37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor
    Nem tesz semmit, annó mi is hülye kérdésekkel kezdtünk.
  • Malarki
    Tegnap nekem is volt ilyen, csak még durvábban. PzIIIE-vel dombról lefelé 63-mal csapatok, szembe jön egy T-34, szemből egymásnak mentünk és én konkrétan átrepültem a tornya felett :D
  • HunGeri1999
    Oks,köszi :) És bocs a hülye kérdéseimér:)
  • bgabor
    Az.
  • HunGeri1999
    Amikor az ellenség fölött csak egy piros csík van,az bot?Mert a nevét nem mutatja csak egy piros kis csíkot o.O Azthiszem,mégcsak T26-on láttam.
  • VéeSZ86
    Igen, a tüzérséget én is magamra hívom ilyenkor, hátha megpusztul.
    A tegnapi epic moment az volt mikor ráhívtam a tüzérséget az ellenre, és az artival sikerült leszednem egy baráti repülőt. Írta is a srác, hogy mi a fene történt, nekem is gúvadt a szemem.
  • Toby0501
    Ez valahogy kimaradt.
  • gezu1025
    Ez nem is vicces. :D

Az a vicces amikor a kv2-őt métereken át tolja a bot pz2, majd vígan megy tovább xD
  • Gottfried
    Ja,hát ezen javítani kell majd mert azért az vicces hogy egy 14 tonnás light tank felemel egy 23 tonnás pzIII-at.Ráadásul még csak nem is sérül ilyenkor.
  • flashpointer2
    mármint a 391-re ment válaszként
  • flashpointer2
    Hát ezt az összes láma csinálja amelyik viszonylag lapos vagy ferde fronttal rendelkezik, mikor ez van már küldöm is az artit saját pozícióra, dögöljön meg ő is, de néha mikor a szerencse velem van csak ő pusztul:D

• Ninju
    Te se olvasol gyakran híreket igaz? :)
  • Megamax
    http://warthunder.com/en/news/561/current/
  • Toby0501
    Ash River, a tactical map pedig ismert bug, bugot pedig nem posztolunk, csak official fórumra.
  • sulouos
    Ash River? Azon van egy vörös híd, de én ilyen részét még sose láttam.
  • vajakos21
    sztálingrád
  • Gottfried
    Középen hátul látszik a vörös híd ami egyik oldalon végig fut.A pálya nevére a fene sem emlékszik.
  • sulouos
    Azt látom, de akkor melyik térkép ez? Nem ismerem fel a képről, se a színekről.
  • Gottfried
    A fenét,csak a minimap a repülősé.Ott nyüzsögnek rajt a tankok középen.:D
  • sulouos
    Ez most tényleg új térkép? Nem ismerem fel erről a képről.
  • Gottfried
    Utolsó csata ma,belépek és látom hogy van új map.Hú de megörültem neki!! Aztán olyan ismerős lett minden.Kiderült hogy a repülős minimapot adta be(gondolom csak azért mert az utolsó csata volt és már éppen lejárt az event).Aki éppen most ment először,az nézhette hogy hol van. :D

• Dewri
    Igen, ez sajnos probléma. Kíváncsi vagyok hogyan oldják majd meg a nyílt szerveren. Nyilván a média hatása, hogy mindenki Tigrist és Párducot akar, pedig a KV-85 és az IS is nagyon ott van...
  • vajakos21
    Akkor irány a reptér :)
  • PiciPanzer
    Pont meglett, kipróbálni sajnos már nem tudtam élesben.

• VéeSZ86
    Egymás után két rb-n is találkoztam azzal a remek taktikával, hogy belémrohan a stuggal, én felborulok, aztán szétlő... Rohadt zavaró, remélem az ütközés fizikáján javítanak majd. Nem hiszem hogy olyan könnyedén repkednek a tankok ütközéskor, valamint a belémjövőnek nem lesz semmi baja.
  • vajakos21
    3 szor gyújtottam ki a KV85 -öt mire leégett. Kilőttem egy t34-et,ő kigyújtott.Ha lett volna porral oltó,én továbbmegyek
  • Glo
    Na ja, de ha már porral oltó kell akkor úgyis mindegy :D
  • vajakos21
    Alap géppel elég sz.vás itt is bemenni..még egy nyomi porral oltó sincs
  • Glo
    Meg kell nézni hol vannak a gyenge pontjai. Nekem ez eddig bevált, ami átvitte az oldalsó páncélt az fel is robbantotta. A pzIII 50mm nem vitte át sajna...
  • Susarc
    danke! bár ezeket gondolom egy jó hónap mire kitapasztalja az ember :P csak meglepődtem mit kibr
  • gezu1025
    Én a magam részéről a sorban a 2. stug, hosszu 75miliséről beszéltem.

Konkrét eset: távolrol nem tudtam átlőni. Közelebrről lőttem 2őt bele, sérült ez-az, majd kilőtte a crewt a 2. lövésével. AB volt a másik szerveren, végtelen spawnnal, szóval ez még megismétlődött 10x. Én 15x haltam azon a mecsen, ő 2x.
  • Glo
    Torony hátulja, oldalról. Instant ammo rack robbanás.
  • Kollati
    A stug alap lőszerének 45mm a max átütése, jó hogy nem viszi át a KV 75mm front páncélját. Tessék a rövid csövű fegyverekbe HEAT lőszert használi, pont erre találták ki...
  • Sherman0070
    Áh az semmi én 30-at lőttem T50-be hogy meghaljon (közvetlen mellette voltam és az oldalát soroztam)
  • gezu1025
    A kv-nak ilyennek is kell lennie. Bár azért a stug 75mm-esétől pont elvárnám, hogy legalább 50%-ban átvigye, a jó helyeken.
  • Susarc
    jaja lőttem a motorteret a torony alját a lánctalpakat... 12x lőttem meg csak én :D
  • gezu1025
    Torony és a test találkozásánál kell lőni. Illetve seggbe nem 1x egy shotoltam pont azzal a stuggal. De messziről gyakorlatilag sérthetetlen azon a szinten.
  • Susarc
    KV1 ez milyen jármű ez? 5-en lőttük közvetlen közelről...,de azon kívül,hogy néha lánctalpat javított semmi baja nem lett...ellenben kilőtte mindegyikünket....én 75mm-es anti tank lőszerrel lőttem 50 cm ről...azt is leszarta

• HunGeri1999
    Azisjó,hogy mindenki TierIII-as német tankokkal akar menni,ígyha véletlenül tigrissel támadna kedvem menni,5-10 perc várakozás mire bedob egy csatába :/
  • vajakos21
    Sim pályán szerencsére nincs ilyen.De talán kitalálnak erre valamit