13240
-
#1194 ezt eredetileg kommentálás nélkül adták.. kár hogy a belepofáztak a videóba feltöltés elött :DD
-
#1193 Mint TDU-ban volt. Felfedezni az utakat, legalábbis én erre gondoltam amikor olvastam a kérdését. -
#1192 mármint ezt most hogy érted ? :D -
#1191 Ha jól emlékszem volt ilyenről szó. -
#1190 Lesz benne olyan járj be minden utat felfedezősdi? -
#1189 Nagyon ott van a szeren, videók alapján én is nagyon ráizgultam...csak a gépigényét árulnák már el, attól félek nem tudom majd játszani mert nem lesz min. :P -
#1188 Kellett nekem megnézni ezeket a videókat... :D Nagyon várós ez a játék, a pálya az valami elképesztő. Tettszik, hogy mindenféle környezetben lehet majd autózgatni, a sivatagtól a havas hegyekig. -
-
#1186 tulajdonképpen igen, de itt az elsődleges a krúzolás, minden más csak másodlagos, viszont hasznos ha akarsz új alkatrészeket és autókat :D
ezért vannak ezek a miniküldik is, mert ezzel is feloldhatsz elméletileg mindent, szóval még csak versenyezni se muszáj ha nem akarsz, bár lehet hogy néhány autót versenyekkel lehet feloldani, erről még nem tudni semmi biztosat -
Coral Springs #1185 Ez amúgy egy hasonló MMO lesz mint a Need for Speed: World, tehát a fejlődésen lesz a hangsúly ? -
#1184 a videóban látható hogy feloldott egy alkatrészt ami nagyobb szintű mint az ő szintje ezért nem használhatja még.. na ez ugyanígy lesz a valódi pénzért megvehető alkatrészekkel is, hiába veszi meg valaki, attól még nem használhatja hamarabb, max annyi az "előnye" hogy nem kell teljesítse érte ezeket a mini küldetéseket :) -
#1183 -
Coral Springs #1182 Ebben igazad van, valóban sok a torzító tényező. -
#1181 pláne:D -
#1180 és még volt egy stream-re kódolás, majd egy stream és egy stream felvétel, amit valószinűleg újrakodolt, hogy ne 4-5 gigás videót kelljen feltölteni, majd ez ment fel yr-ra :D -
#1179 hmm....valósághű.....rögzítő mikrofon minősége->kódolás->jelen esetben youtube kódolás->hangkártya minősége->driver->EQ->hangszóró minősége.... maradjunk szerintem a tetszik/nem tetszik opciónál a valóságot ne keverjük bele -
#1178 volt Camaro-s jelenet ahol nem pofáztak.. na ott brutál volt a V8-as hangja, remélem valaki felvette azt is :)
de majd úgyis csak szeptember végén derül ki hogy milyen is lett, amikor saját gépen fut 5.1-en -
Coral Springs #1177 Itt több autó hangja is hallható volt. Nos hiába mondják azt hogy igazi autók hangjait vették fel, én nem érzem azt az átütő erőteljes hangzást mint például amikor megnézek youtube -on egy autós videót. Nem rosszak a hangok, de egy-egy Need for Speed -ben én hallottam már szebbeket is. Valószínűleg a stúdiós utómunkák során dől el hogy mennyire lesz valósághű a hangzás. -
Coral Springs #1176 Olvasd el a Soundwave élménybeszámolóját, a Steam Csoportban megtalálod. Ő kormánnyal is kipróbálta a játékot, és azt mondja úgy az igazi az irányítás. Ilyen szempontból agyon lett hypeolva a játék, miért is követnék el azt a baklövést hogy a kormányhoz nem optimalizálják. -
Coral Springs #1175 A motorháztető nézet nem jön be, pl a TDU -ban a kamera rendesen ráfekszik a kocsi elejére, itt meg épphogy csak látszik valami belőle. Cserébe viszont a belső nézet az nagyon jól meg lett csinálva. -
Coral Springs #1174 Amikor a Time Square -en lelassul kicsit jobban hallatszik a háttér zaj, az egy az egyben az Underground 2 -ből van. -
twinr #1173 lehet, de ennél azért többet vártam. A folyó közepén nitro, padló gázzal ki a partra minden megcsúszás nélkül, a füvön nem pörög ki a kerék és nyíl egyenesen száguld... fejlesztők jártak már füvön autóval???
