13251
thecrew.jpg
  • twinr
    De, teljesen megértem. De nem is én támadtalak benneteket, hanem ti engem. Egy fórum azért van, hogy mindenki leírhassa a véelményét, amíg kultúráltan teszi. Azt hiszem én senkit nem sértegettem, pusztán a véleményem leírtam, és a vihart a biliben ti generáltátok.:)

Akinek tetszik, az majd megveszi és élvezi, akinek meg enm, mint én az meg nem veszi meg. ennyi. nem kell ezt felfújni.
  • LeWyTy
    Imádom az SG-t minden napra jut valami szórakozás:
  • Coral Springs
    Húha ! Várj hozok zsepit, mindjárt megkönnyezem a tudásod. Nagyon pro vagy !
  • zritya
  • bboyatty
    De nem érted, épp erről van szó, van akinek nem az nyújt élményt, hogy beül a géphez majd pattanásig feszülve tolja le a gyors köröket, zárt pályán, körről körre próbálkozni, javítani az idődön, meg hasonlók, hanem munka után egy sör társaságában egy király autóval, gurulni egy szép tájon, vagy hasonló, nem vért izzadva, hogy az úton tartsd az autót.
    Az a baj nem fogod fel, hogy tudjuk, hogy nincs szó reális fizikáról és irányításról és mégis ugyan azt fújod. Már már szánalmas vagy.
  • Coral Springs
    Eddig még nem láttam olyan topikot, ahova ne jött volna be egy-egy pro gyerek pampogni. Legtöbbjük Arcade és Arcade játék között sem tud különbséget tenni és összemossák őket, az meg extra a halálom amikor valaki a pályaversenyt hasonlítja egy nyitott világhoz.
  • twinr
    hahhaha... ezt nem kéne kommentálnom, de sajnos nem állom meg, maximum bannol az admin. Szóval köcsögözni nem kéne, inkább tanulj meg vezetni. Itt köcsögözöl, meg pro-zol, és azt hiszed hogy tudsz vezetni mert egy árkád játékban 220-al befordulsz egy utca sarkon:D

A véleményem meg nem hiszem hogy feszültségkeltés lenne, egyszerűen elmondtam hogy csalódtam mert semmi fizika nicns a játékban, ennyi.

Azt meg nem tudom hogy lehet egy videóból megállapítani, hogy ez jobb vagy sem mint a NFS, vagy bármelyik másik árkád.

Nagy arcod pedig neked van coral springs barátom, de szivesen kiállok veled bármilyen normális szimulátorban bármilyen versenyre. (iracing, AC...) Ott megmutathatod, ki a köcsög, és ki a pro!:D
  • Coral Springs
    Az hagyján hogy informálatlan vagy, de még fogalomzavarban is szenvedsz. A valós fizika elég szűk fogalom, leginkább irl értendő, szerintem maradjunk a szimulátornál. Ezt már valamivel tágabban is lehet értelmezni, ám sehol nem volt arról szó hogy ez a játék szimulátor lesz, csak annyi lett megemlítve hogy lesz három nehézségi fokozat, és hogy minden segítség kikapcsolása mellett elég korrekt lesz az autók irányítása. Továbbá hogy jó lesz az FFB. Amúgy meg nincs olyan gép ami ilyen grafika mellett, szimulátor szintű fizikával normálisan (fps) tudna futtatni egy open world autósjátékot, vagy ha van is mélyen bele kéne nyúlni a pénztárcába. Leoptimalizálni meg egyszerűen nem érné meg.

