37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
na mivan már.... ez a két perc.. -
Glo #6494 Írd be a googlebe a tank nevét meg hogy ammo rack, lesz pár oldal ahol vannak fent rajzok.
Ha bekerülnek majd a korhű célkeresztek azzal lehet majd távolságot becsülni. Lézer távmérő akkoriban még nem volt :) -
Hát akkor ez van. KB. ra tudom én is.
Na amíg nincs szeró addig hangolódok. Ma meglesz a Tigrincs ^^
-
én arra lennék kíváncsi, hogy RB-ben hova kell lőni a tanknak, hogy nagy sérülést szenvedjen vagy hova lőjek? hol található az ammorack meg ilyenek.. nincs véletlenül valami kép ahol bejelölték melyik részét érdemes a tankoknak általánosságban célozni, pl ha frontálisan van feléd? -
A tapasztalat. :)
Amikor elkezdtem játszani,nem egy lövés kellett mire a távolabbi célpontokat eltaláltam.
Most ötből négy légvédelmi ágyút kiszedek első lövésre szinte bármilyen távolságból.(RB-ben)
-
Sajna nincs. De kéne valami távolságmérő mert ez így nem állapot hogy csak tippelgetnem kell :D -
nincs, csak árkádban :) -
Lehet hülye kérdés lesz, de van valami távolságmérő eszköz beépítve a játékba, hogy RB vagy SB módba ne tippelgetve lőjek a célra, hanem pontosan tudjam hány méterre van. -
Oda is 15:00 van írva és most 15:30kor tölt le valami 300 megás cuccot de olyan lassan mint a csiga -
Nem szeretem az önreklámot, de itt kiírtam a "nyitva tartást" magyar idő szerint, ha már a banner alá nem került itt be. -
Na jött új update. Úgy gondolom hogy most be fog engedni. -
Tényleg? :D Ezt nem is tudtam :( -
"Thursday - 14:00 GMT - 20:00 GMT"
Ez azt jelenti hogy már nyitva kéne lennie -
twi452 #6482 lemaradtál egy óraátállítással :D
már gmt+2ben vagyunk :) -
4:30 kor van szeró elvileg vagy 4 körül... -
deeee őőőm 13 GMT az alap most 14GMT re tették szóval az nálunk 15:00 de akkor most már 15GMT-re tették át? -
twi452 #6479 miért fura ha egy órával odébb rakták? :D -
Fura most se enged be a szeró. -
Szóval ezért tűnik erősebbnek a Hispano 20 milis a többinél :D -
Itt. -
bgabor #6475 Hol látjátok? -
Ó hogy bacca meg!!! Fél ötre megyek a gyerkőcért az oviba.Pont 3-4-ig tudtam volna egy kicsit tankóóni. :S -
A hossz eszembe sem jutott. :) Úgy már más a gyerek fekvése...
-
ToMy_ #6472 -
SZUsszan #6471 Szerintem a hosszára gondolt, nyílván nem a szélességére:
Amúgy a Tigris gond nélkül elbánhatott volna 2Km-ről is a T34-el, ha az éppen állt. A korai korrekt kiképzett tüzérek 1200m-ről 3 lövésből el kellett találniuk a mozgó célt. -
twi452 #6470 :)
-
Phasza, akkor repülök addig :D -
Remek hír, úgyis 4 után érek haza. 
Ha jól látom, 1 órával csúsztatva lett a zárás is. -
nemár miért? -
Ma senki se lepődjön meg de a teszt 1 órával később kezdődik... -
Azért kicsit gondolkodóba estem most. A nagy tankok, a jelenlegi pályákon nagyon nem jók. Egyszerűen a pályák ...nem is hogy túl kicsik, inkább hogy nagyon dimbes dombosak és muszáj közelre menni velük, és ezáltal veszítenek a "tudásukból".
Egyedül Kursk volt az (egyszer sikerült rajta mennem), amely talán nem is nagyobb, mint a többi, de lankásabb jóval és messzire is lehetett lőni (mert jelenleg 400-500 méternél messzebb nem igazán lövöldözünk). Ami azért is gáz mert maga a Tigrisnek az volt az előnye hogy 800 méterről tudta kikapdosni a T34-ket...remélem lesznek Kurskhoz hasonló pályák, illetve hogy lesznek végre urbánosabb részek. -
"Akit csillapítás nélkül telibenyomnak egy 20mm-es shvak-al az nem éli túl gyúrhat akármekkora tricepszet. Maga a töltényhüvely akkora, mint egy fél literes sörös doboz a polcomon. "
Abban teljesen igazad van hogy szétszakítja az embert az a lőszer de a 20mm barátok közt is csak két centi,és ha a sörösdoboz is csak annyi lenne,legörbülne a szám széle a nyári melegben mikor kibontok egy dobozzal. :D Nem a 75mm-es gránát hüvelyét tetted mellé? -
Tkanks! -
twi452 #6462 ő csak körbejárta a menüben a nagy dögöket aztán ennyi, nincs gameplay róla :)
Hexex86
ha nem jön közbe semmi különleges akkor délután 3-kor lesz persze -
3-tól -
Ma lesz szerver? -
Vaktermesz #6459 Lehet nem kell megnéznem, tegnap Dev-en tankok is voltak, és event módnál nem nagyon van MM így a kis BT-7-em menekült Tigris, Is-4 t-54 elől, sikertelenül :) -
egy dolog miatt lenne már jó az open.... ne kelljen várni :D -
Ninju #6457 Köszi. :( -
már elvonási tüneteim vannak