtad,megkérdeztek egy hivatásos tankvezetőt és Ő mondta hogy ilyen a tankok mozgása....
    Igaz én csak 15 percet vezettem egy T-54-est de nem tudtam vele driftelni.... biztos hamisított tank volt!