11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • lammaer
    Ezt már sokszor körbejártuk, ha valóságban akarnék tankozni akkor jelentkeztem volna az amerikai hadseregbe. VAgy méginkább az izraelibe vagy az oroszba, mert azok használják is a tankokat.

Minden játék a realitás absztrakt leképezése, a HPnek is megvan a maga helye és értelme még ha nem valósághű is
    Teganp ecseteltem, hogy pl számomra egy WT:GFes célzási rendszer HPval lenne az ideális játék, némi valódi modulsérüléssel. Ezel megszűnne a randomisten, ami ugyanúgy itt van a WT:GFben is, csak itt is megpróbálják kimagyarázni hogy ez pontosan ki van számolva és modellezve. Aztán meg elismerik hogy kb minden ammorack :D

Ja, és az én ideális játékomban WT:GF féle artizás lenne (mert az szerintem tényleg tökéletesen megvalósítja azt amit a WG akart elérni csak mellélőtt - a kempereket meg lehet mozgatni vele, de nem csatadöntő tényező) de mindenképpen REPCSIK nélkül.

Szóval én összelopkodnám a két játékból a jó elemeket :D