-
kész a befejező rész is, itt vannak a legfontosabb infók :D
a teljes cikk fordítása megtalálható egybe a steam csoportban
Autó irányítás:
"10 órát játszottam a játékkal, ezalatt többféle játékvezérlőt és vezetői segítséget kipróbáltam. Az elején 'Arcade' segítségekkel és gémpaddal próbáltam, de ez túl egyszerű volt, az autó egyáltalán nem csúszkált, így driftelni se lehetett. Ezért átváltottam a 'Hardcore' nehézségre, így minden vezetői segítség kikapcsolásra került.. így már a kanyarodást is gyakorolni kellet, mert az autó könnyedén elkezdett kipörögni.
Ezután visszaváltottam inkább 'Sport' módba, ez szépen a kettő között van, az autó már csúszkál a kanyarokban, de azért még lehet vele kanyarodni gémpaddal is.
A 'Hardcore' mód viszont viszont nagyon élvezetes kormánnyal, az erővisszacsatolás (FFB) jól ellet találva. Az autókat élvezetes vezetni és tényleg mindegyik másképp viselkedik. Jól lehet érezni, hogy egy kis sportautóban, vagy egy nagy pick-upban ülünk."
Játékmenet:
"Rengeteg mindent csinálhatunk a játékban, a versenyek között van sprint, gyorsulási verseny, időmérő verseny és sok más. Ezek mind élvezetesek, de nem próbáltam ki mindent, én a krúzolást szeretem a legjobban, így főként azt csináltam. Vannak véletlenszerű versenyek is, olyasmik mint a Forza Horizon-ban. Engem kicsit idegesítettek is, de szerencsére kikapcsolhatóak. Tulajdonképpen mindent kilehet kapcsolni és lehet csak krúzolgatni, kocsikázni. A rendőri üldözések hangulatosak és egész nehéz is megszökni. Az egyetlen ami nekem nem tetszett, az a forgalom. Sok hiba volt velük, de ezen még dolgoznak, szóval megjelenésig még jobb lesz ez is."
Látvány:
"A világ nagyon élőnek tűnik, a gyalogosok sétálnak a városokban, állatok mászkálnak a vidéki utakon. A környezet szépen változik a különböző államoknak megfelelően, változatos minden, nincs a tájnak másolás-beillesztés hangulata.
Sajnos eső nincs a játékban, de van havas rész északon, az égbolt is változatos, szépen átadja a valóság érzetét.
A grafika néhol nem túl új generációs, jó.. persze ez egy hatalmas nagy terület, de látványosabbnak gondoltam. Ez valószínű az új konzolok miatt lehet, a pc-n amin játszottunk 30as fps limit volt, de a kormányos gépen már 50fps-re volt korlátozva.
Sok játékos az mondja, hogy nem a szép grafika miatt jó egy játék, és ez igaz is, de fontos a grafika, ezt az IT is tudja, de ők leginkább a vezetési élményre fókuszálnak. Persze azért a grafika így se lett csúnya, az autók szépen kidolgozottak, a sérülésük olyasmi, mint a Forzában, nem kell "Next Car Game" szintű sérülésre számítani, de ha sokat ütközünk meglátszik majd az autónkon.
Az autók a környezetnek megfelelően koszolódnak."
Összegzés:
"Remek utazás volt és csodásan éreztem magam! Jó volt megismerni az Ivory Tower-eseket, szenvedélyesen csinálják a dolgukat, és nem tudom eléggé megköszönni nekik a meghívást.
A játékon még sokat kell dolgozniuk és sok autót kell még lemoddelezni és liszenszelni. A térkép már nagyjából kész van, persze lehet még kicsit szépíteni rajta.
Az állatok áthaladását az utakon és a forgalmat még javítani kell.
Az élsimítás még hiányzott nekem a játékból, de ezeken még dolgoznak.
Még messze van az ősz amikor megjelenik a játék, de nagyjából már késznek mondható a játék, szerintem érdemes lesz megvenni majd."