13251
-
Tegnap nem volt lehetőségem végignézni a közvetítést. Amennyit láttam ott mindenki joystick-al tesztelte, egyetlen kormánnyal vezérelt részt sem láttam, holott szerintem egy autós játékban ez alap. Amúgy jónak tűnik, a fizika aránylag jó, bár pl.: a kézifékes megfordulás nagyon nfs szerű, az ugratásról meg nem is beszéltem... :D A hangokból nekem kicsit több mély hang hiányzik, egyébként jók. Ami a legjobban zavar, az a szörnyen idétlen nitró hang meg láng effekt, hát az nagyon gáz, örültem volna ha kihagyják ezt az egész idióta nitrós dolgot a játékból, mert marha unalmas. Csinálnak egy ilyen komoly autós játékot, és képesek egy ennyire komolytalan dolgot beletenni... Na mind1... A tükröket remélem, hogy kijavítják. Látszik, hogy van még munka a játékkal. Ami viszont nagyon tetszett az a grafika, a pálya kidolgozottsága, az egész játék hangulata, na meg a garázs rendszer. A küldetések is ötletesek. Összességében tetszett amit láttam, remélem kormánnyal is jó lesz az irányítás, a h-shifter+clutch kombót remélem nem hagyják ki, bár van egy érzésem, hogy erre nincs sok esély. Remélem lesz rá mód, hogy vásárlás előtt kipróbálhassuk, nem akarok még1x befürödni úgy mint a bf4-el. -
smog15 #1164 Szeretem az egyszerű tuningot Golfomon van egy szép felni, ~6 cm ültetés(állítható), GTI kiegészítők meg egy kis motor/fék tuning és kész :) Aztán majd vagy beállhatok mellétek vagy nem
-
-
-
Coral Springs #1160 A környéken ahol lakok szoktam látni egy padlóig ültetett Golf V -öst, fauvés szokás szerint tuningolva, de baromi jól néz ki. Ha itt is faszán ellehet majd merülni a tuningolás művészetében, akkor az átlag autók is beállhatnak majd a sorba egy luxusautó találkozón.

Mondjuk én maradok a Mustang mellett, oda leginkább belső tuning kell majd, amennyi turbó belefér.
-
smog15 #1159 Reméltem, hogy benne lesz tuti ezzel fogok menni
-
Nagyon meggyőző volt a tegnapi közvetítés. Vannak benne apróbb hibák/hiányosságok, de már így is simán játszható lenne ;) -
Stockbauer33 #1157 #1127 
-
Coral Springs #1156 Belenéztem ebbe a közvetítésbe, nagyon tetszik a játék.
És végre valaki aki tud vezetni, azt a sok béna faszt akiket idáig mutogattak...
-
Amikor megjelenik a szinte egész képernyő közepet betöltő infó ablak, nem lehet tőle látni semmit. -
jé ez a legújabb Golf :D
-
-
remélhetőleg ~4 hónap elég lesz egy kis tükröződés hozzáadásához :D -
Ez még csak béta ;) -
viszont sokat javított volna a hangulaton, ha legalább sima tükröződés lenne a visszapillantónál és nem csak egy szürke izé lenne :/
-
áhh végre egy kis kommentálás nélküli V8as motorhang 
nagyon jól eltalálták a Camaro öblös, morgó hangját, ez már nem porszívóval generált :)) -
attól még valószínű kell majd uplay is hozzá :/ -
áh nekem steamre kell :D -
sztornó, ez inkább tényleg "csak" V8 :D
-
majd megjelenés előtt néhány nappal.. elötte fölösleges, addig kiderül hogy hol mennyi lesz és milyen kiadás :D -
Pl CDGalaxis. -
hol lehet elő rendelni?
-
V12 Vantage S 
-
meglepően jól néz ki a sérülés, itt már nem csak karcok vannak egy nagyobb ütközés után.. :D
-
felkerült az első felvétel az élő rész elejéről
-
ennek a csőbuzi hülyegyereknek tényleg egy kutyapóráz van a nyakába? -
az még hagyján.. de már nem a csaj van a stúdióban.. :(
nagyon élvezik a civilek az utcai versenyeket :DD
-
annyira jó ez a trailer...... -
tothbalu99 #1136 Amikor az egyik vadászgépet (talán egy F-18-as) átugratják, még pattannak egyet. Az miért van? -
looool, katonai reptéren is van verseny :DDD
aminek nagyon örülök, hogy itt végre szépen megvan csinálva az út és az úton kívüli rész átmenete is, nincs árok meg hirtelen gagyi textúrák :D -
nagyon beteg ez az offroad pálya :D
-
az az ugratás egy kicsit érdekesre sikerült de jó lesz ez az offroad is -
jé, új autók :)
2013-as Chrysler 300 SRT8
Volkswagen Golf GTI -
Amúgy nagyon jónak tűnik ;) Open béta nem lesz? -
naja, sajnos az AI még tényleg buta néha. de ezt a bétatesztelők is mondták, remélhetőleg ezt megjelenésig javítják még :D
-
Néha egész érdekesen megy a forgalomban a többi jármű (kacsázik) -
hát irányítás/fizika nekem ennyi alapján bejön, autóról lepattanást már a watchdogsban prezentálta az ubi nagy meglepetés nem lesz, egyelőre előrendelősnek tünik -
New York tényleg kb. akkora mint Liberty City, jó ez a kommentáláls nélküli gémpléj, remélem fent lesz majd yt-on :)
-
na végre -
Ja, tiszta "Így készült az autó" :D