37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
az már inkább a kezelőinek volt köszönhető, nem pedig magának a tanknak. Azért azt is valljuk be, hogy közel sincs annyi technikai meghibásodása a tankoknak, mint voltak valójában. Több erőteljes fordulásnál egy alap felfüggesztéssel (tehát stockként) elvárnám hogy leugorjon a lánca. Főleg majd a KTnál akarok ezt látni. Ha már ki lesz fejlesztve a lánc meg minden egyéb fejlesztése, akkor már kevésbé csinálja, vagy egyáltalán ne. Hülyén fogalmazok, de remélem értitek mit akarok kihozni a dologból :D. -
Caterpillar #6574 Valószínűleg már tesztelnek egy rakás új pályát, később pedig megkapjuk mi is a CBT -ben...
Viszont pont a jungle map az ami igaz nem orosz/német tankokkal, de hiteles helyszín.... -
Voltak Tankok ilyen viszonyok között igazából is :D -
bgabor #6572 Amúgy azt tudjuk hogy RBben mi a fenéért kell Arcade mapokon játszanunk? Csak nincs kész elég RB/SB map? Mert az Arcade mapok valami rémesek, különösen a Jungle nagyon tré. Olyan pályák ahová a valóságban tank be nem tette volna a lánctalpát. -
Valahol a fórumon olvastam, hogy van RB-ben is, de lehet valamit félreértettem és csak egy felvetés volt, hogy lehetne ott is. -
Amúgy valamelyik hozzászólásra reagálva oké, hogy a Tigrist nagy távokra tervezték, de elég sok csatával találkozhattunk a 2. vh során amikor közelharcban, szűk utcákon kellett helytállnia és valljuk be ott se teljesített szarul :D -
Caterpillar #6569 Tudomásom szerint, csak SB-ben van Kursk, de ott is elég ritkán sajnos... :/ -
Nazarov77 #6568 RB módban még sose rakott be oda pedig zömében csak azt tolom. -
RB vagy SB módban van csak és nagyon ritkán kerül oda az ember. -
bgabor #6566 Oda hogy lehet most bejutni? Kurskra? -
De a damage modell is csak a T-34/85-nél tűnik bugosnak és nem minden esetben, csak elvétve van ilyen. Jah meg az AI T-26 kilövése is nehézkes. -
Nazarov77 #6564 Általában nekem szétviszi a T-34et egyből, ha nem akkor rossz helyen lett eltalálva és a második viszi szét. -
Ez nekem is eszembe jutott! :) A red orchestra első részében benne is volt a debreceni pálya :) -
Így van, hiba. Jelezni kell, sajnos többet nem tehetünk :/. -
Nálam Jungle a mumus...de nagyon. Ha tehetném amúgy akkor csak Kurskon mennék. Olyat pirítottunk tegnap 4en rajta...öröm volt játszani :). -
Ezzel egyet is értek. A két típus tervezése és koncepciója is más volt. A párduc egy későbbi már modernebb gondolkodású tervezés eredménye volt. Sőt, ugye egyes vélemények szerint a párduc a modern MBT-k ősatyja. Azonban azért 100 méteres távolságból annak a 8.8-nak szét kellene vinnie a T34-et, és - egyben Ulvarnak is válaszolva - ok, hogy még csak zárt béta, de akkor ezen a hibán javítani kellene mert ez egyértelműen hiba. -
Nazarov77 #6559 Több Kurskhoz hasonló pálya kell, kicsi mapokat én se szeretem.
Kareliát meg utálom, borzasztóan rossz pálya, a többi az ok. -
Nazarov77 #6558 Előfordulhat hogy valahol bugos a DM, de én nem sok ilyet tapasztaltam. Általában 1-2 lövésből halnak és a legtöbb ágyú ott szakít rajta lyukat ahol akar. -
Üdv mindenkinek. Az osztogatásnál én is szereztem béta hozzáférést. SB-n ahogy észrevettem, az esetek nagy részében az első lövéssel vagy megbénítanak, vagy én bénítom meg az ellenséget, legyen az bármilyen tank. Kicsit furcsa is, hogy jelzi mit lőttem el, mert ha pirosan villan az ellenség loader-e, akkor tudom, hogy nyugodtan célozhatok a második lövéshez. :D
Még csak a köpenyes PZ IV van meg német ágon, ez általában egy lövés minden orosznak ezen a szinten, bár éltem már túl KV-2 lövést úgy, hogy csak a lánctalpam bánta. De lőttem már ki IS-t két lövésből, pedig elég jól beforgatva állt.
Ha meg már nagyon zavar az, hogy egy lövés vagyok, akkor átülök valamelyik ISU-ba. :D
-
Ezzel nincs is baj, csak a Tigriseket nem 200 méteres meg 100 méteres közelharcokra tervezték. Azon problémázunk, hogy nem jön ki az ereje a pályák miatt. A bugos damage modell megint egy más kérdés, azt szerintem könnyebb javítani. -
Az nem azt jelenti hogy nem bugos a damage modell. Ha rálövök a hátsó benzin tartályokra, azokat simán átütöm és még a motort is szétkéne csessze a lövedékem 200 méterről 88-assal. Ehhez képest mi volt? Hátra tolatott vígan a gyermek...én leginkább a T34-85nál láttam ezt amit írok. Pl. a JS1 nem volt annyira brutális ellenünk, se a KV1 se KV2...jó azokat mondjuk jól is helyen is lőttük. Az is tény, hogy egyedül Kursk tűnik igazán tankos pályának eddig méretét és kinézetét tekintve.
