War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Simán lehet én emlékszem rosszul.
Nekem elég régen volt egy olyan eset, hogy egy elõttem jobbra haladó KV-ról lepattant egy lövedék, és abban a pillanatban a KV felõl kaptam egy lövést. A KV nem felém nézett, és az õ irányában ellenség nem lehetett, mert már majdnem a térkép szélén voltunk. Lehet valami bug volt.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Én valahogy úgy emlékszem, mintha azt mondták volna valamikor a fejlesztõk WoT-ban, hogy a lövedék "kötve"(bound) van ahhoz a tankhoz, amit eltalál. Lepattanás után ezért nem lehet(ett) másik tankot eltalálni. Mondjuk 1 éve nem játszottam vele, nem tudom ezen változtattak e valamit.
Onnan tudom, hogy a velünk szemben lévõ ferdi kilõtte a mellettem lévõ tankot és én is elpukkantam. Egymás mellett álltunk.
A D és A szériás Panthereknek a lövegpajzsa íves, és a löveg alá érkezõ lövedéket pont a test gyengén páncélozott tetejére irányítja, amit vagy átüt, vagy csak felrobban és kiüti a löveget. Ezt a G szériában a lövegpajzs alsó részére kialakított "szakállal" orvosolták.

Szerintem mûködik, elég jól le van modellezve a lövedék mozgása. Az, hogy a lepattanó lövedék mást is eltalálhat, pedig még a WoT-ban is benne van. 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Az mi ha szabad kérdeznem?
Hoppá errõl lemaradtam <#zavart1>

Azt tesztelte már valaki, hogy a Panther shoot trapja mûködik e a játékban?
4730. hozzászólás.A társa ölte meg igazából a kiírás szerint.
Honnan tudod, hogy nem ment át? Magától csak nem robban fel, már csak ha a tüzérséget vesszük alapul, telitalálat nélkül még a láncot is nehezen rongálja meg (legalábbis a videók alapján)

De nem ment át a gránát, mellette lévõ tank egyszerûen felrobbant.
Sherman0070
Ez csak arcade battle 😄 Majd realisticbe kell megnézni mennyit bírnak a tankok 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Attól hogy átmegy az elsõn a gránát, és megáll a másodikban. A valóságban megesett, és tudtommal a játékban is lehetséges.

lehet tengeri blokád alatt tartják gaijint <#beka3>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Coral Springs
Biztos elfogyott a Gaijin -nál a vasérc, így mûanyagból gyártja a tankjait.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem,írta a játék oldalt,hogy a társa gyújtotta meg mikor felrobbant.
Ilyen volt nekem is, egymás mellett álltunk, ferdi kilõtte a mellettem lévõ tankot, aztán pukkantam én is, kicsit furcsának találtam.
Nem biztos, a lövedék át is mehet az egyik tankon, hogy közvetlenül kilõke a másikat, és az elsõ tank mondjuk kigyullad, akkor lehet hogy két tankot is kilõhet egy lövéssel.

Rájöttem,hogy a megsemmisített robbanása gyújtja meg a társát ami kicsit fura azért.
Megnéztem Baron éjjeli felvételét,és érdekes.Nem egyszer van,hogy az ellenbõl 1 tank 1 lövéssel 2 tankot semmisít meg egyszerre.Kiváncsi lennék mitõl robban fel kettõ tank.
Jah tényleg,rosszat néztem.
Coral Springs
Láttál te crew skill pontokat külön a repülõkhöz, külön a tankokhoz ? Én annyit láttam hogy volt 16 skill pontja a példának bemutatott crew -en, amit mindkettõre elkölthetett volna elvileg.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Köszi!De sajna a vidibõl nem úgy tûnik,hogy érdemes lenne gyûjteni az XP-t mivel nem közös. 😞
Coral Springs
Azt takarja hogy majd a repülõk mellett tankokat is elvezetnek. A skill pontok kiosztásnál pedig lesz egy opció a tankoknak is.

Az a jelenlegi felállás szerint mit takar,hogy közös a crew?Ha gyûjtöm nekik az XP-t akkor majd elkölthetem a tankokhoz náluk mikor megérkezik az open?
Coral Springs
Teljesen együtt, tulajdonképpen a játék ki lesz majd bõvítve a tankokkal. A research tree -ben lesz egy Army és egy Aviation fül, a crew pedig közös.

