7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#712 Háát, ha tudnánk, hogy maga a játék amúgy szuper lesz, és a DLC tartalmak is szuperek lesznek, és nem lesz minden tele csalókkal, még azt mondom teljesen igazad is van :)
Csak nehogy ez a játék legyen a Destiny csúfos unokatestvére ... ahol valag pénzért eladtak nekünk egy félkész játékot. Bár ha a loot olyan lesz, mint a bétában, akkor már rosszabb nem lehet :) -
#711 nem igazán láttam sehol máshol GE-t (KonzolVilágnál és KonzolokSzervizénél nincs, utóbbinál biztos nem is lesz, megkérdeztem őket), de az a +6k a sima verzióhoz képest megéri szerintem
persze igaz a Steames példád, de eddig úgy tűnt, hogy ez online exkluzív tartalom lesz (csak Uplay/Steam árulja), de akkor úgy látszik, hogy pár kivételezett kap majd fizikai verziót is, ráadásul sokkal jobb áron
amúgy az 576 körülbelül 1 ezressel szokott drágább lenni a konkurenciánál, de olyan sóherek, hogy még a házhozszállítást is kifizettetik veled (990Ft), a többi bolt lenyeli inkább előrendelésnél, aminek igencsak megvan a maga vásárlómegtartó ereje
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2016.02.02. 17:14:42 -
#710 Steamen minden drágább, mint 'magyarba' :) Steamen minden 18k-ba kerül, ami itthon 10k :)
Amúgy Gold editiont máshol nem is árulnak? Az 576 nem éppen a 'jó' árairól ismert :) Náluk a konzolos alapjáték is 21k helyett akciósan 19k ...
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.02.02. 17:09:38 -
#709 csak szólok, hogy 576-nál van FIZIKAI Gold Edition 19k-ért (alapjáték + SP), amihez járnak az előrendelői ajándékok is a készlet erejéig!
ugyanez Steamen 29k -
#708 Kulcsot simán NPC általi halálkor is dobtam .. amit előtte roguetől szereztem.
Kíváncsi leszek ezek a named NPC-k később milyenek lesznek, mert brutálisan le tudnak darálni egy mp alatt, néha még a taktikázás lehetőségét sem látni, mert amin los-ban vagy, már kapod tőle a szart.
Egyszer besétáltam egy terembe, ahol hirtelen vagy 5 piros felkiáltójel jelent meg, és végem volt, egyszerre megszórtak, instant halál :) -
#707 Mondjuk ha jó tárgy van nálam akkor nem fordítok hátat senkinek :)
De még mindig jobb, mint DayZ és hasonlók, ahol mindened bukod ... szerintem akik a DayZ-hez hasonló játékokon nevelkedtek, azoknak itt alig van veszíteniavaló. Mennyit tettem én bele anno hasonló játékokba, ehhez képest ez smafu :D -
#706 Ha DZ-ben halsz meg akkor az ott szerzett cuccaidat, dz pénzt dobod el ill valamennyi dz xp-t. Rogueként (erre vonatkozik a tooltip a töltőképernyőn valószínűleg) nálad lévő kulcsokat aminek a mennyisége a rogur szintedtől függ.
"When a player dies in a Dark Zone he loses 3 things: some DZ credits (cash), some Rank and Access Keys (if he was carrying them). The amount of keys a player can lose depends on his Rogue Stage. If he was at the highest 5th stage he may lose 2 or even 3 keys! That’s why you should always hunt Rogues. Killing them may reward you with a bunch of useful things." -
#705 de várj,ha Rogue vagy akkor messziről világítasz,nem?Főleg ha még be is scannelnek. -
#704 Én kétszer lettem Rogue, mindkétszer véletlenül. Az egyik instant halál volt (rám fordult a tömeg), a másik esetben meg végigkergettek a mapon, míg el tudtam bújni, és még akkor is várnom kellett vagy egy percet, mire letelt rólam. 1-1 ártatlan, mellé sikerült lövés miatt. Na ez a marhaság. Persze, aki azt élvezi, hogy szívatja a másikat, annak nagyon is tetszik ez a verzió, meg a cheat lehetősége, de a nagy többségnek nem fog sokáig örömet okozni. -
#703 Az volt a legmagasabb szintű elérhető cucc a bétában szóval gondolom mindenki arra ment tényleg.