Értem hogy nem iracing, de azért.... -
#1172 -
#1171 akkor nem láttál te még sz*r árkád játékot :D -
twinr #1170 hááát.. arról volt szó, lesz fizika. Ez a leggagyibb árkádnál is rosszabb.:( -
#1169 valakinek hiányzott a múltkor a loccsanás... :DD
-
#1168 -
#1167 Játéktermekben voltak a helyszínek, ahol leginkább lődözős játékokkal játszanak ;) Szóval ezért nem voltak kormányok. -
#1166 Ja és ha nem lesz benne semmilyen merci, akkor morcos leszek... :) -
#1165 Tegnap nem volt lehetőségem végignézni a közvetítést. Amennyit láttam ott mindenki joystick-al tesztelte, egyetlen kormánnyal vezérelt részt sem láttam, holott szerintem egy autós játékban ez alap. Amúgy jónak tűnik, a fizika aránylag jó, bár pl.: a kézifékes megfordulás nagyon nfs szerű, az ugratásról meg nem is beszéltem... :D A hangokból nekem kicsit több mély hang hiányzik, egyébként jók. Ami a legjobban zavar, az a szörnyen idétlen nitró hang meg láng effekt, hát az nagyon gáz, örültem volna ha kihagyják ezt az egész idióta nitrós dolgot a játékból, mert marha unalmas. Csinálnak egy ilyen komoly autós játékot, és képesek egy ennyire komolytalan dolgot beletenni... Na mind1... A tükröket remélem, hogy kijavítják. Látszik, hogy van még munka a játékkal. Ami viszont nagyon tetszett az a grafika, a pálya kidolgozottsága, az egész játék hangulata, na meg a garázs rendszer. A küldetések is ötletesek. Összességében tetszett amit láttam, remélem kormánnyal is jó lesz az irányítás, a h-shifter+clutch kombót remélem nem hagyják ki, bár van egy érzésem, hogy erre nincs sok esély. Remélem lesz rá mód, hogy vásárlás előtt kipróbálhassuk, nem akarok még1x befürödni úgy mint a bf4-el. -
smog15 #1164 Szeretem az egyszerű tuningot Golfomon van egy szép felni, ~6 cm ültetés(állítható), GTI kiegészítők meg egy kis motor/fék tuning és kész :) Aztán majd vagy beállhatok mellétek vagy nem -
#1163 -
#1162 -
Coral Springs #1160 A környéken ahol lakok szoktam látni egy padlóig ültetett Golf V -öst, fauvés szokás szerint tuningolva, de baromi jól néz ki. Ha itt is faszán ellehet majd merülni a tuningolás művészetében, akkor az átlag autók is beállhatnak majd a sorba egy luxusautó találkozón.
Mondjuk én maradok a Mustang mellett, oda leginkább belső tuning kell majd, amennyi turbó belefér. -
smog15 #1159 Reméltem, hogy benne lesz tuti ezzel fogok menni -
#1158 Nagyon meggyőző volt a tegnapi közvetítés. Vannak benne apróbb hibák/hiányosságok, de már így is simán játszható lenne ;) -
Stockbauer33 #1157 #1127
#1146 -
Coral Springs #1156 Belenéztem ebbe a közvetítésbe, nagyon tetszik a játék. És végre valaki aki tud vezetni, azt a sok béna faszt akiket idáig mutogattak... -
#1155 Amikor megjelenik a szinte egész képernyő közepet betöltő infó ablak, nem lehet tőle látni semmit. -
#1154 jé ez a legújabb Golf :D