37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
HunGeri1999 #7495 De eddig mindig működött,csak mostnem:/ -
sulouos #7494 Tesztvezetésen állítsd be az irányítást. -
HunGeri1999 #7493 Ja ésmég annyit,hogy pl amikor nyomom a w-t csak egy nagyonpicit megy előre a tank...:/Miért? -
HunGeri1999 #7492 Nekem miért van az,hogy a csata elkezdődik,és nem akar egy irányba se indulni a tank,akárhogy nyomom a gombokat....? -
Phara #7491 Mondjuk az 1. halott a csapatból megkaphatná ezt a javítgatós lehetőséget és ha nyer a csapata dupla XP-t kapna v vmi.De ha nem nyer akkor is kapna vmi kárpótlást azért hogy egyáltalán beáll javítani. -
sulouos #7490 Amúgy működik a squad. -
twi452 #7489 ezért jobb a hivatalos fórumról tájékozódni :)
Dear Players,
This weekend, we are extending the availability of tank events, which means that on the 3rd and 4th of May tanks will be available:
from 00:00 GMT until 04:00 GMT
and
from 11:00 GMT until 21:00 GMT.
The War Thunder Team -
PiciPanzer #7488 Francba, én meg itt ülök és várom a 14:00-át...
http://warthunder.hu/news/CBT-Meghosszabbitott-eleres -
vajakos21 #7487 Most már legalább össze tudom kötni a WT fórumos nickeddel :-) -
flashpointer2 #7486 Persze hogy más is rámenjen a zsíros célpontra >:D -
vajakos21 #7485 Akiben van egy kis angol tudás és akarat,az válaszol.A segélykérés érthetö midenkinek / sajna magasság nincs benne) itt meg már az emberen mulik akar e jönni -
PiciPanzer #7484 Nem tudom ez mitől függ, lehet hogy a rádiósod képességétől, de én sb-n csak azt az ellenfelet látom, amelyeket én észlelek. A csapattársam által észlelt ellenfeleket nem mutatja, de azért hasznos lenne tudni róluk. Ez csak alapvető csapat kommunikáció kérdése. Az ember azt gondolná, bár lehet naiv vagyok, ha valaki SB-n játszik, akkor tisztában van az információ taktikai jelentőségével. -
sulouos #7483 Ááá, néha visszaírnak angolul, hogy miért nem oroszul beszélünk ha már bepofátlankodtunk az ő szerverükre :D -
Amaymon #7482 Amikor kilépünk az EU-ból és az eurázsiai unió része leszünk jobb, ha hozzá szoksz /troll off :D -
bgabor #7481 Mi a fenének? Az WTben nincs fizikailag szétválasztva az EU és au RU szerver, és valamiért az EU szerver tele van tetves oroszokkal, akik persze csesznek a nemzetközi nyelven, angolul beszélni, csak nyomatják a kis cirillbetűs retardnyelvüket.
Innentől kezdve semmi értelme a text chatnek. Nálam több mint fél éve ki van kapcsolva már, nem jelenik meg. Ha szakaszba megyünk, TSen kommunikálunk. -
joe38 #7480 Skacok,a CBT-ben való játéknak nagyobb a gépigénye mint az AF-nek? MErt mintha valahol olvastam volna olyat,hogy nagyobb a VGA igénye mint alapból( nekem sima GT430-am van és szépen megy a repcsis rész),és ha már open lesz akkor ár elfut rendesen mint a repcsis rész. -
twi452 #7479 itt nem nagyon van rá szükség mert a minimap mutatja sb-ben is az ikonokat úgyhogy fél szemmel mindig azt lesem amúgy is :)
repülős résznél megy a rádiózgatás sb-ben mert ott tényleg semmi nyoma az ellennek úgyhogy csak koordináták alapján lehet betájolni amit lerádióznak a társak aztán meg a szemed következik :D -
pirdi #7478 Én régen a battlefield játékokban mindig szanitéc voltam, nekem bejött. Nem mindig szeretek öldökölni. (munka csömöre)xd -
vajakos21 #7477 Azért nézten az aláirásnál .Mivel emlékszem hogy régen is vigyáztál az anonymitàsra. :-)
Ha vontatnak se jobb,mert lehet egy szikla mögött biztonságban voltál,míg a vontató körbehurcol mint a véres kardot -
sulouos #7476 Volt már hogy 5:30-ig javítottam egy bokorban, remélve hogy harcképessé teszik a tankomat, de az ágyút nem tudták megcsinálni. Nehéz tanknál, respawn nélkül meg csak nem olyan jó kiugrani a jó drága tankból.
Ha kilövik a mentőt, akkor annyi, de ha odaér, megjavít! :D
Az ember vezette géppel kevesen játszanának, vagy irkálhatnál neki az idők végezetéig mire méltóztatik odajönni :D Az emberek sajnos nem olyan csapatjátékosok.
Az lenne a lényege, hogy amit magától nem képes megjavítani a tankom (pl. ágyú, néha váltó, stb) azt ez meg tudná egy minimális szintre.
