11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Malarki
    Hát idióták már most is szép számal vannak. RB-ben is.
    Tegnap volt pl. hogy állunk hárman, én voltam PzIIIE-vel, mellettem egy StugIIIA és egy PZIIIL. Jön oldalt tőlünk balra egy T-34, na mondom ezt szétkapjuk. Ráfordulok, lövöm, nem ütöm át. Pozíciót váltok, oldalba kerülöm, már ott vagyok mellette amikor látom hogy a másik két idióta kéz a kézben vidáman elrobogott a naplementébe ahelyett hogy segítettek volna. Rövid úton el is haláloztam.
    De ez csak egy példa, többször látom hogy az első piros tankra ráramboznak, nem érdekli őket semmi, lazán hagyják hogy elfoglalják a pontokat, fél csapat egy nyamvadt légvédelmi ágyút lő mialatt az ellenség lazán szétkapja őket oldalról. Pedig még csak a zárt betaban vagyunk.