De abban tévedsz Forolto, hogy egyedül a DZ -ben izgalmas lenne... TELJESEN ki vagy szolgáltatva mindenkinek a DZ -ben ezért ez csak egy nagy szerencsejáték inkább. Nem tudom érted e, hogy a melletted kocogó nem rogue játékos egyszer csak úgy dönt, hogy jobb hely lesz ez nélküled és ledarál mielőtt egyáltalán felfognád mi történik veled. Ha ilyenkor elvesztesz egy jó tárgyat akkor az már neked amúgy tök mindegy később lenyomták e más játékosok a csávót vagy nem... -
#702 Gondolom mindenki arra ment rá, mert az ha jól láttam majd dupla DPS volt minden másnál. -
#701 Volt egy vendor a DZ -n belül aki egy sárga shotit meg egy Scar-H -t árult. -
#700 annál izgalmasabb lesz DZ-ben kalandozni.Egyébként esett valakinek sárga loot? -
#699 Amúgy ez a játék megint nem a magányos farkasoknak fog kedvezni. Amint van 2-3 cimbora, akik gyakran tudnak közösen játszani, máris nőnek az esélyek.
Én a munka, család, egyebek mellett örülök, hogy tudok játszani, nemhogy ezt még le is egyeztessem valakivel időben :D -
#698 Nem mondom, hogy sokszor, de volt, hogy még sikerült felakasztanom :D -
#697 Micsoda egy őrült mázlista vagy, hogy ezt megtapasztaltad! Én leginkább azzal foglalkoztam ilyenkor, hogy respawnoltam... XD -
#696 Ráadásul a lövések miatt ugrál vissza a csúszka, azaz még remeg is a kezed a felakasztásnál :) -
#695 Igen csak csinálják meg úgy a dolgot, hogy a rogue is kockáztasson valami komoly dolgot ténylegesen mert a mostani rendszerben csak aki rászánta az időt, körbeszaladta hússzor a hülye DZ -t lenyomta az elit mobokat és végül talált egy rohadt lila pisztolytáskát!!!! :) Csak az kockáztat valamit igazából.
Bevett taktika akkor támadni a másik játékosra amikor az elkezdi felakasztani a tárolót a kötélre mert egy átlag DPS -el is simán kinyírod annyi idő alatt amíg végleges lesz a művelet, tényleg kb. 5 sec. Mondom, aaaaaannyira fair ez a játék, hogy csak na!
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.02.02. 15:36:10 -
Daermon #694 Nem, hisz akkor már nincs nálad.
Kampóra rakni kb 5 sec. -
#693 namost,ha már a kampóra raktad a cuccot akkor is elveszíted,ha utána megölnek? -
#692 valami kell, hogy izgulj kicsit mielőtt vinnéd ki a cuccokat nem?
ha simán ki lehetne hordani a cuccot az nagyon gagyi lenne -
#691 addig mind szép és jó amig erre számítasz és nem vagy egyedül vagy nincs nálad semmi DZ loot.:P -
#690 Amíg szemtől-szemben fair harcban próbálják tőled elvenni a cuccot addig tényleg megvan az izgalom a dologban, egyetértünk. De ha miközben akasztanád fel a csomagot a helikopterre és közben egy gránát+lmg kombóval tehetetlenül instant elfekszel kicsit más gondolatok jártak a fejemben! (igen konkrétan a fejlesztők édes anyukájának foglalkozását találgattam magamban...) XD -
Daermon #689 Ó igen :) Ettől szép ez :) -
#688 Látszik, hogy nem játszottál a bétával! Én konkrétan azt KÍVÁNTAM bárcsak egy célkereszt lenne inkább a fejemen! XD -
#687 bazzze,mintha célkeresztet raknék ki a fejemre.:P -
#686 Rendben akkor kifejtem... :D A DZ -ben talált cucc nagy része nem magas szintű ritka tárgy. Szóval ahhoz, hogy találj egyet ami tényleg ütős elég sokat kell farmolnod és aztán lehet, hogy ugrik egy rogue játékos miatt. Tehát így értettem, hogy egy tényleg jó tárgy megtalálásába sok időt kell ölnöd. Egy alacsony szintű cucc meg csak pénznek/alapanyagnak jó úgyis.
