37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Amaymon #6655 Bazzeg mindenki meló helyről játszik nagy lúzer vagyok én akkor :D -
Hát majd az OBT-t kapásból 1 hónapos prémmel fogom indítani, de még csak 112 ezer lájonom van szal :D van mit tenni -
Nazarov77 #6653 Én a novemberi születésnapi akciónál jártam nagyon jól, úgyhogy prém accra egy jó darabig nem kell költenem. 50%os kedvezmény volt az 1 éves prémium accountra azaz 7500 gold körül volt, én meg megvettem Steamen a 30 euros Ace packot ami már önmagában is megéri mert 10k gold meg 2 prémium gép jár érte ami azért elég jó, nem véletlenül csak egyszer vehető meg/account. És természetesen a kapott 10k goldból azt a 7500 körülit az 1 éves prémre költöttem :D -
Glo #6652 Irígylésre méltó, h közben feljutsz fórumra is :))
Van amúgy egy csomó event a repcsis részben, ahol lehet GE-t szerezni. Pl a hivatalos fórumon van a Screenshot of the week, amin hetente 3000-2000-1000 GE-t nyer az első 3. Ha azt nézzük h egy nap prémium 100 GE, elég jó biznisz hetente feltölteni 1-1 jó képet :) -
PiciPanzer #6651 Én most RL farmolok forintot a munkahelyemen, OBT prémiumra :) -
Glo #6650 Nem kell nagyon farmolni. A tankok kihúzásával úgyis meglesz a rávaló. AF-ben se szokott gond lenni, hogy míg kihúzod a következő gépet ne legyen meg a zseton rá. Sokan akik a tankokkal kezdenek el csak játszani nem is néznek majd rá a repülőkre, és nekik is boldogulniuk kell :)
De persze nem baj az, ha van. -
PiciPanzer #6649 Addig lehet pénzt farmolni AF-ben, GF OBT-ra. -
Glo #6648 Gondolnak a családi életetekre is :D -
:D, nem lett meg a tigris ma, majd holnap, de már nem bírok várni :/ -
bgabor #6646 Mostakarom!!! 
-
PiciPanzer #6645 Néha rátolnak pár órát, de az csak bónusz :) -
sulouos #6644 Majd ha nyílt lesz, akkor tolhatod 16 órát is egy levegővel :) -
sulouos #6643 Azt nem is néztem, a múlt héten szombaton este 9-ig volt, azt hittem most is úgy lesz.
-
bgabor #6642 Az, fasza öt órás nyivatartási idő. Marhák. -
PiciPanzer #6641 Holnap:
Sunday 1:00 GMT - 07:00 GMT
(Saturday18:00-23:59 PDT) (Saturday 20:00-02:00 CDT) (Sunday 10:30-16:30 ACST) (Sunday 14:00-20:00 NZST)
Sunday 11:00 GMT - 16:00 GMT
(Sunday 04:00-09:00 PDT) (Sunday 06:00-11:00 CDT) (Sunday 20:30- Monday 01:30 ACST) (Sunday 23:59- Monday 05:00 NZST)
nyitvatartás -
PiciPanzer #6640 Saturday - 11:00 GMT - 16:00 GMT
(Saturday 04:00-09:00 PDT) (Saturday 06:00-11:00 CDT) (Saturday 20:30- Sunday 01:30 ACST) (Saturday 23:59- Sunday 05:00 NZST)
Akárhogy is nézem ez este 6. -
Holnap 2szer van nyitva a szeró ugye? -
sulouos #6638 Eredetileg a mi időnk szerint este 9-ig lenne nyitva, de valamiért most hamarabb bezárták a boltot. -
bgabor #6637 Azért lehetne annyi eszük hogy legalább hétvégén nyitvatartják estik. Nem tudok hozzászokni ezekhez a kemény ötórás tesztidőszakokhoz. -
Rue East #6636 Parancsnoki nézetben láthatatlan tank modell bugra van valami barkács?
Egész nap a SzU-85-re hajtottam, erre fel nem is látom... -
sulouos #6635 Ma már nem lesz, kb. egy órája lett vége.
