37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Glo
    Nincs-e? T34-57-el úgy pattantam egymás után 8x a Tigrosről csak úgy fütyült.. (Kursk, 1400m)
  • vajakos21
    A szurkálás mindig belefér :-). Én értettem félre a skilleket ( lehet késò volt már )Az egyérltelmü,hogy skill kevésbé számit (már csak hogy levegöben se kell tartani) Viszont nem mindegy milyen távolról viszel be pontos lövést,lehetöleg elsöre.Ha végleges dm- ek lesznek még inkább kijön a tudás...mondjuk az vagy másfél év
  • gezu1025
    A zárójeles részt nem sértésnek szántam, sokkal inkább "finom" szurkálásnak, mint amint én kaptam.
  • gezu1025
    Én arról beszéltem, hogy szerintem SOKKAL kevésbé számít a tudása (skillje) a játékosnak, mint repcsikkel, vagy akár a WOT-ban. Sokkal inkább az dönti el 2 tank csatáját, hogy milyen tankok találkoznak.

Innentől pedig nem egy tudás alapú játékról beszélünk, hanem egy grindfestről. (szándékosan sarkítok, hogy te is megértsed )
  • vajakos21
    Nem tudom milyen skilljeid vannak ,én normál szerveren megyek és nullás mind.Ha majd leszopen és fel lesznek húzva akkor látszik majd hogy mit érnek."Van amikor rámlőnek, és semmi baja nem lesz, majd 2. lövésre 1 shotol ugyanaz a tank".Lehet hogy a második lövésre máshova célzott.Vagy lőszert cserélt.Itt messze nincs az hogy 6-7 lepattanót lősz egymás után.Ahogy repülősben is ki lehet szedni a pilótát miért ne lehetne itt is kiszedni a személyzetet?Szerintem menj pár kört WOTtal (de SB-n) és írd meg mégegyszer ezt a cikket
  • gezu1025
    Én is csak SB-t toltam, (nem sokat, de eleget) és sajnos azt kell mondanom, hogy túl nagynak érzem a randomot. Van amikor rámlőnek, és semmi baja nem lesz, majd 2. lövésre 1 shotol ugyanaz a tank. És ez fordítva is igaz.
    A kedvencem, az, amikor kilövik a legénységet, akkora kamu random, makk az egész, vicc.
    Nem azt akarom mondani, hogy teljesen véletlen minden, számít a skill is, de sokkal kevésbé, mint repülősbe, SŐT, sokkal kevésbé, mint WOTba.

OP tank pedig mindenhol van, csak jelenleg a németeknél 10x annyi, mint a ruszkiknál.
  • flashpointer2
    Hú előbb nagyon beadta a kört!
  • gezu1025
    Való igaz másik szerveren jó volt az MM. De a repülős dolog nem hiszem, hogy bejátszik, pl. nekem reserve gép van a tankok mellett, és így is odatesz ahova nem illenne.
  • Ulvar
    Csak és kizárólag SB. Az RB vicc, az AB meg nem létezik a szememben.

Amúgy most hogy javult az MM kezd megváltozni a szovjet tankok OPság dolog nálam :D. Kis tierben még mindig hihetetlen a T50, de pl a németeknél a PZIII M egy hasonlóan OP kis szerkezet. Komolyan mondom az az 5cm úgy pirít mint semmi más...brutális töltési sebesség, viszonylag jó páncélzat főleg ha jól el van forgatva, nem teljesen jó sebesség de elég.

Ezek után ma beszereztem a Tigrincset, jól beforgatva nincs ellenfele, kivéve ha megtaláljátok az ammorackjét, amit kurva könnyű megtalálni...és ha szembe áll veled nem kell beszarni, simán kilőhető úgy is. A Panthert meg úgy kell lőni szemből mint a KV1et vagy a szovjet tankok nagy többségét, test és torony között. Mindemellett a pályákat is érdemes betanulni, főleg azért mert egyelőre nem jönnek újak és a nagy vasak hátrányban vannak ilyen kis távolságban.
  • Glo
    10%-ot kapsz, és 10% mindennek az ára is, hogy a repülős részbe ne kavarjon bele.
  • Malarki
    Majd beáll ez, nem kell félni. A zárt szerven teljesen korrekt volt az MM. de azért így se lehetetlen játszani, az előbb T-26-tal kilőttem egy PzIII?-et és egy StugIIIF-et, virult is a fejem. :D Aztán egy PzIVF2 oneshootolt. :D

ÉS persze szigorúan csak RB, néha egy kis simulator.

Egyébként most az árak/jutalmak le lettek csökkentve? Vagy csak én vagyok ennyire béna, hogy ilyen keveset szerzek csak? :D
  • bgabor
    Nektek ment amúgy ma este a szakaszozás? Nekünk nem engedte.
  • bgabor
    RB-ben. Amíg csak ilyen eventben lehet bemenni a matchmaker ilyen lesz. Szerintem hamarosan megcsinálják hogy normál "Battle" gombra kattintással lehessen tankos csatába kerülni, akkor sokat fog javulni a helyzet.

Nem mindegy na, hogy 30 vagy 3000 várakozó játékosból kell a matchmakernek összeraknia a csapatot. Amúgy én azt figyeltem hogy érdemes a tank mellé a többi slotba reserve gépeket és tankokat berakni, mert szerintem Arcade módban nézi hogy mik vannak berakva.

