37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Sherman0070
    Hát ha pár hete szombaton megcsináltad a tankos küldetést akkor az Events-be kell menned és ott van 3 féle tank events: arcade,realistic,és szimulátor. Ezekben lehet játszani 13:00-tól 23:00-ig minden nap.
  • Toby0501
    A live szerveren (ahol a repülős is van) próbáld, ne a nightly-n. Events menüpont alatt vannak a tankos eventek.
  • kuzso
    hogy lehet a tankos eventet kipróbálni?
  • kuzso
    hali karbantartás van a szerveren?
    vagy csak engem nem enged be?
  • twi452
    bezzeg amíg nem volt más... :P :D

majd lesz itt még baj amikor megtanulok repülni és nyitogatom ki a nagy pályákon a konzerveiteket :D
  • Sherman0070
    Az a vicc hogy a WT még bétában van az a hányadék meg vagy 3 éve nincs béta fázisban és a szellemi szintje ott tart mintha valami alfás játék lenne.
  • PiciPanzer
    A WOT egy meglehetősen rosszul megirt, optimalizálatlan cucc, mig a WT pont az ellenkezője.
  • Sherman0070
    Hmm napi fuck logic: War Thunder-ben highon 60-80 fps
    wot-ban minimumon 20-30 fps "high"-on 10-20 fps
    Most komolyan mi azon akkora gépigény ha egy hányadék az egész?
  • HunGeri1999
    Mostmár van xD
  • HunGeri1999
    5percel elmúlt 1óra és nincs tankos event o.O Nektek?
  • Stuko
    Kösz a segítséget srácok.
  • Glo
    NEm, semmit.
  • Stuko
    Az, h. a wthunder.ru-ról vettem befolyásol vmit?
  • twi452
    aktiválod a kódota főoldalon az accountordra ha kaptál vagy nem tudom, hogy megy ez manapság
    utána pedig csak letöltöd a játékot

aztán minden nap tudod tesztelni a tankokat az event menüpont alatt délután kettőtől este tízig illetve hajnali kettőtől reggel hatig

ezen a hétvégén kicsit többet lehet úgyhogy ma már délután 1-től megy este 11-ig

illetve lehet a teszt szerverre is menni néha-néha tankozni de annak keress utána magad egyszerűbb az élesen próbálgatni az eventeken
  • Toby0501
    Ha le van töltve a live kliens, akkor csak be kell lépned, kérni fogja majd, hogy a frissítéshez indítsd újra a játékot, frissít és ma 13:00-tól játszhatsz is.
  • Stuko
    Üdv!

Pár hónapja próbáltam egy ismerősnél a játékot, akkor sok "érdekességgel" találkoztam, és bár alapvetően tetszett, végül nem vettem starter pack-t.
    Most viszont a fölöttébb "szimpatikus" rubel-forint árú t26-s csomaggal bevásároltam magam :-)

Na szóval a csomag megvan, és most mi a teendőm, h. "tesztelgethessek" egy kicsit?
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • PiciPanzer
    Esetleg próbáld átváltani a nightly kliens szerverét a beállitásoknál production-ra, hátha patcheli, de ekkor lehet hogy bukik a nightly kliensed.

Jelenleg:
    production ver.: 1.39.29.41
    nightly ver.: 1.39.29.22
  • PiciPanzer
    Ha nincs feltelepitve a live kliens, akkor sajnos fel kell tenned. Tudtommal nightly még mindig ideiglenesen nem üzemel, de a fejlesztők azt javasolták, senki ne törölje le, mert még terveik vannak vele.
    Addig live-on lehet CBT-seknek event alatt játszani.

http://warthunder.hu/news/Elerheto-Tank-Event
    http://warthunder.hu/news/CBT-Meghosszabbitott-eleres
  • bgabor
    Nem olyan kretének, a tankos rész extra tartalom, aminek a CBTben részt nem vevő játékosok nem veszik hasznát, így a normál telepítőbe még nem került be. A CBTsek külön tölthetik le.

De megy még a Nightly is, öt tierrel.
  • Terawatt
    Jó kis esti mese volt.
  • atee73
    Hmmmm ....tobb mint egy honapja nem jatszottam , de jollatom hogy ahoz hogy a live server-en jatszhassak ujra le kell toltenem a live kliensbol a gamet????
    a cbt-s nightly kliensbol nem megy???
    hat ha igen akkor ezek a gaijin-nal meg kretenebbek mint a konkurencia....
  • Fellner
    Elvittem egy próbakörre a JT-t és a lánctalp ellenkező irányba megy előre- hátra, de marha jó lesz majd ha meglesz :D
  • Susarc
  • PiciPanzer
    Jópár nap oroszokkal való játék után(várakozási idő miatt kezdem velük), elmondhatom, hogy néhány kivételtől eltekintve méltó ellenfelei a németeknek.

