37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Glo
    Ja, és a szerver már megy is.
  • Glo
    Akinek fent volt a Dev szerver az átmásolhatja a játék könyvtárába (a config.blk nélkül), akkor nem kell 4 gigát patchelnie, csak egy keveset.
  • Ulvar
    "Ground forces CBT goes to the main server:"

• Caterpillar
    Ejj látszik hogy a koffein nem hat azonnal... :D

Mondjuk én jobban szeretem az ő videóit nézni, mint az eNtak féle ökörködést.
  • Glo
    Prizájdent :D
  • patchaou
    Én eleinte nem tudtam eldönteni hogy ez egy ember hangja e, vagy egy olvasóprogram :)
  • Caterpillar
    És mindemellett, még érthető is, a meglátásaival pedig csak egyértelműen egyetérteni tudok csak..

GrmlZ for da' president! :)
  • Ulvar
    Na igen, ez az a srác, akinek bár elég furcsa az angol akcentusa, a hozzáértése a dolgokhoz félelmetes.
  • bgabor
    "Kezdőknek készült......gondolom a srác nem profiknak meg 2 világháborús tankos veteránoknak :D"

"MOST KEZDTE FOGALMAT GYAKOROLNI KELLENE SRÁCOK és legalább annyiba nézni a magyar hogy próbál segíteni hogy nem szidnátok"

Egyszerűen epikus. A csávó videót, tartalmat akar készíteni másoknak mikor azt se tudja hogyan kell megfogalmazni magyarul egy mondatot. És ez nem nyelvtannáciskodás, egyszerűen risztó hogy a mai ifjúság annyira nem tud fogalmazni hogy egyszerűen nem lehet érteni mit szeretnének mondani. Persze értem én, ezt a fajta tudást könyvek olvasásával lehetne megszerezni, a Barátok Köztből meg a fociközvetítésből nem. Szóval tényleg olyannak kell videót csinálnia aki arra sem képes hogy egy másik emberrel megértesse, mit is akar mondani?

Kedves ifjú videósnak melegen ajánlott lenne tanulmányoznia a profikat először. Na így kell egy tankos videót megcsinálni:

• Ulvar
    Ha valami szar, ne várd már, hogy arra azt mondjuk hogy jó...amúgy sok a gameplay készítő is, és kurva uncsi, hogy valaki ezzel próbál pénzhez jutni. Nézz meg pl. egy Entak videót.

Az egészről ez jutott eszembe:

• Gottfried
    Hát én a helyedben nem beszélnék itt az általános iskoláról mert a fogalmazásod még a másodikas szintet sem üti meg.Olyan értelmetlen,nyakatekert mondataid vannak,hogy szinte fáj.Én a helyedben nem írnék többet egy nyilvános fórumra.:)

Az hogy valaki kurvára nem ért valamihez és azt oktatja,aztán meglepődik a kritikán.....na az a szánalmas,kedves barátom! :)
  • bgabor
    Igen, a magyar kultúra tényleg bejátszik. Tipikus magyar vonás hogy mindenki azt gondolja magáról hogy ő mindenhez ért. Annyira hogy akár oktató/bemutató videót is csináljon róla másoknak.

Ahogy a mondás tartja, a bölcs ember az aki tudja hogy mi az amit nem tud(amihez nem ért). Na ez nagyon nem jellemző hazánkban.
  • Amaymon
    De mi ott nem etetjük a troll-t :))
  • csaba90
    Nézzetek be az Air Forces topicba is.... áá nem reklámozik :D
  • Ninju
  • Videocreator
    Segiteni akartam,nem offolni!jó dolognak tartottam de ti kezdétek a gányolást.....helósztok...
  • Videocreator
    Neked talán van neved ? "Segiteni akartam "álnév ......vered magad nem hogy segitenél !okoskodni én is tudok....a probálkozás pedig dicséretes dolog szerintem,gondolod fel mehetek érted barcikára és együtt le mehetünk hozzá vér Pistike ;-) majd ne hogy te döntöd már el helyettem mikor fejezem be!
    na heló!
  • Jacek
    hűnnye nehogy bannoltassátok:)
  • Toby0501
    Na de ha nem kezdte a csúcsról, ne mutogassa már a szárnypróbálgatásait, én se töltöttem fel a bilire szoktatásomról videót. És most, hogy profi szinten sz*rok, sem töltögetek videót, mert sz*rt minek?!
    Az önreklám "álnév" alatt pedig egyenesen szánalmas.

