37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Lenne egy (amatőr) kérdésem. Szépen jön le ez a kis pecs,ami úgy 4,2GB.
A nightly indításakor majd pecseli azt a másolt könyvtárat is újra vagy most felülírja az összes WT könyvtárat egyszerre?
-
-
Vaktermesz #6813 Szarkazmus? :) -
2014.08.01 -
hihihehehe #6811 Emberek! Mikor lesz elérhető a tankos rész? Tud valaki valamit? -
flashpointer2 #6810 Ah akkor marad a várakozás. De azért úgy érzem az sem lenne túl nagy elvárás hogy ha az asztalin is szeretnék játszani vele meg a laptopon is. -
Glo #6809 Sajna az minimum 2 nap, de általában több.
Azért kell fingerprint-hez kötni, hogy ne lehessen 5-8-10 gépen játszani ugyanazzal az accal. -
flashpointer2 #6808 Még midnig nem állították át a computer registrationt a CBT-be pedig már két napja jeleztem, és reggel megint. Nem tudom mit csinál ott a sok kuki , de főleg azt nem hogy miért kell géphez kötni -
Glo #6807 Nem kap 90ezret.
Mindenki annyit kap, amennyit ezidáig a Live szerveren vett. Nekem is 3000 volt, mert még régen vettem egy Dora packot és ahhoz járt.
Amúgy GE-t lehet venni a Live szerverre, bár a tankokra elkölteni kár, mert ha kijön az OBT úgyis wipe lesz a tankos részlegen. -
Bratyex #6806 Nem gf akartam sorry! :( -
Zárt béta van. Honnan akarsz te goldot venni? Amúgy is alapból kapsz 90 ezret. -
Bratyex #6804 Ti warthunder.ru oldalán hogy fizetek goldért? Ott nincs paypal? -
Glo #6803 A hírekben a Kursk volt. Jönnek majd a kukacbombázók (legalábbis olyan magasan) aztán lesz meglepődés mikor a GAZ AA tüzet nyit :D -
twi452 #6802 szerintem kursk-ot fogják nyomatni aztán a repülősök repülnek ugye a cbt-sek meg betolhatják a vasakat lent alattuk :) -
Ninju #6801 Sztem vegyesek lesznek az eventek. Akinek nincs CBT hozzáférése, az jöhet repülővel. Akinek van, az meg tankba is ülhet. -
Az eventek 0-24 ben mennek majd vagy annak is lesz egy időrendje mint a nightly-nak? Egyáltalán mi az oka, hogy ezt berakják ha azt is csak CBT-sek érhetik el? -
Caterpillar #6799 

Panther II here I come!
-
Ninju #6798 =) -
Glo #6797 Ez fog bekövetkezni hét vége felé, mikor az 1.39-es szerón lehet majd csapatni a CBT-seknek a tankokkal is :) -
Caterpillar #6796 Valamint, sokkal több adat generálódna, amit nem biztos, hogy van kapacitásuk feldolgozni.
Amíg olyan bugokat kell javítani, ami még betaban is elfogadhatatlan, addig nincs esély sem rá, hogy kinyissák egész napra.
Szerintem leghamarabb ez akkor fog megtörténni, ha megkapjuk a 4. és 5. tiert is.... -
A jelenlegi játékoslétszám miatt szerencsésebb ez az időbeosztás, máskülönben eloszlanának a tesztelők és még tovább kellene várni csatába kerülésre. -
Ninju #6794 Agree!
-
Jobb lenne 0-24 be nyomatni már
-
Glo #6792 Ezért vannak rajta kevesen ilyenkor. Megnézik h 9-kor vége kéne legyen, fél 10-kor már meg se próbálják, pedig vígan lehetne még 11-ig nyomatni. -
Ninju #6791 Jaja, tudom, csak jelezni szerettem volna. Volt már, hogy valaki örült neki, hogy szóltunk. :) -
Caterpillar #6790 Grét nyúz, tegnap még nem volt ott, VAGY vak vagyok... :) -
bgabor #6789 Live server, főmenü, középen fent kék felirat:
"Ground Forces events for CBT players will become available later this week." -
twi452 #6788 meg ilyenkor kb senki nem játszik a másik időponthoz képest :) -
11ig szokott menni amikor az amcsik vannak...csak EUnál nem tolnak még rá 2 órát az eredeti idő szerint. -
Ninju #6786 Megy a szerver. -
Caterpillar #6785 Zsír, nem akarok türelmetlen lenni, csak már viszket a tenyerem a Flakk elsütőbillentyűjén... 
-
Glo #6784 Kicsit később kerülnek be, de benne lesznek. -
Caterpillar #6783 Csak én nem látom a tankos eventeket, úgy egyáltalán a tankokat a live serveren? o.O -
Bratyex #6782 Nektek is fps esés van gf-ben ha repülővel mentek? Nekem olyan 20-30 fps között van olyankor, de nem ritka 15 fps esés sem.
Pedig annyira nem fostalicska a gépem, procim leszámítva
AMD X4 955 BE 3.2GHZ,r9 270X 2GB,8Gb DDR3 -
Amaymon #6781 US és UK etc. szempontjából külföldit :) -
Amaymon #6780 Teljesen egyetértek, külföldit könnyebb megérteni. -
bgabor #6779 Ehhez képest kifejezetten szépen artikulálva beszél. Sokkal érthetőbb az angol beszéde mint mondjuk egy vidéki angolnak vagy írnek/skótnak, vagy egy amerikai feketének. -
Amaymon #6778 "bár elég furcsa az angol akcentusa"
Asszem' osztrák. -
PiciPanzer #6777 Végeztem az orosz top-ok kifejlesztésével... Micsoda felüdülés visszatérni a pantheremhez :). -
Bratyex #6776 Wot se akarom fizikázni mert azzal is elleszek ez mellet, de gyerekek ez valami hihetetlenül adja a háborús élményt (rendesen bele éli magát az ember:D), a wot szegényes világa nem tudja ezt az érzést megadatni.
Azért a városi harca kíváncsi leszek!:)