13251
thecrew.jpg
  • Norby646
    Tegnap nem volt lehetőségem végignézni a közvetítést. Amennyit láttam ott mindenki joystick-al tesztelte, egyetlen kormánnyal vezérelt részt sem láttam, holott szerintem egy autós játékban ez alap. Amúgy jónak tűnik, a fizika aránylag jó, bár pl.: a kézifékes megfordulás nagyon nfs szerű, az ugratásról meg nem is beszéltem... :D A hangokból nekem kicsit több mély hang hiányzik, egyébként jók. Ami a legjobban zavar, az a szörnyen idétlen nitró hang meg láng effekt, hát az nagyon gáz, örültem volna ha kihagyják ezt az egész idióta nitrós dolgot a játékból, mert marha unalmas. Csinálnak egy ilyen komoly autós játékot, és képesek egy ennyire komolytalan dolgot beletenni... Na mind1... A tükröket remélem, hogy kijavítják. Látszik, hogy van még munka a játékkal. Ami viszont nagyon tetszett az a grafika, a pálya kidolgozottsága, az egész játék hangulata, na meg a garázs rendszer. A küldetések is ötletesek. Összességében tetszett amit láttam, remélem kormánnyal is jó lesz az irányítás, a h-shifter+clutch kombót remélem nem hagyják ki, bár van egy érzésem, hogy erre nincs sok esély. Remélem lesz rá mód, hogy vásárlás előtt kipróbálhassuk, nem akarok még1x befürödni úgy mint a bf4-el.
  • smog15
    Szeretem az egyszerű tuningot Golfomon van egy szép felni, ~6 cm ültetés(állítható), GTI kiegészítők meg egy kis motor/fék tuning és kész :) Aztán majd vagy beállhatok mellétek vagy nem
  • Szabi #1163
  • Szabi #1162
  • Coral Springs
    A környéken ahol lakok szoktam látni egy padlóig ültetett Golf V -öst, fauvés szokás szerint tuningolva, de baromi jól néz ki. Ha itt is faszán ellehet majd merülni a tuningolás művészetében, akkor az átlag autók is beállhatnak majd a sorba egy luxusautó találkozón.

Mondjuk én maradok a Mustang mellett, oda leginkább belső tuning kell majd, amennyi turbó belefér.
  • smog15
    Reméltem, hogy benne lesz tuti ezzel fogok menni
  • gduck
    Nagyon meggyőző volt a tegnapi közvetítés. Vannak benne apróbb hibák/hiányosságok, de már így is simán játszható lenne ;)
  • Stockbauer33 #1157

• Coral Springs
    Belenéztem ebbe a közvetítésbe, nagyon tetszik a játék. És végre valaki aki tud vezetni, azt a sok béna faszt akiket idáig mutogattak...
  • gduck
    Amikor megjelenik a szinte egész képernyő közepet betöltő infó ablak, nem lehet tőle látni semmit.
  • Szabi #1154
    jé ez a legújabb Golf :D
  • Szabi #1153
  • Szabi #1152
    remélhetőleg ~4 hónap elég lesz egy kis tükröződés hozzáadásához :D
  • gduck
    Ez még csak béta ;)
  • Szabi #1150
    viszont sokat javított volna a hangulaton, ha legalább sima tükröződés lenne a visszapillantónál és nem csak egy szürke izé lenne :/
  • Szabi #1149
    áhh végre egy kis kommentálás nélküli V8as motorhang

nagyon jól eltalálták a Camaro öblös, morgó hangját, ez már nem porszívóval generált :))
  • Szabi #1148
    attól még valószínű kell majd uplay is hozzá :/
  • akyyy
    áh nekem steamre kell :D
  • Szabi #1146
    sztornó, ez inkább tényleg "csak" V8 :D
  • Szabi #1145
    majd megjelenés előtt néhány nappal.. elötte fölösleges, addig kiderül hogy hol mennyi lesz és milyen kiadás :D
  • Fehercsoki
    Pl CDGalaxis.
  • akyyy
    hol lehet elő rendelni?
  • Szabi #1142
    V12 Vantage S
  • Szabi #1141
    meglepően jól néz ki a sérülés, itt már nem csak karcok vannak egy nagyobb ütközés után.. :D

• Szabi #1140
    felkerült az első felvétel az élő rész elejéről

• Ztech
    ennek a csőbuzi hülyegyereknek tényleg egy kutyapóráz van a nyakába?
  • Szabi #1138
    az még hagyján.. de már nem a csaj van a stúdióban.. :(

nagyon élvezik a civilek az utcai versenyeket :DD

• Ztech
    annyira jó ez a trailer......
  • tothbalu99
    Amikor az egyik vadászgépet (talán egy F-18-as) átugratják, még pattannak egyet. Az miért van?
  • Szabi #1135
    looool, katonai reptéren is van verseny :DDD

aminek nagyon örülök, hogy itt végre szépen megvan csinálva az út és az úton kívüli rész átmenete is, nincs árok meg hirtelen gagyi textúrák :D
  • Szabi #1134
    nagyon beteg ez az offroad pálya :D

• Ztech
    az az ugratás egy kicsit érdekesre sikerült de jó lesz ez az offroad is
  • Szabi #1132
    jé, új autók :)

2013-as Chrysler 300 SRT8
    Volkswagen Golf GTI
  • gduck
    Amúgy nagyon jónak tűnik ;) Open béta nem lesz?
  • Szabi #1130
    naja, sajnos az AI még tényleg buta néha. de ezt a bétatesztelők is mondták, remélhetőleg ezt megjelenésig javítják még :D

• gduck
    Néha egész érdekesen megy a forgalomban a többi jármű (kacsázik)
  • Ztech
    hát irányítás/fizika nekem ennyi alapján bejön, autóról lepattanást már a watchdogsban prezentálta az ubi nagy meglepetés nem lesz, egyelőre előrendelősnek tünik
  • Szabi #1127
    New York tényleg kb. akkora mint Liberty City, jó ez a kommentáláls nélküli gémpléj, remélem fent lesz majd yt-on :)

• Szabi #1126
    na végre
  • gduck
    Ja, tiszta "Így készült az autó" :D