13240
-
Coral Springs #1073 Nincs gond a beömlővel, egész jó a body tuning ami rajta van. -
#1072 elméletileg ezek render képek, tehát a háttér csak egy háttérkép :D -
#1071 Nem igazán dolgoznak ahogy láthatod. Mindig ugyanazok az autók állnak a háttérbe és a szerszámokat se mozdítják el soha (vagy ha igen nagyon precízen visszatologatják a helyére a fotó kedvéért) -
#1070 azon gondolkozom eme képek után, hogy a fejlesztők vajon láttak-e már közelről garázst, vagy műhelyt, mert úgy csillog villog a padló, mint a tücsök... :D
vagy felpolírozzák minden éjszaka?...hmmm seems legit -
#1069 Viper még egész hangulatos.. de a Mustangon az a beömlő a motorháztetőn... a többi része viszont nem rossz :) -
#1068 -
#1067 Ez kell!
-
#1066 route909.com -
#1065 remélem a versenypályás tuning GT3as lesz :D
-
#1064 -
#1063 Pontosan! BMW maradjon BMW pls:) -
#1062 Remélem azért ezekből nem lesz ilyen offroad változat... -
Coral Springs #1061 Meg egy M6 is ugye ? Szép az új is, de a régebbi a zord megjelenésével jobban bejön.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1060 Reméljük -
#1059 ezt a képet a játék fb oldalára rakták ki az előbb, remélhetőleg jelent is valamit.. :D -
#1058 Pontosan! De ha már így szóba került.. remélem valami M3 is kerül bele. -
#1057 a Z4 mellé jöhetne egy M5 is.. :D
-
#1056 -
#1055 Persze, engem a TDU-ba se zavart a bugos km óra stb, ha megvan a hangulat akkor nem ez fog nyomni a latba. Az irányítás meghatározó, ha azzal nem lesz gond akkor minden ok. MMondjuk már több mint fél éve előrendeltem, úgyh akármi lesz mustbuy. -
Coral Springs #1054 Ha jó lesz a fizika meg minden egyéb ami fontos, akkor ez legyen a legkevesebb gond. -
#1053 Épp a TDU2 topicban néztem az Aventador-t és ott ahogy a hud kinézett hát vmi baszott élethű volt... Követte a fordulatszámmérőt a szín stb... Itt ez eddig nagyon fapad :D -
#1052 Ennek én is örülnék ha lenne. -
Stockbauer33 #1051 Majd lesz benne ilyen azé majd jó lesz :D
-
#1050 néhány autónál szépen megcsinálták a belső műszereket, még hátha változik ennél is megjelenésig, még van rá ~5 hónapjuk :D -
#1049 Én múltkor le lettem hurrogva mikor megjegyeztem hogy, de jó lenne ha nem basznák el. -
#1048 álló helyzetben mit mutasson? -
#1047 LOL! :D -
#1046 nem hinném, a civileken is átlehet menni.. de azt is furcsállom, azt hittem itt is hipersebességgel elugró civlek lesznek mint driver:sf-ben :D -
#1045 Szarvast ki lehet nyírni ? Mert akkor kell ! :DD -
#1044 számomra jelenleg a legnagyobb csalódás, az Aventador műszerfala.. :(
nincs se digitális sebességmérő, se sebességfokozat visszajelző, de még csak a hud se jelzi, hogy melyik sebességfokozatba vagyunk.. :S
-
#1043 Na ezeken a videókon úgy tűnik, hogy rendben lesz a fizika is. Durva cucc lesz :) -
#1042 áá nemáááá...szomorú lettem:(
Hátha belekerül:) bár attól még igen várós! -
#1041 nem :-/
mert így megspórolták az ablaktörlőt :DD -
#1040 TDU feeling a javából! Durva!
Ui? Eső lesz benne? -
#1039 nem új ez #984, csak angol :D
-
#1038 Ez friss cikk ;) KATT IDE! -
#1037 azért raktam lentebb is spoilerbe, mert már volt régebben linkelve, de pl. még én se néztem meg úgy, erre most belinkeled megint :D -
#1035 A jó kódok SZÁM-BETŰ-SZÁM-BETŰ-SZÁM-BETŰ-SZÁM-BETŰ felépítésűek ;) -
#1034 -
#1033 mert ez nem arany rendszám, a roncsautó az érdekes a képen, ez az egyik összegyűjthető roncsautó :)