Ha fellősz egy rakétát konkrétan bejelöl a HUD -on a többieknek, szóval... XD -
Daermon #685 Mindenki :) üzenet is jön róla :) -
#684 kérdés:milyen messze látszódik el,ha fellősz egy rakétát?Gondolok arra,hogy mennyien látják,hogy hívsz egy helikoptert? -
#683 "Aki viszont akár órákat tölt el bent az NPC -k farmolásával az a TELJES KERESGÉLÉSSEL TÖLTÖTT idejét kockáztatja közben."
Ezt nem is értem. Ki kell küldeni a cuccokat és ennyi. Én folyamatosan küldtem ki, alig veszítettem el valamit. Ha kettő cucc volt a zsákban, akkor kettőt, ha több, akkor többet. Sosem vártam meg, h tele legyen. Ti nem ezt csináltátok? :) -
#682 Már lehet tudni hogyan működik a crafting a játékban.
Crafting in The Division: Full Guide
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.02.02. 15:13:04 -
#681 Gondolom a crafting rendszerről nem volt semmi. -
#680 "Ha véletlenül lettél Rogue, akkor általában annak bizony halál a vége, mert nem is számítottál rá."
Ez nem igaz ... lettem már rogue, kivártam amíg letelik az idő, és mentem tovább. Kivárni meg sokféleképpen lehet, célszerűen fedezékbe vonulni, futni, stb. -
#679 Ahol játszottunk az a végleges map csak lecsíptek belőle egy relatíve kis darabot:
-
#678 Nem az volt, hogy nem így fog kinézni a térkép, és nem így fog kinézni a DZ sem? Ez egy betara villantott állapot, nem? A véglegesben variálnak egy csomót.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.02.02. 14:56:29 -
#677 NEM, dob el SEMMIT a rogue játékos meg SENKI a saját tárgyai közül! Ez egyenlőre tény. Persze változhat, de most ez van és kész. CSAK és kizárólag a DZ -ben szerzett lootot dobod el amikor meghalsz a DZ -ben, de az azonnal szabad prédává válik mindenkinek szóval visszaszerezni közel lehetetlen. De ez egy szándékosan rogue -ként játszó játékost mért érdekelné? Nyilván "üresen" fog szemétkedni, hogy lootot ne kockáztasson.
Ja, a bekapott lövésektől nem nő az idő csak megáll ideiglenesen a számláló. Az első szintű rogue még simán megúszhatja minimális szerencsével.
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.02.02. 14:48:24 -
#676 elbújsz?Elfutsz?Ha mákod van 20 sec alatt nem érnek oda a többiek. -
#675 4-5 lövéstől halott az ellen. Ne viccelj már. Elég oda 1 lövés is sajnos. Arról, meg, hogy nem dobsz el cuccot légyszi dobj egy linket, mert ami a bétában volt, az nem biztos, hogy úgy is lesz élesben (azért értetlenkedek, mert tényleg lehetett olvasni a hintek között, hogy "Rogue-ként nagyobb az esély, hogy eldobsz cuccot", és láttunk már más játékban hasonló megoldást a gonoszkodás ellen).
Forolto: az meg, hogy kevés ideig leszel Rogue nem számít semmit, mert onnantól minden bekapott lövéssel nő az idő. Ha véletlenül lettél Rogue, akkor általában annak bizony halál a vége, mert nem is számítottál rá. -
#674 valószinű igy lesz.Remélem nem lesz zavaró a fix 30 fps.Sja kérdés:Gondolom kell psn plus,mint a destinyhez....kecsegek.:P -
Daermon #673 Szerintem, ha lesz nyilt béta, akkor próbáld ki magad is, hogy lásd milyen a DZ, meg úgy az egész játék.