37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
flashpointer2 #6695 Valakinek van arról tapasztalata hogy gépcsere után az accbannolást mennyi idő múlva veszik le a kéréstől számítva? -
bgabor #6694 Azt hittem azt várod hogy a tankosra jön. -
A tököm ki van PIRÍTANI AKAROOOOK 

(ezek elvonási tünetek?) -
Glo #6692 Viszont ezt a prémet a rendes accodra kapod, nem a CBT-re. Ha nem kaptad meg, akkor írj a supportnak. -
Bratyex #6691 Nagyszerű...akkor még se én voltam a hülye! -
Nazarov77 #6690 2 hét prémet és goldot azonnal meg kell kapnia az éles szerveren repülősön, én is azonnal megkaptam és haverom is. -
Bratyex #6689 Legközelebb nem leszek olyan felelőtlen vásárlás előtt! :D Köszi a válaszod! -
bgabor #6688 Hát csak mert ezeket csak az open betában kapod majd meg. Ez az infó szép nagy, piros betűkkel ki van írva oda hol megvetted a pakkot. Ha nem olvastad el, az a te problémád. Sokszor elmondtuk amúgy itt a fórumon is.
Amúgy logikus is. Mégis mire mennél a két hét prémiumoddal, ha a closed beta végén úgyis törlik minden tankos fejlesztésedet? :D -
Bratyex #6687 Megvettem az "War Thunder - SdKfz 140/1 and T-26E - Starter Pack" pack a gold és a 2 hét prém miért nem kaptam meg idáig? -
vajakos21 #6686 Engem az érdekekne sim-re melyik skillt NEM kell fejleszteni.Látni /látaszani nem kell.Elvileg célzást se kell,hisz én célzok...de ki tudja -
Akkor viszont remélem hamarosan beteszik a játékba az általam csak úgy nevezett "aktív pillboxokat", melyben vagy tankelhárító ágyúk vagy géppuska fészkek találhatóak. 1, így lenne értelme a HE lőszert többször használni 2, kicsit realisztikusabbá tenné a csatateret és több földi célpontot lehetne megsemmisíteni, főleg a nagy kaliberű ágyúkkal. -
twi452 #6684 igen így van :) -
én többek között ezért is fejlesztem a gunner ezen skilljét lássam hogy javul e a pontosság. De nem tudom megmondani. De egyértelmű az a tény, hogy nagy kaliber ezerszer pontatlanabb, a lövedék sokkal nehezebb így a célzás nem könnyű még relatív közere sem. De azt is hozzá kell tenni hogy a SU 152 és nagy testvére az ISUt se arra tervezték hogy páncélosokat szedjen ki (legjobb tudomásom szerint), hanem lényegében egy önjáró tüzérségi páncélos volt, mely leginkább nehezebb célpontok, pl épületek rombolására szakosodott. A wiki szerint nagyon sokáig tartott betölteni és összvissz 20 lőszer fért bele. Mivel még nem tartok a kifejlesztésénél így csak tippelem hogy a játékban is így van. -
bigmano #6682 Remélem lesz ilyen okosság a tankosnál is.... -
Caterpillar #6681 Ha szórás akkor viszont fura, mert 4-5x pontosan oda megy ahová szeretném, utána pedig olyan mintha a cél igazából nem is ott lenne hanem távolabb, ezért alá lőnék, tehát ha emelek a csövön akkor megint jó helyre megy, aztán vissza...
Fullos a crew btw... :) -
Glo #6680 Itt is van bizonyos szórása a lövedéknek, ennyi. Ezért szívás Kurskon Su122-vel menni. Azzal 500-ról is lehet olyan alá-fölé-mellé-t lőni, hogy ihajj.
Mondjuk nem tudom ehhez mennyi köze van a gunner Targeting/Rangefinding skilljének. Lehet van, lehet nincs. Ezt majd egy Q&A-ban megkérdezzük. -
Caterpillar #6679 Mondanom sem kell egész hétvégén, sőt múlt héten (igaz nem játszottam túl sokat) az volt az első és utolsó, hogy Kurskon voltam... :(
De érdekes, én nem haltam bele, csak szétnyílt, aztán nem tudtam lőni, javítás 2:33, és rommá lőtt a Panther... :P
Érdekes még az is, hogy nagy távolságra, mondjuk 3. lövésre jó helyre megy a lövedék, lövök is 2-3 -at majd a 4. már 200m -el alá megy, pedig nem mozdítom el a célkeresztet. Ilyenkor még emelek a távolságon, és mire belőném, már fölé lövök, akkor mehet vissza az egész az eredetire.
Nem értem ez mitől lehet.... -
Glo #6678 Rank 3 Kurskon? Mákos :D
Nekem tegnap T34-el ellőtték a csövet, de nem vettem észre. Lőttem egyet, meg is haltam a csőrobbanástól :D -
Caterpillar #6677 Én akkor tátottam el a számat tegnap, mikor Kurskon KV-85el lőttem a PzIV -eket 2km -ről és kaptam pár lövést egy Panthertől.
Kiírta hogy megsérült az ágyú.. Mondom az még belefér, volt már ilyen máskor is, visszalőttem, és vártam hogy töltsön, betöltött, de nem tudtam lőni, "kibújtam" a parancsnokkal és azt láttam, hogy a cső kinyílt mint a tubarózsa.

