37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ninju #7335 Én SU-122-vel lövöldöztem rájuk HE-vel ma. Szerintem is jól néz ki, mikor repülnek szanaszét a köténylemezek. :) -
gezu1025 #7334 Én ezt már a tech treeből leszűrtem. Kell hozzá még 2k körte, de rohadjak meg, akkor is kipróbálom a t54-et, annak papír szerint alázni illenne mindent amivel találkozik.^^ -
Nem olvastam róluk semmit de sokszor előfordul hogy oldalról lőnek, leszakadnak de nem sebez a lövés semmit.A testen és a tornyon is többször jártam már így,ebből gondolom hogy egy lövést megfognak. -
Malarki #7332 Nekem is jobban tetszett az L. Ha jól emlékszem kb ugyan az a két tank, csak az M-nak nagyobb a battle ratingje. Viszont a köténylemezek miatt olyan jól néz ki
Főleg amikor a fele már le van bontva.
-
Azért ha valami gépfegyveres tank lő akkor érnek valamit a kötények :D -
bgabor #7330 Én úgy tudom hogy a köténylemezek a tank gránátok ellen konrétan semmit sem védenek, viszont sokkal nehezebbé teszik a tankot, ami így lomhább. Szerintem az L jobb. -
sulouos #7329 Egyértelmű hogy a jobb tankkal próbálnak bejutni a csatába, nem a Pz IV H-val :) -
Az M sem rossz,bár elsőre kicsit lassúnak tűnt az L után de a köténylemezek néha elég sok lövést megfognak.(na meg jól is néz ki a leszakadt lemezekkel.Látszik hogy harcoltam :)) -
bgabor #7327 Pz3L-et én is marhára szeretem, mozgékony és jó az ágyúja. -
Kb 5 percet vártam a tigrincsel,aztán lecseréltem pzIII-ra.Azzal egyébként is egy élmény a játék,majd kihúzom így a KT-t. -
bgabor #7325 Bazd.
Játékban RB várakozásnál 160 németre 40 orosz jut. 160 németből persze 70 darab TIGRISTANKKAL és PÁRDUCZAL várakozik tier3mon. Aztán meg cseten méltatlankodnak hogy félórákat várnak csatára. Idióták. -
Lesz mert mi is csinálni fogunk!! -
PiciPanzer #7323 Valamiért azt hittem, hogy a T-44 jobb lesz... Mekkorát tévedtem. Jóval szarabb mint a T-34. Nem képességeiben, hanem az ellenfelek miatt5 amiket kap. A löveg még szánalomra sem méltó azon a szinten. Eddig 12x(persze 6 vereség zsinórban) lőttek ki különböző német csodák, ebből kb. 10 1 lövés volt, a maradék valami csoda folytán 2. Élvezetes igy a játék. -
vajakos21 #7322 Tedd fel orosz fórumra.Ma megszavazzák,holnap berakják a játékba....mondjuk orosz "balanceban" mindig jók voltak -
flashpointer2 #7321 Azzal végülis a létszámbeli fölényt is lehetne állítani, ráadásul ugyanannyi játékos mellett , jó ötlet, javasolni kéne a fórumon :) -
gezu1025 #7320 Pedig ez talán az egyik tökéletesen működő dolog. Mondjuk én a TD-k től elvenném a 2x spawnot, és a német medektől is. :D Trollololo :D Magyarul csak orosz med spawnolhat 2x. -
Pont ezen filóztam hogy remélem OBTben nem lesz ilyen respawn dolog. Legalább is SBben. -
twi452 #7318 mondjuk én a kv-knak egyáltalán nem látom értelmét, ugyanolyan könnyen kiszedik mint a t-34et de legalább lassú dögök is :D -
vajakos21 #7317 Pumáknál van vagy lesz tankos team is..,szerintem.Nagy a létszám is.Nézz rà néha wt.hu ra ott van sok klán,hátha tankost is csináltak.Ha meg sim pályán mész lehet néha nem árt légi kiséret majd :-) Ha màsért nem a játékélmény miatt.
World war mode; soon -
Ninju #7316 Én ma áttértem az orosz ágra a kevesebb várakozási idő miatt. Ki is húztam gyorsan SU-85-ig.
Nekem most úgy tűnik, hogy a KV-1 miatt szívnak az oroszok.
Mindjárt ki is fejtem miért.
Sokan úgy használják, hogy csak mennek előre ész nélkül. Persz van killjük, de azért idővel őket is kikapják. Na és itt jön be a hátrány. Mivel heavy nem tud respawnolni. Egy csomó olyan csatában voltam ma bent ahhol a feléig vezettünk, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy vagyunk 2-3an 6-8 enemyre.
A respawn szám is nagyon sokat számít, ha nem használják ki megfelelően a tankot. -
Az jó lenne.Végre mi magyarok egyszer a győztes oldalra állhatnánk. :D -
twi452 #7314 beszéltek régebben world war módról de kb ennyit tudni róla, hogy beszéltek róla és, hogy ez a neve :)
úgyhogy valami lesz de még senki nem tudja, hogy micsoda :) -
Ízlések és pofonok...