Amivel eddig toltam:

KV-2: (ez alatt nem játszottam heavyvel) igazi különlegesség, célzást szokni kell, HE-vel oneshot minden ami ellen beteszi.
    KV-85, IS-1: D5-T mindenre elég ezen a szinten, APHE durvát sebez.
    IS-2, IS-2(44): 122es elég brutális, élvezet vele játszani, viszont a hajam kihullik, ha meg kell velük fordulni. Porshe tornyos KT egy lövés szemből toronyra, közelről Henschelt is viszi.

T-50: gyilkos kis vadállat
    T-34-85(D5-T): Lásd fentebb, kiegészitve mozgékonysággal.
    T-34-85, T-44: Sajnos kevés az átütő erő, én nagyon megszenvedtem vele, főleg T-44-el. APCR megszerzése után picit jobb, csak annak meg nincs romboló ereje, váltogatni kell vele a lőszert, kerülni a szemtől szembeni harcot.
    T-54: Várakozási idő miatt sajnos még csak 1et tudtam menni vele.
  • flashpointer2
    Mivel nem vér istván üzemmódban nyomom és nem figyelem habzó szájjal a pontjaim jobban érdekel a játékélmény .)
  • sulouos
    warthunder.ru-n rubelben kell fizetni, úgy olcsóbban kijön (állítólag)
  • joe38
    ja az lehet,hogy amit én láttam az tényleg az ajánlott lehetett:)Mert vennék egy csomagot,igaz picit drágállom őket,de ha jól tudom az orosz vagy milyen nyelvű oldalukon olcsóbban lehet venni csomagot?
  • sulouos
    Nekem nVidia 9600 GT-n is megy, úgyhogy az esetleg az ajánlott gépigény lehet, nem a minimális.
  • joe38
    az jó,de én vmi olyasmit is olvastam valahol(vagy nem,már nem tudom:D ),hogy min. GT460 -as Nvidia vagy Ati-s megfelelője kell a teszt futtatásánál,és nekem csak GT430-am van,amivel a repcsis szépen fut.
  • PiciPanzer
    Sokat dob a kinézeten, és jó nagy hátrányba kerülsz azzal szemben, akinek ki van kapcsolva.
  • flashpointer2
    Sajnos nekem is de a fű nagyon sokat dob rajta kinézetben. Pont annyit mint amennyit erőforrásból levesz:D
  • sulouos
    Nekem fű nélkül, közepes minőségen 30-35 FPS-em van a tankokkal, a repülőkkel kb. 40-50, pedig a gépem enyhén szólva özönvíz előtti :D

Eközben a "másik járékban" a grafikát le kellett venni minimumra, hogy normálisan fusson, szánalmas.
  • twi452
    néha nagyobb.. legalábbis nálam :)
    viszont az utóbbi patchelgetésektől megint közel ugyanúgy fut mint a repülős legalábbis a 25-30 helyett most megint 50 körül mozog az fps nálam úgyhogy annyit el lehet mondani, hogy dolgoznak rajta h ne legyen igazán nagy különbség
  • joe38
    "Skacok,a CBT-ben való játéknak nagyobb a gépigénye mint az AF-nek? MErt mintha valahol olvastam volna olyat,hogy nagyobb a VGA igénye mint alapból( nekem sima GT430-am van és szépen megy a repcsis rész),és ha már open lesz akkor ár elfut rendesen mint a repcsis rész"

Erre vki??
  • Rue East
    15 perce várok T-26-al.
    Hogy is működik ez az MM?
  • HunGeri1999
    Upsz megtaláltam
  • HunGeri1999
    Hol lehet automatikra állítani,mert én a controls-ban nemtaláltam
  • HunGeri1999
    Ez volt a hiba,köszi szépen
  • HunGeri1999
    Az a poén az egészben,hogy amikor nyomom a w-t hallom hogy zúg a motor csak nem megy XD
  • flashpointer2
    Biztos manuálisra van állítva a váltó, állítsd át automatikra, vagy ha szereted a kihívásokat azt hiszem E-vel és Q-val lehet fel-le váltogatni :)