13240
thecrew.jpg
  • twinr
    Te pedig menjél need for speedezni.. mert ez a játék az a szint. Valós fizikáról volt szó, ezekben a videókban nyoma sincs fizikának. Ha te ezt szereted, akkor így jártál... lol.
  • Coral Springs
    Te komolyan egy roncsderbit akarsz ehhez a játékhoz hasonlítani ? De maradjunk abban hogy a Next Car Game egy pályaverseny lesz, a The Crew pedig egy open world autósjáték. Semmi köze a kettőnek egymáshoz, azonkívül hogy mindkettőben autók vannak. Ha a mostanában itt megosztott videók téged nem győztek meg, akkor így jártál, menjél derbizni. lol
  • Dj Tommy
    Új mini játékmód: Kicsi a rakás.
  • Szabi #1231
    úgy tűnik valamit frissítettek az ütközésmodellen, az élő adásba lehetett látni néhány fura ütközést, de most sikerült még furcsábbakat összehozni :DDD
  • Szabi #1230
  • bboyatty
  • Hentes75
    Ez a Driveclub se tűnik különbnek.Valaki megcáfolhatna igazán.Már szeretnék valami autós játékot venni.De ezek valahogy nem győztek meg.
    A Next Cart nem tudom fejlesztik e még.Vagy marad alfa kipróbálható verzióban.Azért nem adnék pénzit,csak ha van remény és egyszer elkészül a játék.
  • Hentes75
    Egy egyszerű kérdés.Az autók törnek?Vagy csak egy szó jellemző erre is NFS.
    Videókba nem nagyon láttam töréseket.Főleg egyenesen kell menni nagy sebességgel.Kiábrándító.
    Vagy simán húzzak vissza Next Car game videókat nézni?
  • gduck
    Ha ez most egy jól működő build, nem hiszem hogy variálnának vele ilyen rövid idő alatt. Szerintem ugyanez lesz, de majd a bal alsó sarokból kiderül ;)
  • Skypack
    Vajon az a verzió amit az E3 visznek az újabb lesz vagy ugyanez amit most bétába játszanak ?
  • Szabi #1224
    a játékközpontoknak vannak csapataik, gondolom a helyi gépen menthettek képeket, csak ki nem hozhatták onnan, viszont a hivatalos oldalra kirakták ezeket a képeket :D
  • Snexi
    de akkor ezek a képek meg videók honnan vannak?:D
  • Szabi #1222
    vannak játékközpontok ahol lehet jétszani a játékkal előzetes egyeztetés után és komoly szabályok betartása mellett, pl. nem lehet képet/videót csinálni :S

jövőhéten E3 és lesz megint élő közvetítés is, szóval kép és videóáradat várható ismét, de hogy nekünk lesz-e egyáltalán béta és mikor.. azt nem tudni.. remélhetőleg lesz.. :)
  • Snexi
    most milyen formában zajlik a béta?
  • Szabi #1220

úgy tűnik nem lesz hiány látványos helyszínekből :D
  • Fehercsoki
    Hát én driftet nem láttam ezen a videón, a megcsúszások meg inkább scripteltnek tűnnek(mint a TDU2ben), nagyon tapadnak az autók. De a fő probléma még mindig a DRM....(ha 8 ember játszhat együtt akkor nagyon nem MMO, csak sima multiplayer)
  • CamelX
    Pontosan! Ez alapján már talán mernék/merek majd előrendelni is :)
  • Coral Springs
    Ezeken a videókon egyértelműen látszik hogy jó lesz az irányítás, a fizika a játékban. A második videóban van is egy olyan rész ahol kanyar előtt visszavált a csávó, és driftelve veszi be. Na ez az ami nekem nagyon hiányzott a TDU2 -ből, érezni egy több száz lóerős autónak az erejét, azonkívül hogy felváltok kettőt-hármat azt gyorsabban mennek a fák és ennyi.

Kezdenek a kételyeim eloszlani, nagyon úgy néz ki hogy a régi Eden -es srácok hasonló mérföldkövet raknak most le, mint anno a TDU -val.
  • LeWyTy
    EZ így elég jól lesz :D
  • Szabi #1215

• Szabi #1214
    Sebring International Raceway

Indianapolis Speedway

Mazda Raceway Laguna Seca
  • Szabi #1213
  • Angela147GTA
    hűha!
  • Stockbauer33 #1211
    #1209 Ezek így jöhetnek is :D
  • Szabi #1210
    najó, esetleg egy Mansory Carbonado GT még jöhet versenypályás tuningnak, de a tetőlégbeömlő levehető legyen :D
  • Szabi #1209
    a Mansory Avantador tuning nekem tökéletes, nem kell gallytörőrácsos verzió belőle! :D

• Stockbauer33 #1208
    Hibátlan combo(Aventador + hó) :D . Kiváncsi leszek milyen tuningok lesznek a Lambora mert magába is gyönyörű és brutális vas.Bentley-ből mutat6nának már többet.Meg a Porsche-kból.Meg a Huayra-ból
  • Szabi #1207
    A Los Angeles-i játékteremben már kormány is van.. ne ezzel kéne egy videó kikapcsolt segítségekkel :D

• Szabi #1206

• Seangaijin
    NAgyon állat lesz, csak jönne már ki... Az tuti hogy felejtős lesz a világ vagy 3 hétig amíg be nem járok mindent :D
  • smog15
    Nagyon állat lesz :D
  • Szabi #1203
    meglepő lenne, ha nem lenne legalább egy Mercedes a játékban megjelenéskor :D

viszont Miuraaaa :D

itt meg Grand Canyon, Pikes Peak és a játék legmagasabb pontja.. :)
  • Norby646
    Jól hallottam, hogy 2:14-nél mercedes-t említ az ember? Továbbá egy t500rs-el terelgetik a camarot. :P Jó lesz ez... :)
  • Szabi #1201
    a videóban látható végre egy olyan autó amiről még nem láthattunk képeket.. :)
  • Szabi #1200
    kár hogy nem nagyobb a kép :S
  • Szabi #1199

• Szabi #1198
    a "bétatesztelők" folyamatosan dolgoznak :D
  • LeWyTy
  • Coral Springs
    Amikor a videó elején átmegy a Vincent Thomas hídon az odaver, a végéről nem is beszélve amikor az autópálya kanyarodik fel a hegyre, nagyon komolyan néz ki LA a háttérben. Teljesen visszahozzák az Underground 2 feeling -et ezek a képek / videók.

Amúgy tényleg a stream torzított sokat az előző videóknál, jó a Camaro hangja nagyon.
  • Szabi #1195
    akkor itt van egy szemből kép is :)