PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Én személy szerint hányok az ilyen Team Fortress és társai típusú játékoktól. De biztos jó lesz, csak én kihagyom. Most az, hogy blizzard.. hát nemtom, az egész vállalat egy pénzéhes szemétdomb. A WoW-ot is inkább csak elkorcsosították az évek során, mintsem jobbá tették volna, a Hearthstone-ról meg ne is beszéljünk, amit most akarnak elcseszni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Ha jó akkor könnyű, ha nem akkor fossonyms szargépek. -.-

Bróforsz 15 fps, amikor 15 pixelből áll. Más meg atom 60 ami csilli villi. Sosem könnyű, hanem meló az optimalizálás. Aki megcsinál egy pixelizét fixre az is dolgozott vele, aki fixre lövi be a csúcs 3Ds akármit az is dolgozott vele. Aki nem az meg trehány...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nekem ez csak egy "just another cartoon like zs multifos"

blizzard meg a tokom

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
hát...ezzel a kinézettel mondhatni könnyű..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Blizz minőség <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

Moby
Nekem má nem lesz ps4-em, merminek. Esetleg ez a nextgen.

Adversus solem ne loquitor

azt kihagytad, hogy "bics" <#idiota>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Majd 1 hónap múlva kipróbálod... <#ravasz1>

Moby
Most hogy 200 mbit/s uploadom van már tényleg értelme is lenne, csakhát...

hehe. en telefon toltot hasznalok. bedugom az ülöalkalmatossag mellett es voala.😊

TDC Geronimo
3.50 tölthető meg remote play program is

darkSectorxxx
Van rendes android apo ps4-het telón. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Legszebb az volt amikor kibontottam a PS4et, beállítottam, indítom és tolja az arcomba h konnektáljam a kábelt rá nekije a kontrollernek. Bedugom, megyek leülni erre kirántódik majdnem a kezemből a kontroller félúton. LOL

nade az az elite kontroller annyiba kerul, mint majd egy launch NX 😄

Totti5
Amúgy legszivesebben a WiiU tabletet veszem kézbe HOSSZÚ távon. Elképesztő jó, ami egy JRPG alatt nagy szolgálatot tesz hogy nem esik le a kezem tőle ( meg ugye a funkciók is kiválóak ).

Inkább legyen nehezebb mint beépített akksi, ami gyenge, gyatra hama merül ( WiiU ebben még sokkal tragikusabb mint a DS ). De ha már csak medzagolni lehet ha beüt a merülés, akkor örülnék neki hogy ha a Sony nem 1+ méteres kábelt adna hozzá, most az Xbox One Elite 3 méteres lóbaszó kábeljét használom a PShez is. Na azzal már lehet mit kezdeni leülni vele a kanapéra és folytatni a gémet, ha lemerül akármi.

arty
a 360 kontrolleren a dpad megbocsájthatatlan volt, ezt most a oneoson javították, ill. a gombák és a ravaszok is finomodtak. (az lb-rb/shoulder gombok nem jók, ez sajnos tény)

mérettel és kialakítással szvsz semmi gond - a ds4 ravaszairól ellenben számtalanszor lecsúszik az ujjam, azok továbbra ócskák, ahogyan az 5-6 órás üzemidő is tragikus

Forza.

Nagy bumfordi szar az is. Lehet, hogy jobb az anyag benne, mint a simában, de akkor és jóval nehezebb és bumfordibb, mint a DS4.

Az anyaghasználat meg akkor mindegy, amikor földhöz baszod a Dark Souls 3-ban, és szarrá törik.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.06. 08:50:26

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Totti5
Ha már őszinteségi roham van, az Elite kontrollerem szinte tökéletes és mindennél jobban kézreáll, kényelmes és tudásban anyaghasználatban anyonver mindent.

Amilyen tökéletes volt az X360 kontrollere, és ócska szar a DS3, annyira megfordult most. Az X1 kontrollere egy behemót szar, ergonómiátlan, ahhoz képest a DS4 ajándék.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Bandicoot
Nem tudom ki tolta ki nem, csak én érzem úgy hogy a Drake kollekcióban az UC2 Crushingon jelentősen sokkal könnyebb mint az UC1?
Az első részben meghaltam vagy 500-szor.... A 2-ben most értem a játék 3/4-éhez (vonat crashel), és jó ha volt 20-30 halálom...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo

Tikal
Akkor ezek szerint nem futottál bele bug-os Echo-ba.... egy hiányzik Kips Bay-ben, és ahogy nézem, több bug-os Echo is van 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Én X1 kontrollerel kb.1 órát tudok kényelmesen játszani és nehéz is.Ez mellett rohadt hangosak a gombok na meg arcomba világít Home gomb.

Előnye a prémium anyaghasználat,rezgő ravaszok és szép.