Én pl. ajánlanék nekik egy nagy tank csata történelmi helyszínét.
-
de a tigris pont arról volt híres, hogy az isten valagából is képes volt kiszedni egy célt elég hatékony tűzerővel a páncélról nem is beszélve :D -
Nazarov77 #6553 Szerintem teljesen korrekt ahogy most van, igazából is jobb a párduc a tigrisnél. 80mmes döntött páncél hatékonyabb mint a 100mm 90 fokba, lövege nagyobbat üt át és pontosabb is, mobilitásban is jobb, egyetlen hátránya a gyenge oldalpáncél ezen kívül mindenben jobb.
Azért mert az egyik medium a másik meg heavy még lehet az előbbi védelemben/tűzerőben jobb :) -
Glo #6552 Itt azon megy a vita, hogy ha egyszer-egyszer nem viszi ki közelről, vagy neadj isten lepattan. Az esetek 90%-ban, de inkább 95%-ban a T34 - vagy bármi más - elpárolog.
Mentem most egy csatát Jungel mapon T34-el. A végén 1v1-ben maradtunk egy PzIV F2-vel. Ott álltunk egymástól 100m-re a bozótban, és azt vártuk ki moccan meg előbb. Ő volt >o] -
Nazarov77 #6551 Én is ezt tapasztalom mikor T-34 ellen megyek, egy jól irányzott lövés panzer IVből vagy akármiből ami nem kis kaliber és bumm volt nincs T-34, valósághű, igazából is trash mob volt a T-34 :D -
twi452 #6550 Én mondjuk pont a fordítottját éltem meg t-34ben ülve :D
5-ből 4-szer szemből első lövés ammorack és vége a dalnak :) -
Akkor ezt valahogy jelenteni kéne a Gádzsinak... max csinálni kéne egy vidit vagy CBT-fórumon feljelenteni:D -
Ezért CBT a dolog, ezeket szépen jelenteni kell, és javítani fogják, ha elég sokan, elég sűrűn jelentjük ezen hibákat, videókkal képekkel alátámasztva. -
Pedig tényleg gyengébb. A lövege is és a páncélzata is. Ami a történelmi tények tekintetében egy picikét furcsa. Mármint persze a Tigris lassú volt könnyen meghibásodott, na de azért a páncélzata meg főleg a lövege elég ütős volt. Azért az mégis csak vicc, hogy rá lövök 100m-ről szemből a T-34-re és azt írja ki, hogy undamage ő meg engem egy lövéssel kikap. 1000 méterről is kikapta simán az a 8.8-as a T34-et nem, hogy 100 méterről. Atomjaira kellene szétesnie nem pedig sértetlennek maradnia. Ez ilyen tipikus WOT bug. -
A tegnapi csatázások nagy hőse nálam egyértelműen a PZIII M. Fantasztikus szerkezet, gyors, mozgékony, az 5cm-s ágyúra pedig jól emlékeztem hogy szép átütést produkál kis távolságokon, a töltési sebessége pedig iszonyatosan gyors volt. Most jönnek nálam majd a páncélvadászok, aztán áttérek lehet a bal oldalra, megnézni az ellenség mire képes :P :D -
Bugos, majdnem az összes orosz páncélzat damage modellje bugos. Tegnap 200 méterről T-34 85 oldalára leadtam 2 lövést Tigrissel és bár súlyosan sérült, nem lőttem ki...A nagyobb baj igen az, amit írtam is korábban. Túl kicsik a távolságok, és pl. a Tigris ereje nem jön ki így, mert 800 méterről szedte áldozatait javarészt, ami a T34nek nagy falat (ISnek már annyira nem). Viszont így, hogy közel kell menni, így könnyen kikapnak. -
Vaktermesz #6544 Gajin dolgozik rajta, van pár tank aminek nincs textúrája most. -
Jó móka volt, bár a Tigrist gyengébbnek érzem a Panthernél. Illetve nem is gyengébbnek, csak nem olyan hatékonynak, a kis távolságok miatt nem jön ki az ágyú ereje. A mozgékonyság ezeken a pályákon egyelőre nagyobb előnynek bizonyul. -
A Pz III. M nem látszódik a tankom SB módba.Valami megoldás van rá? -
Nem tudom ki hogy van vele, de tegnap Tigrissel játszottam (volna). De ezeken a (kis)pályákon annyira erős a 85mm-es orosz ágyú azaz max. 500m-es távok vannak, hogy egy lövésből kiszed, viszont az oroszok páncélja mintha erősebb lenne mint a tigrisé. -
Caterpillar #6540 Igen gondoltam, bár nem tudom miben ültél, de Pantherrel, simán megpróbáltam volna átlőni felette... :) Legfeljebb az elsőt direkt feljebb húzom, és utána korrigálok lefelé.
-
Glo #6539 Mikor dilemméztam akkor még a sajátunk élt, nem akartam hátba lőni szegényt. Mondjuk így is meghalt, de utána elpukkant az enemy is :) -
Caterpillar #6538 Elsőn simán lőttem volna kupolába! 
-
Glo #6537 Pár kép tegnap estéről:
Patthelyzet..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kapáslövésből SB-n
Veret a banda
Egy igazi csemege, mire nem jó a kis 3,7-es :))
-
Ohhh, hogy a ménkűves ... meglett a Tigrincs, erre ..." server is under MÉJTÉNC"...