Én pl. igyekszem odafigyelve játszani,tanulom a pályákat,tesztelem a lőszertípusokat,stb.Így több a sikerélmény is(bár néha még a 10 kill is kevés RB-ben is a győzelemhez)és ha megjön az open,már nem kezdőként kell nekiállni.
Vajon valami cw szerűség lesz majd itt is? Tud erről valaki valamit?Ha igen,akkor keresnem kell majd egy jó csapatot mert bár a WOT nem hiányzik de a csapatjáték,a századozás az igen.Remélem itt is lesznek majd ilyesmi játékmódok. A repülős annyira nem érdekel,ezért nem is néztem utána hogy ott vannak e magyar klánok egyáltalán. -
amen :) -
gezu1025 #7311 Pontosan azért mert a zárt bétában vagyunk. Wipe lesz, ezért finomam szolva én is szarok az egészbe. körtét ide, amilyen gyorsan csak lehet és mindenki mehet amerre lát. Persze, azért nem kell megőrülni, de 1-2 ész nélküli rush bevillan. (és meglepő, de bejön, sorban lövöldözöm oldalba a jagpanzer 4-eket, jól is esik :P) -
Malarki #7310 Hát idióták már most is szép számal vannak. RB-ben is.
Tegnap volt pl. hogy állunk hárman, én voltam PzIIIE-vel, mellettem egy StugIIIA és egy PZIIIL. Jön oldalt tőlünk balra egy T-34, na mondom ezt szétkapjuk. Ráfordulok, lövöm, nem ütöm át. Pozíciót váltok, oldalba kerülöm, már ott vagyok mellette amikor látom hogy a másik két idióta kéz a kézben vidáman elrobogott a naplementébe ahelyett hogy segítettek volna. Rövid úton el is haláloztam.
De ez csak egy példa, többször látom hogy az első piros tankra ráramboznak, nem érdekli őket semmi, lazán hagyják hogy elfoglalják a pontokat, fél csapat egy nyamvadt légvédelmi ágyút lő mialatt az ellenség lazán szétkapja őket oldalról. Pedig még csak a zárt betaban vagyunk. -
gezu1025 #7309 Mentem egy AB-t, t34-85-el hogy megnézzem, hogyan is áll össze a 2 csapat. Xd
14 német, abból 10 tiger, 2 orosz. Mindkét oldalon. :D Fuck YEAH. -
twi452 #7308 áh csak idő kérdése és tele lesz mindhárom mód idiótával meglátjátok :D
jobb ha szervezitek a csapattagokat magatok köré különben csak az erős hajhullás a garantált :D -
sulouos #7307 Ámen. -
bgabor #7306 Sokszor megbeszéltük már ezt. Ne feled hogy az agyhalottak többsége megmarad Arcade módban örökre, ami így egy komoly szűrő szarepét látja el.
RB-ben kevés, SB-ben pedig egyáltalán nem lesz belőlük. -
Nem játszanak többen AB-ben csak ott összerakja a német és orosz tankokat egy csapatba.RB-SB-ben pedig német dömping van,így ott a ruszki oldalra kell várni.
Én is várom már az opent mert a több játékos miatt jobb lesz az MM és kevesebb a várakozás de meglesz annak a rossz oldala is.Most azok játszanak a bétával akiket érdekel a játék és vagy pénzt vagy időt szántak rá hogy bekerüljenek.Ők többnyire oda is figyelnek arra hogy mit csinálnak és igyekeznek tanulni,jól játszani.
Az openben majd jön az idiota dömping.A WOT-ban is az volt a legnagyobb baj hogy mostanában már a nagy tierekben is full vörös idiota volt a csapatok 90%-a és etzért (is)játszhatatlan volt.
Nekem ez sokkal jobban tetszik mint a wot,sokkal valósághűbb a feelingje az egésznek de nem akarom lebecsülni az agyhalottak játékromboló erejét,szóval várom is meg nem is azt az opent. -
gezu1025 #7304 Értem mit mondasz, de ha ennyire ragoszkodunk a történelmi tényekhez, akkor bizony legyenek meg az arányok. Legyen 10 az 50 ellen, legyen több spawn, stb. Mert ha ez így marad, az szopás lesz mindenkinek, sok várakozás, vagy éppen élvezhetetlen játék. De ez szerintem csak közép tierre igaz, kiváncsi lennék az is3 és is4 képességeire. :P -
bgabor #7303 Nem értem mit szeretnél tőlük. Nem várhatod el a Gajintól hogy viszamenjenek az időben és megváltoztassák a múltat.
A valóság bizony az volt, hogy ezek a gépek az akkori ruszki tankokat bizony egy lövésből kiküldték. Amire reagáltak aztán az oroszok, és felszereték a gépeiket 85 és 100mmes lövegekkel, amikkel már ők is ki tudták lőni egy lövésből a Tigereket/Panthereket. (A 152mm-es orosz kvázi-TDkről már ne is beszéljünk) Ez így teljesen valósághű.
