37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lexlutor #7135 azert tobb bottal lehet segiteni a helyezten. a repulosben ez azert mar mukodik, es nem kell tier1ben tier3al jatszani. -
AB egy nagy szégyen tier I-II-ben. Igaz én élvezem a sok kezdőt T26,PzII-őt pusztítani a PzIII M-emmel
(RB-be tolom de szeretek néha AB-ban trollkodni
)
-
bgabor #7133 Te mi a fenéről beszélsz, kis butuskám?
A játék jelenleg zárt teszben van, alig van játékos. Live szerveren, ahol csak eventben lehet most menni, még annyi sincs. Ha liveon játékhoz sorbanáll mondjuk RB eventen 4 darab tier1, 3 db tier2, 5 db tier3 és 2 tier4 játékos, akkor mégis hogyan csináljon abból a meccsméker igazságos meccset mondjuk egy tier1el játszó számára? Vagy várakoztassuk akkor az embereket 40 percen keresztül, amíg 30 darab tier1-es jeletkező beáll a sorba? Használd már az eszedet egy kicsit.
A világ árnyaltabb ám jóval, nem rakásszarra/kurvajóra oszlik. -
Amaymon #7132 MM javulni fog. AF-ből kiindulva talán 1 év alatt elfogadható állapotú lesz.
Aki penge éles balanszra vágyik irizáló effikkel az szerintem fel se telepítse a klienst.
-
twi452 #7131 na az ami még bármikor változhat :D lehet minden rp-hez hozzácsapnak egy 0-át még :D -
Ja csak a mm nem gyengén rakás szar.. -
flashpointer2 #7129 Oh akkor nem is olyan lassú a fejlődés. -
twi452 #7128 arányosan csökkentve van a bevételekkel, árakkal együtt h ne zavarjon be a live-ba :) -
flashpointer2 #7127 Vajon csak a teszt miatt ilyen kevés RP-be kerülnek a tankok a liveon? -
twi452 #7126 tier 4-ben 6-7
tier 5-ben 4-4 tank van
szóval induláshoz elég, mindennek van elég ellenfele :) -
Amaymon #7125 Mind amit be akartak tenni? Nem hasonlítottam össze a tervezettet az eddig megvalósulttal. Ha igaz, akkor a szokásos hirtelenséggel, bumm bele át fognak váltani open-re nemsokára. -
twi452 #7124 készen vannak nem? event-ben ott van az összes nagy dög is :) -
Amaymon #7123 Nem a map-el van baj, azzal tudom, hogy nem lesz legalábbis SB-n. -
Amaymon #7122 Az a baj hogy, amint kész vannak a high tier tankok utána ez napok alatt open lesz. -
bgabor #7121 Nem negatív következtetések. A tankos rész tökéletesen működik és tarolni fog ha kijön. A pályák számán/fajtáján kívül minden egyéb aspektusa teljesen vállalható már most is. A repülős szintén nagyon szuperül máködik. Egyszerűen csak nem hiszem hogy a kettő megfelelően vegyíthető lenne úgy hogy az mindenkinek jó legyen.
A hajók pedig, a maguk 40+ kmes lőtávolságával és akár 400mm fölötti űrméretű, területet pusztító gránátjaikkal se a tankokkal, se a repülőkkel nem ereszthetők össze a jelenlegi kondíciók mellett. Szerintem.
-
Nem vagyok a CBT -ben így nem tudok első kézből hozzá szólni, de mint írtátok nincs csak 1 nagy pálya, a többi készül.
Nem kell (pláne ilyen negatív) következtetéseket levonni egy ZÁRT bétából... -
bgabor #7119 Én se láttam be sohasem, hogyan lehetne ezt a közös repülő-tank dolgot úgy kibalanceolni úgy hogy az mindenkinek élvezetes legyen. Szerintem vakvágány.
És most akkor képzeljük hozzá milyen balanszos lenne a közös hajó-tank-repülő event. Szerintem jobb ha gyorsan elfelejtik. -
vajakos21 #7118 Bejön a nyilt,szerintem megnö a repesek száma,(sokakat nem érdekel a gf se a tesztelgetés)ill a vegyes gf/af squadok száma.De valóban sim mapon lesz igazán jól kihasznàlható. -
Amaymon #7117 Amíg nincs szeparálva az SB map AB/RB map-tól értelmetlen szerintem is repülővel bemenni. Pár kört meg kell tenni az ellenfél felett, hogy betájolja magát az ember. RB mapokon ez kivitelezhetetlen. AA miatt 99%-os a halálozási ráta :) Nehezíti az egészet még, hogy hasra ütök 4k lion javítású gép ha kilő 2 tankot, azért kap ~1000 lion-t.
Kurszk az nagyon jól balanszolt, percek kérdése a hadszínteret elérni (nincs foglaláskor kidobott 3 tank) és a nyílt terület ellenére sem egyszerű megpillantani a célt. win-win mindenkinek. Az ai túl sok, több játékos kellene. Egyelőre a vegyes eventek AF felől tekintve csak és kizárólag fun-ra valók feltéve ha az említett mapon zajlik.