Most pedig térjünk vissza a játékhoz, ne offoljuk szét a topikot.
  • csaba90
    ennyi.... :)
  • Videocreator
    talán az általános iskola kijárásával kellet volna elsőként törődnöd :D Nem vergődtem :D
    Vér profik vagytok :D
    mutasd meg te mit tudsz téged is szidni fognak mint minden ilyet...
  • Malarki
    Vergődhetsz itt ahogy akarsz, ez akkor is szánalmasan sz*r. Látszik hogy fingja sincs az egészről, alapvető dolgokat se ismer, mindenféle hülyeséget beszél össze vissza(páncélátszakító lövedék, stb...). Ezzel alapból nem lenne baj, de aminek csinál róla bemutató videót? Ez mégis kit érdekel? Senkit. Vannak normális bemutató videók a játékról. Nem kell minden világtalannak felvenni és mutogatni ahogy játszik.
  • Videocreator
    engem igazából nem érdekel a hülyeségetek be raktam ide gondolván hogy értelmes kulturált embereknek osztom meg más munkáját de kár volt.....
    "NEM MINDENKI INDUL A CSÚCSRÓL"
    Én játszottam vele mint úgy thunderbe mint a tankosban és hidd el tudna az neked mit mutatni"
    Kezdőknek készült......gondolom a srác nem profiknak meg 2 világháborús tankos veteránoknak :D
  • Toby0501
    Az a baj vele, hogy a hozzá nemértése miatt kb vetekszik a Sportszeletes csávóval. Igazából aki követi a példáját, az rettentő csapattárs, illetve kiváló ellenfél lesz. Nagyon szép dolog, hogy segíteni próbál, de én se megyek egyetemre fizikát tanítani, pedig simán elmondom, hogy miért esik le az alma a fáról, csakhát a hallgatóságnak kurvára nem segítek vele. ;)
  • Videocreator
    igen magyar kultúra be játszik!Most kezdte a srác de ti elvárjátok tőle hogy mindent egyszerre kenjen vágjon ti meg hepajkódtok meg kötekedtek igen ez a jó magyar kultúra büszkék lehettek egymásra :D azért megnézném melyik "NAGY TUDÁSÚ FEKTETNE IDŐT EBBE"közületek meg hogy ki tudna e szólalni egyáltalán a mikrofonba....szerintem meg rendben van a srác az összes többit nézd meg akik egész nap ki vagdossa a hibás részeket az eredeti ???
    MOST KEZDTE FOGALMAT GYAKOROLNI KELLENE SRÁCOK és legalább annyiba nézni a magyar hogy próbál segíteni hogy nem szidnátok,é azért sikert kívántam neki .
  • cpthungarian
    De szerintem akkor is az a legnagyobb, hogy a shrapnellel szenved, amikor ott lett volna neki az APHEBC. :D
  • Gottfried
    Hát igen,nem ártana ismerni egy kicsit a játékot mielőtt valaki "oktatni" kezdi.Addig tudtam nézni a t28 videót míg a fiatalember kijelentette hogy még nem találkozott ellenféllel mert egy nagy pályára tette. Karélián.......ahol a spawn pontokról lehet lőni az ellen tankjait,olyan kicsi az a pálya.
    Az még rendben is lenne hogy saját maga szórakoztatására valaki videózgat de ezt így megosztani.....
  • vApollo
    Igy mar jobb koszi ! :)
  • cpthungarian
    GMT-hez adj hozzá 2 órát a nyári időszámítás szerint és megkapod, hogy mikor van szerver.

Azok az időpontok, amik téged érdekelhetnek:
    -kedd: 15:00-21:00
    -csütörtök: 15:00-21:00
    -szombat: 13:00-17:00
    -vasárnap: 13:00-17:00
    A többi időpont éjszakai/hajnali.
  • vApollo
    Hat uj vagyok a temaban es nem nagyon ertem az idozonakat :))
  • cpthungarian
    Ajajj, van itt némi fogalom zavar is...
    T-28 nem light tank.
    A páncélszakító meg gyújtólövedéket a 76mm-es ütegnél nem tudom értelmezni (főleg, hogy az APHEBC-t nevezi gyújtónak).
  • cpthungarian
    Jó tanács, szerintem még gyakoroljon kicsit a játékkal mielőtt videót csinál. :)

vApollo:
    Nemtom hány hónapja ugyanaz a beosztást, de mindig csodálkozok, hogy van aki megkérdezi.
    Amúgy:
    Server schedule
  • vApollo
    Sziasztok ma lesz online server ?( Nightly)
  • V43 1105
    Neved mindent elárul húzzál innen.
  • csaba90
    hmm érdekes :S úgy néz ki ügyintézőtől függ...
  • Panzeradler #6700
    Nekem jött levél, hogy levették.

#6695 3nap volt nekem
  • Videocreator
    Sziasztok!
    Van egy srác aki most csinálja a youtubon a War THunder Ground force magyar videókat elég durván teszteli a tankokat nézzetek rá,én már fel is iratkoztam rá elég jó videókat tol fel beszéltem is vele ö szeretné képviselni a repülős és a tankos rész magyar videózását ami folyamatba van,
    mint ahogy én is ide be rakom nektek a linket legalább ismert lesz és lesz látogatottsága hogy többen is hamarabb elérjék a videóit mert hasznosak szerintem
    https://www.youtube.com/channel/UCNBgB6mPrNN6dPUyTGK69GQ
    Nem reklámozni akartam de a srác nem kicsit dolgozik ezzel ahogy néztem így megérdemli hogy itt legyen okos dolgokat mond.
  • csaba90
    ha jó helyre írtál akkor 100%
  • flashpointer2
    Oké köszi akkor szerdára csak meg lesz.
  • csaba90
    nekem megtörtént, bár nem gépcsere miatt hanem egy sima újra telepítés.. de 24 órán belül! ja és nem fognak értesíteni hogy megoldották! Szóval e-mailt ne várj, nézegesd h beengednek e... :D