37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
11Hunter11 #6895 Simulator csatában a kamera nézetet lehet váltogatni? -
Ok. Akkor játék közben ez nem érződik ki ennyire, csak a videóban tűnt fel. -
flashpointer2 #6893 kis játék után ~700m-en belül 10ből 8x elsőre be lehet találni. -
Ninju #6892 minden további nélkül műkődik a vonásos rendszer. -
twi452 #6891 annyit tudsz bemérni amennyit ők is, legalábbis ha az optikán jól vannak a rovátkák csak itt nincs idő számolgatni rovátkákat meg tank méreteket :)
inkább odadurrantanak aztán megnézik hova ment :)
-
Nem követen napra készen a WT GF-t ezért tőletek kérdem a célzással kapcsolatban van e valami terv, hogy ne ilyen angry birds stílus legyen hanem pl 6-10 sec alatt a parancsnok vagy a lövész bemérje a célt majd a kapott adat után te már betudnád pontosan állítani a löveget és így elsőre is találatot tudnál elérni.
A videókat nézve egyelőre ez a kérdés foglakoztat mikor látom, hogy negyedikre találja csak el a célpontot, mert első lövések csak amolyan bemérések ez így elég kiábrándító amolyan kőkorszaki.
Persze sok játék a map-on és állandó bejáratott helyekkel már fejből tudja az ember mekkorát tartson fölé, de ez így egy kicsit sántít.
Öregjeink nem azért melóztak annyit az optikákkal, hogy sac/kb-re lövöldözzenek . -
bgabor #6889 El lehet majd, amit felhalmoztál de még nem osztottál ki. -
vajakos21 #6888 Nem direkt tettem be. Én is elnéztem,de már késő volt. -
bogobogo #6887 Sziasztok nem tudja esetleg valaki hogy a repülőkkel összeszedett legénységi tapasztalatot el lehet majd költeni a tankokhoz való képességekre ?
Már 2000+ van és nem lenne rossz egyből jó legénységgel kezdeni :D -
bgabor #6886 Ja hogy te valamiért a 10 nappal ezelőtti peccs patchnoteját linkelgeted? Érdekes. Biztos vicces ez valakinek. -
vajakos21 #6885 Te vagy az elsö aki észrevette :-) -
PiciPanzer #6884 Ez 9 napos patch notes. Most sincs patch.
Talán nemsokára nagyobb jön, pl. új járművek, pálya, ilyesmi... -
Még ez a hét van, vasárnap 23:51-kor kint lesz live-on figyeld meg :D -
bgabor #6882 Amúgy ebből a héten ígért live verziós tankozásból is milyen sok lett... -
bgabor #6881 Másszóval semmi említésre méltó újdonság, mindezt úgy hogy majd egy hete nem volt peccs. Te jó ég, mikor lesz ebből kész játék, decemberben? -
vajakos21 #6880 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/123444-update-10042014-140310/#entry2369704
-
flashpointer2 #6879 *És játszhat az általunk megadott időpontokban, ami kétnaponta 6óra , kivéve ha nem alszik az ember
-
Nazarov77 #6878 Elege van az open béta várásából? Ne várjon többé vásárolja be magát most a zárt bétába tank packokkal, azonnali hozzáférés a játékhoz.
És ez még nem minden!
Ha Sherman vagy T-34es packot szeretne venni akkor rendelje meg holnap!
30%os leértékelés lesz rajtuk.
Ne habozzon, vegye meg most! -
twi452 #6877 következő nagy patch-ben szóval még hónapok :D
-
flashpointer2 #6876 Kíváncsi vagyok mennyivel előre jelentik be az open bétát mert ha valaki mondjuk ma venne hogy bekerüljön holnap meg megnyílna biztos rossz néven venné:D -
sulouos #6875 Fizetett hirdetést hallottak. :D -
Nazarov77 #6874 Jelenleg csak úgy lehet, ha veszel Tank packot. -
VikingPingvin #6873 Üdv! Hogyan lehet bekerülni a CBT-be? -
vajakos21 #6872 Nekem tetszik hogy az ai-k dolgoznak.(repülōk) Il2 is megtalált,mikor kempektem kicsit.(annak mondjuk ōrülök,hogy csak ágyuval jött nem rakétával)Az új i15-aik viszont me262 es motort kaptak egy Hartmannal a fülkében... -
twi452 #6871 "ai"-val nem szarozunk ezt már a repülős részből mindenki megtanulta :D
ők másik kategóriában indulnak és különleges képességeik vannak :) -
sulouos #6870 Vagy szibériai favágók hajtják kézzel :D -
Caterpillar #6869 Okkult náci motor volt benne... :D -
sulouos #6868 Az viszont érdekes, hogy Kubanon a híd alatt átsasszézó T-26 elé beálltam a Pantherral, hogy ne tudjon elmenni, kikerül-e, stb. Szemben álltam vele, egyenesen nekem jött, egy kicsit próbált rendesen eltolni, majd amikor nem sikerült, begyújtott valami UFO térgörbítő hajtóművet és úgy lökte félre a 43 tonnás tankomat, mintha ott se lett volna :D -
sulouos #6867 Nem biztos hogy bug az, pl. a Panther átütése 500m-en 130-140mm, a T-26-ot ha összepréselik egy páncéllemezbe, akkor se tesz ki annyit. Szerintem még a sima APHE is átmegy rajta mert nem elég nagy az ellenállása ahhoz, hogy a fenékgyújtót aktiválja. Persze ha út közben átmegy a motoron, akkor kigyújtja és leég, de a gránát csak a földben robban :D -
Glo #6866 HE-vel kell lőni a motorját. Kicsit bugos az Ai T26 DM-je. -
Megnéznék a valóságban egy olyan t26-ot amin egy 88-as APCR átment. :D
Nem nagyon szoktam HE-t használni,csak 122-től felfelé de majd kipróbálom ezek ellen a kis vackok ellen. -
flashpointer2 #6864 Az is csak ellenség :) -
Caterpillar #6863 Attól függ mivel lövöd, ha APCR akkor lehet, hogy mivel papírból van, úgy megy át rajta, mintha ott se lenne.
-
Azok az AI T26-osok elég viccesek tudnak lenni.Sokszor még 3 lövés sem elég nekik közvetlen közelről sem a tigerrel vagy a pantherral.Azért érdekes hogy az is1 vagy t34 egy lövéstől pukkan a t26-ot meg szinte soha nem lehet egyből kiszedni.Attól a 88-as gránáttól millió darabra kellene szakadnia,bárhol is találja el. -
Én is megörültem neki mikor megláttam de tankok nélkül még azért nem az igazi. :D -
sulouos #6860 Legtöbbször az AI T-26-ok csinálják a legtöbb füstöt. -
flashpointer2 #6859 Ahonnan füst száll fel oda kell lőni :D -
sulouos #6858 Meg itt ha valami úgy elbújik, hogy tényleg nem lehet látni, akkor ő se lát ki a bozótból :D -
Glo #6857 * a pöttyök helyéből.. -
Glo #6856 Azért is jó, mert ha valami miatt visszamész RB-re, akkor már az ikonok helyéből, mozgásából, nagyságából tudod mi jöhet szembe, és nem az ikonra vársz, ami vagy jön vagy nem >o]