Van egy fórum posztban egy link "Instrukciók" néven - ami nem elérhetõ, amíg nincs aktiválva az accod CBT-re.
Szerintem majd jön az e-mail, hogy aktiválták az accod, akkor majd meg tudod nézni a külön kliens letöltésére vonatkozó instrukciókat (legalábbis szerintem így lesz). A legjobb, ha be is linkelik a levélbe a fórumposztot.
(Én is alig 10 perce vettem meg egy csomagot, aztán egyelõre erre jutottam. Ha valakinek vannak tiszta és biztos információi, akkor átadom neki a helyet 😄 )
Gottfried
Valahol mintha úgy láttam volna hogy egyben vannak és ki lehet választani hogy tankkal vagy repcsivel akarunk e menni.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Megint egy kis segítséget szeretnék kérni,mivel az angol tudásom némileg hiányos. 😄

Megvettem a sörmi kezdõ csomagot.A leírásból úgy vettem ki hogy úgy február közepéig bekerülhetek így a zárt bétába.
Arra lennék kíváncsi hogy ez hogy megy.Gondolom küldenek egy meghívót vagy kódot.Ez után mi lesz a teendõ?Le kell szedni majd új klienst vagy a repülõsben lesznek a tankok is?
(ha nagy hülyeségeket kérdeztem,akkor sorry!! 😊)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Üdv!😊 A gépigényrõl tudtok valamit mondani? Amim van: dell inspiron i5 2410m, 4 gb ram, gt525m vga. Mire számíthatok? A repülõs viszonylag szépen elmegy, csak az nyílván más amikor a levegõben vagy szinte tereptárgyak nélkül, meg amikor csörtetsz át a tökön-paszulyon keresztül, rengeteg fa, bokor, levelek stb-stb.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Torzonborz
Egy kliensben lesz .

Ízlés kérdése, akinek tetszik a wot úgy ahogy van annak nem biztos.

Aki egy picit több realitásra vágyik annak biztosan.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

PLaci
Jobb mint light tankokkal scoutolni... 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ozzyehh
Srácok arra lennék kíváncsi, hogy vajon külön kliens kell majd a ground forces-nak vagy egy kliensrõl fog menni mind az airforce mind a grund és ki lehet majd választani, hogy melyiket akarom tolni? nem tud valaki errõl valami infót.. csak érdekelne, hogy hogy oldják meg.. és egy másik kérdés, hogy jobb lesz e mint a wot?😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Úgy olvastam, hogy ezt késõbb megtiltották, mert sokszor lerontotta a tank álcáját, annyi jelzés volt rajta 😄

ximix

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

NAmégegyszer 😊 png nem koser

ximix
OFF
Igen elnéztem , a JTiger belsejérõl volt egy kép amin kicsiben úgy nézet ki, mintha egyesített lõszer lenne nagyításban már láttam hogy külön vannak.

A rejtély megfejtése avagy miért szerették a németek a hosszú lövegeket.😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A 128-as nevek

A128-as lõszerek

külön vitték a csövet verzió
http://weapons-of-war.ucoz.ru/publ/flak_40/41-1-0-486

Volt amikor lehetett, de itt a tankokat tesztelik, nem a repülõket a tankok ellen 😊

Szóval aki nagyon akar az mehet kétfedelûekkel.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

He-51nel komolyabb gepeket lehet bevinni? Entak tiger2 videoban csak olyan latszott.
Ami valljuk be ésszerû kritérium, elvégre béta és tele van bugokkal (ami nyilván normális) a sok okos meg még azt hinné, ez a végleges produktum...
Olyan videókat/képeket nem lehet közzétenni ami direkt a hibákra koncentrál illetve negatív színben tünteti fel a játékot 😊
De úgy tudom,lehet feltenni vidiket,meg képeket bizonyos korlátok közt?Vagy annyira félnek,hogy valami nem oda illõ kerül bele ezért nem tesznek fel inkább semmit?
Coral Springs
Azóta ez már enyhítve lett, bárki megoszthat képet és videót.

Coral Springs
Õket kapta fel a Gaijin, azt csináltak celebeket belõlük. A Grmlz mondjuk nem tartozik ebbe a körbe, neki a csatornája sincs kiemelve hivatalosan. Azért bírják sokan mert a tutoriáljai mindent visznek, egy roppant értelmes ember, nem játssza az agyát mint ez a Phly, eNtaK és társai. Õ magának szerzett nézettséget. Akit preferálok még az a Jingles, neki TGN -es múltja van. A többi meg tényleg csak egy celeb, de javítsatok ha valamit elírtam.

ximix
Lejjebb írta valaki hogy a béta EULA-ban voltak feltételek amit ha megszegsz pápá, lehet õk kértek engedélyt rá?
A WT részérõl érthetõ, hogy komolyabb játékosokat akarnak csak zárt bétára akik észrevételeikkel segítik a fejlesztést vagy reklámozzák õket kulturált formában.
Azt nem értem mért csak szinte Entak/Baron/Grmlz videókat látunk.Másoktól alig találok valamit.

Nem néztem, WT fórumon azt írták, hogy már nincs bent akkor félreinformáltak.

WoT: Nishizumi77

RB elérhetõ, elõbb írtam, hogy mennyivel jobb mint az arcade.
Azért mert RB nem elérhetõ.

WoT: Nishizumi77