37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kollati #6615 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/123821-fejleszt%C5%91i-napl%C3%B3-fejl%C5%91d%C3%A9si-rendszer-az-139-ben/ -
hihihehehe #6614 Sziasztok.
Valaki le tudná fordítani a devblog blogbejehyzéseit.
Konkrétan a Progression system 1.39-es bejegyzés érdekelne, annak is örülnék ha valaki nagyvonalakba leírná. :) -
Armisael #6613 Tudom éppen ezért kérdeztem :) De akkor ha átállítom a GF luchert dev-severre akkor mit szed le? -
Glo #6612 A dev-hez egy másik launcher van, és csak nagynéha van nyitva. De valóban lehet csapatni a tankokkal akinek van CBT kulcsa. Múltkor benne volt a teljes techtree :) -
Armisael #6611 Pár napja letölthető a dev server amiben a bétások számára benne vannak a tankok is. Ma láttam, hogy a Ground Forces lunchernél lehet szervert választani, ha ott kiválasztom hogy "dev" vagy a "dev-stable" akkor felpatcheli magát és mehetek arra, vagy dev servere csak a dev kliens letöltésével és telepítésével jutok? -
Glo #6610 Fejlesztői blog -
Amaymon #6609 Nem erre akartam reagálni csak véletlen ráböktem a #6588-ra -
Amaymon #6608 Nekem szerencsére nincs FPS drop, de mindig azt a filozófiát vallottam, hogy a grafika csak másodlagos, egy idő múlva nem érdekli az embert, hozzászokik a szem. Utána csak zavaró az effekt parádé. Érjen el egy szintet, de túlzásba ne essen. -
Glo #6607 Ott az lehetett, hogy amit eltaláltál annak berobbant az ammo rackje, és begyújtotta a másikat. Volt rá példa, hogy egy lövéssel kiment 3 egymás mellett levő tank (meg olyan is, hogy egy 250-es bombávaé 2 KV-1)
-
cpthungarian #6606 Tudnak a problémáról és ígértek is egy javítást rövid időn belül... -
lammaer #6605 A definíción nem veszünk össze...
A jelenlegi játékmechanizmus alapján azt mondom, képtelenek lesznek ezzel bármit csinálni. Max kikapcsolják ezt a featuret, amit viszont nem léphetnek meg a gyenge géppel rendelkezők miatt. Szóval az ultimate solution: kiveszik a növényzetet, hogy mindenki egyenlő esélyekkel induljon. Lehet sivatagi viharosat játszani :D -
PiciPanzer #6604 A kalasszikus exploit amikor egy bug-ot használsz ki, ez feature :). De viccet félretéve, ha valaki nálam nagyobb angol tudással rendelkezik(majdnem mindenki), és érez rá ingerenciát a megfelelő helyen(CBT fórum pl.) jelezhetné, hogy a fejlesztőkhöz is eljusson a probléma. -
lammaer #6603 Ez azért elég csúnya exploit.... -
PiciPanzer #6602 Nem fogadhatom el, de azért kösz
-
vajakos21 #6601 Odadom a videó kártyám szívesen ne kelljen lebutitani...azt alapból tudja :-)
Én meg ellennék a füvel -
PiciPanzer #6600 Ha valaki kikapcsolja az fps drop miatt, akkor előnybe kerül. Erre én is kikapcsolom, mert nem akarom, hogy az ellenfelem olyan előny birtokában legyen, ami nekem nincs. Tiszta ideg voltam, amikor SB-n domb mögül olyan lőtt ki akit a fű miatt nem láttam, ergo ő sem láthatott (nem tüzeltem, nem torkolattűz miatt). -
twi452 #6599 annak külön örülni fogok ha visszakapom a kínkeserves 40-45 fps-emet a mostani 25-30 helyett..
