37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Mi ez a sok t1-es AI tank a csatákban? Először azt hittem valaki behozta de csak úgy nyüzsögnek a tigrisek és párducok közt...vicces. :)
  • Glo
    Azért 4 Pz3M a Kurskon szakaszban eléggé odavert :D
  • Amaymon
    Ide nem kell olyan jó monitor a láthatóság szerintem messze megfelelő, de egy közepes gamer gép kell az élvezhetőséghez. Nekem is az AF lesz inkább továbbra a favorit, csak várom az új peccset közben kicsit élvezem a tankhisztit.
  • vajakos21
    Olyan mint AF.Jó gép jó monitor félsiker.AF beállitással 25 fps van nekem is...majd repülök csak max:)
  • Ozzyehh
    Na emberek mára ennyi asszony letépi a fejem és a veszett oroszlánok elé veti ha nem vele foglalkozom :DDD viszont holnap meglesz a Tigrincs már nagyon kivi vagyok, a mai nap lelőttem két repcsit, mind a kettő nyíl egyenesen a csövem felé jött( a marhák) volt pár assistom, meg volt egy meccs ahol 4 tankot kiszedtem, mindezt persze RB-ben, isten császár a játék...
  • Glo
    Ismerős volt a neved. Valahogy megláttalak a növények között. A Jungle az egy mocskos kemper pálya :)) Amelyik pixel megmozdul annak reszeltek :))
  • Toby0501
    A hiba nem a gépedben van, hanem a programban! :) Majd valamikor javítják.
  • 11Hunter11
    Végképp nem értem. :)
    Ha bepipálom a régi vga támogatást, akkor úgy néz ki a játék, mint az okádék...:)
  • Caterpillar
    Nem sok köze van a vga kártyádhoz.... :)

Más:

Elkezdtem az orosz ágat, hát ez a KV-85 a vödörrel a seggén, sírok a röhögéstől! :D
  • Nazarov77
    Glo szépen kiszedtél szimulátorba a T-34emből, észre se vettelek csak amikor már késő volt xD
    Jungeles pályán nem valami könnyű látni az ellenséget, a melletted lévő jagdpanzert is csak azért tudtam kilőni mert a torkolattűzre lőttem nagyjából, amúgy nem láttam a célt, de talált :D
  • 11Hunter11
    Köszi, de nem teljesen értem. GTX760 van gépben...
  • Toby0501
    Ismert bug.
  • cpthungarian
    Na, közben látom CBT fórumon készült pont erről egy poszt:
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/123023-new-rangefinder/

Nyilván ez csak akkor működik gördülékenyen, ha eleve tudod a tankok szélességét/hosszúságát. Kis gyakorlással már ránézésre meg lehet mondani, hogy hova kell célozni. :)
  • 11Hunter11
    Azt nem tudja vki esetleg, hogy a tankjaimon a gyári skint miért nem látom? Minden más tankon ok, de a sajátomon nem látni...
  • Ozzyehh
    Na úgy tűnik lassan megvan a tigrincs :D
  • XenHai
    Most valahogyan sokkal sűrűbb a növényzet a pályákon.
  • Amaymon
    Hmm, nekem viszi stabil 60-on vsync-el.
  • Ozzyehh
    Meg volt az első sikerélményem akkorát ordítottam :DDDDDD, rohadt jó ez a játék, am maxon , hogy ha sűrű dzsungel van meg ilyenek akkor leesik az fpsem :/
  • twi452
    na Kuban is tiszta füves lett.. éljen a 25 fps :D
  • Amaymon
    Na, ezt már késő volt beírnom, nem olvastam végig a topikot.
  • Amaymon
    "Nem a 75mm-es gránát hüvelyét tetted mellé?"

Magassága annyi nem az átmérő, az kb 40mm :)
  • Foxy0
    em aszt írja az accont nincs aktíválva de mért a dev szerón tegnap bírtam repülni de tank nem volt most meg nem enged be de mért?
  • BalikaHUN
    Ennek örülök de még mindig nem tudom letölteni a patch-et, 40 perc alatt 8 MB-ot szedtem le 344-ből kezd már kicsit elegem lenni.
  • Ozzyehh
    megy emberek
  • Ozzyehh
    bahh...
  • Sherman0070
    Thursday - 15:00 GMT - 21:00 GMT
    Most ezt írta ki az egyik jómadár. A következő az lesz hogy holnapra halasztják...
  • Szpecnyaz
    Megint csúsztatták egy órát :/.
  • Ozzyehh
    ofifórumot nézi valaki, hogy mivan?
  • Ulvar
    Azt megköszönném, mert frusztrál hogy balfasz vagyok. Megszeretném tanulni a játékot, de egyedül kevés leszek ehhez úgy érzem.
  • Ozzyehh
    am szerintem aki tekeri a ruszki oldalon a kurblit elment sörözni...
  • cpthungarian
    Van, csak nem olyan formában ahogy többen szeretnék. :)
    A most játékba került, javított célzóval már egész pontosan meg lehet mondani a célpont távolságát, csak azt kell tudnod, hogy milyen széles/hosszú a valóságban.

Ha hazaérek melóból, akkor tudok csinálni egy ábrát, ha gondolod.
  • Sherman0070
    De jó hogy nem működik a szerver.
  • Ulvar
    Megvan dögölve a szerver valószínűleg. Ha még le is tudnád tölteni, be nem tudsz a játékba. Úgyhogy waiting van ezerrel.
  • twi452
    most az egész hadilábon áll, gondolom az is menni fog rendesen amint beindul a dolog :)
    csak semmi pánik xD
  • Ozzyehh
    valami szar van szerintem a szerver oldalon, mert nem enged be senkit a kliens
  • BalikaHUN
    De fasza hogy 0 B/s-el tölti a patch-et már 10 perce. Vki 5let hogy hogyan lehet beindítani? Már egyszer kiléptem meg vissza.
  • Ozzyehh
    jaja. csak forog az a ratyi de semmi... aztán connection lost :)
  • twi452
    nem kell kapkodni :)
  • Ulvar
    Titeket is olyan frankón felenged a szerver, hogy sehogy? :)
  • twi452
    minimapon mekkora egy "kocka"?
    ha ez megvan akkor onnan is lehet becsülni :)