37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #6775 Szerintem is, teljesen más dimenzió mint a World of Tanks volt. -
Bratyex #6774 Sikerült pár kört mennem, első játékom a tankos résszel, hát kicsordult a könnyem a wot után! Fantasztikus lesz ha kijön az open része! -
traumraise #6773 köszönöm. ennyire még nem olvastam utána az időzónáknak és valahol fórumon azt írták hogy az is változik. Rosszul tudta az illető. köszi mégegyszer -
bgabor #6772 A GMT-nek az a lényege hogy állandó. Az a viszonyítási pont, amihez a többit mérik. -
Caterpillar #6771 Hát ezért most járt a "+" ! 

-
-
Glo #6769 Dehogynem. Kr.e. és Kr. u. már volt egyszer váltás :D -
Caterpillar #6768 Legyen az inkább UTC, de a kérdésre a válasz: Nem, nem váltanak. -
Nazarov77 #6767 Nem, itt meg tudod nézni melyik országokra vonatkozik + egyéb infó. -
traumraise #6766 kösznöm. -
traumraise #6765 és a gmt-ben nem váltanak időszámítást? -
Nazarov77 #6764 Téli időszámítás szerint 1 óra, de már nyárira váltottunk ott +2. -
Glo #6763 Télen igen. Nyáron +2. -
traumraise #6762 de miért? a gmt 13:00 óra az nálunk 14:00. Egy óra az időeltolódás. -
3kor -
traumraise #6760 sziasztok! ma hazai idő szerint 2kor nyit a nightly szerver? -
Nazarov77 #6759 Az lenne a legjobb ha nighty szerverre is betennék őket, hogy lehessen tesztelni hogy kell e. Bár ott már nincs goldom és pénzből is csak 400k maradt, kicsit aggódok ha kijön a rank 4 csóró leszek és nem tudom megvenni őket xD -
Glo #6758 Sejtettem, hogy gyorsan kitalálnak valamit, mert mindenki rá fog cuppanni a GE-ért vehető tankokra, és nagy felháborodás lenne ha a wipe-al odalenne minden. -
Nazarov77 #6757 Na jól gondoltam, egyértelmű volt hogy így lesz, megkérdeztem Seniot úgyis szorgalmasan válaszolgatnak a devek most patch topikjába:
"Eagles you spend for premium tanks before wipe should be of course refunded. Plz wait till we introduce tank battles on the live server and make an official statement about wipe and spending GE. Thank you for the question " -
Ninju #6756 Én csak azért kérdeztem, mert a készítői videóban is az hangzott el, hogy moved. A mozgatás meg az én olvasatomban annyit jelent, hogy új helyre kerül a régiről. Furcsálnám a dolgot, de ha így döntenek, akkor így tesztelek. -
Glo #6755 Elvileg ma délután mindkettő nyitva lesz, a Live be sem fog csukni.
A Live-on viszont megint 0-ról kell kezdeni a fejlesztést, de azon már csak a tankos OBT kijövetelekor lesz wipe.
Mindenki azon megy amelyik szimpatikus :) -
Ma 4kor érkezem TS-re! Glo akkor most végülis mi van délután akkor Nightly-ra megyünk vagy most már a Main Szerveren lehet menni??? Azért kérdem mert akkor távoli asztalival elindítom otthon a letöltést hogy ha hazaérek tudjam csapatni az ellent 1 csata és Megvan a T34-D5t is:) -
Glo #6753 Ráadásul Live-on csak Kursk lesz. Beware of the Panther hordes! XD -
Glo #6752 Úgy kell felfogni, hogy ezentúl a Live-on ÉS a Nightly-n IS lehet majd tankozni. :) -
Caterpillar #6751 Tankozol tovább a menetrend szerint és sírsz, hogy az mennyire kevés, ráadásul idióta időben van csak nyitva... 
Pont azt írtam én is, hogy nem törlöm. Mivel SZÁMOMRA, elsőre nem volt egyértelmű, hogy mit is jelent a CBT live szerverre mozgatása. Akár azt is jelenthette volna, hogy a CBT ott folyik tovább (nyilván nem sok értelme lenne a javítások miatt) -
bgabor #6750 Nem vágom, minek törölnénk a Nightlyt? Csak mert heti egyszer bemehetünk majd eventben, fix tankkal tankozni a normál verzióban is? Én továbbra is tankozok a Nightlyval a régi menetrend szerint. -
Caterpillar #6749 Akkor a Nightly -t nem törlöm, viszont minden világos, köszi Glo.
Előre várom, az első rambo repülőt a 37mm-el...
-
Glo #6748 Valamit ki kell találjanak. Vagy visszaadják a GE-t, vagy beszüntetik a GE-ért vehető tankokat.
Természetesen ez a tank packos tankokat nem érinti, azokat csak az OBT-kor kapják meg akik vettek. -
Nazarov77 #6747 Csak akkor ha lewipeolják a prémium tankokat is akkor miért tették be őket a treere? Ha visszaadják az árát wipe után akkor rendben lenne, vagy prém tankot nem fognak wipeolni. -
Glo #6746 Pedig igen. Szal nem érdemes még belefektetni.
A tankokat amúgy is csak a CBT teszterek érik el. -
Nazarov77 #6745 dev szerveren voltak prém tankok is a treebe, azokat ha megveszi valaki gondolom nem wipeolják le, csúnya lenne :D -
Glo #6744 Lehet vele szórakozni, de ez még nem a tankos OBT, azt vegyük figyelembe. Ha kijön az OBT a tankos progress-en lesz wipe. -
Ninju #6743 Akkor a nightly törölhető?
Azt lehet tudni, hogy milyen gyakran lesznek tankos eventek? -
Caterpillar #6742 Ez világos, de ez még akkor nem az éjjel nappal nyomod a tankcsatákat mint repülővel dolog, csak lesz rá alkalmad, hogy eventekben tankozz... Gondolom én.. Kérdés mennyire érdemes ráfeküdni a grind-ra, mert ha a GF progresst resetelik az esetleg sokaknak fájhat! :P -
Glo #6741 Nem. Lesznek eventek, ahol lesznek tank csaták is. -
Glo #6740 Az 1.39 már az élő szerveren fog menni, nem a teszten, úgyhogy nem lesz fingerprint figyelés. -
Caterpillar #6739 Egyáltalán mit jelent ez az egész? Ha jól értem a GF be lesz korlátozva az eventekre? Megmarad a Nightly server? o.O -
Na és mi a helyzet a fingerprint cuccal? Most már lehet más gépeken is tesztelni ugyan azzal az accounttal? -
Glo #6737 Meglátjuk, de nem ígérek semmit. Ha leülök a gép elé felmegyek. -
Mikor jössz TSre? :D