-
bgabor #6676 Oda se rakott semmit. :( -
Az a javítási idő szerintem nem bug, eddig nekem úgy tűnik, hogy teljesen logikusan van számolva. Ha a print screent nyomogatod, akkor a képeket a játék mappáján belüli screenshots mappában keresd. -
bgabor #6674 Na, arról hogy mennyire használhatóak az orosz tankok:
Ma reggel T-34 1941-el 13 (tizenhárom!) killem volt Realisticen, ebből csak kettő volt AI Pz2, a többi mind rendes ellenfél. Ezután kaptam egy olyan találatot hogy fekete lett a cső és a torony is, és fedezékbe vonulva döbbenten konstatáltam, hogy a javítás ideje 22 perc, 30 másodperc lesz. (erősen bugos még a játék) Lőni már nem tudván, kinyírtak. Nyomogattam a print screent is, de semmit se rakott a vágólapra a marha. :(
Be is írtam nekik hogy egyetlen EU player tíz orosszal ér fel, hadd örüljenek a trógerek!
-
Glo #6673 Menj fel Devre, az 11-ig nyitva van, ott is vannak tankok :) -
Glo #6672 Ma már nem játszok, a héten meg a délutánok jók. Majd felmegyk Ts-re. -
Glo én holnap még szabin vagyok, ha gondolod reggel TS-en leszek sztem olyan 8:45-9 körül! -
Rue East #6670 Talán pont ezért, nekik is vasárnap van. -
Ezt én sem igazán értem.Miért nem lehet legalább vasárnap egész nap játszani(tesztelni)? Gondolom ilyenkor nem dolgoznak a játékon a fejlesztők sem hanem döglenek otthon másnaposan a tegnapi vodkától. -
bgabor #6668 Vasárnap 18.05 és a tank szerver leállítva. Idióták ezek ott a Gaijinnál. -
Caterpillar #6667 Ejj bakker, mennyivel egyszerűbb Pantherrel jó kört menni mint Kv-85 -el...
-
Glo #6666 Ma nyitva lesz a Dev szerver este 11-ig, akit érdekel. -
Ninju #6665 Srácok csinálna nekem valaki egy screenshotot arcade-ba egy tankról? Sniper nézetben és ha lehet pont szemből vagy oldalról, Tier II felett ha kérhetem. :)
-
twi452 #6664 nincsenek régiókra bontva a regisztrációk mint a wot-ban
játékon belül csatánként választhatsz, hogy melyik szerveren akarsz menni vagy oda rakjon be ahova leghamarabb tud -
Bratyex #6663 Sziasztok!
Ki szeretném próbálni a gf zárt bétát, nézegettem a tank csomagokat eu és ru oldalon egyaránt, itt páran írtátok hogy olcsóbban jönnék ki ha ru oldalán venném a csomagot,hiszen 2x olcsóbb mint az eu oldalán.
Ha ru oldalán megveszem a 1200rub a tank csomagot, de eu warthunder oldalán regisztráltam, akkor az nem kavar be a rendszerbe,tehát én ugyan úgy megkapom a zárt bétához a jogot és a goldot+prém acc-ot? Tehát itt nem úgy van mint a wot oldalán hogy külön eu és ru szerverek vannak? -
Amaymon #6662 Inkább RB-n vannak kezelhetetlen szituk. SB-n az irányítás viszonylagos komplexitása és a láthatóság miatt inkább a pilótán múlik mi az eredmény. És itt jön ki a hátrány amíg RB-n ledekázod magadnak pár kör alatt a javítási ktg.-t. SB-n nem osztják ingyé a lion-t, ebbe igazat adok.
"rep cost nemhogy lemenne,inkàbb emelik."
Ez a germánoknál is így volt a G10-es 40K-ba került. Nézd meg most mennyi. Türelem. -
vajakos21 #6661 Most kapnak új fm-et de rep cost nemhogy lemenne,inkàbb emelik.A br-t ne is említsem.Az hogy leállnak forogni japóval...azért mert valaki nem tud úszni (ahogy Glo szokta mondani)
A ruszkikat is kompenzàlták ...levitték a br-eket.
Ha meg japó olyan jó volna minden event/meccs nyerve lenne.P51 ek simán partyban voltak ki61/ki84-el zengzoun -
Amaymon #6660 "japó van szivatva horror rep costtal a többi normál"
Valamivel kompenzálni kell őket, amíg nem jön be új nehezítő és egyben balanszoló elem, addig nincs más lehetőség. Gazsit ismerve csak idő kérdése, hogy javítsanak a metán. Először 1.39 és a minor peccsek, de nem fognak ott leállni. A játék sohasem lesz kész, jó értelemben írom. -
flashpointer2 #6659 Top tierben inkább megy mint jön:D -
vajakos21 #6658 Tudom,csak azt mondom hogy,lion-t simán is lehet eleget szerezni. -
Glo #6657 Azt törlik. A prémnek még más haszna is van: Sokkal jobban hozza a Liont. -
vajakos21 #6656 Addig repülj.Amùgy vihetö prém nélkül is(japó van szivatva horror rep costtal a többi normál).Ami haszna van prémnek az hogy a modulfejlesztés gyorsabb.
Ha cbt-zel csak és ott van 100k lionod,azt törlik is tàn opennél....vagy az marad?