37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Ozzyehh
    na mivan már.... ez a két perc..
  • Glo
    Írd be a googlebe a tank nevét meg hogy ammo rack, lesz pár oldal ahol vannak fent rajzok.

Ha bekerülnek majd a korhű célkeresztek azzal lehet majd távolságot becsülni. Lézer távmérő akkoriban még nem volt :)
  • Ulvar
    Hát akkor ez van. KB. ra tudom én is.

Na amíg nincs szeró addig hangolódok. Ma meglesz a Tigrincs ^^

• Ozzyehh
    én arra lennék kíváncsi, hogy RB-ben hova kell lőni a tanknak, hogy nagy sérülést szenvedjen vagy hova lőjek? hol található az ammorack meg ilyenek.. nincs véletlenül valami kép ahol bejelölték melyik részét érdemes a tankoknak általánosságban célozni, pl ha frontálisan van feléd?
  • Gottfried
    A tapasztalat. :)

Amikor elkezdtem játszani,nem egy lövés kellett mire a távolabbi célpontokat eltaláltam.
    Most ötből négy légvédelmi ágyút kiszedek első lövésre szinte bármilyen távolságból.(RB-ben)
  • Sherman0070
    Sajna nincs. De kéne valami távolságmérő mert ez így nem állapot hogy csak tippelgetnem kell :D
  • Ozzyehh
    nincs, csak árkádban :)
  • Ulvar
    Lehet hülye kérdés lesz, de van valami távolságmérő eszköz beépítve a játékba, hogy RB vagy SB módba ne tippelgetve lőjek a célra, hanem pontosan tudjam hány méterre van.
  • Sherman0070
    Oda is 15:00 van írva és most 15:30kor tölt le valami 300 megás cuccot de olyan lassan mint a csiga
  • Toby0501
    Nem szeretem az önreklámot, de itt kiírtam a "nyitva tartást" magyar idő szerint, ha már a banner alá nem került itt be.
  • Sherman0070
    Na jött új update. Úgy gondolom hogy most be fog engedni.
  • Sherman0070
    Tényleg? :D Ezt nem is tudtam :(
  • Sherman0070
    "Thursday - 14:00 GMT - 20:00 GMT"
    Ez azt jelenti hogy már nyitva kéne lennie
  • twi452
    lemaradtál egy óraátállítással :D
    már gmt+2ben vagyunk :)
  • Ozzyehh
    4:30 kor van szeró elvileg vagy 4 körül...
  • Sherman0070
    deeee őőőm 13 GMT az alap most 14GMT re tették szóval az nálunk 15:00 de akkor most már 15GMT-re tették át?
  • twi452
    miért fura ha egy órával odébb rakták? :D
  • Sherman0070
    Fura most se enged be a szeró.
  • Sherman0070
    Szóval ezért tűnik erősebbnek a Hispano 20 milis a többinél :D
  • Toby0501
    Itt.
  • bgabor
    Hol látjátok?
  • Gottfried
    Ó hogy bacca meg!!! Fél ötre megyek a gyerkőcért az oviba.Pont 3-4-ig tudtam volna egy kicsit tankóóni. :S
  • Gottfried
    A hossz eszembe sem jutott. :) Úgy már más a gyerek fekvése...
  • ToMy_
  • SZUsszan
    Szerintem a hosszára gondolt, nyílván nem a szélességére:

Amúgy a Tigris gond nélkül elbánhatott volna 2Km-ről is a T34-el, ha az éppen állt. A korai korrekt kiképzett tüzérek 1200m-ről 3 lövésből el kellett találniuk a mozgó célt.
  • twi452
    :)
  • Ulvar
    Phasza, akkor repülök addig :D
  • Toby0501
    Remek hír, úgyis 4 után érek haza.
    Ha jól látom, 1 órával csúsztatva lett a zárás is.
  • Ozzyehh
    nemár miért?
  • Sherman0070
    Ma senki se lepődjön meg de a teszt 1 órával később kezdődik...
  • Ulvar
    Azért kicsit gondolkodóba estem most. A nagy tankok, a jelenlegi pályákon nagyon nem jók. Egyszerűen a pályák ...nem is hogy túl kicsik, inkább hogy nagyon dimbes dombosak és muszáj közelre menni velük, és ezáltal veszítenek a "tudásukból".

Egyedül Kursk volt az (egyszer sikerült rajta mennem), amely talán nem is nagyobb, mint a többi, de lankásabb jóval és messzire is lehetett lőni (mert jelenleg 400-500 méternél messzebb nem igazán lövöldözünk). Ami azért is gáz mert maga a Tigrisnek az volt az előnye hogy 800 méterről tudta kikapdosni a T34-ket...remélem lesznek Kurskhoz hasonló pályák, illetve hogy lesznek végre urbánosabb részek.
  • Gottfried
    "Akit csillapítás nélkül telibenyomnak egy 20mm-es shvak-al az nem éli túl gyúrhat akármekkora tricepszet. Maga a töltényhüvely akkora, mint egy fél literes sörös doboz a polcomon. "

Abban teljesen igazad van hogy szétszakítja az embert az a lőszer de a 20mm barátok közt is csak két centi,és ha a sörösdoboz is csak annyi lenne,legörbülne a szám széle a nyári melegben mikor kibontok egy dobozzal. :D Nem a 75mm-es gránát hüvelyét tetted mellé?
  • Hexex86 #6463
    Tkanks!
  • twi452
    ő csak körbejárta a menüben a nagy dögöket aztán ennyi, nincs gameplay róla :)

Hexex86
    ha nem jön közbe semmi különleges akkor délután 3-kor lesz persze
  • Ozzyehh
    3-tól
  • Hexex86 #6460
    Ma lesz szerver?
  • Vaktermesz
    Lehet nem kell megnéznem, tegnap Dev-en tankok is voltak, és event módnál nem nagyon van MM így a kis BT-7-em menekült Tigris, Is-4 t-54 elől, sikertelenül :)
  • Ozzyehh
    egy dolog miatt lenne már jó az open.... ne kelljen várni :D
  • Ninju
    Köszi. :(
  • Ozzyehh
    már elvonási tüneteim vannak