37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • vajakos21
    Itt a spot simen (mint af-en is) fél siker.Ha itt valami elbújt az nem a random/álcabónusz/ismeretlen eggyüthatóktól van.És 6. érzék se jelez.Itt nagyobb eséllyel kapsz el egy erösebb tankot ezek miatt.Ezért is szeretem a simet repülni,ha nem figyel mögé mész és kikaphatod. (ahogy ezt már velem is nemegyszer megtették:-)
  • Gilb3rto
    WOT egy más világ ha elkezdene arra hasonlítani kb senkit nem érdekelne, mert az egy rakás sz*r. Nem mondtam hogy síkhülye lennél, csak azt hogy egyáltalán nincs elrontva a Tier3 T34/85 IS1 Tigris Panther simán mehet egy az egyben egymás ellen úgyis a játékoson múlik azt sem mondtam hogy bármelyikünk pro lenne... Szimplán csak megvan nekem is a Tier3 mind a két oldalon és mindegyiknek megvan a maga erőssége, és hátránya.
  • bgabor
    Nem kéne feltételezni hogy síkhülye vagyok a témához. Képzeld el, van
    T-34/85ösöm, és rögtön az első csatámban két Tigert kilőttem vele, mert képzeld el, tudom hol érdemes lőni a német tankokat. (Ha ez számít valamit, volt 10.000 csatám és 1400 effim a WOT-ban, ahol világéletemben medium tankos voltam, így tudok egysmást a mediumos taktikáról. Szerintem vagyok legalább olyan jó a T-34/85össel mint bármelyikőtök.)
    A helyzet az, hogy hiába teszel te akár csodát egyedül, ha az összes csapattársad orosz noob, aki többnyire a saját péniszét se találja meg egyedül, annyira ostoba.

A platoonban menés teljesen irreleveáns, a játékot random csapattagokat feltételezve kell kibalanszolni, mert ez a jellemzőbb.
    Egyszerűen nem lehet 1:1 arányban az orosz tankokat Párducok és Tigrisek ellen összeküldeni.
  • Nazarov77
    akkor ja, valamit munkálkodnak. köszi
  • sulouos
    Én se látom, meg a magyar alfórumot se. Valamit lapátolnak a fórumon.
  • Nazarov77
    Másnál látszik a zárt béta fórum vagy csak nálam bugol?
  • sulouos
    Meg a G-1-es Stuka kétszer van benne a listában :D
  • Caterpillar
    Nahhát, az event már Kursk, csak a lánctalp hiányzik... :(
  • sulouos
    Az biztos hogy SB-ben az oroszoknak rohadt nagy előny az a sötét alap festés, Kubanon alig lehet észrevenni őket, csak ha tüzet nyitnak. Akkor meg sokszor már mindegy. :)

A messziről lövöldözés fájdalmasan nem megy nekem, pedig Pantherrel szoktam játszani. Mellé, alá, fölé, ha eltalálom akkor jelentéktelen kár vagy éppen lepattan :D Igaz, messziről a 85mm-esek se sokat tudnak velem kezdeni. Illetve de, kilövik az ágyúcsövet, amitől a következő lövésnél vagy felrobbanok, vagy "csak" az ágyú megy tropára, és onnantól céltárgy vagyok :D
  • Gilb3rto
    Egyáltalán nem értek veled egyet a Tier3 nagyon is jól ki van egyenlítve, illetve nem Arcadeban vagy RB-ben kell menni hanem Sim-ben, és nem árt ismerni a tankok képességeit és sérülékeny pontjait sem. A német tankok távolról igen elég könnyen legyalúlják az Oroszokat, éppen ezért a T34-ekkel közel kell kerülni hozzájuk. Nem a játékot kell hibáztatni azért mert szemből lövöd a T34-57-el a panthert vagy a tigrist a tornya tetején és nem robban fel... Tegnap Ulvarral Toby-val és Glo-val, simán lehoztunk olyan csatákat ahol mi még nem is a T34-D5S-el voltunk, a túl oldalon viszont a TOP tankok jöttek általában szintén 3-4 fős Squadokban. Taktika pálya és jármű ismeret nem árt....
  • Pluskast
    Így van! Ezért nem is játszom vele addig amíg nem jön ki hozzá egy komolyabb patch. Ez így ebben a formában még kevés és túlzottan is repetitív. Persze tudom én, hogy zárt béta, de valami komolyabb bővítés kijöhetne már hozzá.
  • bgabor
    Bővíthetnék már, ezzel a három pályával, meg hogy három tier elérhető csak ás a tier3 használhatatlan a teljes német fölény miatt, elég hamar eléri a használhatósága határait.
  • Avenger
    Tegnap mentem pár kört. A panther tényleg elég durva, bár közelről sima egy lövés egy t-34/85nek, de ügyesen beforgatva meg nemigen tudott megsebezni, igaz neki is kellett 3 lövés.