Aki pedig nem szeretne valósághű tankozást, az bármikor visszatérhet a World of Tankshez, ahol teljesen fiktív tankosjáték-komédiát lehet játszani életerőcsíkkal, műholdas tüzérséggel, meg random sebzéssel és átütéssel. Na, ott nem lehet egy lövéssel kinyírni az ellenséges tankot, lövöldözheted amíg a HP csíkja tart.
Amúgy meg csak annyi a trükk hogy tudni kell hogy hová kell lőni az ellenséges tankon(megjegyzem ez még a szutyok WoTban is így volt). Ha a T-34/85el beküldesz egy gránátot a Tiger motorjába vagy ammo rackjébe, akkor bizony nem fog sértetlenül távozni a helyszínről.
Az egyetlen elvárás az, hogy ne dobjon össze a játék tankokat túl nagy Battle rating különbségekkel.
-
gezu1025 #7302 Igen, de összesen 91db ferdinand készült, ~5400 kv változat és ~84000 t34.
Amíg az van közép tierben, hogy a német 90%-ban tudja 1 shotolni a ruszkit, a ruszki pedig csak ammo rack (makkal) képes erre, akkor nincs miről beszélni.
Azért be kell valjam, hogy kicsit sántít az érvelésem, mert a su122/kv2 brutál lövegeivel minden 1 shot volt eddig. De mégsem érzem őket OP-nak, mert a kv2 lassu, főleg a torony forgás, a su122 meg papír, és 30-40 sec a töltés. -
bgabor #7301 Még annyit, hogy azért T-34/85-el játszva különösebb nehézség nélkül szét lehet szedni a TigerI-et és a Panthert is, ha az ember tudja mit csinál, ez saját tapasztalat. A tankokkal tehát semmi baj nincs, a körítés az ami nagyon tré egyelőre.
Ami amúgy borszasztóan imbalanced lenne azt már eleve tieremeléssel küldték harcba. Szerintetek mit csinálna a Ferdinand ha történelemhű módon, T-34/76osok és KV-1/2 ellen menne harcba?
Egy csávó lehozná az egész csatát. -
bgabor #7300 Én szerintem nem a német tankokkal van a baj, hanem egyszerűen nem érzékelteti a játék a valós arányokat. Arcadeban nem érdekel mi lesz, de RB-ben és SB-ben ne tessék már a T-34eseket 1:1 arányban Tigrisekkel és Párducokkal összevágni mert nevetséges lesz a végeredmény, mint az most is látható.
Ha ugyanannyi tankot akarnak a csata minkét oldalán, akkor a 16 tankból engedjenek be három Tigert és három Panthert maximum, a többi legyen más, PzIV meg TD. Vagy ez, vagy tessék a 16 német játékossal szemben 24-30 orosz játékost beállítani.
Azt nem szabad megengedni, hogy mivel minden seggfej csakis Tigrissel meg Párduccal szeretne menni, ez megborítsa a játékegyensúlyt meg még a várakozási időket is. Ezt gyorsan fel kell ismernie a Gajinnak, mert a mostani "megoldás", hogy német oldalon várakozik többszáz játékos Tigrissel meg Párduccal, orosz oldalon meg vár tizenöt játékos összesen, nem fenntartható.
Csakhát az az igazság hogy én a fejlesztők észbeli képességeivel kapcsolatban igen szkeptikus vagyok már. Repülős részben amit művelnek folymatosan, az sokszor elképesztő. Például ott a lehetőség, hogy event csatánál limitálják az egyes gépek számát, amit csatába enged a gép.
Erre a Ruhr vidéki event csatánál engedélyezik a Me-262esek meg a He-162esek bevitelét számkorlátozások nélkül, túloldalon kizárólag propelleres amerikai gépek ellen. Eredmény: Az event indulása után húsz percel nincsenek sorban álló amerikai játékos. Na, ezután a fejlesztők ugyanezt az event csatát beküldték még vagy hatszor változtatás nélkül. -
vajakos21 #7299 Erre mondja gaijin:De nem a szovjeteknél! +2 br gernek.. :-)
nem véletlen eventen mennek föleg ruszki ellen -
A válasz rém egyszerű...túl reális. Akárki akármit mond a német tankok közepes tierben egyszerűen jobbak voltak a valóságban is. Ha csak a papír adatokat nézzük akkor pláne, de amúgy is.
Talán az egyik legjobban bemutató nagy közönséget megcélzó picit sarkított és egyszerűsített adatokkal reprezentáló videó.
-
vajakos21 #7297 Igen a br elég hogy eb..a a játékot.Nézd meg af-en a ruszki br-t.( ezért irtam hogy majd okosan javitják) -
gezu1025 #7296 Nem a tankok maguk az OP-k, hanem az MMjük. jgpanzer 4, Tiger, a legtöbbször (bug mentes MM-el is) olyan ellen mennek akit könnyen 1 shotolnak, de őket nem 1 shotolja semmi az adott mecsben. SB-ről beszélek.