Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Big Blaster #25559 Ritkán halálos a kamikaze támadás, de sok kárt tehet a tankban. Meg sokszor csinálják azt, hogy becsapódás előtt oldja a bombákat, és ha az ütközés elviszi a láncodat, nem tudsz lelépni a bombák elől. Én nem vagyok ellensége a repcsiknek a GF-ben, de valahogy ésszerű és reális keretek közé kellene terelni ezek használatát.
Valamikor réges-régen sokat játszottam egy népszerű WWII játékkal. Ott is tankoztam legszívesebben és már ott is az volt a gond, hogy a repülők folyamatosan terrorizálták a földi egységeket, ezzel teljesen tönkretéve a játékot. Nyilván ők örültek a sok ingyen frag-nek, de én sokszor a pokolba kívántam őket. Sajnos a WT:GF is kezd ebbe az irányba elmozdulni, ami elég szomorú. :-(