Volt egy érdekes csata, utolsónak maradtam egy t-34el, egy szikla két oldalán álltunk. Kibújt, kapott egyet, de rám hívta a tüzérséget, amiből nem tolattam ki eléggé, és kigyújtott, ráadásul a tűzoltó készülékem nem volt kifejlesztve, szóval nem sok időm volt hátra. Szépen becéloztam a helyet ahol kidugta a tornyát korábban, majd vártam. Közben egyre nagyobb lángok csaptak fel a motorból. De az utolsó pillanatban csak kijött, és a lövésem végzett is vele egyből. Aztán szépen felrobbantam én is. De nekik hamarabb fogyott el a földi járművük, így győztünk. :D
  • flashpointer2
    fű+legalább maxos árnyék a legszebb pedig
  • vajakos21
    Mondjuk repüléshez se kell fü.Kipróbálom ha csak azt kapcsolom ki,megy e....ha egyszer cbt-re érek
  • Glo
    Nem vészes. Ami nekem 40 fps a repülővel az 30 a tankokkal. Fű nélkül, ofc.
  • Amaymon
    Glo a forrás, a fórum mod mindig első kézből informált :)
  • Glo
    Forrás >o]
  • vajakos21
    Nálam is ez van.Ha átülnék tankba repböl,ki kéne lépni és átszabni a grafot (vagy kéne egy erögép ami elviszi)
  • flashpointer2
    forrást!
  • Glo
    Hétvégén kijön, ez tuti.
  • flashpointer2
    Kíváncsi vagyok a grafikus beállítás hogy lesz megoldva, remélem külön lesz a GF-hez mert azonos beállításon elég nagy FPS különbség van a kettő között.
  • bgabor
    Csak tréfált. Igen, elvileg a live 1.39ben most a héten már lesz tankos event. Legalábbis ez van kiírva.
  • Caterpillar
    Szinte biztos vagyok benne, hogy tisztában vannak vele, mihez mennyi idő és ember kell, és azt se felejtsd el, hogy szombat-vasárnap is nyitva van.

Jah majd el felejtettem, USA Prime Time szerint is nyitva van 4x egy héten, gyanítom ők picit többen vannak... Nem tudom miért gondolod, hogy csak itt Mo. tesztelünk...
  • hihihehehe
    Nem úgy volt, hogy az 1.39-es frissítésbe benne lesznek már a tankok is? 2014.08.01?? Hát én addig nem tudok várni -.- ...
  • bgabor
    Kétnaponta nyitva van öt órán keresztül... gratulálok, ha ez szerinted kielégítő. Nem kéne elfelejteni, hogy a tesztelés a célja az egésznek. Az ilyesmi pedig sok ember, minél több időn keresztüli bevonásával megy a leghatékonyabban. Többszázezer meccs kell ahhoz hogy statisztikailag megfelelő következtetéseket lehessen levonni.
  • Amaymon
    Valahogy biztos balanszolnak majd, a tökéletes sosem lesz garantált. Gazsi nem is akar perfekt balanszot. Egy viszonylag kompromisszumos megoldást találni fognak.