DS4 kényelmes(5+ óra minden további nélkül😊,könnyű,touchpad imádom.És ezek a fontosak számomra
Moby
Nincs ezen mit szeretni. Szar és pont. De sajnos csak ez működik rencerszinten rendesen win alatt. Meg a 360 kontroller, és szerintem visszatérek arra, meg egy rádiós fülesre.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.05. 21:51:46

TDC Geronimo
Én tolom QBt, de én nagyon nem szeretem azt a kontrollert, nagyon kényelmetlen nekem azzal játszani. Egyedül az impulse triggereket szeretem.

vixo
Sziasztok!

Vki nem tud esetleg olyan információval szolgálni,hogy a nem sokára megjelenő Doom-ban lesz-e split screen lehetőség?

Köszi előre is a választ!

Kandurex
Az jó. Addig nem jutottam el a próbával, másnap vittem vissza 😊

Moby
Van. És igen, rettenetesek a shouldergombok intenzív használatnál. Százmillió dollár sajnos csak ilyenre volt elég.<#sir>

Kandurex
Minek a? One kontrolleren van? Nekem is volt cigó kontrol...rettenetes ahogy a váll és ravasz gombok vannak helyezve. Álom a DS4.

Moby
Nemtudom, nincs már kontrollerem. De ha ez tényleg megy, akkor még mindig van egy probléma: a hangátvitel 😞

Kandurex
Én is arra írtam. Csak gyorsba ezt a videót találtam. Az elv ua. Exlusive. Próbáld ki.

Moby
Na én ezt az inputmappert sosem tudtam szóra bírni. Minden amit elmondtam a ds4windows-ra vonatkozott.

Kandurex
0:15-től érdekes

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.05. 19:52:34

Kandurex
Azt meg játszásiból írja a DS4Windows, hogy Using Exclusive mode....?

Ha nem kapcsolod be a hide -ot és nem ütöd ki az explorert akkor tényleg nem megy ex-be, de írja is.

Nyilván WIN10-ről beszélünk, 7-en elég ha csak hide-ba van.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.05. 19:39:48

Moby
Ne ez így nem xinput, aaaaaz tuti.

Kandurex
Csak hogy egyértelmű legyen, nálam így van:

Indít vindóz,
asztalon ikon, rábök (ez kilövi a szexpólert és indítja a controller kezelőt)
DS -on megnyom gomb

Indul a party...hát, vót egy kattintás...végül is
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.05. 19:34:29

Moby
Az normális, mert a gépben lévő BT-hez párosodik.
Valaki visszaigazolja, hogy nem kell már kábel az exkluzív módhoz?

Kandurex
Exkluzívba van. Indítás előtt kilövi az explorert, azt game, nem kell dugdosni kábelt megint, elég először amikor párosítod... olyat nem csinált még, hogy valamiért ledobta és újra kellett káblet dugni bárakármi.

Viszont a PS4 utánna nem ismeri fel a kontrollert, na ott kell dugni 😊
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.05. 19:25:50

Moby
Fogalmam sincs miről beszélsz. Xinput, meg exkluzív mód megvan? Na. Xinput nincs exkluzív mód nélkül. Exkluzív mód meg nincs kábeles kibehuzkodás nélkül(win10-en). Most hogy a kocagémerek éppen belenyúlnak, és működik pár játékkal generic kontrollerként, az egy dolog. Attól még továbbra is egyetlen teljeskörű megoldás létezik, xinput a neve.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.05. 19:16:22

Kandurex
Minek? Ott a párosító gomb, asszem egyszerre a share meg az options azt kész! Elég egyszer megcsinálni.

darkSectorxxx
Ugye megnézed és a maradék 35 nap 350-nek fog tűnni! 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

arty
nem birtam ki es megneztem a 18 perces uc gameplayt... holy shit, tudtam en h erre lehet alapozni a pisi megvetelet... kiv. leszek gep es jatek eladasokra a honapban.....

Forza.

darkSectorxxx
///Na kb 30 perc és akit érdekel QB az elejétől!
Hard és aim assist off!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.05. 18:35:24

darkSectorxxx
<3 😄

Moby
Remek. Lapozzunk.

darkSectorxxx
Figy nekem megy, bedugom a joy-t és játszok....😄 win10

Moby
Ott írtam le mindent a posztban, amire válaszoltál...

Moby
Ja. Meg össze kell kötni közben kábelen. Minden alkalommal, ahányszor lecsatlakozik, vagy újraindul a rendszer. Pontosabban összekötni, lehúzni, majd ismét. Ennyit bárkinek megér a használata.
Kár, hogy nekem nem.

darkSectorxxx
Mondjuk lövök egy játékban vagy ugrok, és 1 gombnyomást 2x vesz be?
Ez egy idő után jelentkezik csak?