War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drága a vodka meg a kurvák!
én már csak tudom <#hehe>
patchaou
50 millió regisztrált játékosból nem telik ám programozókra 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ennyire biztos vagy benne?
vegyük alapul a valaha legjobban elkészített engine-t, az unreal engine-t
max grafon elmegy a hulladék gépemen 120fps-el!!! és szép játék!!!
minden csak hozzá állás kérdése 😊
meglehetne a wot-ot is csinálni h jobban fusson csak szarnak bele...
WT csapatából többet nézek ki 😊
patchaou
Hogy merészeled itt megemlíteni a másik játékot?! Szégyelld és egyúttal ásd is el magad XD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy egyet értek 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

sracok azert maradjunk a realitas talajan , a tankos-nak joval nagyobb lessz a gepigenye ,mivel sokkal nagyobb felbonyasu texturakat kell hasznalniuk , a repulos jatekoknal tudnak sporolni a gepigennyel, a tavoli dolgok miatt

a kepek nagyon jok es biztos ingame kepek DE a gepigeny nagyobb lessz

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Egyébként is, ez a tankos rész fóruma, mit képzeltek hogy megemlítitek a repülõs részt, teljesen más játék, van saját topicja, takarodjatok oda, kétszázszor el lett pofázva, mit nem lehet ezen érteni? <#banplz><#idiota>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hát akkor meg?
láthatod mire képes az engine....
nekem is gyenge gépem van de jobban fut sokkal mint a WOT!!!!
Igen ki flashpointer a nickem.
Bár még nagyon az elején vagyok és nem minden világos.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

szedd le a játékot és megtudod 😄
brutál grafja van még LOW beállítások mellett is 😊
Hát azért a repülõs résznek elég durva grafja van. Én közepes szinten tolom, és csak nézek, mikor mondjuk a a mûszerfalon lévõ kapcsolók is árnyékot vetnek vagy esõs idõben vízcsíkok húzódnak a fülke tetején. Elég durván néz ki.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Pluskast
A repülõs része is ilyen részletes. Amúgy pár napja kiadtak a fejlesztõk új képeket. Itt is elég részletes.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

patchaou
Kipróbáltad már a repülõs részét? Minimum grafikával is odaver a konkurenciának és még jobban is fut gyenge vason. Gondolom a tankos rész sem kap más motorokat.

Az nem én voltam és már hamut szórtam a fejemre miatta...

Ezek szerintem túl részletes "ingame" képnek. Remélem nem lesz igazam

de ide ne azt a nem mukodo wordpress-es linket tegyed <#puszi>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Figyu találtam egy tank treet az új VIII-as szovjet prém tankkal.....😉

patchaou
Köszi!
Én azért kivárom a végét. Sok fejlesztõ gárdától halottam már sok ígéretet 😊

Pluskast
Össze lesznek vonva. A végcél a world war mod. Külön frontok lesznek (Afrika, nyugati front, keleti, ázsiai és külön Korea). Itt a link tessék elolvasni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

patchaou
A WT-nek lesz egy tankos és egy hajós része is. Hogy mennyire lesznek összevonva arról még nincsenes pontos infók. Ez a topic azért született, mert a WOT (tankos játék) topicban habzott a szája a népnek amikor WT-s tankok be lettek linkelve stb... Viszont vagyunk jó páran akiket igencsak érdekel a WT majdani tankos része, viszont a repülõk nem igazán hoznak lázba...

Ez ev vegen indul a tankos reszleg beta-ja , u.az rendszer mint a repulos csak foldi erokkel , aztan a jovoben ossze lesznek vonva

Molnibalage
Nekem ez most nem tiszta. Ennek mi köze a WT-hez? Össze lesznek vonva és ki lesznek terjesztve a játékmódok?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jon PS4-re is

WT PS4

Toby0501
Látom, neked se jött át a poén. 😄

patchaou
Nem a joutube hibája, hanem az sg-é. Alapból ennek a fos videónak a linkje van ott amikor videót linkelsz.

az elobb irtad a wot forumon vazze hogy nincs kulon es teged nem erdekelnek a repulok...... erre most azt mondod van mar... ezt igy hogy????

az egyik wot, a másik pedig War Thunder Aviation
ez a topic pedig War Thunder Army....
miert ezt rakta be???? vmi nem jo a jutubon

nameg1x

na hogy keltsem a hangulatot 😄
már a beharangozó videó jobb mint a WOT-é volt anno. 😄
patchaou
van magyar
cs

Toby0501
Zárható, van már topikja, kettõ is.<#banplz>

Szerintetek itt is lesz majd a csata elején Siemkázás? 😊

patchaou
Szerintem ha ez beindul, elég lesz ide a nevemet takaró kép is hangulatkeltésnek 😄

viselkedjetek ,mert kiraklak titeket ( igaz nemtudom hogykell <#mf1> )

ezt meg OFF-oljuk szét a g**ibe wot-tal! <#whatever>
patchaou
Deszííííp <#zavart1> Taaaaaaaaank, meeegy, lõõõõõõõõõõõõõ. Madááárrrrrrr, lõõõõõ.

A keszulo War Thunder MMO tankmanias reszlege ( mivel vannak akiket a repcsik nem erdekelnek <#wave> )