PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugyanaz lenne is venned... fákjú 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Ha lenne minden játékhoz kétcsilliárd emberóra per platform, akkor biztos menne a többi is valahogy. A hardver sajnos amiatt kell, mert ez nincs. Mondok szomorúbbat: nem várható a jövőben sem, hogy lesz.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Hátde most szugerálja Gero, hogy NEM ugyanaz lesz! <#ravasz1>

darkSectorxxx
Tudnak a hardverek, ebből látszik. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Nagyon jó ahogy használni kell a kocsin a csörlőt meg ki lehet szállni bárhol kincseket/feljegyzéseket kutatni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Mi akadályoz meg? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
30 fpses játékba ALAP kellene hogy legyen. Főleg ilyen minőségű camera és per object motion blur

jajjjj nem kell ez a felesleges felvezetes. bejelentes pillanataban tudta az egesz SG, hogy neked megjeleneskor lesz PS4-ed. mindegy milyen mászterszpok jön közben, meg hogy "de ugyanaz lesz es ez mar uncsiiiii" hulyesegek.<#nezze>

szerk.: lealdozott.hu tagok mit fognak csinalni majus 10.-en? napi GTA5 MOD + hoki vagy vmi ezereves fos 4K-ban + hoki lesz, vagy dugiban vesz mindegyik kenyerpiritot U4-el (hsz-okban meg fujolas)? esetleg a fönök megmondja, hogy majd remaster 3 ev mulva (lol)?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.04. 14:57:41

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Videót nézd meg. Elég radikális gameplay változások is vannak ráadásul multi alapján a gunplay és hangok is ezerszer jobbak, mint korábban.

Kandurex
így, így, hátha kikapcsolható lesz...törném le a kezét aki ilyet rak bele...!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Naaaaa be lehet fejezni, mer valóra váltom az áprilisi tréfámat <#vigyor1>

TDC Geronimo
Én imádom az ilyen minőségű motion blurt. Főleg atom 30 fpses játékoknál.

TDC Geronimo
Najó... ki mondta hogy UCnél ugyanolyan lapos a gameplay mindig?? 😄

Nem kicsit változik itt meg videó alapján. Grafika, animok, dialógus, ahogy reagálnak szóban és fizikailag a történésekre a karakterek te atya isten.

AntiHero
Egyedül a motion blur nem kellene bele kamera forgásnál. Minden más 5*

5. perctől meg Colin Mcrae <#ijedt> <#szeret>

És igen mikor átvált átvezetőbe az szebb picivel mint élesbe.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.04. 14:55:10

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Mindjárt nézem :y

AntiHero
OMG <#buck>

TDC Geronimo

Üdv.
W3 Halálfutam,hogy lenne könnyebb ha elsőre úgy kezdeném vagy NG+ esetleg az után ha Normálon végigviszem a játékot?

Csak a trofea miatt kellene majd a Halálfutam.
Moby
Még nemtudom. Vonz nagyon, de mindenképp el kéne vinni egy próbakörre.

darkSectorxxx
Van egy rossz hírem, már ezekután ott hamarabb menne, csak van egy nagy bibi a wiki szerint egész tök véletlen a NG7+ után vált vissza a játék, és megint megmarad minden stat de a játék visszalép nehézségbe a legelejére! 😄

Bárcsak nehezebb lenne NG8-ba de azt írják nem, érdekes nem tudtam eddig neten miért pont mások is csak NG7+ videókat tólnak, hát ezért. 😄

Szóval hacsak nem látom valakinél hogy tutira nehezedik a NG83 akkor a Hunter-t megölöm és megyek DS3. 😊

Szomorú vagyok mert mennék tovább. 😞
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.04. 00:42:04

Bandicoot
Nelegyél puding! Ng8+ vagy semmi!!!! <#ravasz1>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
<#awink>

Bandicoot:
<3

Gero:
<3

1 HUNTER van vissza 1-2 óráig még levezetésképpen megpróbálom azt is megölni. 😄

Bandicoot
"The frame-rate has remained stable at 30 frames per second, without uncertainty or slowdown even in the phases of the "removal" of an environment and one or shootings more excited. The end result seemed to us then an impressive solidity , able to perfectly balance uncompromising performance with a visual impact of great value."

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Ahogy kellene mindenkinek!