Túl kevés játékos/oldal miatt kicsi valószínűséggel alakul ki kő-papír-olló. Magyarán nem éri meg bevinni egy fightert, ha az lelőhet jó esetben 1-2 attacker/bombert. Az se garantált, hogy az ellen oldalon egy AF belépne. Ha így marad akkor ez kevés az élvezetes vegyes eventekhez. Menjen minden inkább külön, felesleges összekavarni. Soha meg nem térülő energiát, erőforrást emészt csak fel a fejlesztőktől, aminek a játékos látja később a kárát. -
Ha tankokkal megyünk első dolgunk lemészárolni az AAA-kat :D Általába Karelián csak abból 4-5öt pusztítok el az elején :D -
vajakos21 #7115 Kurszkon jó lehet ott nagy a nyílt tér(csak ki kell fogni).A többinél sürü az erdö és az aa.Jungle még a tengerfelöl ok.A fövenyen téblábolnak azért tankok és belátható.
Kiszedik a légvédelmet,csak nem igazán számit.Pilkanatok alatt átreppen az ember a csatamezön,és olyan aa-t találsz amit a tankok nem is látnak.Én il2,109 f2 ,pe3 és d5-el találkoztam.De biztos jó a kacsa is,föleg ha valami kempelöt találsz.Ezért bízom a bombában,azért ha bemozdul is az 500kg mèg kiütheti.
Tegyél fel képet ha lösz vele tankot.Megnézném a tank szemszögébōl.Meg persze ha vannak jó tapasztalatok/tippek.
Érdekes amúgy hogy tegnapi patch után jobb az fps földön mint levegöben.(azt nèha nem èrtem hogy làtnak meg erdö közepèn gubbasztva) -
Ninju #7114 Én még a Nightly-n próbálgattam. Időnként feltűnt 1-2 arc aki repkedett AR-2-vel. Tegnap a mi csapatunkban volt valaki kacsával TierII-ben. Nem volt sok killje, talán 1 vagy 2. A végére le is szedte az AA.
Nekem egyébként az a tapasztalatom, h repülővel érdemes várni 2-3 percet mielőtt berepülünk a csatamező fölé. Addigra picit ritkítják a tankok az ellenséges AA-t. Nekik is extra pénz. -
Glo #7113 Kacsát próbálta már valaki? Ahogy néztem nem sokan hozzák a légvédelmi GAZ-okat, de nincs is sok humán repülő SB-n. -
sulouos #7112 Én a múltkor ki is lőttem a nightly szerveren a Pz III E-jét a T-28 srapnel lőszerével :D
Nekem is fenn áll ez az átlátszó felszín dolog, bár így könnyebb meglátni az ellent. Persze közben Kubanon beesek az 5m mély vízmosásba, és 3 percig javítok utána :D
Egyébként a Pz III-asokat nem kell félteni, tegnap több 34-85-öt is kibeleztem az L-el, első lettem a hosszú ágyús Jagdpanzerek meg a Tiger mellett is :D -
bgabor #7111 Az életben is olyan magas mint a videókon?
-
vajakos21 #7110 Ju87 jó. Bf110 jó aa ellen,de tankot nehéz eltalállni.Most Jungle-n javítok .Egy Kv már kiment.szikla mögöt gubbasztott :)Biztos örült... -
twi452 #7109 durvábbak mint a reptér mellettiek főleg azért mert szét vannak szórva és baromira nem látni fentről csak amikor lőnek és általában az már késő :D
úgyhogy ezt tesztelje az akinek kötélidegei vannak :D -
twi452 #7108 most beengedett jungle-re is.. igaz totál félredobtam az összes bombát..xD
de láttam Grmlz-t :P :) -
Caterpillar #7107 Én szóltam előre... 
-
twi452 #7106 3-an voltunk repülővel... mindenkit lemészárolt a légvédelem lol
ez így mégsem akkor fun :D -
twi452 #7105 simán seggbe lőtt az AAA az első áthúzáskor..xD -
vajakos21 #7104 AA brutál -
twi452 #7103 na bent vagyok karelian su-2vel :D -
vajakos21 #7102 Kuban is megy:) -
twi452 #7101 a végén kiderül h csak engem szivatott a jungle-vel és amúgy mindenki mást beenged :D -
vajakos21 #7100 Kareliara is beenged...bár az erdős így találomra megy kicsit -
engem bedobott és piríthattam végre rendesen. ^^ ma örömmel ültem fel a gémtől :) -
twi452 #7098 kurskot még nem is láttam a live-on :D
de hát így elég lutri akkor a dolog :D -
vajakos21 #7097 1 t34 ,1 aa...egy pár hit..aztán leszedett a légvédelem :) Ju87d5 -
vajakos21 #7096 Kurszkra beengedett...ép szálldogálok :)