Az már a videókon is jól látszik hogy nem lesz ez a játék annyira vérárkád mint a TDU2, vagy akár egy Need for Speed, nekem bőven megfelel ha kirakhatom majd a TDU1 mellé a polcra ezt is, mert minőségben hozza majd azt a szintet, vagy még többet. De szerintem ezzel így van rajtam kívül még sok autóbuzi is, az a néhány műmájer vérszimes köcsög meg kit érdekel. Sok csak teszi az agyát hogy mekkora pro, közbe sehol semmi.
  • gduck
  • bboyatty
    Én Need For Speedezek is, nekem semmi bajom az arcade-al, mert soha nem voltam nagy szimulátoros, pedig tetszik de nem megy nekem és kész.
    Szóval ha nem tetszik a játék akkor nem nézed, nem írsz róla és kész ennyi. Ha valósághű vezetési élményt akarsz akkor menj szimulátorozni vagy ülj be egy valódi autóba és autókázz. Nem kell kelteni itt a feszültséget.
  • Szabi #1235
    soha nem volt szó rFactor2 fizikáról
  • twinr
    Te pedig menjél need for speedezni.. mert ez a játék az a szint. Valós fizikáról volt szó, ezekben a videókban nyoma sincs fizikának. Ha te ezt szereted, akkor így jártál... lol.
  • Coral Springs
    Te komolyan egy roncsderbit akarsz ehhez a játékhoz hasonlítani ? De maradjunk abban hogy a Next Car Game egy pályaverseny lesz, a The Crew pedig egy open world autósjáték. Semmi köze a kettőnek egymáshoz, azonkívül hogy mindkettőben autók vannak. Ha a mostanában itt megosztott videók téged nem győztek meg, akkor így jártál, menjél derbizni. lol
  • Dj Tommy
    Új mini játékmód: Kicsi a rakás.
  • Szabi #1231
    úgy tűnik valamit frissítettek az ütközésmodellen, az élő adásba lehetett látni néhány fura ütközést, de most sikerült még furcsábbakat összehozni :DDD
  • Szabi #1230
  • bboyatty
  • Hentes75
    Ez a Driveclub se tűnik különbnek.Valaki megcáfolhatna igazán.Már szeretnék valami autós játékot venni.De ezek valahogy nem győztek meg.
    A Next Cart nem tudom fejlesztik e még.Vagy marad alfa kipróbálható verzióban.Azért nem adnék pénzit,csak ha van remény és egyszer elkészül a játék.
  • Hentes75
    Egy egyszerű kérdés.Az autók törnek?Vagy csak egy szó jellemző erre is NFS.
    Videókba nem nagyon láttam töréseket.Főleg egyenesen kell menni nagy sebességgel.Kiábrándító.
    Vagy simán húzzak vissza Next Car game videókat nézni?
  • gduck
    Ha ez most egy jól működő build, nem hiszem hogy variálnának vele ilyen rövid idő alatt. Szerintem ugyanez lesz, de majd a bal alsó sarokból kiderül ;)
  • Skypack
    Vajon az a verzió amit az E3 visznek az újabb lesz vagy ugyanez amit most bétába játszanak ?
  • Szabi #1224
    a játékközpontoknak vannak csapataik, gondolom a helyi gépen menthettek képeket, csak ki nem hozhatták onnan, viszont a hivatalos oldalra kirakták ezeket a képeket :D
  • Snexi
    de akkor ezek a képek meg videók honnan vannak?:D
  • Szabi #1222
    vannak játékközpontok ahol lehet jétszani a játékkal előzetes egyeztetés után és komoly szabályok betartása mellett, pl. nem lehet képet/videót csinálni :S

jövőhéten E3 és lesz megint élő közvetítés is, szóval kép és videóáradat várható ismét, de hogy nekünk lesz-e egyáltalán béta és mikor.. azt nem tudni.. remélhetőleg lesz.. :)
  • Snexi
    most milyen formában zajlik a béta?
  • Szabi #1220

úgy tűnik nem lesz hiány látványos helyszínekből :D
  • Fehercsoki
    Hát én driftet nem láttam ezen a videón, a megcsúszások meg inkább scripteltnek tűnnek(mint a TDU2ben), nagyon tapadnak az autók. De a fő probléma még mindig a DRM....(ha 8 ember játszhat együtt akkor nagyon nem MMO, csak sima multiplayer)
  • CamelX
    Pontosan! Ez alapján már talán mernék/merek majd előrendelni is :)
  • Coral Springs
    Ezeken a videókon egyértelműen látszik hogy jó lesz az irányítás, a fizika a játékban. A második videóban van is egy olyan rész ahol kanyar előtt visszavált a csávó, és driftelve veszi be. Na ez az ami nekem nagyon hiányzott a TDU2 -ből, érezni egy több száz lóerős autónak az erejét, azonkívül hogy felváltok kettőt-hármat azt gyorsabban mennek a fák és ennyi.

Kezdenek a kételyeim eloszlani, nagyon úgy néz ki hogy a régi Eden -es srácok hasonló mérföldkövet raknak most le, mint anno a TDU -val.
  • LeWyTy
    EZ így elég jól lesz :D
  • Szabi #1215

• Szabi #1214
    Sebring International Raceway

Indianapolis Speedway

Mazda Raceway Laguna Seca
  • Szabi #1213
  • Angela147GTA
    hűha!
  • Stockbauer33 #1211
    #1209 Ezek így jöhetnek is :D
  • Szabi #1210
    najó, esetleg egy Mansory Carbonado GT még jöhet versenypályás tuningnak, de a tetőlégbeömlő levehető legyen :D
  • Szabi #1209
    a Mansory Avantador tuning nekem tökéletes, nem kell gallytörőrácsos verzió belőle! :D

• Stockbauer33 #1208
    Hibátlan combo(Aventador + hó) :D . Kiváncsi leszek milyen tuningok lesznek a Lambora mert magába is gyönyörű és brutális vas.Bentley-ből mutat6nának már többet.Meg a Porsche-kból.Meg a Huayra-ból
  • Szabi #1207
    A Los Angeles-i játékteremben már kormány is van.. ne ezzel kéne egy videó kikapcsolt segítségekkel :D

• Szabi #1206