37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
T28-nál torony körülre kell lőni mert a legénység ott csak úgy döglik ( 500m-ről pz.II-vel egyszerűen kilövöm azokat) Németek kicsit se gyengék ;) én jó csatákat tolok a legjobb Pz.III-al meg Pz.IV F2-vel de pz.II be is eltudok boldogulni hacsak nem T50 ellen vagyok mert az ugyanolyan OP mint a T-34 L11 volt tier I-ben -
hihihehehe #7174 Értem köszi, Csak ahhoz mögé kéne kerülnöm vagy oldalból. Amúgy mi a helyzet a toronnyal? Azon egyedül a löveg sebezhető? -
Glo #7173 Motort lődd. Vannak tankok amiknek még nem jó a DM-je (T50, T28), de a motor általában le van modellezve. Azt kell lőni, akkor megpusztul. -
hihihehehe #7172 Be se lépek, de már mindenki lövöldöz össze vissza mint valami idióta. De mindegy ez még kevesebb probléma.
Én német tankokkal mentem. Ezek most komolyan ilyen gyengék? Komolyan megint az oroszok az OP-k?
A kis Stug III A-val nem tudtam kilőni egy T-28-ast, 7x találtam el és semmi, de ez a többi német tankra is igaz volt amit kifejlesztettem. Én persze folyamatosan meghaltam (mondjuk még nem is igazán éreztem rá). Eltalálták a Stug-nak a frontpáncélját és a motor ment tönkre...
Esetleg valami tipp, hogy hova célozzak mert úgy látom 7x 75mm-es "High Explosion" nem elég egy orosznak? -
Action 1-4 lőszer, 5 tüzérség, 6 nem tudom mi célt szolgál, 7 tűzoltás. -
ToMy_ #7170 Beszart a technika, írták is a hírekben. Gondolom a bezúduló friss játékosok tömegét nem bírták a szerverek.
Lőszertípust mivel tudok váltani a tankban? Egyszerűen nem találom a CONTROLS-ban. -
Mért állt le a szeró? Nem az volt hogy este 10-ig megy? -
Na ezen kiégtem xD -
Amaymon #7167 AF gold eventkor ennyire kalibrálták be stressz teszten, régóta ismert adat. -
Fasza. Túlterhelődött a szeró... 65K játékost bírt el -
Na mi? :D -
hihihehehe #7164 Néha nem értem mi történik a pályán.... -
flashpointer2 #7163 Néha nem tudom eldönteni hogy az olyan légvédelem ami a tigrisem frontját lövi szemből fél percig karcolás nélkül és amikor ráfordulok a löveggel beljebb húzódik a fedezék mögé egy fejlett AI vagy valami növény :D -
Hála istennek hogy nincs arcade... Az a noobok és a trollok etetője. Nem nagy rémálom kicsit az ellenség fölé célozni hogy nincs ott az a kis + ;) -
Orpheuslow #7161 kössz -
Ragnaer #7160 Dear players, we temporary disabled Arcade Event for CBT in 20:00 -24:00 GMT session. Arcade Events will return as soon as possible.
War Thunder Team -
Orpheuslow #7159 Hali! arcade battle jelenleg nincs is az eventben? -
Thoryne #7158 Most összedőlt a világ. Igen, biztosan direkt csinálták, nem szeretnék, hogy te lehetőséget kapj egy játék TESZTELÉSÉRE. - mert ugyebár CBT access-t kapsz, nem azért hívnak meg, hogy jól érezd magad.
Vidd a negativitásod máshová - hacsak nem egy terhességi teszt vagy.
-
Amaymon #7157 Nem beszopatás kb 65-70k játékost bír el a szerver akörül mindig bekrepál. -
twi452 #7156 emlékeztető nekik h félre kell rakni egy kis lovettát új szerverekre :) -
hihihehehe #7155 Jól besz*patott mindenkit a Gaijin...ez van. Majd javítják a szervereket 2 órán keresztül... -
flashpointer2 #7154 Úgy látszik a vártnál többen kíváncsiak a tankos részre :D -
hihihehehe #7153 B*zi Gaijin. Biztos akkor foglalt a szerver amikor tank event van....ezt direkt csinálják. -
hihihehehe #7152 Okés :)
-
A nightly szerver most nem megy, lehet, hogy csak azért írja. Majd, ha az eventen sem tudsz részt venni, akkor írhatsz nekik, addig fölösleges szerintem. -
hihihehehe #7150 Sziasztok!
Teljesítettem az 50 gép küldetést és 10 nyert csatát. Meg is kaptam a tankokat Live szerveren látom és akkor majd játszok Event-en.
Nah, de én a CBT-re is szeretnék felmenni. Felenged de azt írja, hogy nincs aktiválva a számítógépem a játékhoz. Ez esetben írhatok e-mailt vagy várjak míg regisztrálják?
Ha e-mailt kell írnom mit írjak bele és mit ne? -
bgabor #7149 Ja, sokszorosan lelassított fejlődéssel, és kevés játékossal, emiatt nagy tierkülönbségekkel. A nigtly jobb választás. Már ha éppen megy. -
Már repülős szerón van minden nap 18:00-22:00-ig. -
flashpointer2 #7147 ma nincs nightly szerver vagy csak leállt? -
Az normális ha 40 Km/h közben 1000 méterről kilövök egy AAA-at amit bokrok takarnak el? :D -
NLaca64 #7145 Sziasztok.Kaptam meghívót a tankos zárt bétára.Volna egy láma kérdésem:van a surname(vezetéknév)name(név)rész ide a rendes vezeték és keresztnevem írjam be,vagy a vezetéknevem és a játékbeli nicknevem? -
bgabor #7144 Reméljük, mert pályák nélkül ez bizony nem lesz open beta. -
Friss hús, nyami. 
-
Korábban már írtam hogy lenne pár ötletem nekik Kurszkhoz hasonló SB pályához amely történelmi :). -
twi452 #7141 megy a lépegetés előre akkor :)
csak reméljük a háttérben van már egy rakás pálya is készen :D -
vajakos21 #7140 Akkor hamarosan open...vagy nem...de inkább igen -
Ja hopsz. Elolvastam :D Azt hittem olyan lesz mint újávkor hogy minden csatára 4x-es :D -
PiciPanzer #7138 "x4 RP gain for the first victory" ez nem igazán minden csatát jelent. -
Az szép. Jól értettem hogy 100.000 meghívó? Ja és ha minden csatára 4x-es XP lesz akkor elkezdek repcsizni mert úgy 1 nap alatt meg van egy tier4-es madárka :) -
Amaymon #7136 MM-nek lehet ez jót tesz. (vagy nem)