Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #7300 Én szerintem nem a német tankokkal van a baj, hanem egyszerűen nem érzékelteti a játék a valós arányokat. Arcadeban nem érdekel mi lesz, de RB-ben és SB-ben ne tessék már a T-34eseket 1:1 arányban Tigrisekkel és Párducokkal összevágni mert nevetséges lesz a végeredmény, mint az most is látható.
Ha ugyanannyi tankot akarnak a csata minkét oldalán, akkor a 16 tankból engedjenek be három Tigert és három Panthert maximum, a többi legyen más, PzIV meg TD. Vagy ez, vagy tessék a 16 német játékossal szemben 24-30 orosz játékost beállítani.
Azt nem szabad megengedni, hogy mivel minden seggfej csakis Tigrissel meg Párduccal szeretne menni, ez megborítsa a játékegyensúlyt meg még a várakozási időket is. Ezt gyorsan fel kell ismernie a Gajinnak, mert a mostani "megoldás", hogy német oldalon várakozik többszáz játékos Tigrissel meg Párduccal, orosz oldalon meg vár tizenöt játékos összesen, nem fenntartható.
Csakhát az az igazság hogy én a fejlesztők észbeli képességeivel kapcsolatban igen szkeptikus vagyok már. Repülős részben amit művelnek folymatosan, az sokszor elképesztő. Például ott a lehetőség, hogy event csatánál limitálják az egyes gépek számát, amit csatába enged a gép.
Erre a Ruhr vidéki event csatánál engedélyezik a Me-262esek meg a He-162esek bevitelét számkorlátozások nélkül, túloldalon kizárólag propelleres amerikai gépek ellen. Eredmény: Az event indulása után húsz percel nincsenek sorban álló amerikai játékos. Na, ezután a fejlesztők ugyanezt az event csatát beküldték még vagy hatszor változtatás nélkül.