37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RiCSi1234
    Konkrétan ma játszottam vele először, és az általad említett dolog, hogy el sem indultam, és mind a három reserve tankom egyhitelte valaki..
    Aztán fogtam a sörösüvegemet, és felnyomtam a pecsámba. Azt jobban élvezem.. (-.-)
  • vajakos21
    Af en megy.Majd gf en beadja szerintem,mert sok a panasz rá.
  • Susarc
    jók azok a pályák ahol mész 50 métert a spawntól és már 4 enemy lő rád......
  • sulouos
    A fenébe, a reptérre beeső ellenségért már nem fog killt adni, ha javít? :(
  • PiciPanzer
    Ez is javitásra került.
  • PiciPanzer
    Jagdpanther damage model has been fixed (both standard and also commander-premium version).

Ideje volt.
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/132797-update-01052014-1392939/
  • Ninju
    Még sajna nem.
  • Amaymon
    Olyankor nem tied a kill? Mert AF-ben ha belelövök és kilép azt elszámolja neki is nekem is.
  • PiciPanzer
    Ez annyira irritálóan szánalmas: kilövöm a ferdi váltóját oldalról, miközben kidugja az elejét egy szikla mögül, elkezdem megkerülni a sziklát, erre kilép... no comment. És az a szomorú, hogy rengeteg ilyen van.
  • Amaymon
    14:00
  • vApollo
    "Events" session ? az mikkortol elerheto ?
  • Amaymon
    Ott van a mondatban, amit kérdezel az 1-el alattad levő kommentben.
  • vApollo
    Production game server itt hogyan lehet tankozni ?
  • PiciPanzer
    "As we started CBT testing on Production game server in "Events" session, Nightly server is suspended."

Ez az utolsó hivatalos hir a nightly-ról.
  • PiciPanzer
    Nem lesz, ki monda hogy lesz?
  • vApollo
    Ma hanytol lesz elerheto a Nightly szerver ??
  • HunGeri1999
    Értem,köcce a választ!
  • bgabor
    War Thunderben a csapattársat is normális mértékben tudod sebezni, és pénzlevonást kapsz a kilőtt sajátok miatt.
  • bgabor
    Nem. Kifejleszted ha kíváncsi vagy rájuk, talán nem lesz annyira megerőltető a Nightly szupergyors fejlődésével.

Nem vágom miért várod el hogy öledbe hajítsák az endgame tartalmat.
  • Sherman0070
    És ki lehet próbálni anélkül hogy kifejleszd?
  • bgabor
    Van tier5 nightlyn jelenleg is.
  • HunGeri1999
    Bocs a hülye kérdésemért,de véletlenül pont bejött elém egy csapattársam amikor céloztam be az ellent,és belepukkantottam,nemlett semmi baja,mert
    ugye nemlehet csapattársat megsebezni,de ezért nemjár semmi büntetés ugye?
  • Sherman0070
    nightly serveren régen naggyából minden tankot a kezünkbe adtak tier4-ig akkor az 5-öt mértnem szabad? :D
  • PiciPanzer
    Ennyire szánalmasan gyenge tankkal, mint a T-44 még nem volt dolgom CBT alatt, szerintem a T-26 dmg modelljét kapta. Bármelyik német ellenfele ránéz, és pukkan. 90-95% 1 lövés, mindegy, hogy milyen messziről, vagy hogy hol találják el. Akartam egy T-54-et, de most már nem annyira.
  • bgabor
    Ha kifejleszted őket, addig teszteled őket amíg jólesik. :D
    A kezedbe adni a készet nem fogják.
  • Sherman0070
    Tier 5-ös tankok lesznek olyan tesztfázis alatt hogy csak beteszik a hangárba hogy teszteljük le?
  • HunGeri1999
    Oks,köszi a választ:)
  • Toby0501
    GMT 12:00-20:00, ami magyar idő szerint 14:00-22:00.
  • HunGeri1999
    Sziasztok,volna egy kérdésem: Nemúgyvolt,hogy 12:00-20:00-ig van szeró?
    Pedig most nemhozza ki a tankos eventeket xD
  • Toby0501
    Benne vannak a rank 4-5 tankok is.
  • PiciPanzer
    Észrevettétek, hogy a ZIS-S-53 BR-365P APCR gránátja ua. mint a BR-365A APHEBC?
    Ez csak elirás remélem, mindenesetre a torkolati sebesség biztos jobb a APCR-nél, mert osszehúzza az optika függőleges osztását. Átütésben mit tapasztaltatok? Olvasott valaki erről a hivatalos fórumon?
  • Jeffjohnson
    Van valami infó arról, hogy a tegnapi(?) nightly patch-ben milyen újdonságok jöttek?
  • gezu1025
    Én azt vettem észre, hogy tökmindegy milyen messziről lövöm a célpontot su122vel vagy kv2-el. Eltalálom, vége. :D Fura mód nekem a HEAT nem jött be, 2x nem csinált semmit, váltottam HE-re, 1 shot.
  • Caterpillar
    A HE lőszer, ha jól tudom, a nagy mennyiségű robbanótöltettel és a leszakadó repeszekkel rombol, ott maximum a repesz kérdés, hogy átüti e a páncélt.

Ha esetleg HEAT lőszerről beszélünk, annak meg mindegy, mekkora a távolság, nem a kinetikai energiája miatt üti át a páncélt:

• Ulvar
    Hát...én messziről semmit nem sebeztem, csak közelről ilyen ágyúkkal és lőszereikkel. Mondjuk az is igaz hogy nem nagy kaliber volt, szal ja...lehet faszságot írtam :D.
  • Caterpillar
    HE lőszer + távolságfüggő átütés? Valamiről lemaradtam azt hiszem... :(
  • Ninju
    Tegnap SB-n 3 csata alatt meglett a su-85. Nekem az vált be vele ha a tornyot lőttem. Tuti nem ütötte át, mert előtét páncél+toronypáncél benne volt. Viszont szinte minden modult kiütött. A legjobb az volt, amikor közelről és felülről tudtam rálőni a motortérre. Na az... :D
  • gezu1025
    Na az a nem semmi. Itt látszik meg a stíluskülömbség. Én eddig MINDIG, MINDENT 1 shotoltam su122-vel alap lőszerrel. Ezek szerint jóval agresszívabban játszom, mint az átlag, és mindig ott vagyok az ellen közelében.
  • Ulvar
    milyen távolságból? Mert messziről a HE karcolgat de nem üt át. Ahhoz hogy pukkanjon az enemy át kell ütni, viszont ahhoz meg közel kell menni hozzájuk. T28 alap lőszerrel is ugyanígy kellett.
  • bgabor
    Azt a Su-122est én nem vágom. Ugye howitzer ágyú van rajta, alapból csak HE lőszerrel. Azzal hogyan grindeled ki a HEAT lőszert?
    Egyszer kipróbáltam, rávágtam egy ellenséges Pz3-ra négy HEt, de semmi baja nem lett. Aztán végül eltalált. :D