PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A cégek keresletet elégítenek ki, tehát a játékipar mai állása bizony összefügg azzal, ahogyan a pénztárcánkkal szavazunk. Ha megbüntetünk egy játékot, ami kreatív, de technikailag gyenge, viszont felemelünk egy másikat, ami nem kreatív, viszont vizuálisan okés, akkor ne csodálkozzunk, milyen irányba mozdulnak a fejlesztések.
Nincs Nintendo-m, de állítólag ott egészen másról szól a gaming, azt mondják ott még mindig a gameplay az első.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.04.07. 16:09:58
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.07. 16:00:45
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Az téged egyáltalán nem zavar, hogy közben eltelt 30 év? Ami 20 éve még nem zavart, az most már fájó. 20 éve a szervokormány feláras luxus volt, mindenki izomból tekerte az autókat. Most egy autót se lehet eladni anélkül.
Ébresztő! A világ változik és fejlődik a technika!
Jézusom.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Úgy ahogy írták már,C64-es időkben azt se tudtam mit jelent ez.
Aztán jött a PC ott volt kb.15 év mikor érdekelt de pár éve már feladtam,beleuntam.
Szerintem Prev.gen és mostani Gen.megfelelő.
Vannak persze fosfrém játékok na azokat nem kell megvenni
Spectrumon voltak 3D-s játékok (Total Eclipse például), na az tényleg minden lépésedet fél percig számolta. Meg a nézelődésedet is. De imádtuk. :-D
Persze, egy autós játékban, vagy ahol a reakcióidő nagyon fontos, én is hülyét kapnék a szaggatástól, de ez nálam nem azt jelentette, ha nem tartja a 60-at (vagy a 30-at). A F.E.A.R-t annak idején rengeteget próbálgattam, és volt némi hardvercsere, mire rendesen futott high-ban, na ott nem bírtam az 5-6 fps-re zuhanásokat.
De pl. egy Witcher 3-nál megértettem, hogy vagy ez, vagy tükörsima játék és feleennyi küldetés. Vagy csúcspécé, de arra se Bloodborne, meg nagyon pénz se. :-)
Gyakorlati képtelenség hogy bármi ami kinéz adott grafikával egy statikus terepen 4 fal közt, azt reprodukálják egy tartalmi játékban, ez csak akkor lehetséges, ha a csőjáték le van fogva, és nem használja azt a teljesítményt, ami kell a sandbox-hoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Infamous - Second Son -- én szeretem, de tele van tolva repetitív mellékküldetésekkel, jóformán a játék háromnegyede az. Közben technikailag fantasztikus.
MGS 5 Fantom Pain -- ott is a köröket futod, ott van a zseniális bevezető, de aztán átmegy sandbox-ba. Fantasztikus, de repetitív.
Mad Max - fantasztikusan jó játék technikailag, de repetitív.
A Witcher 3 fáklyaként lángolt tavaly a sandbox-tengerben, de 80 millió dollárt felemésztett és évekig fejlesztették. Ott viszont a tartalom az optimalizáció rovására ment.
Hozzá kell tennem, én szeretem a fent felsorolt játékokat, de az optimalizáció vs. tartalom csúszkánál úgy tűnik, nagyon nehéz mindkét értéket optimális helyzetbe állítani. És ha a tartalom helyett az optimalizáció válik fontosabbá, számomra az régen rossz. De persze különbözünk, mindenkinek mások a preferenciái.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.04.07. 14:00:31
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Szerintem ez a generáció egy kicsit túlzottan ráment a kinézetre. Mutass egy újságot, aminek a címlapján nem fotosoppolták a nőt. Szelfi, FB-profil, mindenből a legjobbat toljuk magunkról, és elvárjuk, hogy felénk is mindenki a legjobbat prezentálja.
Ma már ott tartunk, hogy egy 90 % alatti játékteszt lassan a szart jelenti sokaknak. A "nem tökéletes" mára a szar lett, mert vannak hangadóak, akik a tökéletest várják el, és semmi mással nem elégedettek. A szimplán csak "jó" játék maga az anyagi csőd, nem csoda, hogy mindenki a remasteredeket tolja, mert minden másban a kockázat az egekbe szökött.
Természetesen én is örülök a fejlődésnek, de annak nem, hogy a fejlesztők kötött erőforrásaiból egyre több az optimalizációra megy el. Emellé persze betolják a repetitív mellékküldetéseket (rendes sztori gyakran már nincs is), hiszen az optimalizáció MINDENNÉL fontosabb.
Ma ha kijön egy új játék, az első kérdés, ami elhangzik, hogy 30 vagy 60 fps, ez számomra nagyon elszomorító és semmiképpen sem nevezném fejlődésnek.
nem szartuk le, suhant szépen elég sokminden ötvennel - utána pécén játszani maga volt a nyomor, éveken át.
amiga logóval kicsit meg vagyok lepve, hogy íilyesmivel pont te lövöd magad tökön 😄
Forza.
szerinted nem jobb? <#wow2>#wow2>
Forza.
Enterprise - leszartuk az fps-t
C-64 - leszartuk az fps-t
Amiga - leszartuk az fps-t
CD32 - leszartuk az fps-t
Atari - leszartuk az fps-t
SEGA Megadrive - leszartuk az fps-t
Nintendo - leszartuk az fps-t
PlayStation - leszartuk az fps-t
PlayStation 2 - leszartuk az fps-t
XBOX - leszartuk az fps-t
PS3 - leszartuk az fps-t
XBOX 360 - leszartuk az fps-t
PC X286, 386, Pentium - leszartuk az fps-t
Digital Foundry - 60 fps alatt minden játék szar.
Végkövetkeztetés: 1980 és 2016 között készült összes játék szar, kivéve néhány aktuális csúcspécén.
Kösz nem, én inkább maradok öreg gamer döcögő 30 fps-en és még azt is elnézem, ha az is megreccen.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.04.07. 11:48:14