Én a játékban is kumisz vagyok, csak ide még nagyon régen, régi nickkel regisztráltam. -
PiciPanzer #7475 Érdekes, hogy chat-re sokkal kevésbé figyelnek, vagy reagálnak a játékosok, mint pl. WOTban. Bár sok a cirill betűs halandzsa.
Nem ártana, ha elterjedne az SB-s közösségben pl. az ellenfél és annak poziciójának jelentése, ezt sajnos nagyon kevesen csinálják. -
PiciPanzer #7474 Valamiért hatványozott öröm, amikor sg fórumos emberkét lőhetek ki
Múltkor Glo-t sikerült fenékbe durrantanom, T50-ben volt 

Kumisszal is találkoztam már, meg jó sok pumással. -
Malarki #7473 Egyébként nem azt mondták, hogy itt lesz lesz bázis, ahol meg lehet javítani a tankot? Úgy mint a repcsisben.
De szerintem ez a javítójárműves ötlet se rossz, de szerintem jobb lenne ha nem a gép, hanem egy játékos irányítaná. Én pl szívesen játszanék vele. -
sulouos #7472 Azért nem azt javasoltam, hogy vontasson vissza a bázisra, hanem hogy helyben javítson meg. -
Amaymon #7471 Nem én soha nem írok vagy reagálok magyar post-ra, hogy ismeretlen maradjon a nickem. :) -
vajakos21 #7470 Az ötlet jó lenn,de mégse.
1.mire odaérne szétkapnának valszeg
2.kilövik a javitó gépet aztán várhatsz
3.Max repair idökkel lehet játszan,de full skillel szerintem amugy is felezödik kb
4 ha màr elkaptak akkor vagy javitson a saját eszközbö,vagy lépjen ki (persze kill a sebzöé)
5. egyébként ez nekem is megfordult a fejemben,csak ember vezette jav.géppel,aki arra kapna xp credet,hogy mennyi gépet javit.,( mint a panzersben a jav,töltögk )persze nem egy életbiztositàs,de van az az xp kredit amiért bevállalnák.Föleg nagy térképen klán háboruban( ha lesz) lenne hasznos.
6.De legalàbb megtudtam ,hogy Te vagy Kumisz :-)
7.Amaymon az a Te játékbeli nicked?
-
pirdi #7469 A Tigris jól bírná a lövéseket, még odaér, emez meg gyors.
-
pirdi #7468 https://c2.staticflickr.com/4/3366/3337964273_e9916c5990.jpg
Ez még passzol is. -
flashpointer2 #7467 Hát még egy tigris tank, vagy kettő. -
A probléma csak az, hogy mi lenne a Királytigrisnek a műszaki mentő járműve? -
pirdi #7465 http://www.falconbbs.com/m34-057.jpg -
Amaymon #7464 Mint egy tankos moba game, dota2-ben hozzák úgy a felszerelést, ahogy javíttatni akarsz :)
Jó gondolat btw. Még a nightly szerveren goldból kimaxoltam kíváncsiságból 1 vagy 2 nap alatt pár cuccost, és tényleg baromi idegesítő, hogy meglőnek fedezékbe vissza mehetsz aztán lógó orral megvárod turret hiányában a meccs végét vagy ragequit. AF-ben legalább lefoglal a levegőben maradásért folytatott küzdelem amíg haza érsz, de itt nincs semmi alternatíva a tehetetlen forgolódáson túl. -
Caterpillar #7463 Nekem tetszik az ötlet! :) -
sulouos #7462 Tettem egy javaslatot a lehívható AI műszaki mentő jármű megoldására, nézzétek meg ha gondoljátok.
Link -
PiciPanzer #7461 Ami elég idegesitő még a láthatatlan falak/sziklák amik hatására akár le is dobja a tank a láncot. Mész 35-40-el tiszta terep, aztán egyszer csak bumm, 0 km/h. -
sulouos #7460 Ja, ezen már régóta rugóznak mások is. Az eredeti indoklás szerint azért tűnnek el a tankok ha a játékos másikkal spawnol be, mert a kis arcade térképeken, az arcade csatában rendelkezésre álló rengeteg tank roncsaival el lehetne zárni egyes utakat, és ezt nem akarják. -
PiciPanzer #7459 Azt azért megoldhatnák, hogy a kilőtt tankok bentmaradjanak, és lehessen fedezéknek használni őket. Most keresztülmegy rajtuk a lövedék. -
sulouos #7458 A kilőtt tank nem feltétlenül füstöl :)
Még az a kisebbik para ha T-26-ot látsz, ma egy KV-85-el találtam szembe magam a kis Pz IV H-ban, aztán vártam a biztos halált, de nem történt semmi. Pár másodperc múlva eszembe jutott, hogy a meccs elején én lőttem ki :D -
VéeSZ86 #7457 Igen, túl sokat nem zavar a környezet, lazán megy a lövedék fűn-fán keresztül, mintha ott sem volna. Bár a sziklák általában megfogják. A kilőtt botok is füstölhetnének, mert néha sikerül ráparáznom egy-kettőre :) -
cpthungarian #7456 Gyerek meglövi az előttem kb. 10 méterre lévő sziklát, még robban is egyet, erre a lövészem meghal...