Haveromat is nagytierű csatába dobta Arcadeban. Kérdeztem mi van berakva a BT-7 mellé a többi slotba. Mondta hogy MiG-15. Jaaa!
  • Glo
    3 napja még az OP T34-ekért sírt mindenki :)

Aztán mindenkinek meglettek a német nagyvasak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Asszonypajti nekiállt henteskedni :D

• gezu1025
    Hát ez az MM egy fos. su76 vs. tiger + Jagdpanzer spam. Ehhez jön, hogy alapból szopás a ruszki, mint állat. Az volt a tervem, hogy kipróbálom a t54-et, úgy, hogy végighúzom a t34 sorát. Hát vicc. Tudom, hogy még nagyon béta, de jobban fel tud ba***ni, mint a WOT, ami nem kis "elismerés".

De, hogy értelme is legyen a hsz-nek: Ki miben játszik? AB/RB/SB?
  • Malarki
    Hát ez az MM azért nem kicsit szopás. Nagy élmény a stock T-26-tal lövöldözni a SutgIIIF meg PzIvF2 hordákat :D A Pz2-t ki se próbáltam, azzal még jobb lehet az élmény.
    Ja, és csak nekem tűnik úgy, hogy most jobban fut a játék mint a nightlyn? Majdnem 10-zel több FPS-em van most.
  • Kronos79
    Kösz srácok! Az 1,2,3,... próbáltam, de arra nem változott semmi. Az action cuccal megy.
  • MitsuMishi
    Hmmm, én most egy géprestartot tartottam, és megoldotta, remélem nem jön vissza :D
  • twi452
    Nálam most kubanon tűnt el a föld :)
    múltkor úgy sikerült megoldani h a launcher-ben állítottam egy default medium beállítást aztán előjött a következő meccsekre most még nem tudtam letesztelni újra :)
  • twi452
    de a legjobb ha megnézed a controls-ban a misc fül alatt mire vannak rakva az "action #" gombok aztán beállítod ha nem tetszik :)
  • Gilb3rto
    1,2,3,5,7 a betük felett nem a numerikus billen.!

1,2,3 a lőszer
    5 Artillery
    7 Repair
  • MitsuMishi
    Hmm, nekem is előjött ez a dzsungeles móka. Azt nem értem hogy délután még rendesen bejött, most estére már nekem is átlátszó a föld :/
  • twi452
    majd összerakják egyszer aztán jó lesz :)
    addig meg van más :P
  • Ninju
    hol előkerül, hol eltűnik. Sajna ez van.
  • twi452
    engem beengedett most 40k a játékosszám :)
    igaz tankos event nincs a listán pedig most lenne kedvem meg időm :)
  • Ninju
    Nem. Megint buzul. :(
  • Sherman0070
    A tavasznak mikor is lesz vége? :D Ez már jelent valamit ha ilyen sokat "tesztelhetünk" :D
  • Sherman0070
    Csak nállam fagyott be a szeró?
  • Kronos79
    Muszáj feltennem egy nagyon noob kérdést. Melyik gombbal, vagy gombokkal váltok a lőszertípusok között?
  • Gilb3rto
    zsííír
  • MitsuMishi
    Nagyon jó összefoglaló! Köszi szépen!
  • twi452
    lassan tényleg rá merészelhetik mondani a GF-re, hogy Soon(TM) :)
  • Glo
    Király :)
  • Ninju
    Kibővítették a tank event időpontokat!
    link
  • bgabor
    Felejtsd el az Acade módot. Próbáld a Realisticet, és egyből minden stimmelni fog, meglátod. :D
    Semmi átütési marker, semmi 'hová fog esni a lőszer' jelölő.
    Simulatorban pedig még hardcoreabb, ott se külső nézet, se semmilyen marker nincs egyáltalán, oda sasszem kell.
  • Glo
    Próbáld meg akkor steam nélkül. Ha az RB/SB mód érdekel, akkor megtalálod a számításodat :)
  • Terawatt
    Időpontokkal tisztában vagyok, és jól is váltottam át , plusz mentek is a csaták, de nem nekem, pedig account oldalon is ott van, hogy tank cbt-re van jogosultságom. Majd ma megint kipróbálom. Chatet néztem akkor és másnak is volt ilyen gondja.

Várom már. Főleg a realisztikus mode érdekel, mert WoTban moddal/itt arcade módban is elég zavaró, hogy jelzi, hogy hol tudod átütni, ami eléggé fapadossá teszi az egészet.
  • Gilb3rto
    Kérjük vegyétek figyelembe, hogy:

A kifejlesztett tank, modul, legénység... törölve lesz a nyílt béta megjelenését követően. Azaz a Nyílt bétába nem lehet átvinni semmit!

Tank javítása Silver Lion-ért - Nincs visszatérítés
    Tank vásárlás Silver Lion-ért - Automatikus visszatérítés
    Tank modul vásárlás Silver Lion-ért - Automatikus visszatérítés
    Tankkal szerzett Silver Lions-t továbbra is jóváírják a játékosnak
    Tank modult nem lehet Golden Eagle-el kiváltani
    Tank festést és matricát nem lehet Golden Eagle-ért vásárolni
    Tank legénység képzése Golden Eagle-ért - Nincs visszatérítés
    Nem lehet Golden Eagle-el RP-t váltani (tankoknál)
    Prémium járművek sem vásárolhatók Golden Eagle-ért.
  • Gilb3rto
    A Tank csaták a fő szerveren, az "Events" menüben, 2:01-től 6:00-ig (0:01-4:00 GMT) és 18:00-tól 22:00-ig (16:00-20:00 GMT) játszhatóak, minden nap.
  • Toby0501
    90%-kal le van csökkentve minden, épp azért, hogy az ilyen "költekezések" ne legyenek észrevehetőek.