Egyébként szomorú de mármost beindult pár csíra akik rögtön szapulómódban hasonlítgatják régi képekkel meg mindenbe belekötnek a képeken. Aztán majd jön a Dfanalízis és a többi fikagép. Komolyan ez már nem gamer társadalom hanem csőcselék, tisztelet a kivételnek aki nem a grafikára ribanckodik és azon van hogy mindent lehúzzon a sárgaföldig.😞

darkSectorxxx
Késtem 7 percet, ezért nem tudtam tegnap már megölni!
Csak ma 00:07 perckor! 😄DDDDDDDDDD

TDC Geronimo
na lol gz végre 😄

Bandicoot
Alig várom hogy arról is napi 20 kommentet termelj ide magaddal beszégletve hogy úgy keljen keresni a többieket. <#banplz>

Szek.: Van még kicsivel több mint 1 hét. Ng8+? <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.04. 00:13:02

AntiHero
<#pias>

darkSectorxxx
Laurence HALOTT!!!!

NG7+ DLC vége!!!!!

Jöhet a DS 3!!!!!!!!!!!!!!!

TDC Geronimo
metal gear uncharted. Nagyon jól hangzik a gameplay része

TDC Geronimo
olasz oldal megszegte a holnapi UC embargot

Képek meg google fordítós impression. Holnap délután 4kor jár le embargo
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.03. 23:58:58

TDC Geronimo
Megveszed? Vagy először beta próba?

darkSectorxxx
Várgyá most Mass Effect vagy Mirrors Edge? 😄

Totti5
Látványos, de csak seggeket látok benne<#taps>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
?
Azért rettegek, mert annak a sorozatnak vége. Volt egy gerince, volt egy progress, ami véget ért. Egy csodálatos, fantasztikus történet. Fogalmam sincs hogyan lehet ebbe beleállni úgy, hogy ne okádjak tőle és/vagy ne legyen folytonos hiányérzetem. Csodaszámba menne.

darkSectorxxx
A mai világban? <#pias>

Moby
Jaja. Odabaszós keményen!

TDC Geronimo
Blizzard animok <3

Moby
Én attól inkább rettegek. Az egyik kedvenc sorozatom volt.

darkSectorxxx
Én is azt várom jobban. 😊

darkSectorxxx
Ja az oké, csak hogy mondtad hogy felmossa a padlót. 😄

n000rbi
Ahh, én valamiért egyből Mass Effect-nek értettem az ME-t. Furcsa is volt, hogy a Dice-nak mi köze hozzá 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
"Mirror's Edge Catalyst is an upcoming open-world action-adventure platform video game developed by EA DICE and published by Electronic Arts. It is a reboot/sequel of 2008's Mirror's Edge and will revolve around Faith's origin and her attempt to overthrow a totalitarian conglomerate of corporations who rule the city of Glass"

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
ME reboot? Az hivatalos?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Nincs nehéz dolga vele. Volt egy zseniális előd, vagy eredeti. Mindegy hogy hívjuk.

darkSectorxxx
Olyan jó lesz az?

darkSectorxxx
Csak én nem vagyok ép eszű ember, ezt nem vetted számításba. 😊

Ludwig meg Kos-nál is hallottam már ezeket a szavakat, meg tanácsokat, akkor most kire hallgassasak? 😊

arty
nalátod, ezé kussolok 😄

Forza.

Moby
Ha ne adj isten igazad lesz, az csak a véletlen műve. Én nem tapintok sehol ilyen irányú predesztinációt. Adott egy őrültjó világ, egy őrültjó játékmenet, őrültjó karakterekkel. Meg egy, a gazdái kezében őrültjó motor. Nincs az a pont, ahonnan ne lehetne valamit elbaszni, de ez esetben vegytiszta sarlatánság amit művelsz.<#vigyor1>

arty
pár éve szkepticizmusomnak adtam hangot a folytatással kapcsolatban, akkor le lett ordítva a fejem, de én továbbra is tartom, csak kussolok 😊) legyen neked, nektek igazatok!

Forza.

Moby
>de a dicetől tuti nem fogjuk megkapni

A ME reboot le fogja szakítani az arcod. A játék meg...hát az meg felmossa a padlót ezekkel a félbites lövöldékkel, de az mondjuk már kevésbé a dice érdeme (és egyben a mi szerencsénk).
Szal ki sem kell mondanod, és teljesül.