37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #7415 Nem tesz semmit, annó mi is hülye kérdésekkel kezdtünk.
-
Malarki #7414 Tegnap nekem is volt ilyen, csak még durvábban. PzIIIE-vel dombról lefelé 63-mal csapatok, szembe jön egy T-34, szemből egymásnak mentünk és én konkrétan átrepültem a tornya felett :D -
HunGeri1999 #7413 Oks,köszi :) És bocs a hülye kérdéseimér:) -
bgabor #7412 Az. -
HunGeri1999 #7411 Amikor az ellenség fölött csak egy piros csík van,az bot?Mert a nevét nem mutatja csak egy piros kis csíkot o.O Azthiszem,mégcsak T26-on láttam. -
VéeSZ86 #7410 Igen, a tüzérséget én is magamra hívom ilyenkor, hátha megpusztul.
A tegnapi epic moment az volt mikor ráhívtam a tüzérséget az ellenre, és az artival sikerült leszednem egy baráti repülőt. Írta is a srác, hogy mi a fene történt, nekem is gúvadt a szemem.
-
Ez valahogy kimaradt.
-
gezu1025 #7408 Ez nem is vicces. :D
Az a vicces amikor a kv2-őt métereken át tolja a bot pz2, majd vígan megy tovább xD -
Ja,hát ezen javítani kell majd mert azért az vicces hogy egy 14 tonnás light tank felemel egy 23 tonnás pzIII-at.Ráadásul még csak nem is sérül ilyenkor. -
flashpointer2 #7406 mármint a 391-re ment válaszként -
flashpointer2 #7405 Hát ezt az összes láma csinálja amelyik viszonylag lapos vagy ferde fronttal rendelkezik, mikor ez van már küldöm is az artit saját pozícióra, dögöljön meg ő is, de néha mikor a szerencse velem van csak ő pusztul:D
-
Ninju #7404 Te se olvasol gyakran híreket igaz? :) -
Megamax #7403 http://warthunder.com/en/news/561/current/ -
Ash River, a tactical map pedig ismert bug, bugot pedig nem posztolunk, csak official fórumra.
-
sulouos #7401 Ash River? Azon van egy vörös híd, de én ilyen részét még sose láttam. -
vajakos21 #7400 sztálingrád
-
Középen hátul látszik a vörös híd ami egyik oldalon végig fut.A pálya nevére a fene sem emlékszik. -
sulouos #7398 Azt látom, de akkor melyik térkép ez? Nem ismerem fel a képről, se a színekről. -
A fenét,csak a minimap a repülősé.Ott nyüzsögnek rajt a tankok középen.:D -
sulouos #7396 Ez most tényleg új térkép? Nem ismerem fel erről a képről. -
Utolsó csata ma,belépek és látom hogy van új map.Hú de megörültem neki!! Aztán olyan ismerős lett minden.Kiderült hogy a repülős minimapot adta be(gondolom csak azért mert az utolsó csata volt és már éppen lejárt az event).Aki éppen most ment először,az nézhette hogy hol van. :D
-
Dewri #7394 Igen, ez sajnos probléma. Kíváncsi vagyok hogyan oldják majd meg a nyílt szerveren. Nyilván a média hatása, hogy mindenki Tigrist és Párducot akar, pedig a KV-85 és az IS is nagyon ott van... -
vajakos21 #7393 Akkor irány a reptér :) -
PiciPanzer #7392 Pont meglett, kipróbálni sajnos már nem tudtam élesben.
-
VéeSZ86 #7391 Egymás után két rb-n is találkoztam azzal a remek taktikával, hogy belémrohan a stuggal, én felborulok, aztán szétlő... Rohadt zavaró, remélem az ütközés fizikáján javítanak majd. Nem hiszem hogy olyan könnyedén repkednek a tankok ütközéskor, valamint a belémjövőnek nem lesz semmi baja.
-
vajakos21 #7390 3 szor gyújtottam ki a KV85 -öt mire leégett. Kilőttem egy t34-et,ő kigyújtott.Ha lett volna porral oltó,én továbbmegyek -
Glo #7389 Na ja, de ha már porral oltó kell akkor úgyis mindegy :D -
vajakos21 #7388 Alap géppel elég sz.vás itt is bemenni..még egy nyomi porral oltó sincs -
Glo #7387 Meg kell nézni hol vannak a gyenge pontjai. Nekem ez eddig bevált, ami átvitte az oldalsó páncélt az fel is robbantotta. A pzIII 50mm nem vitte át sajna... -
Susarc #7386 danke! bár ezeket gondolom egy jó hónap mire kitapasztalja az ember :P csak meglepődtem mit kibr -
gezu1025 #7385 Én a magam részéről a sorban a 2. stug, hosszu 75miliséről beszéltem.
Konkrét eset: távolrol nem tudtam átlőni. Közelebrről lőttem 2őt bele, sérült ez-az, majd kilőtte a crewt a 2. lövésével. AB volt a másik szerveren, végtelen spawnnal, szóval ez még megismétlődött 10x. Én 15x haltam azon a mecsen, ő 2x. -
Glo #7384 Torony hátulja, oldalról. Instant ammo rack robbanás. -
Kollati #7383 A stug alap lőszerének 45mm a max átütése, jó hogy nem viszi át a KV 75mm front páncélját. Tessék a rövid csövű fegyverekbe HEAT lőszert használi, pont erre találták ki... -
Áh az semmi én 30-at lőttem T50-be hogy meghaljon (közvetlen mellette voltam és az oldalát soroztam) -
gezu1025 #7381 A kv-nak ilyennek is kell lennie. Bár azért a stug 75mm-esétől pont elvárnám, hogy legalább 50%-ban átvigye, a jó helyeken. -
Susarc #7380 jaja lőttem a motorteret a torony alját a lánctalpakat... 12x lőttem meg csak én :D -
gezu1025 #7379 Torony és a test találkozásánál kell lőni. Illetve seggbe nem 1x egy shotoltam pont azzal a stuggal. De messziről gyakorlatilag sérthetetlen azon a szinten. -
Susarc #7378 KV1 ez milyen jármű ez? 5-en lőttük közvetlen közelről...,de azon kívül,hogy néha lánctalpat javított semmi baja nem lett...ellenben kilőtte mindegyikünket....én 75mm-es anti tank lőszerrel lőttem 50 cm ről...azt is leszarta
-
HunGeri1999 #7377 Azisjó,hogy mindenki TierIII-as német tankokkal akar menni,ígyha véletlenül tigrissel támadna kedvem menni,5-10 perc várakozás mire bedob egy csatába :/ -
vajakos21 #7376 Sim pályán szerencsére nincs ilyen.De talán kitalálnak erre valamit