Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
én többek között ezért is fejlesztem a gunner ezen skilljét lássam hogy javul e a pontosság. De nem tudom megmondani. De egyértelmű az a tény, hogy nagy kaliber ezerszer pontatlanabb, a lövedék sokkal nehezebb így a célzás nem könnyű még relatív közere sem. De azt is hozzá kell tenni hogy a SU 152 és nagy testvére az ISUt se arra tervezték hogy páncélosokat szedjen ki (legjobb tudomásom szerint), hanem lényegében egy önjáró tüzérségi páncélos volt, mely leginkább nehezebb célpontok, pl épületek rombolására szakosodott. A wiki szerint nagyon sokáig tartott betölteni és összvissz 20 lőszer fért bele. Mivel még nem tartok a kifejlesztésénél így csak tippelem hogy a játékban is így van.