Itt a szerver nyitvatartása:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/117444-ground-forces-testing-time-official-thread/?p=2266753 -
vApollo #6634 Sziasztok ma hanykor lesz server a jatekhoz ?(Nightly Server ) -
Amaymon #6633 Azt csak példaként írtam, mindig a lényegtelen számodra vitaalapot adó dolgot ragadod ki valaki mondandójából 100x-osan felnagyítva és azzal vagdalózol vissza. Nekem bejön mind a két map! Mert más-más stílust igényel. -
PiciPanzer #6632 Főleg top tankokra gondolok (IS-1, t34-85) -
PiciPanzer #6631 Oroszokkal másnak is alacsony a győzelmi aránya, vagy csak én vagyok a béna? Ennyivel gyengébbek az orosz tankok, vagy a játékosokkal van a baj?
Ki mit tapasztal ezzel kapcsolatban? -
flashpointer2 #6630 Kedvencem a dzsungel, nem is látszik semmi csak hallgatózni lehet! (meg meglepni az ellent:D
-
bgabor #6629 Nem tudom mi a jó egy olyan pályán ahol teljesen be van korlátozva a mozgásod, és célozni meg távolságot megbecsülni nem tudsz a fáktól és a növényzettől.
Kurskon oneshotol téged a KV-2 SBben? Akkor te valamit ott nagyon elszúrtál. A legkönnyebben észrevehető tank, óriási kocka, több mint fél percig tölt, és óriási a lövedék esése a kis lövedéksebesség miatt. Kell vagy három lövés mire azzal eltalálsz valamit nagy, 500 méter feletti távolságon. Ha végül valami csoda folytán eltalál, akkor jó hogy azonnal felrobbansz, mégis csak egy 152mmes tüzérségi gránátról beszélünk.
Képtelenebb helyzetet nem is mondhattál volna, komolyan.
-
Amaymon #6628 Jó a jungle map szvsz, Kursk-on meg 1 km-ről oneshotol a KV-2. Mindnek van előnye hátránya. -
bgabor #6627 Borzasztóan, a Jungle pálya különösen atomaszar, a leggyengébb pontja a játéknak. Milliárd fa és növény ami lehetetlenné teszi az ellenséges tankok észlelését és a távolságbecslést, keresztülhatolhatatlan sziklás folyóágyak, két méter széles, egy méter mély folyók amiben ha belemész meghalsz, lol.
Igyekezzenek azokkal az RB mapokkal ha jót akarnak maguknak. -
sulouos #6626 Sose lesz meg ez a szegény Panther :D 13000 van a 61000-ből. Közben lehet a Pz IV H-val az IS-1 után kommandózni a susnyásban. -
vajakos21 #6625 Néha nem értem,hogy látnak a pályán az emberek.A dzsungel föleg durva.De legalább kicsit bejárom a pákyákat opb elött.(másra a heti 2 óra ugysem elég) -
Rue East #6624 Alig irritálóak ezek az árkád mapok SB-ben, főleg páncélvadászokkal. :) -
twi452 #6623 most indult 1-től
és eltűnt a tejfehér halott filter
most szépia van helyette :D -
ma akkor hánytól van szeró?? az előző egy órás plusz kicsit megkavart -
twi452 #6621 Na így fű nélkül visszajött az összes fps..
ronda viszont megy :D -
Igen :D, tegnap olyan állat kört mentem, wotba ilyen soha nem volt ráadásul akkora élmény volt, hogy ott lőttek mellettem és robbantak meg csattantak meg égtek meg füstöltek a dolgok és olyan látványorgia volt, hogy a wotba már be se lépek többet :D -
Mondasz valamit....
Nagy tankhiányomban beléptem a wotba de csak 2 csata lett belőle.Olyan izé a GF után.
Egyszerűen semmi élvezetet nem találok már benne.Össze sem lehet hasonlítani még a így sem,hogy ez csak zárt béta. -
Sith #6618 A disznóság szerintem ott van hogy a következő szinthez több gépet kell kinyitni... :)
-
twi452 #6617 Nincs igazán negatív hatása a fejlődés átdolgozásnak csak előnye? hmm valami nagy disznóságot terveznek ott a háttérben :DD -
Lehetne már holnap, már tankozni akarok, meg kell a tigrincs :D