kurskon és kubanon belenyal sajnos a 25be néha ami elég idegesítő :D
bezzeg első nap amikor kipróbáltam mennyire örültem h tök jól megy aztán jött a füvesítés patch :D -
vajakos21 #6598 Nagyrészūk az fps miatt kapcsokja ki...persze mindig van aki keresi a kiskapukat.AF en is mondják,hogy átlátni a felhön alacsony beállitással.Persze lehet csak legenda -
Ez mondjuk jó tudni, bár furcsa, mert előnyben vannak SB-n, akik kikapcsolják. :) -
twi452 #6596 hm majd akkor kipróbálom úgy is eddig nem volt teljesen lehúzva
de ha így eltűnik a fű akkor az elég nagy előny pf :) -
PiciPanzer #6595 A füvet ki lehet kapcsolni(0 ra veszed a megjelenitési távolságot), ezért van nálam kikapcsolva, könnyebben észreveszem SB-n a sunnyogókat :). -
mintha az előző peccs óta több lenne vagy nem tudom -
vannak valakinek rajtam kívül am csúnya fps droppjai? -
twi452 #6592 azért a su-kkal is lehet bajlódni, főleg ha kicsit magasabb a fű akkor már semmit nem lehet látni célzáskor csak a susnyást :D -
Hát igen míg Tier2-ben a Panzer 3 M-el fasza kis csatáink voltak, mindenféle mapon, addig Tier3-ban 1 kivétellel csak Karelia volt ahol meg az orosz SU-k szarrá szedtek közelről, távolról meg rohadtul nem is láttuk öket csak a MiniMapon! -
Na majd kipróbálom. Még vagy 3 győzelem és meglesz a panther. SU-val az a "baj", hogyha mellé megy a lövése akkor is sebez szerintem. A 122-essel lőttem már ki két tankot egy lövéssel(egyik robbant, a másik meg kigyulladt és elégett). :) Nem hinném, hogy átment a lövedék az egyiken, mert 100 méteren is csak 33as az átütése. -
Glo #6589 A mostani 3-as szintű csaták ahogy néztem az oroszoknak kedveznek. Nekem ma egyszer se volt Kursk Tigrissel vagy Pantherrel, mindig Junge, Karelia.. ahol aztán a nagy dög ágyús Su-k meg a D5-ös T34-esek közelről kivégeztek az esetek nagy részében. Pedig messziről esélyük nem lett volna. -
Persze, de nem is ezzel volt a bajom, hanem arra írtam, hogy a magas tier igazán jó kursk-on, és szenved a zárt pályákon, ennek ellenére nekem ezzel a magas tier-ű tankkal a zártabb pályák jönnek be. :)
De átgondolva, bármelyik tankot ki lehet lőni egy jó lövéssel, vagy legalábbis harcképtelenné tenni. Egy SU 152 előtt meg főleg minden tank egyenlő a mostani CBT-ben, szóval felesleges azon rágódni, hogy szegény Pz IV H miért robban fel könnyen. :)
-
lammaer #6587 Tankok, szűk utcákban, jól teljesítenek? Nekem ez vmi harmadik birodalombeli propagandának tűnik. ;) -
bgabor #6586 Teljesen reális.
Ne a játékot hanem a történelmet okold ezért, a Panzer4 a háború végéig szolgálatban maradt, a H változat az utolsó előtti amit gyátottak. Igazából IS-2esekkel és Tiger2esekkel, Pershingekkel is nyugodtan össze lehetne ereszteni történelmi alapon. Szóval valójában kifejezetett könnyítés az hogy csak tier3-as gépeket kapsz ellenfélnek, és a tier3ban lehetsz vele. Ez éppen azért van mert a tank képességeire is tekintettel vannak a tierbesorolásnál. -
Sith #6585 Arcadeban teljesen mindegy a repülőknél is hogy milyen pályára kerülsz, ott simán repülhet japán Zero stalingradnal, vagy Messzer Pearlharborunál.. realistik csatáknál számítanak egyedül a mappek ott nincs keverés. RB/Sim mappek szerintem repülősben is nagyobbak mint az arcade mappek.
(szerintem simán nincsenek még kész az új mappek) -
A köpenyes PZ IV a tigrissel van egy tierben kb. Főleg SU 152, IS 1, párduc és tigris csordákkal vagyok összezárva. Nem is szokott vicces lenni, amikor véletlenszerű helyen kidugva a tornyomat, egyből nyomhatom a respawn gombot. :D -
-
Kis tierben fun a kicsi pálya, de már közepes és nagy tierben nem elég ez a kis méret. Elvész a varázs.
Elkezdtem írogatni egy listát az ezsetleges javítani kívánt dolgokról, amint meglesz egy szép nagy lista azt elküldöm. -
hmm akkor rosszul emlékeztem :D -
Német Orosz oldalon nincsenek ilyen tankok, nyilván, de majd egy Amcsi Japán történelmi tank csata helyszínének lehetne alkalmazni a pályát, kis tierben. Mondjuk M3 Stuart, vagy M5 vs. Type 95. Egy Sherman már röhögve kilőne egy Typeot. Pontosan nem is tudom milyen típusú japán tankok voltak harcban, java részt gyalogság támogató fegyverként használták nem páncélosok ellen... -
Nazarov77 #6579 Nem a tigris volt hanem Marder III lőtte ki őket :P -
Kövezzetek meg, de nekem pont a kisebb pályák jönnek be. Lehet az is benne van, hogy egyedül megyek, de kursk-on, ha próbálok közel kerülni dombok mögött bujkálva, akkor kapom az áldást egy kempelő embertől, ha meg távolról lövöldözök, akkor kínszenvedés eltalálni bármit is, mert szór az ágyú rendesen, hiába ugyan úgy célzok, ahogy már eltudtam találni egy bizonyos célpontot. Igaz ez még a PZ IV csak.
Tegnap például karelia-n mennyire jó is volt beparkolni egy mit sem sejtő SU 85 oldalába, pedig még szembe is jött, de csak akkor vett észre, amikor már késő volt. :)
-
erről a közelharcról jut eszembe pont a ryan közlegényből egy jelenet amikor a mesterlövész gyerek fent van a toronyban és a tigris odafordul a csővel és BUMM a csávó ordít és ellepi az arcát a tűz :D -
Caterpillar #6576 Ezt a "leugrik a láncról oldal irányú terhelésre" dolgot támogatom én is. Fel kéne vetni fórumon!
Egyébként valamelyik utóbbi patchben már azt is megcsinálták, ha leesik a lánc, attól még ha nyomod előre akkor a másik elforog és elkezd fordulni a tank!
Vagy csak én nem vettem eddig észre...