37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Bratyex
    Nagyon bűntett ez a tankos része!:D

Valaki tudja hogy a klánharcokat itt hogyan oldják meg? Egyáltalán repülősbe van ilyen, mert még az elején vagyok a wt világában.
  • cpthungarian
    Hogyne :D
    Vannak még itt furcsaságok, maradjunk annyiban. :)
  • twi452
    meg lehet próbálni leszedni a rendes live launchert és ráengedni a mappára, hogy rátelepítse
    talán nem fogja lehúzni az azonos file-okat újra de passz :)
  • sulouos
    Abból sehogy, szedd le steamről.
  • bgabor
    Ahogyan fából vaskarikát.
  • sulouos
    Páncéltörő gránát, biztos átment a vacak kőhídon, örülj hogy nem borította rád :D

Olyat is hallottam már (lehet hogy pont itt) hogy a saját repülőt szedte le a gyerek az artyval, aztán néztek mindketten mint a moziban :D

Ez adja meg az ízét.
  • cpthungarian
    Hajajj, az nagy baj. Akkor szerintem pihentetem. Fogalmam sincs, hogy hogyan lesz ebből mostanában OBT, mert iszonyat, hogy milyen bugos...
    Alapvetően nem zavarna, de valahogy mindig megdöglök miatta.
    Az előbb első lövésre telibe lőtt az artillery egy híd alatt.
  • N1tro
    Hali! CBT-s nightly kliensből hogyan lehet Live klienst csinálni? Köszi!
  • sulouos
    Nem megy a squad, elvileg hétfő és szerda között vissza tudják állítani.
  • cpthungarian
    Ha valaki gurulna pár kört, akkor dobjon egy invet (cpt_hungarian), mert egyedül már rohadtul unom... :)
  • sulouos
    Mindenki ott picsog a játékban, hogy a T-34-57 milyen OP, én meg csokorba szedem őket a Pz IV H-val :D Biztos bennem van a hiba.
  • bgabor
    Az a HE, és a játékban is erre szolgál, azzal lehet kicsapni egy lövésből a légelhárító teherautókat.
  • PiciPanzer
    Anti tank gránát egy gyűjtőnév, a legtöbb játékban szereplő gránátra rá lehet ezt fogni, de ebből még nem tudjuk meg, hogy mivel lősz.
    pl.: http://www.panzerworld.com/anti-tank-ammunition
  • Susarc
    laikusként ugye azt gondoltam 75 mm > 50 mm :)
  • patchaou
    Pedig van amit direkt "puha" célpontok ellen. Ezek inkább robbannak jó nagyot, de az átütő erejük jóval kisebb. Gyalogság, teherszálítók ellen viszont tökéletesek.
  • Susarc
    azt hittem az összeset arra készítették :P :D
  • PiciPanzer
    Anti tank skuló nem túl pontos megnevezés, inkább páncéltörő gránát, AP= armor piercing.
  • HunGeri1999
    Értem :)
  • sulouos
    "csak 50 milis"

Arra csinálták, hogy kilyuggassa a népet :D
  • twi452
    ha rád lő akkor mindegy melyikkel mész :D
  • sulouos
    Az IS-1 elég jól bírja a strapát közepes-nagy távolságból, de a Tiger még annál is jobban bírja az ő 85-ösét. A 34-85 jó gyors, oldalból meg bármit leküzd. Játékstílustól függ hogy melyik a jobb.
  • Susarc
    O shit! kilőttem 9 tankot 0 halállal a Tigris előtti tankkal aminek csak 50 milis ágyuja van! ezzel azért kell helyezkedni,mert szétcsapják,de jó az az ágyú! normális ez amúgy? csak 50 milis...oké anti tank skulót használok
  • HunGeri1999
    A tigrissel melyik veszi fel jobban a harcot? T34-85 vagy Is1?
  • sulouos
    Én is Párduccal akarok menni, nem csak a pisisek :D
  • HunGeri1999
  • bgabor
    Négyszer annyi német van tier3-on mint orosz, mivel az összes pisis Tigrissel meg Párduccal akar menni. Úgyhogy a németek félórát várnak a csatára, az oroszok meg 15 másodpercet.
  • HunGeri1999
    Értem :) Köszi szépen
  • sulouos
    Nem, tier 3-ban kevés az orosz és rengeteg a német, ezért a németeknek kell sokat várniuk.
  • HunGeri1999
    Ugye TierIII-ban orosz ágon is sokat kell várni,hogy berakjon egy csatába az mm?
  • sulouos
    A Pz III F imádja őket, omnomnom :D
  • twi452
    én amilyen gyorsan csak lehetett átfutottam azon a csoporton talán 3 kört mentem t-50el :D
    most már csak tigrisek és párducok hada jön szembe mindig..xD
  • Malarki
    Azért ezekkel a T50-ekkel kezdhetnének már valamit, mert már rohadt idegesítőek. 4-5 fős falkákban lazán ledarálják ez egész csapatot. Nagyon gyorsak, kis célpontok, jó a páncéljuk, jó a lövegük. És persze minden csata tele van velük.
  • bgabor
    Alig vannak még tier5ös tankok, nem meglepő.
  • twi452
    na ez vicces kör lesz :D
  • PiciPanzer
    Valamit babráltak az MM-el. Piszok sokat kell várni. .41-es patchről nincs infó.
  • vajakos21
    Én német rank 2_3 at viszem.Nem kell várni,pálya megismeréshez,gyakorláshoz tökéletes.Opene már elég ember lesz.
  • PiciPanzer
    10 perc után feladtam, elkezdem az orosz heavy ágat inkább.
  • Toby0501
    Mivel németekkel rank 4-ben sokat kell várni a kevés orosz miatt, így fejlődni is nehezebb, szóval kevés esély van rá.
  • PiciPanzer
    Van némi esély bekerülni tier 5-el csatába? Már 8 perce várok SB-n T-54-el, de semmi. Nem ezt szoktam meg orosz oldalon :). Talán néhány nap múlva... RB-n megy a t5?
  • flashpointer2
    Pl hogy mikor lesz már open, de már mindenki leszokott róla :D