Tegyük fel elméletileg tökéletes a balansz, akkor a játékosok eltérő tudása borítja fel. Ugyan ott vagyunk. Akkor már inkább a "reál" irány kicsit tuningolva.

Ha bele gondolok AF-ben is, csak egyetlen valódi brutális átülőerejű nerf volt a D13 megcsonkítása. De az nem ártott, mert német oldalon 90%-ban csak azt repülték. Lassan buffolhatnák kicsit, mert a germánok mellé elég korrektül behozták a többi nemzetet és így már a jelenlegi tulajdonságai méltatlanok hozzá.
  • Caterpillar
    A server emberi időpontban van nyitva, maximum neked nem felel meg...
  • bgabor
    Kénytelenek lesznek megbarátkozni a gondolattal hogy bizonyos típusokból csak meghatározott számút szabad a csatába engedni. Nyilván ehhez jelenleg nincs elég játékos, de erről kizárólag ők tehetnek. Lehetne kiküldeni ezrével a béta inveket, lehetne emberi időszakokra kinyitni a tankszervert, stb.

Az nem fog menni hogy 15 T-34/85el 15 Tiger II megy majd szembe.
  • Ulvar
    Jó, de annyi tank sincs most az ágban hogy rendesen el is tudd ezeket osztani. A jelenlegi helyzetben csak ezt lehet csinálni..
  • bgabor
    Azért mert nagyon nem egyenértékű más háború végi közepes tankokkal. T-34/85el, Shermannal.

A jelenlegi helyzet nevetséges, hogy 10 T-34re jut 10 Panther és Tiger.
  • Ulvar
    Miért? Közelről úgy szedem ki T34-57el mint a szart, ráadásul ha nem rám figyel akkor még gyorsabban is töltök mint ő, simán kikapom...múltkor stock 57essel 2 vagy 3 Panthert szedtem ki egy csatában. Jó helyen kell lőni közelről. Távolra persze esélytelen, de hát ez valóságban is így volt. Amúgy csak sim csatában tolom, RBben nem tudom már milyen.
  • bgabor
    T-34/85 is nagyon jó tank, csak jelenleg 1:1 arányban meg Tigrisek és Párducok ellen, ami egy vicc. Valahogy mindig a németek nyernek. Meg ugye sok az orosz droid játékos a tesztszerón, ők nulla killel jönnek ki.

A Párduc csodás, de a respawnját sürgősen ki kell venni RBn.
  • twi452
    sikerült kipróbálnom a panthert így sok t-34ezés után hááát..
    azért ez egy kategóriákkal finomabb műszer ahhoz képest :D
    mozgásban is sokkal finomabb de az ágyúja na az ég és föld :D
  • flashpointer2
    Na végre rezetelték a fingerprintet. Meg a tankos accountom is wipeolták -.-
  • Pluskast
    Hát nincs kilencven de havi díjat vettem hozzá (illetve 30 napos prémiumot), aztán vettem pár prémium gépet, a dora packet is megvettem. Szóval igen költöttem rá. Most meg már jó fél éve gyakorlatilag nem játszom vele. Csak nagyon ritkán.
  • Nazarov77
    Szóval 90k goldot vettél idáig a játékba, az szép :D
  • Pluskast
    Ááá értem. Na látod ezt nem tudtam (mármint, hogy az az összeg az eddig vásárolt goldjaid összege). Amúgy meg való igaz, tök felesleges zárt bétás játékra goldot venni. Amúgy is kb 1 nap alatt fel lehet húzni max szintre a jelen állás mellett.
  • Gottfried
    köszi! sejtettem :(
  • twi452
    ha az élest és a nightly-t kérdezed akkor nem nincs "átjárás" a kettő között
    külön launcher, külön patchelés :)

ha nem erre gondoltál akkor nem értem a kérdést :D