37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Mi ez a sok t1-es AI tank a csatákban? Először azt hittem valaki behozta de csak úgy nyüzsögnek a tigrisek és párducok közt...vicces. :) -
Glo #6534 Azért 4 Pz3M a Kurskon szakaszban eléggé odavert :D -
Amaymon #6533 Ide nem kell olyan jó monitor a láthatóság szerintem messze megfelelő, de egy közepes gamer gép kell az élvezhetőséghez. Nekem is az AF lesz inkább továbbra a favorit, csak várom az új peccset közben kicsit élvezem a tankhisztit. -
vajakos21 #6532 Olyan mint AF.Jó gép jó monitor félsiker.AF beállitással 25 fps van nekem is...majd repülök csak max:) -
Na emberek mára ennyi asszony letépi a fejem és a veszett oroszlánok elé veti ha nem vele foglalkozom :DDD viszont holnap meglesz a Tigrincs már nagyon kivi vagyok, a mai nap lelőttem két repcsit, mind a kettő nyíl egyenesen a csövem felé jött( a marhák) volt pár assistom, meg volt egy meccs ahol 4 tankot kiszedtem, mindezt persze RB-ben, isten császár a játék... -
Glo #6530 Ismerős volt a neved. Valahogy megláttalak a növények között. A Jungle az egy mocskos kemper pálya :)) Amelyik pixel megmozdul annak reszeltek :)) -
A hiba nem a gépedben van, hanem a programban! :) Majd valamikor javítják. -
11Hunter11 #6528 Végképp nem értem. :)
Ha bepipálom a régi vga támogatást, akkor úgy néz ki a játék, mint az okádék...:) -
Caterpillar #6527 Nem sok köze van a vga kártyádhoz.... :)
Más:
Elkezdtem az orosz ágat, hát ez a KV-85 a vödörrel a seggén, sírok a röhögéstől! :D -
Nazarov77 #6526 Glo szépen kiszedtél szimulátorba a T-34emből, észre se vettelek csak amikor már késő volt xD
Jungeles pályán nem valami könnyű látni az ellenséget, a melletted lévő jagdpanzert is csak azért tudtam kilőni mert a torkolattűzre lőttem nagyjából, amúgy nem láttam a célt, de talált :D -
11Hunter11 #6525 Köszi, de nem teljesen értem. GTX760 van gépben... -
Ismert bug. -
cpthungarian #6523 Na, közben látom CBT fórumon készült pont erről egy poszt:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/123023-new-rangefinder/
Nyilván ez csak akkor működik gördülékenyen, ha eleve tudod a tankok szélességét/hosszúságát. Kis gyakorlással már ránézésre meg lehet mondani, hogy hova kell célozni. :) -
11Hunter11 #6522 Azt nem tudja vki esetleg, hogy a tankjaimon a gyári skint miért nem látom? Minden más tankon ok, de a sajátomon nem látni... -
Na úgy tűnik lassan megvan a tigrincs :D -
Most valahogyan sokkal sűrűbb a növényzet a pályákon. -
Amaymon #6519 Hmm, nekem viszi stabil 60-on vsync-el. -
Meg volt az első sikerélményem akkorát ordítottam :DDDDDD, rohadt jó ez a játék, am maxon , hogy ha sűrű dzsungel van meg ilyenek akkor leesik az fpsem :/ -
twi452 #6517 na Kuban is tiszta füves lett.. éljen a 25 fps :D -
Amaymon #6516 Na, ezt már késő volt beírnom, nem olvastam végig a topikot. -
Amaymon #6515 "Nem a 75mm-es gránát hüvelyét tetted mellé?"
Magassága annyi nem az átmérő, az kb 40mm :) -
em aszt írja az accont nincs aktíválva de mért a dev szerón tegnap bírtam repülni de tank nem volt most meg nem enged be de mért? -
Ennek örülök de még mindig nem tudom letölteni a patch-et, 40 perc alatt 8 MB-ot szedtem le 344-ből kezd már kicsit elegem lenni. -
megy emberek -
bahh... -
Thursday - 15:00 GMT - 21:00 GMT
Most ezt írta ki az egyik jómadár. A következő az lesz hogy holnapra halasztják... -
Szpecnyaz #6509 Megint csúsztatták egy órát :/. -
ofifórumot nézi valaki, hogy mivan? -
Azt megköszönném, mert frusztrál hogy balfasz vagyok. Megszeretném tanulni a játékot, de egyedül kevés leszek ehhez úgy érzem. -
am szerintem aki tekeri a ruszki oldalon a kurblit elment sörözni...
-
cpthungarian #6505 Van, csak nem olyan formában ahogy többen szeretnék. :)
A most játékba került, javított célzóval már egész pontosan meg lehet mondani a célpont távolságát, csak azt kell tudnod, hogy milyen széles/hosszú a valóságban.
Ha hazaérek melóból, akkor tudok csinálni egy ábrát, ha gondolod. -
De jó hogy nem működik a szerver. -
Megvan dögölve a szerver valószínűleg. Ha még le is tudnád tölteni, be nem tudsz a játékba. Úgyhogy waiting van ezerrel. -
twi452 #6502 most az egész hadilábon áll, gondolom az is menni fog rendesen amint beindul a dolog :)
csak semmi pánik xD -
valami szar van szerintem a szerver oldalon, mert nem enged be senkit a kliens -
De fasza hogy 0 B/s-el tölti a patch-et már 10 perce. Vki 5let hogy hogyan lehet beindítani? Már egyszer kiléptem meg vissza. -
jaja. csak forog az a ratyi de semmi... aztán connection lost :) -
twi452 #6498 nem kell kapkodni :) -
Titeket is olyan frankón felenged a szerver, hogy sehogy? :) -
twi452 #6496 minimapon mekkora egy "kocka"?
ha ez megvan akkor onnan is lehet becsülni :)